Dáwid Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 :D akkor hol akarsz még gumicsikorgást hallani? :D akar a tököm, azt halgassa aki kívül van :) csak így nemtudom hogy csigorgok vagy nem :lol: :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 akar a tököm, azt halgassa aki kívül van :) csak így nemtudom hogy csigorgok vagy nem :D :lol: :huh: Hát vacsingold le spectator üzemmódban! :D Nem hiszem, hogy felétek nem akad senki aki bevállalna egy terápiát a gépnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Hello Emberek! Szerintetek jó a Champion márkájú ablaktörlő lapát? Vagy van mindegy, csak neve legyen? Köszke! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Hello Emberek! Szerintetek jó a Champion márkájú ablaktörlő lapát? Vagy van mindegy, csak neve legyen? Köszke! :huh: Ilyen téren nagyon sokrétű a tapasztalat és nagyon eltérőek a vélemények. Van aki csak egyszerűen a gumit cseréli úgy hogy méretre vágja(egyfajta "utántöltős" megoldás, vannak ilyen tekercsek) Igaz, gyakrabban kell cserélni(de csak a gumit), viszont igy is olcsóbb. Ameddig meg jó addig az is jól töröl. Aztán vannak akik egyik-másik márkát részesitik előnyben. Bevallom én nem is tudom nekem milyen. Én az szerint választottam hogy a fickó elém rakott 3 félét és amelyik szimpatikus volt elhoztam. Semmi bajom vele azóta se(2 éve). :D :D :) szerk.: a tesóm öreg Subarujára nem tudott megfelelő felfogatású lapátokat venni és úgy oldotta meg hogy vett egy más felfogatásút ami méretben passzolt neki és kicserélte a gumit a sinnel(nem biztos hogy igy hivják azt ami a gumi"talpánál-felfogatásánál"fut) együtt. Eddig ő is azt az utántöltős megoldást használta, de az hamar tönkre ment mindig. Talán mert annak az a sin része műanyag volt amig az új törlőről áthekkelt guminak fém a talpa. Töröl mint az álom, csont szárazra! Ezzel csak arra akartam rámutatni hogy talán a gumi a lényeg, tehát azt kell megnézni. Én is azt hasonlitgattam össze és hallgattam az ösztöneimre. :lol:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Hello Emberek! Szerintetek jó a Champion márkájú ablaktörlő lapát? Vagy van mindegy, csak neve legyen? Köszke! :huh: Szerintem jó, bár én legutóbb Bosch-t vettem, de a másik választás a Champion lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Szerintem jó, bár én legutóbb Bosch-t vettem, de a másik választás a Champion lett volna. Nekem michelinek vannak fent, elég jók. Egy évesek már, véletlen volt már törölve jég is vele. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nekem gyári (GM) van több, mint egy éve, és eddig a legjobb, amit próbáltam. Ráadásul olcsóbb, mint a Champion, pláne a Bosch-nál. Itt rendeltem, más cuccokkal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 nekem is most jutott el addig a dolog hogy cserélni kéne. Eddig is csíkozott de nem volt vészes, viszont a múlthéten már le is szakadt a gumi egyik felén a vége, és olyan "cuppogást" hoz össze esőben amikor irányt vált a lapát hogy még a zenével se tudom rendesen elnyomni. Belevartyog a múzikba is :huh: ma megyek haveromnhoz. Betoljuk a vasat a garázsba (neki olyan is van :) ) és szétborítjuk a ribit. meg ma lesz a napja hogy polírozódik is. Már annyi ujjlenyomat látszódik rajta hogy egy helyszínelők évad alatt se látni annyit :D jah, meg ma mennek ledek a műszeregységbe is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Én is sok próbálkozás után gyárit vettem az astrára,3E volt a három és eddig bevált. Aki pedig csak gumit cserél ne csodákozzon ha egyszer majd kiugrik és végigkarcolja neki a szélvédőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Én is sok próbálkozás után gyárit vettem az astrára,3E volt a három és eddig bevált. Aki pedig csak gumit cserél ne csodákozzon ha egyszer majd kiugrik és végigkarcolja neki a szélvédőt! Nah azt nevezem én csíkozásnak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nah azt nevezem én csíkozásnak :huh: Igazán akkor csikozol majd be,ha a szélvédőcsere árát megtudja,mert fillérb@szó volt a törlőlapáttal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Igazán akkor csikozol majd be,ha a szélvédőcsere árát megtudja,mert fillérb@szó volt a törlőlapáttal. :huh: Viszont onnantól csak lapátot fog venni :D így térnek meg az emberek :D A számológépeknek is a fele ami hozzám kerül, azért pusztul el mert tintázzák a festéket, me' az ócsóbb. Aztán amikor teszek bele neki egy nyomtatót típusfüggően 3ezertől 12ezerig terjedő összegért akkor hirtelen megtér, és vesz hozzá gyári festéket is :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 és olyan "cuppogást" hoz össze cuppogást...ja... :huh: :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Én is sok próbálkozás után gyárit vettem az astrára,3E volt a három és eddig bevált. Aki pedig csak gumit cserél ne csodákozzon ha egyszer majd kiugrik és végigkarcolja neki a szélvédőt! Bizony! Nekem végig is karcolta, pedig nem csak a gumit cseréltem, csak elszakadt a vége, és mire észrevettem húzott egy szép ívet az anyósoldalon középtájt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Üdv cartársak! Nos átmenetileg nem leszek netközelben mivel pannon úgy döntött, hogy lehúz 6 rugóval (egy hét netért amit természetesen jelzek a fogyasztóvédelem felé -ami ráadásul már csak ma érvényes) és míg nem lesz egy adsl-es témám kérdéses lesz mostanában a jelenlétem. Mindettől függetlenül akit érint a dolog valamilyen szinten a telefonszámom még ugyanaz és elérhető vagyok rajta. :huh: Novyy! Örülök, hogy találkoztunk és személyesen megismerkedtünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Üdv cartársak! Nos átmenetileg nem leszek netközelben mivel pannon úgy döntött, hogy lehúz 6 rugóval (egy hét netért amit természetesen jelzek a fogyasztóvédelem felé -ami ráadásul már csak ma érvényes) és míg nem lesz egy adsl-es témám kérdéses lesz mostanában a jelenlétem. Mindettől függetlenül akit érint a dolog valamilyen szinten a telefonszámom még ugyanaz és elérhető vagyok rajta. :huh: Novyy! Örülök, hogy találkoztunk és személyesen megismerkedtünk! :D Engem UPC akar lehúzni 29 ezer forinttal. Csak tudnám miért, mikor februárban egyenlítettem a számlát. :) Egy hónap elmaradásom volt. Reméljük mihamarabb újra köztünk leszel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 egyik haverom asszondta hogy a ribi órája 160-nál többet sose fog mutatni. Há' hogy a p.csába ne:) Várunk vissza, és jó fight-ot a pannonnal... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nos remélem. Csak a dolog érdekessége, hogy a vonal amire kérném az adsl-t pillanatnyilag él de június július környékén meg lesz szüntetve mert a faterom nevén van és ő nem fizeti tovább tehát külön vonalra kell kötni. Dunaweb kihúzva. :huh: Esetleg ajánlata valakinek? :D 1 megás előre kifizetett csomag tel.vonal nélkül... Az, hogy meg mi lesz a pannonsajttal nem érdekel, ha kocsogok velem (hiába vagyok majdnem 10 éve a hűséges előfizetőjük ami szintén meg fog szűnni a nyár folyamán) akkor legyen már nekik is részük némi kellemetlenségben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 egyik haverom asszondta hogy a ribi órája 160-nál többet sose fog mutatni. Há' hogy a p.csába ne:) Várunk vissza, és jó fight-ot a pannonnal... :huh: Ezt én is eljátszottam. Olyat gyorsul vazzeg... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Ezt én is eljátszottam. Olyat gyorsul vazzeg... :D :D :lol: hásít mind a dzsilett pönge... amúgy jégfehérek vagyunk ám belülről :D jah, és megkapta a polírt is amit beígértem neki. :D már úgy csillog mintha autó lenne :P :) :huh: mondjuk a kijelzőm most egy kicsit érdekes stílusú, de nekem bejön :D képet linkeltem elektro-topikba :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Sziasztok. van egy nagy problémám, nemtom volt e már hasonló, eddig én még nem látam ilyet a fórumon, szóval, indítom be a kocsi, és mintha nem kapna fel benyát, elkezd köhögni, csak utánna leál, rálépek a gázra, és mintha lefulladna, de alapból is ugyan úgy leáll. még kell benne lennie benzinnek, a pirostetején van a mutató, de csal, szóval többnek kell benne lennie. egy kis idő után már nem is kezdett röfögni, hanem csak teker az indítómotor, és anyi. ellenne tömődve a benzinszűrőm? vagy a benya szivatyú halt meg? tengap si csinált hasonlót, de 3-adjára benindult, és utánna nem csinálta.holnap leszedjük a benzintankiot, meg megnézzük a benzinszűrőt,+a szivatyút. tanácsot kérek. üdv!! remélem értitek mit akarok kihozni ebből :DD ha nem akkor majd helyesbítek. köszi a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Sziasztok. van egy nagy problémám, nemtom volt e már hasonló, eddig én még nem látam ilyet a fórumon, szóval, indítom be a kocsi, és mintha nem kapna fel benyát, elkezd köhögni, csak utánna leál, rálépek a gázra, és mintha lefulladna, de alapból is ugyan úgy leáll. még kell benne lennie benzinnek, a pirostetején van a mutató, de csal, szóval többnek kell benne lennie. egy kis idő után már nem is kezdett röfögni, hanem csak teker az indítómotor, és anyi. ellenne tömődve a benzinszűrőm? vagy a benya szivatyú halt meg? tengap si csinált hasonlót, de 3-adjára benindult, és utánna nem csinálta.holnap leszedjük a benzintankiot, meg megnézzük a benzinszűrőt,+a szivatyút. tanácsot kérek. üdv!! remélem értitek mit akarok kihozni ebből :) D ha nem akkor majd helyesbítek. köszi a válaszokat. Úgy érted alapjáraton ketyegve is lefullad? Menet közben már nem fulladozik? Teli tanknál is csinálja?-ki kéne próbálni, zotyának is hasonló gondja van/volt tudtommal alacsony benzinszintnél.... Nekem ugyanezek vagyis ilyen tünetek is voltak amikor a gyújtásmodulom haldoklott, de sok minden más is lehet a háttérben. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Sziasztok. van egy nagy problémám, nemtom volt e már hasonló, eddig én még nem látam ilyet a fórumon, szóval, indítom be a kocsi, és mintha nem kapna fel benyát, elkezd köhögni, csak utánna leál, rálépek a gázra, és mintha lefulladna, de alapból is ugyan úgy leáll. még kell benne lennie benzinnek, a pirostetején van a mutató, de csal, szóval többnek kell benne lennie. egy kis idő után már nem is kezdett röfögni, hanem csak teker az indítómotor, és anyi. ellenne tömődve a benzinszűrőm? vagy a benya szivatyú halt meg? tengap si csinált hasonlót, de 3-adjára benindult, és utánna nem csinálta.holnap leszedjük a benzintankiot, meg megnézzük a benzinszűrőt,+a szivatyút. tanácsot kérek. üdv!! remélem értitek mit akarok kihozni ebből :DD ha nem akkor majd helyesbítek. köszi a válaszokat. AC relét hallod kattanni,amikor nem idul? Nekem is ugyanezek a tünetek voltak,15L alatti benzinszintnél,AC csere oldotta meg. Elsőkörben gyújtásmodul csere volt,az nem jött be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Sanci bejelentette hogy el fog tűnni, az oké, de a Lalee hove lett ? :huh: most tűnt föl hogy nem is tom mióta nem tűnt föl :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Sziasztok. van egy nagy problémám, nemtom volt e már hasonló, eddig én még nem látam ilyet a fórumon, szóval, indítom be a kocsi, és mintha nem kapna fel benyát, elkezd köhögni, csak utánna leál, rálépek a gázra, és mintha lefulladna, de alapból is ugyan úgy leáll. még kell benne lennie benzinnek, a pirostetején van a mutató, de csal, szóval többnek kell benne lennie. egy kis idő után már nem is kezdett röfögni, hanem csak teker az indítómotor, és anyi. ellenne tömődve a benzinszűrőm? vagy a benya szivatyú halt meg? tengap si csinált hasonlót, de 3-adjára benindult, és utánna nem csinálta.holnap leszedjük a benzintankiot, meg megnézzük a benzinszűrőt,+a szivatyút. tanácsot kérek. üdv!! remélem értitek mit akarok kihozni ebből :DD ha nem akkor majd helyesbítek. köszi a válaszokat. felesleges leszedni a tankot, ne is szedjétek le a szűrő tankon kívül van alólról, az achoz meg hozzáférsz a hátsó ülés felől. megvan még gyújtás ráadásakor a búgó hang, és a relés kattanás? ha az nincs akkor meglehet hogy AC vagy a reléje, vagy vmibizti akár. ne kell leszedni a tankot !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts