opel16v Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 A fotóhoz kell, igen, de Futó mester elmondása szerint már videó is készülhet a rendszámról sötét íccaka is, akár ellenfénynél is, bár ... Szerintem attól, h létezik ilyen, még nem biztos, hogy mindenhol rendszeresítik. :blush: Hát már nem a 70-es években élünk, nem a tükörreflexes filmes gépek a csúcsmodellek ám :D Léteznek digitális eljárások, mellyel lehet kompenzálni az ellenfényt, és ki lehet szűrni a háttérben levő dolgokat :D Ráadásul ezek már kommersz eszközökben szereplő olcsó eljárások is, pl az én 2 éves panasonic kamerám is elég jó ebben :lol: Hidd el, a legújabb trafik már olyan digitális kamerákkal vannak ellátva, hogy akár többszáz méterről ellenfény mellett is 100%-os rendszám- felismerést várhatsz tőle éjszaka is :) Mondjuk az jó kérdés, hogy ezekből van-e már a magyar yardoknak :D
Stefan Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 Mondjuk az jó kérdés, hogy ezekből van-e már a magyar yardoknak :lol: Ha a biztos bünti bevételről van szó, nem aggódom amiatt, hogy sajnálnák rá a lóvét :blush: Aprópopó video! Neked mi a helyzet azzal a diszkóbalesetes videóval? Van valami fejlemény azóta?
opel16v Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 Ha a biztos bünti bevételről van szó, nem aggódom amiatt, hogy sajnálnák rá a lóvét :blush: Aprópopó video! Neked mi a helyzet azzal a diszkóbalesetes videóval? Van valami fejlemény azóta? Pl az autópályákon és M0-n kihelyezett sebességmérők is frankó képet csinálnak iccaka is, akár vaku nélkül is :lol: Igaz azok csak pár 10m-re látnak. Még nincs fejlemény a klipről, de talán rövidesen lesz. Több részt vesznek fel, és csak azután csinálják a stúdiómunkákat a szervező csaj elmondása alapján :D (mondjuk azóta már voltam a TV-ben másból kifolyólag, és nem a kékfényben :) )
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 Én azt bírom amikor van pénze csak ízlése nincs és jóól megcsinálja a drága autót. teszkós matrica tanksapka s80-ra? láttam olyat :D jah és sárga-fekete műanyagtokos prizmák lógtak az ajtókon is. Szigorúan 2db ajtónként... a magától meghal, az meg persze, csak visz magával még valakit, mert ritkán megy fának az ilyen... (jó unokatesóm kivétel :lol: ) azóta is siratom az astráját... nah mindegy. Tegnap este megálltam a házunk előtt és akkor tűnt fel hogy a srácnak aki astrával jár még az házból, kristálylámpái vannak hátul. Olyan jól nézett ki hogy olyan nincs is :blush: nem írom le hogy mennyire tetszik, mert akkor ha ellopják azthiszi én voltam :D :D Helyesbítsünk! Apucinak van pénze és a kis köcsög kölyke feszít vele! :) Tavasszal én is beruházok hátra kristálylámpákba + előre angel eye lámpákba. Majd ha meg lesz rá a lólé! Nem apucitól! :P :D
Stefan Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 ...Nem apucitól! :) :blush: Tudjuk. Anyu adja :D :D :lol:
zotya975 Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 nekem is apué, tegnap is ő tankolt :lol: Nincs olyan matricád, hogy: Apámé oszt?! :blush:
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 Tudjuk. Anyu adja :D :) :blush: Nem anyu adja! :D :lol:
Guest Sanci Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 Hidd el, a legújabb trafik már olyan digitális kamerákkal vannak ellátva, hogy akár többszáz méterről ellenfény mellett is 100%-os rendszám- felismerést várhatsz tőle éjszaka is :) Mondjuk az jó kérdés, hogy ezekből van-e már a magyar yardoknak :D Megbiztatlak! Vannak... :lol: Szerinted miért szoktam le a "powered by jobb-láb"-ról? Én se mindig max 90-nel járkáltam... :blush:
Novy Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 Nincs olyan matricád, hogy: Apámé oszt?! :blush: a wareszra akartam olyat, hogy "Nagyfateré oszt?" :lol:
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 nekem is apué, tegnap is ő tankolt :lol: Az enyémet én tankolom, de már nem bánnám, ha ezt átválalná valaki. :blush:
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 a wareszra akartam olyat, hogy "Nagyfateré oszt?" :) :blush: :lol:
Novy Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 Megbiztatlak! Vannak... :lol: Szerinted miért szoktam le a "powered by jobb-láb"-ról? Én se mindig max 90-nel járkáltam... :blush: na azt kell neked csodálkozni a nagygenerálon mi? :)
zotya975 Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 na azt kell neked csodálkozni a nagygenerálon mi? :lol: Nem is csoda szétugrott mint a kakukkos óra. :blush:
Guest Sanci Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 Na elmentek ti hawat lapátolni... :blush: :lol: 4 év alatt jó ha 6x megkínáltam kicsit jobban a kocsit de azt se 10 kilométereken keresztül csak 1-2 percig. :)
Novy Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 Na elmentek ti hawat lapátolni... :blush: :lol: 4 év alatt jó ha 6x megkínáltam kicsit jobban a kocsit de azt se 10 kilométereken keresztül csak 1-2 percig. :D ebből egy a Penny az nem puha volt szegény tádénak :)
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 "Látod, fiam, a lemenő napnak is van ereje!" :blush: :lol: :)
Novy Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 "Látod, fiam, a lemenő napnak is van ereje!" :blush: :lol: :) ez én voltam anno :D kár hogy nem volt nappal, jobb lett volna a kép, de a hang adja :D
Novy Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 a hátrfeléforgós videó nincs feltöltve... meg annak kicsit gyászos lett a vége...
Dáwid Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 a hátrfeléforgós videó nincs feltöltve... meg annak kicsit gyászos lett a vége... Az nem baj az töltsed csak fölfele :blush: :lol:
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 Az nem baj az töltsed csak fölfele :lol: :D jaja! :blush: :)
Novy Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 jaja! :blush: :lol: töltöm, napok kérdése mire felmegy youra... de majd állítsatok a világosságra, mert csak a lápák látszanak, nemtudom miért ennyire sötét... vagy lehet csak az enyém ennyire sötét... régebben mintha több látszott volna belőle.
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Elküldve Február23, 2009 töltöm, napok kérdése mire felmegy youra... de majd állítsatok a világosságra, mert csak a lápák látszanak, nemtudom miért ennyire sötét... vagy lehet csak az enyém ennyire sötét... régebben mintha több látszott volna belőle. Biztos elkopott, annyit nézted! :) :blush: :lol:
Recommended Posts