Dáwid Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 híí már megint mi van itt? Egy fél napra hagylak itt titeket aztán hajnalra már mindenki borítja a bilit ? :D Bocsi hogy itt offolok, de c oszlopnál történő beázással valaki nem ütközött esetleg? Lehullott a nagy víz amíg dógoztunk, aztán nyitom a csomagtartót és gondolkoztam hogy akkor lesz szárazabb a táskám ha a vizes járdára teszem, vagy akkor ha a csomagtartóba... Ahogy sötétbe zseblámpával benéztem valahol az oszlop belsején folyik le a cucc, és mivel a bal oldali lámpa műanyag takarója hiányzik, annak az alsó peremén kapnak gellert a csöppek, amik transzportálódnak a csomagtartóm aljába. Esetleg némi ötlet hol lehet a lik :lol: ? :huh: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 ... Jah meg amúgy szerintem is idegesítő ha az ilyeneket nem a karosszériában kérdezik :D :) bocsika, már elment amikor megnéztem hol vagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 hát akkor őőő... ez az a helyzet, hogy a keresés bizony nem működik rendesen mindenhol :huh: Én úgy szoktam hogy .: Keresés, majd további keresési opciók, és ott rámegyek, ahol szerintem meg fogom találni a dolgot, pölö az F-astában, így nem kall végigböngészni a többi típust. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Tiszta rémálom.: Suzukis nyári gumival. Kalapod van? Ezt nem bírtam kihagyni.... :huh: És hordom is :) Mellesleg 14 fokot mondanak nappalra. és 7et éjszakára. Ez számtani középben nekem már több, mint 7, Mester urak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Én úgy szoktam hogy .: Keresés, majd további keresési opciók, és ott rámegyek, ahol szerintem meg fogom találni a dolgot, pölö az F-astában, így nem kall végigböngészni a többi típust. ha ott belépsz a további opciókba, akkor beállíthatod, hogy üzenetenként jelenítse meg a találatokat csak erről sehol semmi infó nincs ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 híí már megint mi van itt? Egy fél napra hagylak itt titeket aztán hajnalra már mindenki borítja a bilit ? :D Bocsi hogy itt offolok, de c oszlopnál történő beázással valaki nem ütközött esetleg? Lehullott a nagy víz amíg dógoztunk, aztán nyitom a csomagtartót és gondolkoztam hogy akkor lesz szárazabb a táskám ha a vizes járdára teszem, vagy akkor ha a csomagtartóba... Ahogy sötétbe zseblámpával benéztem valahol az oszlop belsején folyik le a cucc, és mivel a bal oldali lámpa műanyag takarója hiányzik, annak az alsó peremén kapnak gellert a csöppek, amik transzportálódnak a csomagtartóm aljába. Esetleg némi ötlet hol lehet a lik :lol: ? :huh: :D :) szerintem tetősínnél Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 szerintem tetősínnél Azt írta a baloldali, nem tudom a hátsóablakmosó csöve azon a felén megy-e. Ámbár nem hiszem, hogy esőben használta. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Azt írta a baloldali, nem tudom a hátsóablakmosó csöve azon a felén megy-e. Ámbár nem hiszem, hogy esőben használta. :huh: Jobb oldalt megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 És hordom is :huh: Mellesleg 14 fokot mondanak nappalra. és 7et éjszakára. Ez számtani középben nekem már több, mint 7, Mester urak :D Hogy fogok majd röhögni,mikor szakadó hóban cseréled a télit vissza! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Hogy fogok majd röhögni,mikor szakadó hóban cseréled a télit vissza! :huh: Rossz mesében vagy, Aladdin! :D Rügyeznek a fák, a bokrok, dalolnak a pacsirták, itt a tavasz! Amúgy nem is tudnám visszacserélni, a télik apuméknál vannak, innen 250km-re :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Rossz mesében vagy, Aladdin! :) Rügyeznek a fák, a bokrok, dalolnak a pacsirták, itt a tavasz! Te még hiszel a mesékben? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Mellesleg 14 fokot mondanak nappalra. és 7et éjszakára. Ez számtani középben nekem már több, mint 7, Mester urak :D Jó, de ne várj túl sok szolidaritást tőlünk itt, amikor majd sírsz a következő hóesésnél, hogy nem tudsz autóval járni :) Vagy neadjisten lecseréled az avatarod egy gipszelt kezű-lábú képre :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Jó, de ne várj túl sok szolidaritást tőlünk itt, amikor majd sírsz a következő hóesésnél, hogy nem tudsz autóval járni :D Vagy neadjisten lecseréled az avatarod egy gipszelt kezű-lábú képre :huh: Mert korábban olyan túl sok szolidaritást várhattam tőletek. Ismeritek egyáltalán a szó jelentését? :) A gipszes dolgokat inkább hagyjuk másokra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Mert korábban olyan túl sok szolidaritást várhattam tőletek. Olyan ne is várjon, aki a legközelebbi latyakosabb időben hátulról belém akar röffenteni egy konzervdobozzal, mert nem tud megállni :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Olyan ne is várjon, aki a legközelebbi latyakosabb időben hátulról belém akar röffenteni egy konzervdobozzal, mert nem tud megállni :lol: :D :D Latyakosabb idő? Hol élsz te? :huh: nem lesz itt már se komolyabb hideg, se hó, se latyak. eső meg van nyáron is. aki meg nem tud vezetni, ne üljön autóba :) aki meg fél, ne vezessen omit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Latyakosabb idő? Hol élsz te? :huh: nem lesz itt már se komolyabb hideg, se hó, se latyak. eső meg van nyáron is. aki meg nem tud vezetni, ne üljön autóba :) aki meg fél, ne vezessen omit! :D inkább stíííftet nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 inkább stíííftet nem? :huh: Mi bajotok vele? Mert nem kell rá költeni, megbízható és keveset fogyaszt? Irigyek vagytok csak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Mi bajotok vele? Mert nem kell rá költeni, megbízható és keveset fogyaszt? Irigyek vagytok csak :huh: már te is kezded?! beszéltem 2 stréberrel, h mégis mekkora stréberek, erre azok is azt mondták h irigy vagyok...ez valami menekülő szöveg :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Hátha eltörölnék, oszt lehetne neki tolni megint :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 már te is kezded?! beszéltem 2 stréberrel, h mégis mekkora stréberek, erre azok is azt mondták h irigy vagyok...ez valami menekülő szöveg :huh: :) Pusztán szembesítelek a tényekkel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Hátha eltörölnék, oszt lehetne neki tolni megint :huh: vitorlát fel :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 vitorlát fel :huh: :) hm? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 hm? :D lehetne neki tolni megint :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nem lesz itt már se komolyabb hideg, se hó, se latyak. Egy tábla tibi csokiba? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Egy tábla tibi csokiba? :D diétázom, legyen 1 pepsi max :huh: most nem akarok megenni 1 tábla csokit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts