Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

híí már megint mi van itt? Egy fél napra hagylak itt titeket aztán hajnalra már mindenki borítja a bilit ? :D Bocsi hogy itt offolok, de c oszlopnál történő beázással valaki nem ütközött esetleg? Lehullott a nagy víz amíg dógoztunk, aztán nyitom a csomagtartót és gondolkoztam hogy akkor lesz szárazabb a táskám ha a vizes járdára teszem, vagy akkor ha a csomagtartóba... Ahogy sötétbe zseblámpával benéztem valahol az oszlop belsején folyik le a cucc, és mivel a bal oldali lámpa műanyag takarója hiányzik, annak az alsó peremén kapnak gellert a csöppek, amik transzportálódnak a csomagtartóm aljába. Esetleg némi ötlet hol lehet a lik :lol: ? :huh: :D :)

Megosztás:

hát akkor őőő... ez az a helyzet, hogy a keresés bizony nem működik rendesen mindenhol :huh:

Én úgy szoktam hogy .: Keresés, majd további keresési opciók, és ott rámegyek, ahol szerintem meg fogom találni a dolgot, pölö az F-astában, így nem kall végigböngészni a többi típust.

Megosztás:

Én úgy szoktam hogy .: Keresés, majd további keresési opciók, és ott rámegyek, ahol szerintem meg fogom találni a dolgot, pölö az F-astában, így nem kall végigböngészni a többi típust.

ha ott belépsz a további opciókba, akkor beállíthatod, hogy üzenetenként jelenítse meg a találatokat

csak erről sehol semmi infó nincs ...

Megosztás:

híí már megint mi van itt? Egy fél napra hagylak itt titeket aztán hajnalra már mindenki borítja a bilit ? :D Bocsi hogy itt offolok, de c oszlopnál történő beázással valaki nem ütközött esetleg? Lehullott a nagy víz amíg dógoztunk, aztán nyitom a csomagtartót és gondolkoztam hogy akkor lesz szárazabb a táskám ha a vizes járdára teszem, vagy akkor ha a csomagtartóba... Ahogy sötétbe zseblámpával benéztem valahol az oszlop belsején folyik le a cucc, és mivel a bal oldali lámpa műanyag takarója hiányzik, annak az alsó peremén kapnak gellert a csöppek, amik transzportálódnak a csomagtartóm aljába. Esetleg némi ötlet hol lehet a lik :lol: ? :huh: :D :)

szerintem tetősínnél

Megosztás:

Mellesleg 14 fokot mondanak nappalra. és 7et éjszakára. Ez számtani középben nekem már több, mint 7, Mester urak :D

Jó, de ne várj túl sok szolidaritást tőlünk itt, amikor majd sírsz a következő hóesésnél, hogy nem tudsz autóval járni :)

Vagy neadjisten lecseréled az avatarod egy gipszelt kezű-lábú képre :huh:

Megosztás:

Jó, de ne várj túl sok szolidaritást tőlünk itt, amikor majd sírsz a következő hóesésnél, hogy nem tudsz autóval járni :D

Vagy neadjisten lecseréled az avatarod egy gipszelt kezű-lábú képre :huh:

Mert korábban olyan túl sok szolidaritást várhattam tőletek.

Ismeritek egyáltalán a szó jelentését? :)

A gipszes dolgokat inkább hagyjuk másokra. :D

Megosztás:

Olyan ne is várjon, aki a legközelebbi latyakosabb időben hátulról belém akar röffenteni egy konzervdobozzal, mert nem tud megállni :lol: :D :D

Latyakosabb idő? Hol élsz te? :huh:

nem lesz itt már se komolyabb hideg, se hó, se latyak.

eső meg van nyáron is.

aki meg nem tud vezetni, ne üljön autóba :)

aki meg fél, ne vezessen omit! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.