Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

szerintem semmi papír nem kell a kocsihoz, csak a tetőcsomagtartónak kell lenni vmi papírnak...

tudod ez a tüv vagy kermi ... által bevizsgált cucc

Én két deszkát teszek keresztbe a tetősinekre, azt meg lefogom gumipókkal oszt adj neki! :lol:

Vittem rajta már kisszekrényt is!

Nincs előírás rá, csak azt kell figyelembe venni, hogy mennyi a tető terhelhetősége.

Jelen esetben ez 50 kg.

Különben ez a módszer azért is jó, mert sose "felejtem" fönn a csomagtartót. Olyan durván néz ki, hogy azonnal leveszem, ha már nem használom. :blush:

Megosztás:

Mondtam már hogy utálok megfázva lenni?? :blush: Ez lett az eredménye annak hogy valamelyik nap mikor kint jártam a szerelőnknél reggel is meg délután is min. 30percet a szutykos idöben az udvaron beszélgettünk...ilyenkor szar a "papír" talpú cipő (apum szerint annyira vékony a talpa)

Most kúrálom magam...Hétfőig....mert akkor újra előadások :lol: De a támfalat meg a kereszteződést megrajzoltam ma azért :)

Megosztás:

Én két deszkát teszek keresztbe a tetősinekre, azt meg lefogom gumipókkal oszt adj neki! :)

Vittem rajta már kisszekrényt is!

Nincs előírás rá, csak azt kell figyelembe venni, hogy mennyi a tető terhelhetősége.

Jelen esetben ez 50 kg.

Különben ez a módszer azért is jó, mert sose "felejtem" fönn a csomagtartót. Olyan durván néz ki, hogy azonnal leveszem, ha már nem használom. :blush:

:lol:

Megosztás:

IPB fórum motortól ne sokat várj. :blush: :D

nem várok :) amire kitalálták arra elég :lol:

Rájöttem hogy miért nem lehet behajtani a tükröt az f-eken. Nagyon kicsire vették a valószínűségét hogy pont két f-es tükör találkozik egymással, és azért úgy csinálták hogy az F nyitva marad és becsukja a másikat :D Ezeken nem behajtható tükör van, hanem behajTÓ tükör :D

Megosztás:

nem várok :lol: amire kitalálták arra elég :blush:

Rájöttem hogy miért nem lehet behajtani a tükröt az f-eken. Nagyon kicsire vették a valószínűségét hogy pont két f-es tükör találkozik egymással, és azért úgy csinálták hogy az F nyitva marad és becsukja a másikat :) Ezeken nem behajtható tükör van, hanem behajTÓ tükör :D

Most hogy raktam fel az elektromost, úgy láttam, hogy bent van a lehetőség a behajtásra, csak aztán mégse úgy szerelték. Majd komolyabban ránézek nem lehetne-e átalakítani, mert ha elkészül a külön bejáróm elég szűkös lesz a hely a kerítés meg a nyirfa között.

Megosztás:

Most hogy raktam fel az elektromost, úgy láttam, hogy bent van a lehetőség a behajtásra, csak aztán mégse úgy szerelték. Majd komolyabban ránézek nem lehetne-e átalakítani, mert ha elkészül a külön bejáróm elég szűkös lesz a hely a kerítés meg a nyirfa között.

Inkább gyakorolni kéne a beállást. :blush:

Megosztás:

Á nagyon necces a hely 205-210 centi van a kocsi meg 175 a hátsó sárvédőknél, ott a legszélesebb, és ebből még kilóg a tükör. Ráadásul a fa még meg is van dőlve, úgyhogy a tükör magaságában még annyi sincs. Katt ide!

Mondjuk azt a bokrot eltüntetném onnan, hacsak nem akarod, hogy alvázmosás címén lekapja az alvázvédőt. :blush: Tavaly a majálison én vezettem haza, oszt néhány vadbarom a be- és kifele vezető úton leparkolt. Volt is nyomorgás, én meg ügye ki akartam menni, aztán nagyon lassan, de úgy elmentem két autó között, hogy ha az Astrám bal tükre lejjebb lenne, akkor elvittem volna. Szépen elment a másik autó tükre alatt. :) Mondjuk az ujjam nem fért volna be közéjük. :lol:

Megosztás:

Mondjuk azt a bokrot eltüntetném onnan, hacsak nem akarod, hogy alvázmosás címén lekapja az alvázvédőt. :blush: Tavaly a majálison én vezettem haza, oszt néhány vadbarom a be- és kifele vezető úton leparkolt. Volt is nyomorgás, én meg ügye ki akartam menni, aztán nagyon lassan, de úgy elmentem két autó között, hogy ha az Astrám bal tükre lejjebb lenne, akkor elvittem volna. Szépen elment a másik autó tükre alatt. :) Mondjuk az ujjam nem fért volna be közéjük. :lol:

A bokrot mindenképp átültetem, csak a fákoz ragaszkodik az asszony. Mondjuk én is mert nyáron árnyékot ad a háznak, meg szép is.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.