Novy Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Ez oké, csak a nagyobb köbcentis kocsik általában olcsóbbak, lehet jobban jártál volna ha veszel egy 2 literest, és nem nyúlsz hozzá, mint így ha 1.4-et akarsz tuningolni. én 1.6 os szeretnék nzbe vagy sz vagy szr be és aztán se ...azzal a "gyári" 100 lóval egy darabig lehet ellennék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 én 1.6 os szeretnék nzbe vagy sz vagy szr be és aztán se ...azzal a "gyári" 100 lóval egy darabig lehet ellennék... Az 1.6-os NZ az nem 75 pacis? Én 1.4 SE-t vettem volna, ha akkor tudtam volna hogy ilyen van. 82-pacival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 én 1.6 os szeretnék nzbe vagy sz vagy szr be és aztán se ...azzal a "gyári" 100 lóval egy darabig lehet ellennék... Sajnos ez a baj, hogy csak egy darabig elég :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Sajnos ez a baj, hogy csak egy darabig elég :lol: :blush: ez tényleg így van, bár nekem az elején nem volt 100as a 100ló aztán fokozatosan egyre jobb lett....dehát ez egy átlagos teljesítmény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 ez tényleg így van, bár nekem az elején nem volt 100as a 100ló aztán fokozatosan egyre jobb lett....dehát ez egy átlagos teljesítmény. Egyszer azért kíváncsiságból kipróbálnám. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Egyszer azért kíváncsiságból kipróbálnám. :) Én is, főleg, hogy neki olyan motorból lett átalakítva, amilyen nekem van. Na meg neked, csak a tied 71 pacika. :lol: Ha már itt tartunk, hol tuningoltak rajta 4 pacit? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Egyszer azért kíváncsiságból kipróbálnám. :lol: febr26 este 8tól tudodhol :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Én is, főleg, hogy neki olyan motorból lett átalakítva, amilyen nekem van. Na meg neked, csak a tied 71 pacika. :lol: Ha már itt tartunk, hol tuningoltak rajta 4 pacit? :blush: A dugókorona más kialakítású ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Állandóan kimozdul a sebbváltóköpenyem a helyéről! :blush: Valószínű, hogy letörhetet egy darab a keretről! Van valami tippetek, hogy csináljam meg?? http://www.kepfeltoltes.hu/view/090222/ABC...ltoltes.hu_.jpg Valószínűleg letörtek a körmök a keretről. Mivel a bőr jó állapotú, ezért megérné ha vennél a bontóból egy kopott bőröst aminek jó a műanyag kerete, és a te bőrödet átragaszthatnád arra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Egyszer azért kíváncsiságból kipróbálnám. :) Mindíg így kezdődik... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Mindíg így kezdődik... :blush: :lol: Nincs pénz átalakításra...és régebben nagyon akartam, nem fogom megcsinálni....max 1-2 apróbbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Sajnos ez a baj, hogy csak egy darabig elég :) :blush: addig kihullik alólam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Én is, főleg, hogy neki olyan motorból lett átalakítva, amilyen nekem van. Na meg neked, csak a tied 71 pacika. :lol: Ha már itt tartunk, hol tuningoltak rajta 4 pacit? :blush: a "nagytuningba" tervezed az Se cuccot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Egyébként maga egy c16nz és egy c14nz legalábbis az én véleményem szerint külsőre nem sokban tér el, viszonylag hasonló, méretre, minden egyébre...szóval csak a motorszámot kell valahogyan átmókolni és lényegében kész. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Egyébként maga egy c16nz és egy c14nz legalábbis az én véleményem szerint külsőre nem sokban tér el, viszonylag hasonló, méretre, minden egyébre...szóval csak a motorszámot kell valahogyan átmókolni és lényegében kész. :lol: Ájjjjájjjájjj! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Diziles sakcoktól kérdezném hogy van é valakinek ződ matricája a hátsó rendszámán a zöldkártyához vonatkozóan. igazából éppen az autó múlik rajta :lol: :blush: :) Ha eredetileg sárga a raginya mindegyiken, akkor mennie kell :D nézzétek már meg légyszi a hátsó rendszámot légyszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Ájjjjájjjájjj! :blush: De hogy komolyra fordítsam a szót van egy dolog ami érdekel. Egy Af-es motorszám igénylés mennyire vészes anyagiak illetve macera tekintetében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 a "nagytuningba" tervezed az Se cuccot? Tervbe van véve, de még nem döntöttem el ténylegesen, hogy kap SE cuccot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Diziles sakcoktól kérdezném hogy van é valakinek ződ matricája a hátsó rendszámán a zöldkártyához vonatkozóan. igazából éppen az autó múlik rajta :D :) :D Ha eredetileg sárga a raginya mindegyiken, akkor mennie kell :D nézzétek már meg légyszi a hátsó rendszámot légyszi :D Ez enyém zöld :blush: Egy hetes pont :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Diziles sakcoktól kérdezném hogy van é valakinek ződ matricája a hátsó rendszámán a zöldkártyához vonatkozóan. igazából éppen az autó múlik rajta :lol: :blush: :) Ha eredetileg sárga a raginya mindegyiken, akkor mennie kell :D nézzétek már meg légyszi a hátsó rendszámot légyszi :D Nekem zöld! Tavaly rakták rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Azt hittem összeszarom magam:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Azt hittem összeszarom magam:-) Ez nagyon vagány!!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Azt hittem összeszarom magam:-) Nem gyengén érzi a gépet!!! :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Meg amikor azt irja "muszály"... :D :D Ezzel a fojtószelepházzal is sok gond szokott lenni :blush: Muszáj megjegyezni, hogy a folyó folyik, a fojtogató fojtogat, a fojtószelepház fojt :lol: Ezt beírom az infómba is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Ezzel a fojtószelepházzal is sok gond szokott lenni :blush: Muszáj megjegyezni, hogy a folyó folyik, a fojtogató fojtogat, a fojtószelepház fojt :lol: Ezt beírom az infómba is :) Köszönjük Emese! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts