Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

A bokrot mindenképp átültetem, csak a fákoz ragaszkodik az asszony. Mondjuk én is mert nyáron árnyékot ad a háznak, meg szép is.

egy darabig ígyvoltunk mi is a házelőtti fákkal... aztán összetört a meleg fák miatt(issss) a kocsi, aztán kivágtuk mindet

Megosztás:

old meg

kezdjen el kipusztulni

:lol:

korhadás stb :)

Egyetértek Novyy-val! Jön egy erős szél, és egy ágat odacsap a kocsidnak, ha ép ott parkolsz...A magyar ember mindig találékony volt valami "hirtelen" jött betegség is elkaphatja a fát...nem tudom érted-e? :D :D

Ja de mindenhogyan én szívok, mert ha ki kell vágni nem lehet dönteni mert nincs hely, úgy kell majd áganként kell lebontani. :blush:

Megosztás:

Ja de mindenhogyan én szívok, mert ha ki kell vágni nem lehet dönteni mert nincs hely, úgy kell majd áganként kell lebontani. :blush:

majd vagy kétszer megnyomod a kocsit az idegből úgykivágod mintha ott se lett volna, vagy mint én az összet a házelől.

Megosztás:

egyesek szerint lassan levegőt is csak elméletben vesznek itt páran...

örülne is tuti :blush:

am ma lekötöttem magam elmókoltam ezzel azzal.

am ti mit melóztok?

Számítógép, meg telefonhálózatokat, építgetünk, meg telefon alközpontyokat adunk-programozunk. Csak ugye ha egy cég éppen dolgozik, elég morcosak tudnak lenni, ha kihúzzuk a telefonvonalakat :lol: szal ezek a melók maradnak estére-hétvégére, amikor éppen nem használják.

Megosztás:

Számítógép, meg telefonhálózatokat, építgetünk, meg telefon alközpontyokat adunk-programozunk. Csak ugye ha egy cég éppen dolgozik, elég morcosak tudnak lenni, ha kihúzzuk a telefonvonalakat :blush: szal ezek a melók maradnak estére-hétvégére, amikor éppen nem használják.

gyaa akkor megy a mátrix téma :lol:

na én most má mek csucsulni

majd holnap

csákóóó

Megosztás:

Általános műszaki probléma, elektromos, vagy talán akár itt is. Ha venni akarsz akkor meg a keresek-ben.

Olyan gondom lenne, vagyis nem is gond, hanem inkább kérdés: Még annó úgy vettem a verdát, hogy a csomagtérajtót a központi nem zárja le. Egy ismerősöm azt mondta, hogy azért, mert nem gyári a központi, és az előző tulaj ilyet vett, ami csak a 4 ajtót zárja le. Azt akkarom kérdezni, hogy meg e lehet csinálni úgy, hogy a csomiajtót is lezárja. Ne csak a négy ajtót.

Megosztás:

Khm Khm :)

Robitusin :D :D

Általános műszaki probléma, elektromos, vagy talán akár itt is. Ha venni akarsz akkor meg a keresek-ben.

Ha ebben a sorrendben mindenhova beírod akkor többen látják :D

am... ma cserélek közp.zár motort a jobb háccsó ajtóban. A mostaninak nincs végállása és géppisztolyt játszik zárás után. Olyan hangja van hogy volt akit megijesztettem vele :D :blush: Nah mindegy 1900 pénzért beruháztam egy motorra. :lol:

Megosztás:

Olyan gondom lenne, vagyis nem is gond, hanem inkább kérdés: Még annó úgy vettem a verdát, hogy a csomagtérajtót a központi nem zárja le. Egy ismerősöm azt mondta, hogy azért, mert nem gyári a központi, és az előző tulaj ilyet vett, ami csak a 4 ajtót zárja le. Azt akkarom kérdezni, hogy meg e lehet csinálni úgy, hogy a csomiajtót is lezárja. Ne csak a négy ajtót.

Nézd meg egyáltalán van a hátsó zárnál motor? A tanksapka ajtót zárja?

Robitusin :D :D

Ha ebben a sorrendben mindenhova beírod akkor többen látják :D

am... ma cserélek közp.zár motort a jobb háccsó ajtóban. A mostaninak nincs végállása és géppisztolyt játszik zárás után. Olyan hangja van hogy volt akit megijesztettem vele :) :blush: Nah mindegy 1900 pénzért beruháztam egy motorra. :lol:

Az enyémnek sincs végállása, impulzussal műkszik, rá is van írva , hogy 0.mittudomén hány tized másodpercig terhelhető.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.