zotya975 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Nekem a G-nek nagyon nem tetszik a belseje. A sógornak van egy a Hilux mellett, de nem szeretem. Túl merev! Ha olyan lenne a belseje, mint a hiluxnak, simán elfogadnám. :lol: ja hát én csak a külsejére írtam, hogy tetszik a g-nek, még nem ültem egyben sem. idazából az enyémen kívül csak egy párszor vezettem 2-es Golfot, meg Favoritot. Na az jó volt, nem volt rajta alapjárat, nem lehetett leszállni a gázpedálról. :blush: Jobb láb a gázon, bal a kuplungon, a kézifékkel meg fékeztem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Megnéztem ezt a Csergőt, hogy van-e valahol a közelemben mert sokszor ajánljátok meg hát itt a banner is, de rákattintva a Tatabányára nem jelenik meg cim. Tud valaki valamit ezzel kapcsolatban? Van itt a közelben Csergő? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Jaja.. én is COD, viszont sose használtam WH-t. sőt.. nemrég kerestem csak ré youtube-on, hogy egyátalán mi is az ... Ohh... fránya COD, nekem nem tetszik. Najó, régen 1-l és 2-l játszottam párat... Azthittem, hogy CS-s vagy, mert akkor tolhattunk volna pár meccset. Megvan mind eredetiben. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Ohh... fránya COD, nekem nem tetszik. Najó, régen 1-l és 2-l játszottam párat... Azthittem, hogy CS-s vagy, mert akkor tolhattunk volna pár meccset. Megvan mind eredetiben. :lol: Merre szoktál játszani? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Megnéztem ezt a Csergőt, hogy van-e valahol a közelemben mert sokszor ajánljátok meg hát itt a banner is, de rákattintva a Tatabányára nem jelenik meg cim. Tud valaki valamit ezzel kapcsolatban? Van itt a közelben Csergő? :blush: Szia brezso! Dozsakert utca (ha keresőbe beírod így már megtalálja neked) egy nagy sárga épülettel szemben ahol gyalogosátjáró szélességű a fekvőrendőr! Pontos címet nem tudok mondani, de nem lehet eltéveszteni egy kis kertesház aljában és mindíg egy zafira áll a ház elött opel alkatrész felírattal a hátsó ablakon! üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Szia brezso! Dozsakert utca (ha keresőbe beírod így már megtalálja neked) egy nagy sárga épülettel szemben ahol gyalogosátjáró szélességű a fekvőrendőr! Pontos címet nem tudok mondani, de nem lehet eltéveszteni egy kis kertesház aljában és mindíg egy zafira áll a ház elött opel alkatrész felírattal a hátsó ablakon! üdv:BB Tehát van Tatabányán annak ellenére hogy az oldalukon nem jelenik meg a cim. Köszi szépen! Ha szükségem lesz valamilyen költségesebb dologra akkor lehet hogy felkeresem őket. Eddig még csak átutazóban jártam ott és egyszer a Kikaban. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Ohh... fránya COD, nekem nem tetszik. Najó, régen 1-l és 2-l játszottam párat... Azthittem, hogy CS-s vagy, mert akkor tolhattunk volna pár meccset. Megvan mind eredetiben. :D ezek vmi mászkálós játékok? életembe nem játszodtam egyikkel se... sokszor hallottam hogy COD meg msnre kiírva... meg CS de mia rák ez fingom sincs róla :lol: én csak az ótósokkal :D de abból is már csak a régebbiek...Carbon az utcsó ami elfut... meg a toca ... azt kéne ujra feltenni... azt nem játszodtam közel se végig :blush: sőt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Szia brezso! Dozsakert utca (ha keresőbe beírod így már megtalálja neked) egy nagy sárga épülettel szemben ahol gyalogosátjáró szélességű a fekvőrendőr! Pontos címet nem tudok mondani, de nem lehet eltéveszteni egy kis kertesház aljában és mindíg egy zafira áll a ház elött opel alkatrész felírattal a hátsó ablakon! üdv:BB És mellesleg nagyon segítőkészek. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 ezek vmi mászkálós játékok? életembe nem játszodtam egyikkel se... sokszor hallottam hogy COD meg msnre kiírva... meg CS de mia rák ez fingom sincs róla :) én csak az ótósokkal :D de abból is már csak a régebbiek...Carbon az utcsó ami elfut... meg a toca ... azt kéne ujra feltenni... azt nem játszodtam közel se végig :lol: sőt... :D A COD a Call Of Duty rövidítése a CS pedig Counter Strike. FPS játékok,mész oszt lősz. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 A COD a Call Of Duty rövidítése a CS pedig Counter Strike. FPS játékok,mész oszt lősz. :blush: ahha, hát ilye nekem is volt a Oni meg a még drágább az életed... azt asszem ennyi is :) de asszem nekem ez másképp lenne megyek azt lőnek :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 amíg valaki nem tolta huzamosabb ideig, teljesen ráépülve, addig nem tudja milyen is az a "mész oszt lőnek" :blush: de volt amikor naggyon jó volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 ja hát én csak a külsejére írtam, hogy tetszik a g-nek, még nem ültem egyben sem. idazából az enyémen kívül csak egy párszor vezettem 2-es Golfot, meg Favoritot. Na az jó volt, nem volt rajta alapjárat, nem lehetett leszállni a gázpedálról. :blush: Jobb láb a gázon, bal a kuplungon, a kézifékkel meg fékeztem. :lol: 1,4-es F Astra után nekem kívül, belül nagyon tetszett az 1,4-es G Astra. 3 évig volt ilyen vállalatim. Mai szemmel nézve a 90 LE kevés ahhoz a nagy kasznihoz. Aztán voltam Svédországban rokon látogatóban, és ott béreltem egy 1,6-os H Astrát arra az időre, amivel mentem ott 1600 km-t. Se kívül, se belül nem tetszett, ráadásul gyengének éreztem a 100 lovat ahhoz a nagy bádoghoz megint. Ha nem a csúcsmodelleket nézzük az új Opeleknél, a középkategóriás kocsik mind dög nagyok méretre, és a motorerő hozzájuk képest harmatos. Például a kollégám Vectrája 1480 kg és 125 LE= 11,84kg/LE. Az én 17 éves F Astrám 1120 / 115= 9,7 kg/LE. De már az a Vectra is több mint 5 millióba kerül! Szóval nem kell új autó nekem, mégha a válságnak vége is lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Tudjuk. Anyu adja :P :D :) Vagy a jólszituált, rendezett anyagi körülmények között élő 50-es hölgyek :D Még nincs fejlemény a klipről, de talán rövidesen lesz. Több részt vesznek fel, és csak azután csinálják a stúdiómunkákat a szervező csaj elmondása alapján :D (mondjuk azóta már voltam a TV-ben másból kifolyólag, és nem a kékfényben :D ) Vát kájnd of videó? :blush: Például a kollégám Vectrája 1480 kg és 125 LE= 11,84kg/LE. Az én 17 éves F Astrám 1120 / 115= 9,7 kg/LE. De már az a Vectra is több mint 5 millióba kerül! Szóval nem kell új autó nekem, mégha a válságnak vége is lesz! Akkor az én ótóm most "erősebb", mint a tied? ( 9,54 kg / LE ) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Akkor az én ótóm most "erősebb", mint a tied? ( 9,54 kg / LE ) :blush: :lol: Peeersze, erősebb! :) ( hagyjátok rá, úgy előbb szabadultok, pssszt!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Peeersze, erősebb! :D ( hagyjátok rá, úgy előbb szabadultok, pssszt!) Okos enged, Kari szenved! :D :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Peeersze, erősebb! Tudtam én, hogy vannak még itt értelmes emberek :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Na nem lesz egyenlőre elektromos tükröm....mert kapcsolót nem tudtak hozzá szerezni :blush: (de már lassan azt sem tudom hogy melyik autóval foglalkozzak...enyémmel...vagy eladjam és akkor a T3-al...Off) :lol: Azt még nekem se hozták hozzá, majd talán pénteken. Egyenlőre csak a tükör fűtés működik, egy fúrógép akkuról, végülis most az volt a fontos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Tudtam én, hogy vannak még itt értelmes emberek :lol: :blush: Na majd egyszer összehozunk egy gyorsulást. Addig is vigyázz a gépre, ne támaszd a falnak, na hagyd hogy a galambok rátojjanak, meg ilyesmi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Akkor az én ótóm most "erősebb", mint a tied? ( 9,54 kg / LE ) :blush: :D Úristen!Most mi lesz? :lol: :) Demónak meg 800Kg-ra lesz 300ló! :D Vana tiédnél is erősebb! Úristen!Most mi lesz? :D Mondjuk ne felejtsük el,hogy az astra törésmutatója bármelyik szusinál jobb,mert ebben azé van anyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Tudtam én, hogy vannak még itt értelmes emberek :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Vana tiédnél is erősebb! Úristen, Dzsoni, beteg vagy? :lol: Ez kicsit olyan dolog, hogy az én apukámnak nagyobb a fütyije, mint a tiednek. Poénból írtam bakker, üldözési mániád van? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Úristen, Dzsoni, beteg vagy? :lol: Ez kicsit olyan dolog, hogy az én apukámnak nagyobb a fütyije, mint a tiednek. Poénból írtam bakker, üldözési mániád van? :blush: Nekem van a legnagyobb fütyim. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Nekem van a legnagyobb fütyim. :lol: Ki kéne moderáltatnom a hozzászólásom. Különben bejön Futó "Casanova" Mester, és nekiáll dicsekedni, annyira belemelegszik, hogy még a generált való népszerűsítési projectet is mellőzi :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Ki kéne moderáltatnom a hozzászólásom. Különben bejön Futó "Casanova" Mester, és nekiáll dicsekedni, annyira belemelegszik, hogy még a generált való népszerűsítési projectet is mellőzi :blush: Nekem nála is nagyobb a péniszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Nekem nála is nagyobb a péniszem. :D Fantasztikus. Kár, hogy itt 99%-ban férfiak vannak :) Vagy esetleg? :blush: :D Najó, mielőtt leugatnak, elolvastam ezt. Kedvet is kaptam hozzá :D Kár, hogy a használtautón 8-900tól indulnak. A cikkíró pár százezret mondott csak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts