Guest Sanci Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Ha nehéz az autó dobjunk bele nagyobb motort. :blush: Nem feltétlen :D lehet az erősebb is... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Ha nehéz az autó dobjunk bele nagyobb motort. :lol: háddenem? :) :D 64 bites rendszer kéne. De gondolom nem hobbiból használsz 32-t. Egyébként akkor AMD géped is lehet, mert intelekben van 36bit-es memóriakiterjesztés, amivel látja a 4GB-ot. :D igen tudom h 64bites kéne, de minek...bőven elég a 3g is és amilyen lusta vagyok ez a 4 addig 3 marad még el nem adom :blush: :D ez a kiterjesztés nemtom mi, mármint értem, de nem kerestem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 háddenem? :lol: :) igen tudom h 64bites kéne, de minek...bőven elég a 3g is és amilyen lusta vagyok ez a 4 addig 3 marad még el nem adom :blush: :D ez a kiterjesztés nemtom mi, mármint értem, de nem kerestem. PAE-nak hívják (Physical Address Extension). Ha AMD procid van, akkor felejtős, bár újabbak, mintha tudnák már. Amúgy annyi az egész, hogy 32 bit helyett, 36 bites címezést használ, így nem 3,25GB-ot lát, hanem 4GB-ot, vagyis meg tud címezni ekkora mennyiségű memóriacímet. XP-ben a vezérlőpultban, Rendszertulajdonságok, Általános fülön kell írnia a PAE-t. A rendszer információk alatt, ahol a proci típusát és memória mennyiségét írja. Amúgy kezdem úgy érezni, hogy hup.hu fórumán vagyok. :D (Hungarian unix portal) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Nem feltétlen :D lehet az erősebb is... :D :) Az nem az egyszerű megoldások kategória, és az is csak félmegoldás :D háddenem? :blush: :lol: Nem :D Nem lehet mindent izomból megoldani. A Win 7 elvileg minimalista elvek szerint készül. Kíváncsi leszek, de az biztos hogy a vista nagy bukta volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Az nem az egyszerű megoldások kategória, és az is csak félmegoldás :) Nem :lol: Nem lehet mindent izomból megoldani. A Win 7 elvileg minimalista elvek szerint készül. Kíváncsi leszek, de az biztos hogy a vista nagy bukta volt. Láttam teszteket róla, csúcs intel és csúcs amd gépeken. Továbbra is XP a győztes. Bár Vistát azért alázza. Vistát meg a dx10 miatt eröltették az emberekre. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Oszt mi van az ótókkal ? :lol: tudjátok... OPEL fórum :D :D Amúgy megledeztem a középső kijelzőt, és kicsit rossza hatással van rám... még csak 2 órája van benne, de már most a fél világot ledezni akarom :D :) hétvégére megy a műszeregység, aztán elfogyott a ledem... :blush: pedig még mindig sok a sárga :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Oszt mi van az ótókkal ? :lol: tudjátok... OPEL fórum :P :D Amúgy megledeztem a középső kijelzőt, és kicsit rossza hatással van rám... még csak 2 órája van benne, de már most a fél világot ledezni akarom :D :) hétvégére megy a műszeregység, aztán elfogyott a ledem... :blush: pedig még mindig sok a sárga :D ne offolj már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Az nem az egyszerű megoldások kategória, és az is csak félmegoldás :) Nem :lol: Nem lehet mindent izomból megoldani. A Win 7 elvileg minimalista elvek szerint készül. Kíváncsi leszek, de az biztos hogy a vista nagy bukta volt. Láttam teszteket róla, csúcs intel és csúcs amd gépeken. Továbbra is XP a győztes. Bár Vistát azért alázza. Vistát meg a dx10 miatt eröltették az emberekre. :blush: Nekem Xp és Win7 van a céges lapáton és tetszik a 7-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 :blush: Hátsó kényszerérzeted támadt,hogy valamit csak ide kell büfögni mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Hátsó kényszerérzeted támadt,hogy valamit csak ide kell büfögni mi? :blush: nem :D csak elolvastam amit előző napban beszéltetek és így néztem. ez nekem nagyon külföldi volt :lol: nekem Xp van excel meg word, a többit fel se tettem outlokot soha nem használtam nem is tudom mire való :D minimális dolgok vannak ezen a gépen ilyen szinten :) az az Xp 7 engem érdekelne... Sanya jössz tokajba? Megoldható lenne vhogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Hátsó kényszerérzeted támadt,hogy valamit csak ide kell büfögni mi? :blush: LOL :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Hátsó kényszerérzeted támadt,hogy valamit csak ide kell büfögni mi? :blush: Te meg megint hallgattál a szokásos leugatós ösztöneidre :lol: :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Te meg megint hallgattál a szokásos leugatós ösztöneidre :blush: :lol: :) :D :D Ott van a nevem alatt!Nomen est omen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Ott van a nevem alatt!Nomen est omen! :) Csak el van írva. :blush: Mijaza "korlátozottan"??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Csak el van írva. :blush: Mijaza "korlátozottan"??? :lol: Asszondod fullba nyomja? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Csak el van írva. :blush: Mijaza "korlátozottan"??? :lol: Az más képességeire vonatkozik :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Csak el van írva. :blush: Mijaza "korlátozottan"??? :lol: Asszondod fullba nyomja? :) Addig jó,amíg nem tudjátok meg milyen ha fullban nyomom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Asszondod fullba nyomja? :blush: Mé", nem???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Addig jó,amíg nem tudjátok meg milyen ha fullban nyomom! :) Remélem nem egy helyen strandolunk, amikor a vízbe durrantasz és röhögsz rajta :lol: :blush: :D Az más képességeire vonatkozik :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Addig jó,amíg nem tudjátok meg milyen ha fullban nyomom! :lol: Mi ez? Fenyegetés, vagy ígéret? :blush: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Az más képességeire vonatkozik :blush: :lol: Melyikre a kevés közül? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Melyikre a kevés közül? :blush: Mivel ezt nem írta, szerintem úgy "ánblokk" :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Addig jó,amíg nem tudjátok meg milyen ha fullban nyomom! :blush: :lol: Csak hogy érdemben hozzászóljak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Csak hogy érdemben hozzászóljak :blush: Te meg unalmadban a kezdő pókerezők kézikönyvét olvasgatod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts