gsi.tamás Elküldve Február23, 2004 Szerző Elküldve Február23, 2004 Ha rám halgatsz Gabi azt csinálsz amit akarsz! :) Vidd a régi jogsit hátha rádjön a szapora! Egyébként engem is a honvédség szponzorálta B,C-s jogsiban!
gsi.tamás Elküldve Február23, 2004 Szerző Elküldve Február23, 2004 Ja holnap Párbajozom a Carstyling.hu arénában egy BMW-vel! Ő hívott ki azt hitte könnyű ellenfél vagyok erősítést kérnék tőletek! Léci léci léci! Előre is köszi!
gsi.tamás Elküldve Február23, 2004 Szerző Elküldve Február23, 2004 Beszéltem a gyerekkel nagyon magabiztos le kéne törni a szarvát! A szavazáshoz az arénában be kell regisztrálni magatokat! Hajrá OPEL! (Ú ez jó nagy közhej volt de sebaj)
szizso Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 Ja holnap Párbajozom a Carstyling.hu arénában egy BMW-vel! Ő hívott ki azt hitte könnyű ellenfél vagyok erősítést kérnék tőletek! Léci léci léci! Előre is köszi! Tamás! Kicsit konkrétabbat tudnál írni. Látod, "Újonc" vagyok. :) Mit kell tenni?
Gepard Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 Tomi! Hogy kell szavazni rád? Megtenném csak nem értem mit kell tenni ( itt most idézhetném szizso kollégát) , a gépedet, már megtaláltam.
Gepard Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 Már megvan, szóval előszőr regelni kell, utána belépni, és az arénában a 3. oldalon felül a jobb oldali kép mellett be kell jelölni Tomi kocsiját. :)
opel16v Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 Astrások! Idén számunkra egy igazi Unicum fog szerepelni a Rallye első osztályban! Majd nézzetek át a "Más rendezvények" között az autósport topicba! :) Tomi! Sok sikert! 8)
gsi.tamás Elküldve Február24, 2004 Szerző Elküldve Február24, 2004 Köszi a pontokat mindenkinek aki adott és adni fog! :)
renzso Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 Tegnap a Gömb utca és Teve utca sarkán parkolt egy I-s rendszámos fehér GSI le van fényezve a hátsó abalktörlője is (az elsőt nem láttam :oops: ) Innét valakié????
Guest Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 Tegnap a Gömb utca és Teve utca sarkán parkolt egy I-s rendszámos fehér GSI le van fényezve a hátsó abalktörlője is (az elsőt nem láttam :oops: ) Innét valakié???? nem enyimé :twisted:
aztec Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 Tegnap a Gömb utca és Teve utca sarkán parkolt egy I-s rendszámos fehér GSI le van fényezve a hátsó abalktörlője is (az elsőt nem láttam :oops: ) Innét valakié???? csak nem ez volt :twisted: :?: [url=http://street.racing.hu/dds/spok/Opel-3.jpg]GSi
aztec Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 Ja holnap Párbajozom a Carstyling.hu arénában egy BMW-vel! Ő hívott ki azt hitte könnyű ellenfél vagyok erősítést kérnék tőletek! Léci léci léci! Előre is köszi! Toltam egy pontot Neked is meg Heminek is :wink:
renzso Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 csak nem ez volt :twisted: :?: [url=http://street.racing.hu/dds/spok/Opel-3.jpg]GSi Nincs kizárva. Hátulról olyan mint egy fehér gsi :) és az abalktörlő is stimm, de a pontos azonosítás rendszám alapján. igy 99%, hogy ez volt. Kié????
renzso Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 egy srácé ddsről :) :idea: Na most már tudom 8)
aztec Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 downtown draggers - oan,m int az sr, a srác neve Spok.
Laci4 Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 hmm..ez a kép tudom hol készült...a lakhelyemtöl kb, 5-600 méterre.... "itteni" a srác? még nem futottam össze vele :?
hemi Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 Toltam egy pontot Neked is meg Heminek is :wink: Köszi, bár én telibeszarom ezt a dolgot:)) Pontozni sem kell csávók:)
gsi.tamás Elküldve Február24, 2004 Szerző Elküldve Február24, 2004 Én is letojom magasról csak nem akartam 0 pontos lenni az egy kicsit szégyen lenne most 59 31 a BMW-nek. Köszike nektek. Tudtam, hogy ez lessz de nem akartam hogy egyszerű dolga legyen. Akkor is szép autóm van be be!
hemi Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 Én is letojom magasról csak nem akartam 0 pontos lenni az egy kicsit szégyen lenne most 59 31 a BMW-nek. Köszike nektek. Tudtam, hogy ez lessz de nem akartam hogy egyszerű dolga legyen. Akkor is szép autóm van be be! Heh:: Ja szép autód van! Én magamnak csinálom. Mármint ha van időm (pénz) rá. Ez az Arénázás pedig pcict etikátlan. Megkérdezheték volna tán résztvennék e rajta.... Tölem lehetek 0-pontos. De egy HONDA nem tudom micsodával egypercig se kivánok egy lapon lenni.
aztec Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 hmm..ez a kép tudom hol készült...a lakhelyemtöl kb, 5-600 méterre.... "itteni" a srác? még nem futottam össze vele :? én meg odajártam suliba 8) csak 5 évig.... most is sokat vaok arra,so lehet össze fogunk futni..... @hemi: nem nyallerkedni akartam, csupán észrevettem a kocsid és gondoltam opel power összetartás... de tudom ezt is leszarod :)
szizso Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 Látom a sokan fennvagytok a carstyling-on! :) De ez az egész mire is jó? :wink: :wink: Mármint arénázni...
Recommended Posts