Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Vagy az én relytéjes "lecsökken a benzinszint 20 liter alá és nem akarok menni" efektus. Bár ez szerintem biztos AC-körüli, csak még nem volt jó idő szétszedni.

Mondtam hogy cseréld meg a visszavezető, meg a szívó csövet :) nem hiszel nekem? :D :huh: a bizonyíték hogy már fél éve nem toltam az autót emelkedőn fölfelé :lol: :D

Megosztás:

Persze-persze azok vagyunk. :D Itt van a vontatókötél a csomitartóban, bármikor megcsörgethetsz, ha az árokban kötsz ki. Maradt az építkezésből 30 kiló gipsz azt is viszem. Nade tényleg OFF:

Nem jó. Aki vontat, annak tudnia kell vezetni :)

De amúgy miért kötnék ki az árokban? Erre most komolyan szeretném, ha válaszolnál! :huh:

KEttőnk közül ki is az amúgy, aki állandóan letör valamit a kocsijáról? :D

Megosztás:

Végülis most elég azt az oldalt megbontani, enged az annyit, hogy fölénézz. Nekem a harmadik oldalablak belső burkolatát, meg hátul egy műanyag takarót kellett levenni, és le lehetett húzni azt a sarkot. Meg azt a fogastartót.

háát, a tetőkárpitom jelenlegi állapotában inkább nem feszegetem egyik oldalról. Most szerintem csak azért van még fönt a tetején mert minden reggel szépen megkérem hogy tegye ezt :) :huh:

Megosztás:

Mondtam hogy cseréld meg a visszavezető, meg a szívó csövet :D nem hiszel nekem? :P :huh: a bizonyíték hogy már fél éve nem toltam az autót emelkedőn fölfelé :P :lol:

Azért az nagyon durva lenne ha rossz cső végére raktam volna az AC-t. Főleg mert a visszavezető cső a tank tetején megy bele a tankba, az AC-meg az oldalán van elöl. Vagy az injektornál cserélted fel?

Nem jó. Aki vontat, annak tudnia kell vezetni :D

De amúgy miért kötnék ki az árokban? Erre most komolyan szeretném, ha válaszolnál! :)

KEttőnk közül ki is az amúgy, aki állandóan letör valamit a kocsijáról? :D

Nyári gumival, ha megint behavazunk. Miért ne fordulna elő. Amúgy is csak egyszer törtem le a tükröt, de egyből visszaraktam. És az se az én hibám volt. Az asszony tehet róla, ha nem hagyja otthon a csokimikulást, akkor nem kellett volna visszatolatnom. :D Na jó meg egyszer kicsit elkoptattam a csücskét a ház falával. Az megint jó volt, daráltam a tükröt, az asszony meg.: A a vakolat A VAKOLAT!!! Aztán meg .: A tükör! A TÜKÖR!!! :D

Megosztás:

Azért az nagyon durva lenne ha rossz cső végére raktam volna az AC-t. Főleg mert a visszavezető cső a tank tetején megy bele a tankba, az AC-meg az oldalán van elöl. Vagy az injektornál cserélted fel?

Nyári gumival, ha megint behavazunk. Miért ne fordulna elő. Amúgy is csak egyszer törtem le a tükröt, de egyből visszaraktam. És az se az én hibám volt. Az asszony tehet róla, ha nem hagyja otthon a csokimikulást, akkor nem kellett volna visszatolatnom. :huh: Na jó meg egyszer kicsit elkoptattam a csücskét a ház falával. Az megint jó volt, daráltam a tükröt, az asszony meg.: A a vakolat A VAKOLAT!!! Aztán meg .: A tükör! A TÜKÖR!!! :)

:D jaja, az injektoros dízelem ugye :D Szal a tankot amikor cseréltük, akkor lettek felcserélve a csövek, és Te is mondtad valamikor ha jól tévedek hogy szedted le a tankot. Azért gondoltam hogy mivel ugyan az volt a jelenség hátha neked is :lol:

Baccameg, mehet el már megint... De legalább már az átadó ünnepségre :D :D

Megosztás:

Nyári gumival, ha megint behavazunk. Miért ne fordulna elő. Amúgy is csak egyszer törtem le a tükröt, de egyből visszaraktam. És az se az én hibám volt. Az asszony tehet róla, ha nem hagyja otthon a csokimikulást, akkor nem kellett volna visszatolatnom. :huh: Na jó meg egyszer kicsit elkoptattam a csücskét a ház falával. Az megint jó volt, daráltam a tükröt, az asszony meg.: A a vakolat A VAKOLAT!!! Aztán meg .: A tükör! A TÜKÖR!!! :D

5 telet vezettem végig nyári gumival, koccanás nélkül. Lassabban kell menni, kettesben kell indulni, és visszaváltásnál óvatosan kell felengedni a kuplungot. Kb ennyi az egész.

epk már előttem is megfogalmazta, az út és gumiviszonyokhoz mérten kell megválasztani a sebességet. Ha fakerekekkel megyek, akkor úgy hajtok. Ha ónos eső esik és -4 fok van, téligumival sem megyek 100-zal.

Csak a hülyék hiszik azt,hogy téligumim van, most aztán nagygáz-kiskuplung. Hasonló gondolkodásra vall az is, hogy nyári gumival nem lehet hóban közlekedni. Miért ne lehetne? Akkor szerinted a 80-as évekig hogy közlekedtek télen?

Igen, átcseréltem, mert inkább megkockáztatom azt, hogy esetleg esik 1 kis hó, ami másnapra elolvad, és akkor lehet esőben vezetni. NYáron nem eshet eső? Amikor mindenkinek nyári gumija van? Nem sok a különbség e között sem.

AMúgy meg inkább nyári gumival járok 3 fokban 2 napig, mint április végéig koptassam a téliket +20 fokban ( már elugattam párszor, hogy kényszerből lett visszarakva a téli, de úgy látszik, van itt néhány funkcionális analfabéta ).

:)

Megosztás:

:huh: jaja, az injektoros dízelem ugye :D Szal a tankot amikor cseréltük, akkor lettek felcserélve a csövek, és Te is mondtad valamikor ha jól tévedek hogy szedted le a tankot. Azért gondoltam hogy mivel ugyan az volt a jelenség hátha neked is :D

Baccameg, mehet el már megint... De legalább már az átadó ünnepségre :) :lol:

Igen vettem le a tankot, de nem tudtam felcserélni, mert a cső a pumpától belement a benzinszűrőbe, onnan meg már fix műanyag csövek voltak. De most mát kezd jóidő lenni, lehet beütemezem a szétszedést a következő rángatáskor. Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a bibi. vagy bilincs ill. tankon bellüli cső szivárgásra tippelek, vagy a "hullámzás-gátlónál" valami koszra.

Megosztás:

Nyári gumival, ha megint behavazunk. Miért ne fordulna elő. Amúgy is csak egyszer törtem le a tükröt, de egyből visszaraktam. És az se az én hibám volt. Az asszony tehet róla, ha nem hagyja otthon a csokimikulást, akkor nem kellett volna visszatolatnom. :huh: Na jó meg egyszer kicsit elkoptattam a csücskét a ház falával. Az megint jó volt, daráltam a tükröt, az asszony meg.: A a vakolat A VAKOLAT!!! Aztán meg .: A tükör! A TÜKÖR!!! :)

:D :D :lol: :D :D

Megosztás:

5 telet vezettem végig nyári gumival, koccanás nélkül. Lassabban kell menni, kettesben kell indulni, és visszaváltásnál óvatosan kell felengedni a kuplungot. Kb ennyi az egész.

epk már előttem is megfogalmazta, az út és gumiviszonyokhoz mérten kell megválasztani a sebességet. Ha fakerekekkel megyek, akkor úgy hajtok. Ha ónos eső esik és -4 fok van, téligumival sem megyek 100-zal.

Csak a hülyék hiszik azt,hogy téligumim van, most aztán nagygáz-kiskuplung. Hasonló gondolkodásra vall az is, hogy nyári gumival nem lehet hóban közlekedni. Miért ne lehetne? Akkor szerinted a 80-as évekig hogy közlekedtek télen?

Igen, átcseréltem, mert inkább megkockáztatom azt, hogy esetleg esik 1 kis hó, ami másnapra elolvad, és akkor lehet esőben vezetni. NYáron nem eshet eső? Amikor mindenkinek nyári gumija van? Nem sok a különbség e között sem.

AMúgy meg inkább nyári gumival járok 3 fokban 2 napig, mint április végéig koptassam a téliket +20 fokban ( már elugattam párszor, hogy kényszerből lett visszarakva a téli, de úgy látszik, van itt néhány funkcionális analfabéta ).

:huh:

Baccameg ha tudom, hogy egy kis bacogatástól ennyit rinyálsz legközelebb inkább kussban maradok. :) :D

Megosztás:

Baccameg ha tudom, hogy egy kis bacogatástól ennyit rinyálsz legközelebb inkább kussban maradok. :huh: :lol:

Azt nagyon jól tennéd.

Azt nagyon jól tennéd. :)

Szinte nincs is különbség a két mondat között, mégis van. Írott szövegben a metakommunikációs eszközöket a smiley-k helyettesítik. Ha nem használod, akkor úgy veszem, hogy "komolyan" mondod. Kb ennyi.

Nem vagyok én a vérszívás ellen, sőt :D, de ezt a gumitopikot már kezdem unni. 17 fok van Szegeden, az a hülye, aki téligumival jár.

Ott, a világvégén, lehet még esik a hó, ott lehet, még pengővel kell fizetni, de itt már igenis tavasz van :D

Megosztás:

nekem a termosztátcsere leírása itt van az aláírásba

ha szerintetek is jó, akkor az lehetne egyik oda felrakott dolog

Már volt egy ilyen kezdeményezés korábban, de valamiért elhalt. Mindenesetre én is támogatom.

Várom pü-ben a linkeket a leírásokhoz,szép lassan összeszedem és ha az adminok is rábólintanak megcsináljuk. :huh:

Megosztás:

Ott, a világvégén, lehet még esik a hó, ott lehet, még pengővel kell fizetni, de itt már igenis tavasz van :huh:

Álljunk már meg egy szóra szögedi tésó! :)

Te laksz közelebb a balkánhoz,úgyhogy fékezzé kicsávó! :D

Nekem mindegy mivel jársz,csak ne belém csattanj hátulról reggel a fagyos úton,ha nem tudsz megállni. :D

Megosztás:

Nem tudom karavánnál hogy van, de 5ajtós esetén pont fordítva... azaz alul visszavezetés, felül AC :D

Igen, csak annó kevesebb esély volt rá, hogy előtted téligumis autó van... most kicsit morcos lennék, ha én simán megállnék a latyakban

a téligumis autómmal a gyalogosnak, te meg közben belémrongyolnál hátulról a nyárigumikkal :D mert azért 30-40m-es távolságot gondolom

nem tartasz a városban... :lol: ezek a különbségek adják a veszélyt, nem azt modjuk, hogy nem lehet közlekedni nyárigumival... :)

Ott, a világvégén, lehet még esik a hó, ott lehet, még pengővel kell fizetni, de itt már igenis tavasz van :huh:

Most éppen... de figyeld meg, lesz még fagy, és lesz még hó is :D

Megosztás:

most kicsit morcos lennék, ha én simán megállnék a latyakban

a téligumis autómmal a gyalogosnak, te meg közben belémrongyolnál hátulról a nyárigumikkal :D mert azért 30-40m-es távolságot gondolom

nem tartasz a városban... :D ezek a különbségek adják a veszélyt, nem azt modjuk, hogy nem lehet közlekedni nyárigumival... :huh:

Nekem így törték össze a corsa hátulját! :)

Megosztás:

Igen, csak annó kevesebb esély volt rá, hogy előtted téligumis autó van... ezek a különbségek adják a veszélyt, nem azt modjuk, hogy nem lehet közlekedni nyárigumival... :D

Akkor is már volt sok téligumis autó.

a téligumis autómmal a gyalogosnak, te meg közben belémrongyolnál hátulról a nyárigumikkal :lol:

Elmennénk egy óvodába, és találnál valakit, aki jobb kedvre derítene :huh:

mert azért 30-40m-es távolságot gondolom

nem tartasz a városban... :D

Nem tartok, miért tartanék? De nincs is hó? Vagy rajtad nyáron is sapka van? :)

Fagy újra? Lesz hát. December tájékán :D

Megosztás:

Igen, csak annó kevesebb esély volt rá, hogy előtted téligumis autó van... ezek a különbségek adják a veszélyt, nem azt modjuk, hogy nem lehet közlekedni nyárigumival... :D

a téligumis autómmal a gyalogosnak, te meg közben belémrongyolnál hátulról a nyárigumikkal :lol:

mert azért 30-40m-es távolságot gondolom

nem tartasz a városban... :D

Nem tartok, miért tartanék? De nincs is hó. Vagy rajtad nyáron is sapka van? :)

Megosztás:

Igen vettem le a tankot, de nem tudtam felcserélni, mert a cső a pumpától belement a benzinszűrőbe, onnan meg már fix műanyag csövek voltak. De most mát kezd jóidő lenni, lehet beütemezem a szétszedést a következő rángatáskor. Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a bibi. vagy bilincs ill. tankon bellüli cső szivárgásra tippelek, vagy a "hullámzás-gátlónál" valami koszra.

Hullámlemezről jut eszembe. Zsírúj foswágen fostransztitával járunk és nincs a tankban hullámgátló. Fél tankkal úgy lötyög benne a cucc, mint az állat. Kb beszélgetni nem lehet a kocsiban. :huh: :) :D

Megosztás:

Nem tartok, miért tartanék? De nincs is hó. Vagy rajtad nyáron is sapka van? :)

6-7 évvel ezelőtt azért még elég ritka volt :D

Igen, jól szórakoznék rajtad, ahogy elgügyögsz egy dömperrel a homokozóban :D

Látom te nem vagy túl előrelátó :lol: Majd aztán csodálkozol, ha visszajön a fagy, meg egy kis hó :D

Megosztás:

6-7 évvel ezelőtt azért még elég ritka volt :D

Igen, jól szórakoznék rajtad, ahogy elgügyögsz egy dömperrel a homokozóban :huh:

Látom te nem vagy túl előrelátó :lol: Majd aztán csodálkozol, ha visszajön a fagy, meg egy kis hó :D

És hogy tudnád bebizonyítani? :)

Oviban Neked néznénk játszótársat, te szereted a kislányokat :D

Itt tuti nem lesz se fagy, se jég. Majd' 20 fok van :D

Megosztás:

És hogy tudnád bebizonyítani? :huh:

Oviban Neked néznénk játszótársat, te szereted a kislányokat :)

Itt tuti nem lesz se fagy, se jég. Majd' 20 fok van :D

Én azt mondom, és az úgy van :D

Az én játszótársaimat már az egyetemekről válogatom, de te mehetsz nyugodtan az oviba, ha ennyire akarod :lol:

Jó. Majd meglátjuk kinek lesz igaza :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.