Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 bizony nem lenne rossz ki is lehetne húzni magad alóla, vagy ha mégse, akkor meg megtudnád egyből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 bizony nem lenne rossz ki is lehetne húzni magad alóla, vagy ha mégse, akkor meg megtudnád egyből. nem is a kibújás az, ami érdekelne. hanem ez a rohadt bizonytalansági faktor. hogy hónapokig várhatsz, hogy most akkor mi volt. mondjuk én kb július óta úgy vezetek, mintha állandóan figyelnének :huh: rohadékok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nem is a kibújás az, ami érdekelne. hanem ez a rohadt bizonytalansági faktor. hogy hónapokig várhatsz, hogy most akkor mi volt. mondjuk én kb július óta úgy vezetek, mintha állandóan figyelnének :huh: rohadékok. jaja erre írtam hogy megtudnád egyből, ha bemértek. de ez annyira genya dolog tényleg... kiküldenek kéthónap mulva egy fényképet, emlékezni se fogsz, hogy akkor te hol jártál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Azt írta a baloldali, nem tudom a hátsóablakmosó csöve azon a felén megy-e. Ámbár nem hiszem, hogy esőben használta. :) ötlet jó, de az jobb oldalt van, pontosabban volt, de sztem már volt egy "csőtörése" mert mikor megvettük már el volt lapítva a cső vége, le volt dugózva, meg volt roppatnva, és le volt ragasztva. Szal abból már nem gyün víz :D És amúgy sem habos :D meg bal oldal :lol: A tetősínnél hol tud befolyni az víz hogy az oszlop belsejébe kössön ki? Jah, és úgy hogy a tetőkárpiton semmi ázásnyom nincsen. Mondjuk egy-két hónapon belül lecserélem a tetősíneket, és akkor úgyis meglátom, de addigra halakat telepíthetek a csomagtaróba :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 jaja erre írtam hogy megtudnád egyből, ha bemértek. de ez annyira genya dolog tényleg... kiküldenek kéthónap mulva egy fényképet, emlékezni se fogsz, hogy akkor te hol jártál. Nekem nincs ilyen gondom, mert csak én használom a kocsit, nem tudom másra fogni. Engem a hónapokig kint felejtett 30-as táblák zavarnak, tudod rég hogy vége az ároképítésnek, stb. aztán belefutsz 90-nel a 30 -as táblánál a trafiba. Meg a rég nem létező iparvágánynál a vasúti átjáró. Meg nem szüntetik, és a KRESZ szerint ott is 30-al kell menned. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nekem nincs ilyen gondom, mert csak én használom a kocsit, nem tudom másra fogni. Engem a hónapokig kint felejtett 30-as táblák zavarnak, tudod rég hogy vége az ároképítésnek, stb. aztán belefutsz 90-nel a 30 -as táblánál a trafiba. Meg a rég nem létező iparvágánynál a vasúti átjáró. Meg nem szüntetik, és a KRESZ szerint ott is 30-al kell menned. :huh: jaja, egyik imserősömet a saját utcájukba fényképezték le. Egy 20-as építkezős szirszar volt ott, kb 1 éve. Srác tudta hogy az csak azért van ott mert még nem lopták el kb fél éve befejezták a hatalmas munkát... úgyhogy repesztett 45 körül... 90 ropi, 2 házzal a lakása előtt :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Szerintem akié a kocsi,az felelőséggel tartozik érte,de ha megbüntetnek,akkor még ott a helyszínen kapjam meg a csekket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 ötlet jó, de az jobb oldalt van, pontosabban volt, de sztem már volt egy "csőtörése" mert mikor megvettük már el volt lapítva a cső vége, le volt dugózva, meg volt roppatnva, és le volt ragasztva. Szal abból már nem gyün víz :D És amúgy sem habos :) meg bal oldal :D A tetősínnél hol tud befolyni az víz hogy az oszlop belsejébe kössön ki? Jah, és úgy hogy a tetőkárpiton semmi ázásnyom nincsen. Mondjuk egy-két hónapon belül lecserélem a tetősíneket, és akkor úgyis meglátom, de addigra halakat telepíthetek a csomagtaróba :huh: Pedig csak ott van lyuk vágva a tetőre ahol fel van fogatva a tetősín. Meg a caravannal a tetőantenának a nyílása. Lehet hogy azért nem ázik a kárpit, mert annyira nem ázik, hogy csepegjen, hanem a vízcsepp szépen legördül oldalra. Meg vannak fent keresztmerevítők, lehet az egyik vezeti el a vizet. Pölö egy ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Egy tábla tibi csokiba? :huh: Legyen egy diétás sör neki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Pedig csak ott van lyuk vágva a tetőre ahol fel van fogatva a tetősín. Meg a caravannal a tetőantenának a nyílása. Lehet hogy azért nem ázik a kárpit, mert annyira nem ázik, hogy csepegjen, hanem a vízcsepp szépen legördül oldalra. Meg vannak fent keresztmerevítők, lehet az egyik vezeti el a vizet. Pölö egy ilyen. hm... télleg az lehet. Szóval a vége csak az lesz hogy majd ha a kárpitot leveszem, akkor vagy látom vagy nem :) nah mindegy, köszi, majd ha a síncserénél szétborítom a hátulját, meglátom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 hm... télleg az lehet. Szóval a vége csak az lesz hogy majd ha a kárpitot leveszem, akkor vagy látom vagy nem :) nah mindegy, köszi, majd ha a síncserénél szétborítom a hátulját, meglátom :huh: Végülis most elég azt az oldalt megbontani, enged az annyit, hogy fölénézz. Nekem a harmadik oldalablak belső burkolatát, meg hátul egy műanyag takarót kellett levenni, és le lehetett húzni azt a sarkot. Meg azt a fogastartót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nagyon gondolkozom azon,hogy kellene egy kiemelt topikot csinálni és összedni pár képes leírást az általánosan felmerülő kérdésekről. Elegem van már abból,hogy mindent 25x kell leírnom. Gondolok itt ilyenre: -alapjárati motor tisztítása -hibakód kiolvasás -fűtőellenállás cseréje -szűrők cseréje -olajtipusok motortipushoz stb stb Megkérem az admint,hogy csináljon egy zárt topikot,ahova írni nem lehet,de neki pü-ben elküldeni egy kész leírást képekkel és azt beteszi,aki feljön friss tagként,nézze át először azokat és ha az nem segít,csak akkor kérdezzzen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Mi bajotok vele? Mert nem kell rá költeni, megbízható és keveset fogyaszt? Irigyek vagytok csak :huh: Persze-persze azok vagyunk. :) Itt van a vontatókötél a csomitartóban, bármikor megcsörgethetsz, ha az árokban kötsz ki. Maradt az építkezésből 30 kiló gipsz azt is viszem. Nade tényleg OFF: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nagyon gondolkozom azon,hogy kellene egy kiemelt topikot csinálni és összedni pár képes leírást az általánosan felmerülő kérdésekről. Elegem van már abból,hogy mindent 25x kell leírnom. Gondolok itt ilyenre: -alapjárati motor tisztítása -hibakód kiolvasás -fűtőellenállás cseréje -szűrők cseréje -olajtipusok motortipushoz stb stb Megkérem az admint,hogy csináljon egy zárt topikot,ahova írni nem lehet,de neki pü-ben elküldeni egy kész leírást képekkel és azt beteszi,aki feljön friss tagként,nézze át először azokat és ha az nem segít,csak akkor kérdezzzen. Van pár fórumozónak honlapja, amiken már jópár szerelés leírása megtalálható képekkel illusztálva. Példának okáért én is elküldtem a kárpitcseréről a képeket "valakinek" :huh: azóta se történt semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 diétázom, legyen 1 pepsi max :huh: most nem akarok megenni 1 tábla csokit :) olyan szemét műanyag ital nem fordul meg a kezemben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Van pár fórumozónak honlapja, amiken már jópár szerelés leírása megtalálható képekkel illusztálva. Példának okáért én is elküldtem a kárpitcseréről a képeket "valakinek" :huh: azóta se történt semmi. Akkor küldjétek át nekem és majd én beszélek Mélykékkel. Laci4-nek is vannak azt hiszem leírásai.Már írtam neki pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Szerintem akié a kocsi,az felelőséggel tartozik érte,de ha megbüntetnek,akkor még ott a helyszínen kapjam meg a csekket! hát ez így lenne fer, de hogy várjál hónapokat hát az elképesztő. aztán a kiemelt topikos gondolat se rossz, mert akár el is felejthet vki valamit, sé akkor csak oda bekukkant és megvan :huh: pl a vezérlés vagy a termosztátcsere is megvan már, Heninggel karörtve felraktuk az oladalamra. meg igyeszem az eddig elkövetett átalakításokat is webre vetni, hátha segít vkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 aztán a kiemelt topikos gondolat se rossz, mert akár el is felejthet vki valamit, sé akkor csak oda bekukkant és megvan :huh: pl a vezérlés vagy a termosztátcsere is megvan már, Heninggel karörtve felraktuk az oladalamra. meg igyeszem az eddig elkövetett átalakításokat is webre vetni, hátha segít vkinek. Összegyűjtük egy helyre mindet és akkor nem kell annyiszor mindent leírni/magyarázni. U.i.: neked csinálok a kormányműről otthon majd képeket,van egy kiszedett nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nekem a termosztátcsere leírása itt van az aláírásba ha szerintetek is jó, akkor az lehetne egyik oda felrakott dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Összegyűjtük egy helyre mindet és akkor nem kell annyiszor mindent leírni/magyarázni. U.i.: neked csinálok a kormányműről otthon majd képeket,van egy kiszedett nekem. Hát ha belegondolsz, előbb-utóbb eljut a fórum arra a szintre, hogy mindenféle problémával találkoztunk már, és mindíg csak ismételünk. Persze lesznek új esetek, de mindíg kevesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Összegyűjtük egy helyre mindet és akkor nem kell annyiszor mindent leírni/magyarázni. U.i.: neked csinálok a kormányműről otthon majd képeket,van egy kiszedett nekem. az se lenne rossz meg a nyomtávrudakat egy egy csavar tartja annak neki lehet erőből feküdni? mert én villáskulccsal nem bírtam megnyikkantani, csövet megnem mertem rátenni, nehogy leszakítsam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Hát ha belegondolsz, előbb-utóbb eljut a fórum arra a szintre, hogy mindenféle problémával találkoztunk már, és mindíg csak ismételünk. Persze lesznek új esetek, de mindíg kevesebb. meg soha megnem oldottak, mint pl az én alapjárat ingadozásom, ami nem hasonlít a többiekére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 meg soha megnem oldottak, mint pl az én alapjárat ingadozásom, ami nem hasonlít a többiekére... Vagy az én relytéjes "lecsökken a benzinszint 20 liter alá és nem akarok menni" efektus. Bár ez szerintem biztos AC-körüli, csak még nem volt jó idő szétszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Vagy az én relytéjes "lecsökken a benzinszint 20 liter alá és nem akarok menni" efektus. Bár ez szerintem biztos AC-körüli, csak még nem volt jó idő szétszedni. Vagy a jó, használt gyertyakábellel két hétig jó az autó, aztán ökörködik tőle a verda és a régi, repedt, rossz gyertya kábelt visszaraktam és azóta is használom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nagyon gondolkozom azon,hogy kellene egy kiemelt topikot csinálni és összedni pár képes leírást az általánosan felmerülő kérdésekről. Elegem van már abból,hogy mindent 25x kell leírnom.... Már volt egy ilyen kezdeményezés korábban, de valamiért elhalt. Mindenesetre én is támogatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts