gsi.tamás Elküldve Február23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2004 Ha rám halgatsz Gabi azt csinálsz amit akarsz! :) Vidd a régi jogsit hátha rádjön a szapora! Egyébként engem is a honvédség szponzorálta B,C-s jogsiban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2004 Ja holnap Párbajozom a Carstyling.hu arénában egy BMW-vel! Ő hívott ki azt hitte könnyű ellenfél vagyok erősítést kérnék tőletek! Léci léci léci! Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2004 Beszéltem a gyerekkel nagyon magabiztos le kéne törni a szarvát! A szavazáshoz az arénában be kell regisztrálni magatokat! Hajrá OPEL! (Ú ez jó nagy közhej volt de sebaj) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Holnap megy a pont! :) Üdv Atommanó 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Ja holnap Párbajozom a Carstyling.hu arénában egy BMW-vel! Ő hívott ki azt hitte könnyű ellenfél vagyok erősítést kérnék tőletek! Léci léci léci! Előre is köszi! Tamás! Kicsit konkrétabbat tudnál írni. Látod, "Újonc" vagyok. :) Mit kell tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Tomi! Hogy kell szavazni rád? Megtenném csak nem értem mit kell tenni ( itt most idézhetném szizso kollégát) , a gépedet, már megtaláltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Már megvan, szóval előszőr regelni kell, utána belépni, és az arénában a 3. oldalon felül a jobb oldali kép mellett be kell jelölni Tomi kocsiját. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Astrások! Idén számunkra egy igazi Unicum fog szerepelni a Rallye első osztályban! Majd nézzetek át a "Más rendezvények" között az autósport topicba! :) Tomi! Sok sikert! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2004 Köszi a pontokat mindenkinek aki adott és adni fog! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Tegnap a Gömb utca és Teve utca sarkán parkolt egy I-s rendszámos fehér GSI le van fényezve a hátsó abalktörlője is (az elsőt nem láttam :oops: ) Innét valakié???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Tegnap a Gömb utca és Teve utca sarkán parkolt egy I-s rendszámos fehér GSI le van fényezve a hátsó abalktörlője is (az elsőt nem láttam :oops: ) Innét valakié???? nem enyimé :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 az előző én voltam :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Tegnap a Gömb utca és Teve utca sarkán parkolt egy I-s rendszámos fehér GSI le van fényezve a hátsó abalktörlője is (az elsőt nem láttam :oops: ) Innét valakié???? csak nem ez volt :twisted: :?: [url=http://street.racing.hu/dds/spok/Opel-3.jpg]GSi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Ja holnap Párbajozom a Carstyling.hu arénában egy BMW-vel! Ő hívott ki azt hitte könnyű ellenfél vagyok erősítést kérnék tőletek! Léci léci léci! Előre is köszi! Toltam egy pontot Neked is meg Heminek is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 csak nem ez volt :twisted: :?: [url=http://street.racing.hu/dds/spok/Opel-3.jpg]GSi Nincs kizárva. Hátulról olyan mint egy fehér gsi :) és az abalktörlő is stimm, de a pontos azonosítás rendszám alapján. igy 99%, hogy ez volt. Kié???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 egy srácé ddsről :) :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 egy srácé ddsről :) :idea: Na most már tudom 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 most már én is :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 downtown draggers - oan,m int az sr, a srác neve Spok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 hmm..ez a kép tudom hol készült...a lakhelyemtöl kb, 5-600 méterre.... "itteni" a srác? még nem futottam össze vele :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Toltam egy pontot Neked is meg Heminek is :wink: Köszi, bár én telibeszarom ezt a dolgot:)) Pontozni sem kell csávók:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2004 Én is letojom magasról csak nem akartam 0 pontos lenni az egy kicsit szégyen lenne most 59 31 a BMW-nek. Köszike nektek. Tudtam, hogy ez lessz de nem akartam hogy egyszerű dolga legyen. Akkor is szép autóm van be be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Én is letojom magasról csak nem akartam 0 pontos lenni az egy kicsit szégyen lenne most 59 31 a BMW-nek. Köszike nektek. Tudtam, hogy ez lessz de nem akartam hogy egyszerű dolga legyen. Akkor is szép autóm van be be! Heh:: Ja szép autód van! Én magamnak csinálom. Mármint ha van időm (pénz) rá. Ez az Arénázás pedig pcict etikátlan. Megkérdezheték volna tán résztvennék e rajta.... Tölem lehetek 0-pontos. De egy HONDA nem tudom micsodával egypercig se kivánok egy lapon lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 hmm..ez a kép tudom hol készült...a lakhelyemtöl kb, 5-600 méterre.... "itteni" a srác? még nem futottam össze vele :? én meg odajártam suliba 8) csak 5 évig.... most is sokat vaok arra,so lehet össze fogunk futni..... @hemi: nem nyallerkedni akartam, csupán észrevettem a kocsid és gondoltam opel power összetartás... de tudom ezt is leszarod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Látom a sokan fennvagytok a carstyling-on! :) De ez az egész mire is jó? :wink: :wink: Mármint arénázni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts