daykiller Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 no ma elmentem a kútra, hoztam 7l benzint, beleöntöttük, és 3.ra indult :DD pedig a mutató szerint kelelt volna még benne lennie.és a lámpicsek se égett hogy üres a tank, apám azt mondja, hogy lehet hogy a szivatyú magasabban van mint a benzinszintmérő. ez előfordulhat? már kezdtem megilyedni h zsebbenyúlós téma lesz :S mondjuk a mutatóm ha fulon van akkor sem megy fel fullra, hanem a háromnegyedénél kicsit tovább. lehet hogy lefelé is csal a mutatóm? tom hogy arra nem lehet sokat adni. meg lehet kivan égve a benzinszintjelző lámpám is akko :D mindenesetre szerencsére nincs baj ugylátszik :huh: köszi mindenkinek a választ. És boldog névnapot a Zoltánoknak :)) Lehet a műszeregységen lévő IC a rossz. A lámpicsek meg a mutatótól veszi a jelet és úgy villan ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 no ma elmentem a kútra, hoztam 7l benzint, beleöntöttük, és 3.ra indult :DD pedig a mutató szerint kelelt volna még benne lennie.és a lámpicsek se égett hogy üres a tank, apám azt mondja, hogy lehet hogy a szivatyú magasabban van mint a benzinszintmérő. ez előfordulhat? már kezdtem megilyedni h zsebbenyúlós téma lesz :S mondjuk a mutatóm ha fulon van akkor sem megy fel fullra, hanem a háromnegyedénél kicsit tovább. lehet hogy lefelé is csal a mutatóm? tom hogy arra nem lehet sokat adni. meg lehet kivan égve a benzinszintjelző lámpám is akko :D mindenesetre szerencsére nincs baj ugylátszik :huh: köszi mindenkinek a választ. És boldog névnapot a Zoltánoknak :)) A legmélyebb ponton van a benzinpumpa, mert van egy mélyedés a tank alján, és abban van elhelyezve. A benzinszintjelzőre én sem tudok adni, mert full tanknál 38-litert mutat kábé, aztán gyorsan leesik a fél tankig, aztán onnan meg lassan megy lefele. Úgyhogy én kitapasztaltam mennyit tudok menni egy tank benzinnel, ez nyáron vegyesben 750-kilóméter volt és a napi számlálót figyelem. Köszönöm a névnapi köszöntöt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 A legmélyebb ponton van a benzinpumpa, mert van egy mélyedés a tank alján, és abban van elhelyezve. A benzinszintjelzőre én sem tudok adni, mert full tanknál 38-litert mutat kábé, aztán gyorsan leesik a fél tankig, aztán onnan meg lassan megy lefele. Úgyhogy én kitapasztaltam mennyit tudok menni egy tank benzinnel, ez nyáron vegyesben 750-kilóméter volt és a napi számlálót figyelem. Köszönöm a névnapi köszöntöt. :D nekem most éppen múkodik az üzemanyagszint jelző. Tegnap amikor kivettem a műszeregységet, megmozgattam a mutatókat kopptól-amíg nyúzni mertem elhajtogattam :huh: aztán visszatettem és most éppen mutat valamit. :D eddig állandóra beállt olyan 40 körülre, és ott dekkolt :) egész télen időmérőnek használtam, mert amíg felért a tetejéig kb addig izzított, Arra a célra még nem használtam amire való :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 no ma elmentem a kútra, hoztam 7l benzint, beleöntöttük, és 3.ra indult :lol: D pedig a mutató szerint kelelt volna még benne lennie.és a lámpicsek se égett hogy üres a tank, apám azt mondja, hogy lehet hogy a szivatyú magasabban van mint a benzinszintmérő. ez előfordulhat? már kezdtem megilyedni h zsebbenyúlós téma lesz :S mondjuk a mutatóm ha fulon van akkor sem megy fel fullra, hanem a háromnegyedénél kicsit tovább. lehet hogy lefelé is csal a mutatóm? tom hogy arra nem lehet sokat adni. meg lehet kivan égve a benzinszintjelző lámpám is akko :D mindenesetre szerencsére nincs baj ugylátszik :D köszi mindenkinek a választ. És boldog névnapot a Zoltánoknak :D ) Tudtommal nincs is olyan benne...már én is kerestem, vártam hogy mikor villan és itt mondták hogy nincs is, ne várjam :D ....aztán meglehet hogy a fordulatmérős már azt is jelzi! :) Jaj, és csatlakozom az előttem szólókhoz. Boldog névnapot, Zoli! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Tudtommal nincs is olyan benne...már én is kerestem, vártam hogy mikor villan és itt mondták hogy nincs is, ne várjam :) ....aztán meglehet hogy a fordulatmérős már azt is jelzi! :huh: Csak fordulatszámos órákban van lámpicsek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Tudtommal nincs is olyan benne...már én is kerestem, vártam hogy mikor villan és itt mondták hogy nincs is, ne várjam :D ....aztán meglehet hogy a fordulatmérős már azt is jelzi! :) Jaj, és csatlakozom az előttem szólókhoz. Boldog névnapot, Zoli! :huh: Köszönöm. Úgy tudom, csak a fordulatszámmérősben van figyelmeztető lámpa a tank üresedésére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 hm... télleg az lehet. Szóval a vége csak az lesz hogy majd ha a kárpitot leveszem, akkor vagy látom vagy nem :) nah mindegy, köszi, majd ha a síncserénél szétborítom a hátulját, meglátom :huh: Nem tudom milyen a tied, mert nincs az aláírásodban, de az én caravánomnál 1 évig küzdöttem a csepegéssel amíg megtaláltuk. A tetősin levétele után látszott, hogy annyira tele volt levelekkel a horony, hogy a vizet nem engedte gyorsan lefolyni a lefolyón. Ezért egy darabig megállt a víz a tetősin alatt. Ott meg az oldallemez és a tetőlemez korcolásánál (összeillesztésénél) eredetileg egy rugalmas masszával van megoldva a tömítés, ami már elöregedet és repedés van rajta. Nem is lenne ez baj, ha víz nem állna meg a vályúban, de ha igen, akkor ott a repedésen beszivárog a tetőről és a műanyag burkolat mellett csöpög fentről a csomagtartóba. Szóval csak takarítani kellett a leveleket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Nem tudom milyen a tied, mert nincs az aláírásodban, de az én caravánomnál 1 évig küzdöttem a csepegéssel amíg megtaláltuk. A tetősin levétele után látszott, hogy annyira tele volt levelekkel a horony, hogy a vizet nem engedte gyorsan lefolyni a lefolyón. Ezért egy darabig megállt a víz a tetősin alatt. Ott meg az oldallemez és a tetőlemez korcolásánál (összeillesztésénél) eredetileg egy rugalmas masszával van megoldva a tömítés, ami már elöregedet és repedés van rajta. Nem is lenne ez baj, ha víz nem állna meg a vályúban, de ha igen, akkor ott a repedésen beszivárog a tetőről és a műanyag burkolat mellett csöpög fentről a csomagtartóba. Szóval csak takarítani kellett a leveleket. Köszi szépen. Akkor már tutira megvárja a síncserét és akkor majd meg lesz pucolva. (meg lehet hogy én is kinyomom valami trutymákkal, ha legközelebb megtelik, ne menjünk át akváriumba) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Köszi szépen. Akkor már tutira megvárja a síncserét és akkor majd meg lesz pucolva. (meg lehet hogy én is kinyomom valami trutymákkal, ha legközelebb megtelik, ne menjünk át akváriumba) :huh: Ahol van víz, ott van hal. Ahol van hal, ott van sütnivaló. :) Ezt szoktam mondani, mikor azt mondják, hogy nincs agyam vagy ilyesmiket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Köszi szépen. Akkor már tutira megvárja a síncserét és akkor majd meg lesz pucolva. (meg lehet hogy én is kinyomom valami trutymákkal, ha legközelebb megtelik, ne menjünk át akváriumba) :huh: Ne várd meg a sincserét! Én se hittem volna, hogy milyen egyszerű a sin lepattintása. Óvatosan alányúlni valami csavarhúzófélével és lepattintani. Vissza fordítva. Egy takarítást megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Ne várd meg a sincserét! Én se hittem volna, hogy milyen egyszerű a sin lepattintása. Óvatosan alányúlni valami csavarhúzófélével és lepattintani. Vissza fordítva. Egy takarítást megér. .inatnittape sé levéléfózúhravasc imalav inlúynála nasotavÓ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 .inatnittape sé levéléfózúhravasc imalav inlúynála nasotavÓ :huh: Kéremkapcsojjaki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 .inatnittape sé levéléfózúhravasc imalav inlúynála nasotavÓ :huh: :) :D :D kiesek a fotelból.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 A caravannál a tetősín közepén végigfut egy kis lemezcsík ami belülről több füllel van lerögzítve a csatornában -ami tulajdonképp azt a fölötte (a tetősín között) végig futó lemezt tartja a helyén. No ott azoknál a kis füleknél is be tud ázni, egyik jól látható ténye, hogy a leghátsó (raktér) ablak majdnem közepén lecsorog belülről a víz. :D Sajnos nekem is volt ilyen problémám, egyszerűen leszedtem a tetősínt takaró-lemezestől, megsikáltam finom csiszolópapírral a lemez kaszni felőli élét, leporoltam és lakkal újra kentem jó vastagon -azóta nem ázik be. :) :D Hatchbackoknál nem tudom mennyire lehet ez feltűnő jelenség a tető rövidsége miatt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 A caravannál a tetősín közepén végigfut egy kis lemezcsík ami belülről több füllel van lerögzítve a csatornában -ami tulajdonképp azt a fölötte (a tetősín között) végig futó lemezt tartja a helyén. No ott azoknál a kis füleknél is be tud ázni, egyik jól látható ténye, hogy a leghátsó (raktér) ablak majdnem közepén lecsorog belülről a víz. :P Sajnos nekem is volt ilyen problémám, egyszerűen leszedtem a tetősínt takaró-lemezestől, megsikáltam finom csiszolópapírral a lemez kaszni felőli élét, leporoltam és lakkal újra kentem jó vastagon -azóta nem ázik be. :D :lol: Hatchbackoknál nem tudom mennyire lehet ez feltűnő jelenség a tető rövidsége miatt... :huh: De azoknál tutra nincs gond a tetősínnel :P Day... bazzeg, inkább nem írok rá semmit, mert a röhögéstől csak félregépelném :) :D :D Epk. oksa, meglátom hogy hogylátom :D ha ilyen faca idő lesz mint ma, meg annyi időm jövőhéten ahogy most kinéz, lehet hogy meg is csinálom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Szerintem jó, bár én legutóbb Bosch-t vettem, de a másik választás a Champion lett volna. Nekem a Bosch nem igazán jött be. Champion viszont jó volt :D bazz, ott az előző avatarom :D :huh: nah mindegy... az a felszereltségi szintet hazudja, meg azt hogy CupeCabrio :lol: :) Vagy ComfortCoupe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 .inatnittape sé levéléfózúhravasc imalav inlúynála nasotavÓ :huh: nebbeseyleH: .inatnittapel sé levéléfózúhravasc imalav inlúynála nasotavÓ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 nebbeseyleH: .inatnittapel sé levéléfózúhravasc imalav inlúynála nasotavÓ :) :huh: ki a kirááály? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 nebbeseyleH: .inatnittapel sé levéléfózúhravasc imalav inlúynála nasotavÓ :huh: Tudtam, hogy hibás volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 A hétvégi kis találkozó általam készített fotói. És nem az én fotóim. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 A hétvégi kis találkozó általam készített fotói. És nem az én fotóim. :huh: sanya az Északi klubba linkled már át ok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 hjaj :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 daykiller: lastfm :) Nem tudtam,hogy Opeth fan vagy! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 ma voltam gyöngyösre... aztán néztem pár dolgot a kocsin 100-110 közt olyan csendes az egész kocsi, hogy a kerekek gördülése elnyomja a kipufogómat is, persze 120nál már a kipuff nyom el mindent :) néztem az olaj sapit is elmegy róla az a trutyi és a fogyi meg 19 liter 300kmre kb... de hogy :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 daykiller: lastfm :) Nem tudtam,hogy Opeth fan vagy! :huh: Pedig az. :lol: Havonta legalább egyszer megnézem a Lamentations DVD-t és The Roundhouse Tapes DVD-t. :D Hmm... Very High az érték. :D Látom PT-t is hallgatsz, valamint IHM-et. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts