Novy Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 A bokrot mindenképp átültetem, csak a fákoz ragaszkodik az asszony. Mondjuk én is mert nyáron árnyékot ad a háznak, meg szép is. egy darabig ígyvoltunk mi is a házelőtti fákkal... aztán összetört a meleg fák miatt(issss) a kocsi, aztán kivágtuk mindet Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 egy darabig ígyvoltunk mi is a házelőtti fákkal... aztán összetört a meleg fák miatt(issss) a kocsi, aztán kivágtuk mindet Gyanítom előbb vágnak ki engem, mint azt a fát. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Gyanítom előbb vágnak ki engem, mint azt a fát. :blush: old meg kezdjen el kipusztulni :lol: korhadás stb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Gyanítom előbb vágnak ki engem, mint azt a fát. :blush: Egyetértek Novyy-val! Jön egy erős szél, és egy ágat odacsap a kocsidnak, ha ép ott parkolsz...A magyar ember mindig találékony volt valami "hirtelen" jött betegség is elkaphatja a fát...nem tudom érted-e? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 old meg kezdjen el kipusztulni :lol: korhadás stb :) Egyetértek Novyy-val! Jön egy erős szél, és egy ágat odacsap a kocsidnak, ha ép ott parkolsz...A magyar ember mindig találékony volt valami "hirtelen" jött betegség is elkaphatja a fát...nem tudom érted-e? :D :D Ja de mindenhogyan én szívok, mert ha ki kell vágni nem lehet dönteni mert nincs hely, úgy kell majd áganként kell lebontani. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Ja de mindenhogyan én szívok, mert ha ki kell vágni nem lehet dönteni mert nincs hely, úgy kell majd áganként kell lebontani. :blush: majd vagy kétszer megnyomod a kocsit az idegből úgykivágod mintha ott se lett volna, vagy mint én az összet a házelől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 na mivan? kimentetek fát vágni? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 na mivan? kimentetek fát vágni? :blush: Hülye vagy? Csakis elvi síkon megy a "munka"! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Hülye vagy? Csakis elvi síkon megy a "munka"! :blush: Mi egyszer flex-szel is vágtunk fát, mert más nem volt...csak így ötletként mondom...hátha. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Hülye vagy? Csakis elvi síkon megy a "munka"! :blush: azóta lehet már be is vitték kórházba, mert nem csak elvi síkon nyomja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Mi egyszer flex-szel is vágtunk fát, mert más nem volt...csak így ötletként mondom...hátha. :lol: jól füstölt neketek is mi? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 nah persze... egész nap pörög mindenki, mire hazaérek addigra meg kihal a fórum :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 nah persze... egész nap pörög mindenki, mire hazaérek addigra meg kihal a fórum :lol: :blush: hát aki ilyenkor jár haza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 hát aki ilyenkor jár haza :lol: Valakinek dolgozni is kell :blush: :D Az elméletben-favágást nem fizetik meg túl jól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Valakinek dolgozni is kell :blush: :D Az elméletben-favágást nem fizetik meg túl jól :lol: egyesek szerint lassan levegőt is csak elméletben vesznek itt páran... örülne is tuti :) am ma lekötöttem magam elmókoltam ezzel azzal. am ti mit melóztok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 egyesek szerint lassan levegőt is csak elméletben vesznek itt páran... örülne is tuti :blush: am ma lekötöttem magam elmókoltam ezzel azzal. am ti mit melóztok? Számítógép, meg telefonhálózatokat, építgetünk, meg telefon alközpontyokat adunk-programozunk. Csak ugye ha egy cég éppen dolgozik, elég morcosak tudnak lenni, ha kihúzzuk a telefonvonalakat :lol: szal ezek a melók maradnak estére-hétvégére, amikor éppen nem használják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Számítógép, meg telefonhálózatokat, építgetünk, meg telefon alközpontyokat adunk-programozunk. Csak ugye ha egy cég éppen dolgozik, elég morcosak tudnak lenni, ha kihúzzuk a telefonvonalakat :blush: szal ezek a melók maradnak estére-hétvégére, amikor éppen nem használják. gyaa akkor megy a mátrix téma :lol: na én most má mek csucsulni majd holnap csákóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 gyaa akkor megy a mátrix téma :) na én most má mek csucsulni majd holnap csákóóó Szóval te is feladod :blush: mindenki kidőlt? én szedek itt egyedül béres cseppett? :D Jah nem... én se szedek... mindegy akkor is gyengék vagytok :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Szóval te is feladod :blush: mindenki kidőlt? én szedek itt egyedül béres cseppett? :D Jah nem... én se szedek... mindegy akkor is gyengék vagytok :D :lol: :D Khm Khm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Srácok! Szerintetek, melyik topicba lehet kérdezősködni a központizárral kapcsolatba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Srácok! Szerintetek, melyik topicba lehet kérdezősködni a központizárral kapcsolatba? Általános műszaki probléma, elektromos, vagy talán akár itt is. Ha venni akarsz akkor meg a keresek-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Általános műszaki probléma, elektromos, vagy talán akár itt is. Ha venni akarsz akkor meg a keresek-ben. Olyan gondom lenne, vagyis nem is gond, hanem inkább kérdés: Még annó úgy vettem a verdát, hogy a csomagtérajtót a központi nem zárja le. Egy ismerősöm azt mondta, hogy azért, mert nem gyári a központi, és az előző tulaj ilyet vett, ami csak a 4 ajtót zárja le. Azt akkarom kérdezni, hogy meg e lehet csinálni úgy, hogy a csomiajtót is lezárja. Ne csak a négy ajtót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Khm Khm :) Robitusin :D :D Általános műszaki probléma, elektromos, vagy talán akár itt is. Ha venni akarsz akkor meg a keresek-ben. Ha ebben a sorrendben mindenhova beírod akkor többen látják :D am... ma cserélek közp.zár motort a jobb háccsó ajtóban. A mostaninak nincs végállása és géppisztolyt játszik zárás után. Olyan hangja van hogy volt akit megijesztettem vele :D :blush: Nah mindegy 1900 pénzért beruháztam egy motorra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Olyan gondom lenne, vagyis nem is gond, hanem inkább kérdés: Még annó úgy vettem a verdát, hogy a csomagtérajtót a központi nem zárja le. Egy ismerősöm azt mondta, hogy azért, mert nem gyári a központi, és az előző tulaj ilyet vett, ami csak a 4 ajtót zárja le. Azt akkarom kérdezni, hogy meg e lehet csinálni úgy, hogy a csomiajtót is lezárja. Ne csak a négy ajtót. Nézd meg egyáltalán van a hátsó zárnál motor? A tanksapka ajtót zárja? Robitusin :D :D Ha ebben a sorrendben mindenhova beírod akkor többen látják :D am... ma cserélek közp.zár motort a jobb háccsó ajtóban. A mostaninak nincs végállása és géppisztolyt játszik zárás után. Olyan hangja van hogy volt akit megijesztettem vele :) :blush: Nah mindegy 1900 pénzért beruháztam egy motorra. :lol: Az enyémnek sincs végállása, impulzussal műkszik, rá is van írva , hogy 0.mittudomén hány tized másodpercig terhelhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Nézd meg egyáltalán van a hátsó zárnál motor? A tanksapka ajtót zárja? Nincs motor! A tanksapka ajtót sem zárja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts