Dáwid Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Én a 20.-szülinapomra kaptam anyutól, meg az asszonytól görkorit, elindultam vele ki a faluba, aztán féluton elkezdett szakadni a hó. Ja április 16.-volt. :lol: ez egy enyhe célzás volt hogy ne felejtsünk el felköszönteni ? :D :huh: amúgy is simán jó. odafelé gurulsz aztán lehullik a tél- kerekek ki- és hazafelé lehet csúszni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nyári gumi rulez. :) Ha meglenne már én is simán átpakoltam volna. A téli csak szükségmegoldás. :huh: Az mondjuk nem baj hogy ennyire ráizgultak az emberek a témára, legalább a legtöbb autón már tényleg van amikor kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nyári gumi rulez. :D Ha meglenne már én is simán átpakoltam volna. A téli csak szükségmegoldás. :huh: Az mondjuk nem baj hogy ennyire ráizgultak az emberek a témára, legalább a legtöbb autón már tényleg van amikor kell. ejnye :) nekem a pireli nemigazán kedvező ilyen hidegebb aszfalton télen is már érezhető a vesztett tapadása, ha kezd hideg lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 ejnye :huh: nekem a pireli nemigazán kedvező ilyen hidegebb aszfalton télen is már érezhető a vesztett tapadása, ha kezd hideg lenni Én miután feltettem...ááááá :) Egész más...stabilabb az egész autó, jobban tapad, egyszóval végre.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nos jelentem, hogy a szerelőm ma keresett eme jó hírrel, hogy hőn szeretett verdámért mehetek. :huh: Hát délután haza hoztam úgyhogy már minden bizonnyal azzal megyek holnap. A motorja mint egy álom, eszméletlen szép hangja van... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nos jelentem, hogy a szerelőm ma keresett eme jó hírrel, hogy hőn szeretett verdámért mehetek. :huh: Hát délután haza hoztam úgyhogy már minden bizonnyal azzal megyek holnap. A motorja mint egy álom, eszméletlen szép hangja van... :) :D :D Ööm é bodottá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ööm é bodottá. :huh: De még mennyire!!! :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nos jelentem, hogy a szerelőm ma keresett eme jó hírrel, hogy hőn szeretett verdámért mehetek. :huh: Hát délután haza hoztam úgyhogy már minden bizonnyal azzal megyek holnap. A motorja mint egy álom, eszméletlen szép hangja van... :) :D :D Mint egy benzinesnek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 De még mennyire!!! :D :huh: :) :D Gratula! És mennyibe fájt? Miket csinált rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ááá, sokkal szebb.. :D :huh: :) 115, teljes blokk feletti felújítás, összes tömítés csere, zöldkártya vizsga, szal minden benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 na végre vmi jó hír :huh: enyém is nemsokára meg lesz lepve egy pár cserélgetéssel, pl lengőkar szilent, főteng szimering, gyujtás alatti szimering, és a váltó rudazat szimeringje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ááá, sokkal szebb.. :D :huh: :) 115, teljes blokk feletti felújítás, összes tömítés csere, zöldkártya vizsga, szal minden benne... és a pumpa vagy azzal végülis nem is volt baj, csaka vezérlés miatt nem nyomott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ááá, sokkal szebb.. :D :) :D 115, teljes blokk feletti felújítás, összes tömítés csere, zöldkártya vizsga, szal minden benne... Nekem 12-én lejár a zöldkártya. :huh: Remélem nem lesz gond a vizsgán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 és a pumpa vagy azzal végülis nem is volt baj, csaka vezérlés miatt nem nyomott? A pumpa kb csak falsot szívott valahonnan. A hengerfej viszont totál fel lett újítva, szelepek, himbák és egyéb belsőségek mindegyik új. Apropó, ha érdekel esetleg van 6 darab jó állapotú benyáshoz való himbám eladóban ócsóér... :huh: Holnap nálam lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 A pumpa kb csak falsot szívott valahonnan. A hengerfej viszont totál fel lett újítva, szelepek, himbák és egyéb belsőségek mindegyik új. Apropó, ha érdekel esetleg van 6 darab jó állapotú benyáshoz való himbám eladóban ócsóér... :huh: Holnap nálam lesz. Csak 6? A maradék kettőt kajálta be a motor? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Csak 6? A maradék kettőt kajálta be a motor? :huh: Azok voltak dízelbe valóak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Jah, de mindegyik vadi újra "original" bele valóra lett kicserélve :huh: ezért van pár benyásé eladó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Most pl március 21-én megyek az első gyalogtúrára, lefogadom hogy havazni fog :lol: Hát remélem is :huh: Azt húzd a f.......! :D :D :) :D szerk.: apropó, mennyi is annak a lyuknak az átmérője amelyik a felni közepén van? Te meg azt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Hát remélem is :D Te meg azt! :D Na, ezt jól feladtam! Éreztem hogy elhibáztam, számitottam rá. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 ejnye :huh: nekem a pireli nemigazán kedvező ilyen hidegebb aszfalton télen is már érezhető a vesztett tapadása, ha kezd hideg lenni Nekem mindig ugyanaddig tapad.... .....amíg el nem kezd nyikorogni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nekem mindig ugyanaddig tapad.... .....amíg el nem kezd nyikorogni. :huh: hát ez a pirelli ritkán nyikorog inkább csak elkezd sodródni hang nélkül.. legalábbis nem jellegzetes csikorgós hanggal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 hát ez a pirelli ritkán nyikorog inkább csak elkezd sodródni hang nélkül.. legalábbis nem jellegzetes csikorgós hanggal én nemtom hogy azért nem hallom mert silence üzemmódban csúszik, vagy csak a zene nyomja el :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 én nemtom hogy azért nem hallom mert silence üzemmódban csúszik, vagy csak a zene nyomja el :huh: vagy a dízel hang :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 vagy a dízel hang :) A dízelhangot nyomom el a zenével. :huh: az tudatos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 A dízelhangot nyomom el a zenével. :huh: az tudatos :) :D akkor hol akarsz még gumicsikorgást hallani? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts