J0hnny Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Úgy látom, rám itt nincs is szükség :lol: Höhö,jól látod! :blush:
szobikari Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Höhö,jól látod! :blush: Dzsoni, akkor ki számolna ki neked egy olyan bonyolult műveletet, hogy egy háromjegyű számot el kell osztani egy kétjegyű számmal, számítógéppel? :lol:
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Dzsoni, akkor ki számolna ki neked egy olyan bonyolult műveletet, hogy egy háromjegyű számot el kell osztani egy kétjegyű számmal, számítógéppel? :lol: Hú, ez szerintem övön alluli volt. :blush: :)
szobikari Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Hú, ez szerintem övön alluli volt. :blush: :D Ugyanmár. Bírja az, kecskeméti vér folyik benne :lol: És amúgy is, jogos önvédelem :D ÉS amúgy is, megkért, hogy vegyed védelmedbe? :D És amúgy is, miért van az, hogy ha belekóstolok valakibe, azonnal 3man kezdik el védeni? :) És amúgy is, miért utáltok ennyire? :D Én tudom! Irigyek vagytok! :D na, ott a laszti nálatok :P
opel16v Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 És amúgy is, miért utáltok ennyire? :blush: Megdolgoztál érte :D :lol: :)
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Megdolgoztál érte :D :blush: :lol: Nem tudom miből gondolja hogy utáljuk. Más.: messze lakik ez a Kari gyerek, keressük meg picsázzuk már el! :)
Reeckatee Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 :blush: de miért köt bele mindenkibe? :lol: Szaliciles mustároskenyeret reggelizett :)
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Szaliciles mustároskenyeret reggelizett :) Hűha, igen csendben van. Most vagy nagyon megijesztettem, vagy épp erre tart. :blush: :lol:
szobikari Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Nem tudom miből gondolja hogy utáljuk. Más.: messze lakik ez a Kari gyerek, keressük meg picsázzuk már el! :blush: Hmmm, kezd melegedni a légkör :lol: Amúgy már tudom, hogy nem utáltok, pusztán irigyek vagytok :D De egy "nemhivatalos" találkozóban benne vagyok :) Értem ezalatt, ami nem a MOTE szervezésében bonyolódik, egy piknik, egy bogrács, egy akármi. Korábban volt már szó erről, volt is találka, de nekem a MOTE-s dolgok sajnos kiesnek... Evvan. MAradok fórumhuszár :D
Novy Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Hmmm, kezd melegedni a légkör :blush: Amúgy már tudom, hogy nem utáltok, pusztán irigyek vagytok :) De egy "nemhivatalos" találkozóban benne vagyok :lol: Értem ezalatt, ami nem a MOTE szervezésében bonyolódik, egy piknik, egy bogrács, egy akármi. Korábban volt már szó erről, volt is találka, de nekem a MOTE-s dolgok sajnos kiesnek... Evvan. MAradok fórumhuszár :D egy ilyen csak találkozzunk és jóvan- ba benne lennék... ha nem lenne ennyire messze a banda java.
szobikari Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 egy ilyen csak találkozzunk és jóvan- ba benne lennék... ha nem lenne ennyire messze a banda java. párszáz km egy autós fórumon ne legyen már leküzdhetetlen távolság.
opel16v Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Hmmm, kezd melegedni a légkör :blush: De egy "nemhivatalos" találkozóban benne vagyok :D :lol: :) :D :D
Novy Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 párszáz km egy autós fórumon ne legyen már leküzdhetetlen távolság. sajnos most az... kisebb távokra biciklis a téma. meg attól függ mit nézek... pl győr, az inkább már ezres km, mint pár százas, tudod a bmwre is pár százat mondtak :blush:
szobikari Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 :blush: :lol: :) :D Na mivan, nincs kapás a 12 éves kislányoknál, és újabban már a saját nemedbeli alfahímekre fanyalodsz? :D
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Na mivan, nincs kapás a 12 éves kislányoknál, és újabban már a saját nemedbeli alfahímekre fanyalodsz? :blush: Na mi újság Dr. Genya ugye milyen szar amikor a világ összefog ellened? Vesszen az őrült tudós! :lol: Amúgy ha összejönne a meló akkor Egerben lennék 2 hétig az mégiscsak közelebb van.
Novy Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Na mi újság Dr. Genya ugye milyen szar amikor a világ összefog ellened? Vesszen az őrült tudós! :blush: Amúgy ha összejönne a meló akkor Egerben lennék 2 hétig az mégiscsak közelebb van. ő szerintem elemébe van mikor az van amit te írtál( ki se merem írni már) ugye tanulok Szobi :lol:
szobikari Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Na mi újság Dr. Genya ugye milyen szar amikor a világ összefog ellened? Vesszen az őrült tudós! :blush: Amúgy ha összejönne a meló akkor Egerben lennék 2 hétig az mégiscsak közelebb van. Nem-nem. Engem az örök harc éltet, ebből szerzem az életelixirt :lol: ugye tanulok Szobi :D Kb mint a kiselefánt :)
opel16v Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Na mivan, nincs kapás a 12 éves kislányoknál, és újabban már a saját nemedbeli alfahímekre fanyalodsz? :blush: Mondtam én hogy nem vagy jó matekból... vagy már talán vén trotty lettél, hogy kevered a számjegyeket? :D :lol: Amúgy meg észrevételem szerint pont te kezdtél itt "találkozószervezésbe" a kartársakkal, ne vetítsd rám a nemi életed identitási problémáit! :) :D
brezsó Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Gyerekek, de be vagytok indulva! :lol: :blush: Engem viszont most más érdekelne. A tetőcsomagtartót minden gond nélkül lehet használni? Úgy értem, nem kell benne lennie az autó műszakijában mint pl. a vonóhorognak?(habár én nem Magyarországon élek, de gondolom ezek "nemzetközileg" egyformán érvényes szabályok) Néha jól jött volna már és lehetséges hogy a jövőben is hasznos kiegészitő lenne. Anno a Skodára, ha jól emlékszem, be kellett volna iratni. Annak viszont nem volt gyárilag kiképzett felfogatási pontja, arra csak azt az "univerzális", szoritós - vagy hogyan is mondjam - fajtát lehetett volna feltenni.
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Gyerekek, de be vagytok indulva! :lol: :blush: Engem viszont most más érdekelne. A tetőcsomagtartót minden gond nélkül lehet használni? Úgy értem, nem kell benne lennie az autó műszakijában mint pl. a vonóhorognak?(habár én nem Magyarországon élek, de gondolom ezek "nemzetközileg" egyformán érvényes szabályok) Néha jól jött volna már és lehetséges hogy a jövőben is hasznos kiegészitő lenne. Anno a Skodára, ha jól emlékszem, be kellett volna iratni. Annak viszont nem volt gyárilag kiképzett felfogatási pontja, arra csak azt az "univerzális", szoritós - vagy hogyan is mondjam - fajtát lehetett volna feltenni. Hát én nem hallottam még , hogy kellene vmi papír róla. Annak idején apuval trabival, meg warnyúval nem kellett semmi.
Stefan Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Hát én nem hallottam még , hogy kellene vmi papír róla. Annak idején apuval trabival, meg warnyúval nem kellett semmi. Az Apu milyen autó? :blush:
spzoli Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Mondtam én hogy nem vagy jó matekból... vagy már talán vén trotty lettél, hogy kevered a számjegyeket? :D :blush: Gabi neked a 21 is fiatalka :lol: Az Apu milyen autó? :) :D :D
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Az Apu milyen autó? :blush: Na akkor kezdem előlről.:annak idején apuval mentem trabival, meg wartburgal. Komprendó? :lol:
spzoli Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Na akkor kezdem előlről.:annak idején apuval mentem trabival, meg wartburgal. Komprendó? :lol: Non capisco :blush: :)
Recommended Posts