opel16v Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 A fotóhoz kell, igen, de Futó mester elmondása szerint már videó is készülhet a rendszámról sötét íccaka is, akár ellenfénynél is, bár ... Szerintem attól, h létezik ilyen, még nem biztos, hogy mindenhol rendszeresítik. :blush: Hát már nem a 70-es években élünk, nem a tükörreflexes filmes gépek a csúcsmodellek ám :D Léteznek digitális eljárások, mellyel lehet kompenzálni az ellenfényt, és ki lehet szűrni a háttérben levő dolgokat :D Ráadásul ezek már kommersz eszközökben szereplő olcsó eljárások is, pl az én 2 éves panasonic kamerám is elég jó ebben :lol: Hidd el, a legújabb trafik már olyan digitális kamerákkal vannak ellátva, hogy akár többszáz méterről ellenfény mellett is 100%-os rendszám- felismerést várhatsz tőle éjszaka is :) Mondjuk az jó kérdés, hogy ezekből van-e már a magyar yardoknak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Mondjuk az jó kérdés, hogy ezekből van-e már a magyar yardoknak :lol: Ha a biztos bünti bevételről van szó, nem aggódom amiatt, hogy sajnálnák rá a lóvét :blush: Aprópopó video! Neked mi a helyzet azzal a diszkóbalesetes videóval? Van valami fejlemény azóta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Ha a biztos bünti bevételről van szó, nem aggódom amiatt, hogy sajnálnák rá a lóvét :blush: Aprópopó video! Neked mi a helyzet azzal a diszkóbalesetes videóval? Van valami fejlemény azóta? Pl az autópályákon és M0-n kihelyezett sebességmérők is frankó képet csinálnak iccaka is, akár vaku nélkül is :lol: Igaz azok csak pár 10m-re látnak. Még nincs fejlemény a klipről, de talán rövidesen lesz. Több részt vesznek fel, és csak azután csinálják a stúdiómunkákat a szervező csaj elmondása alapján :D (mondjuk azóta már voltam a TV-ben másból kifolyólag, és nem a kékfényben :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Én azt bírom amikor van pénze csak ízlése nincs és jóól megcsinálja a drága autót. teszkós matrica tanksapka s80-ra? láttam olyat :D jah és sárga-fekete műanyagtokos prizmák lógtak az ajtókon is. Szigorúan 2db ajtónként... a magától meghal, az meg persze, csak visz magával még valakit, mert ritkán megy fának az ilyen... (jó unokatesóm kivétel :lol: ) azóta is siratom az astráját... nah mindegy. Tegnap este megálltam a házunk előtt és akkor tűnt fel hogy a srácnak aki astrával jár még az házból, kristálylámpái vannak hátul. Olyan jól nézett ki hogy olyan nincs is :blush: nem írom le hogy mennyire tetszik, mert akkor ha ellopják azthiszi én voltam :D :D Helyesbítsünk! Apucinak van pénze és a kis köcsög kölyke feszít vele! :) Tavasszal én is beruházok hátra kristálylámpákba + előre angel eye lámpákba. Majd ha meg lesz rá a lólé! Nem apucitól! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 ...Nem apucitól! :) :blush: Tudjuk. Anyu adja :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 nekem is apué, tegnap is ő tankolt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 nekem is apué, tegnap is ő tankolt :lol: Nincs olyan matricád, hogy: Apámé oszt?! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Tudjuk. Anyu adja :D :) :blush: Nem anyu adja! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Hidd el, a legújabb trafik már olyan digitális kamerákkal vannak ellátva, hogy akár többszáz méterről ellenfény mellett is 100%-os rendszám- felismerést várhatsz tőle éjszaka is :) Mondjuk az jó kérdés, hogy ezekből van-e már a magyar yardoknak :D Megbiztatlak! Vannak... :lol: Szerinted miért szoktam le a "powered by jobb-láb"-ról? Én se mindig max 90-nel járkáltam... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Nincs olyan matricád, hogy: Apámé oszt?! :blush: a wareszra akartam olyat, hogy "Nagyfateré oszt?" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 nekem is apué, tegnap is ő tankolt :lol: Az enyémet én tankolom, de már nem bánnám, ha ezt átválalná valaki. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 a wareszra akartam olyat, hogy "Nagyfateré oszt?" :) :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Megbiztatlak! Vannak... :lol: Szerinted miért szoktam le a "powered by jobb-láb"-ról? Én se mindig max 90-nel járkáltam... :blush: na azt kell neked csodálkozni a nagygenerálon mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 na azt kell neked csodálkozni a nagygenerálon mi? :lol: Nem is csoda szétugrott mint a kakukkos óra. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Na elmentek ti hawat lapátolni... :blush: :lol: 4 év alatt jó ha 6x megkínáltam kicsit jobban a kocsit de azt se 10 kilométereken keresztül csak 1-2 percig. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Na elmentek ti hawat lapátolni... :blush: :lol: 4 év alatt jó ha 6x megkínáltam kicsit jobban a kocsit de azt se 10 kilométereken keresztül csak 1-2 percig. :D ebből egy a Penny az nem puha volt szegény tádénak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 "Látod, fiam, a lemenő napnak is van ereje!" :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 "Látod, fiam, a lemenő napnak is van ereje!" :blush: :lol: :) ez én voltam anno :D kár hogy nem volt nappal, jobb lett volna a kép, de a hang adja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 a hátrfeléforgós videó nincs feltöltve... meg annak kicsit gyászos lett a vége... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 a hátrfeléforgós videó nincs feltöltve... meg annak kicsit gyászos lett a vége... Az nem baj az töltsed csak fölfele :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Az nem baj az töltsed csak fölfele :lol: :D jaja! :blush: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 jaja! :) :D Klikk ide. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 jaja! :blush: :lol: töltöm, napok kérdése mire felmegy youra... de majd állítsatok a világosságra, mert csak a lápák látszanak, nemtudom miért ennyire sötét... vagy lehet csak az enyém ennyire sötét... régebben mintha több látszott volna belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 töltöm, napok kérdése mire felmegy youra... de majd állítsatok a világosságra, mert csak a lápák látszanak, nemtudom miért ennyire sötét... vagy lehet csak az enyém ennyire sötét... régebben mintha több látszott volna belőle. Biztos elkopott, annyit nézted! :) :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts