invictus Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Nem hiszem, hogy különösebb vákum hatna rá, ha a harmonika belselyébe teszi bélésnek, mert biztos hogy a palack és a gumicső között is lesz áramlás, nem csak a palackon bellül. De akkor meg 50-es szenyvízcső. Úgy tudom van akkora. Sorry, de egy ilyet nem tudok nem észre venni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Nem hiszem, hogy különösebb vákum hatna rá, ha a harmonika belselyébe teszi bélésnek, mert biztos hogy a palack és a gumicső között is lesz áramlás, nem csak a palackon bellül. De akkor meg 50-es szenyvízcső. Úgy tudom van akkora. hát azért amikor kinyit a pillangó, nem egy kis fuvallat megy ott, nem véletlenül olyan vastag és erős az a gumicső... valamint a petpalackot is rögzíteni kéne, tehát szigszalag, amit megint könnyen összeszív, söt az még be is juthat a motorba...biztos szereti :lol: szennyvízcső, jól mutat a befőttes üveg mellett mi? :blush: sztem a kollega csak felvetett egy optimálisabb működést, nem pedig tunyingolni akarta a sast. vehet rá gumicsövet, de sok változás nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Sorry, de egy ilyet nem tudok nem észre venni. :) ja je já jé nekem erről midig ez jut eszembe :blush: na meg a kivételek szal itt meg is van lőve, de a belseje nem kivétel... mondom ezt én a másik kritikus hejesíró :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Sorry, de egy ilyet nem tudok nem észre venni. :lol: Meg amikor azt irja "muszály"... :) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 nem én csak azt mondtam, amire én gondolok... és mivel én sok olyan fostalicskát láttam... sajnos vagy nem, de arra hasonlít, márcsak a folytószelepház állása is, de ha neked van elképzelésed mi lehet az, akkor hajrá, mert Johny is arra vár nem arra hogy leszólj másokat :lol: mivel nem láttam a képet amiről beszélsz, így nem nagyon tudok rá reagálni.... ne motort meg láttam már ugyh :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 mivel nem láttam a képet amiről beszélsz, így nem nagyon tudok rá reagálni.... ne motort meg láttam már ugyh :blush: akkor most nem értem miért szóltál le előbb, hogy a rönőkre vezetem vissza Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 akkor most nem értem miért szóltál le előbb, hogy a rönőkre vezetem vissza mert minden 3.hszedben rönókat emlegetsz :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Csak egy ötlet volt. Egy indoklást szabad kérni, hogy ez miért nem lenne jó? :blush: 1) mert nem kapsz olyan darabot ami pont passzol, ergo szabni-varrni kell, és több darabból fog állni, amiket bilinccsel kell "összeragasztani". 2) az egész kókányolmány sokkal merevebb lesz és nem lesz képes felvenni a motor mozgásából eredő mozgásokat, ergo előbb utóbb valami törni fog. 3) egy-egy ilyen gumicső elem (van belőle szééép kék, piros, meg fekete is!!!) kb 3-4 ezer forintot kóstál darabonként, ergó lesz egy bazi drága, látványos, de kevésbé használható gumicsöved. 4) semmi értelme, ilyen teljesítménynél nincs érezhető hatása a sima szívócsőnek. 5) ezért ajánlják ezeket a csöveket a direkt szűrők bekötéséhez, amiről pedig olvashattál emitt eleget, hogy nem ajánlott az alkalmazása a hétköznapi ótón! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 1) mert nem kapsz olyan darabot ami pont passzol, ergo szabni-varrni kell, és több darabból fog állni, amiket bilinccsel kell "összeragasztani". 2) az egész kókányolmány sokkal merevebb lesz és nem lesz képes felvenni a motor mozgásából eredő mozgásokat, ergo előbb utóbb valami törni fog. 3) egy-egy ilyen gumicső elem (van belőle szééép kék, piros, meg fekete is!!!) kb 3-4 ezer forintot kóstál darabonként, ergó lesz egy bazi drága, látványos, de kevésbé használható gumicsöved. 4) semmi értelme, ilyen teljesítménynél nincs érezhető hatás a sima szívócsőnek. 5) ezért ajánlják ezeket a csöveket a direkt szűrők bekötéséhez, amiről pedig olvashattál emitt eleget, hogy nem ajánlott az alkalmazása a hétköznapi ótón! :blush: Rendben. Meggyőztél. Köszi a korrekt választ. Ennyiért nem érné meg, csupán optimalizálásnak gondoltam, de így akkor ez elmarad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Szinte szervós lett a ribi :D fújtam a kerekekbe, és csoda történt :P :D (lehet hogy időnként kéne bele levegő) :D :) :blush: Viszont a kerékfújástól sajna nem javult meg, a csomagtartómban a kárpit :lol: Azok a gyári torx-ok amik fogták, erősen csökkent létszámban teljesítenek ott szolgálatot. Túlméretes csavarra gondoltam, de aztán rájöttem hogy előtte is zörgős volt néha. Eszembe jutott hogy legutóbb melóból hoztam vagy 5-6 méter padlószőnyeget. Sztetek be lehet azt úgy rakni a műanyag burk. és a perem közé hogy ott is maradjon, meg kussoltassa is ? vagy valaki próbálkozott már mással ami esetleg bejött? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Sorry, de egy ilyet nem tudok nem észre venni. :P Pedig mit filóztam, vagy 5-ször átirtam, mire végleges lett. Szinte szervós lett a ribi :D fújtam a kerekekbe, és csoda történt :D :D (lehet hogy időnként kéne bele levegő) :D :) :blush: Viszont a kerékfújástól sajna nem javult meg, a csomagtartómban a kárpit :lol: Azok a gyári torx-ok amik fogták, erősen csökkent létszámban teljesítenek ott szolgálatot. Túlméretes csavarra gondoltam, de aztán rájöttem hogy előtte is zörgős volt néha. Eszembe jutott hogy legutóbb melóból hoztam vagy 5-6 méter padlószőnyeget. Sztetek be lehet azt úgy rakni a műanyag burk. és a perem közé hogy ott is maradjon, meg kussoltassa is ? vagy valaki próbálkozott már mással ami esetleg bejött? :P Nekem is gyakran van most szervóm, főleg ha jégre állok. :D Amúgy én túlfújom a gumikat, olyan 2.2-re alapból. A műanyag burkolat alá inkább vegyél mosogatószivacsot, vágd fel 2-centis csíkokra, és ragaszd ragasztópisztollyal a perem mellé annyira, hogy még ne lógjon ki. Talán kitámasztja annyira, hogy ne zörögjön. Én a multkor találtam egy darab csavart a pincébe ami pont passzol a megszakadt helyére, majd ha csavarbolt közelébe járok veszek egy marékkal. Amúgy úgy vettem észre, eléggé kilátástalan küzdelem egy 14-éves kocsin a zörgés ellen küzdeni. Én már feladtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Pedig mit filóztam, vagy 5-ször átirtam, mire végleges lett. ... Ezért kell Mozilla Firefox 3.0.6-t használni. Beépített helyesírás ellenőrző van benne. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Ezért kell Mozilla Firefox 3.0.6-t használni. Beépített helyesírás ellenőrző van benne. :blush: Persze, még a gép is nekem parancsolgasson?! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Persze, még a gép is nekem parancsolgasson?! :blush: :lol: Ha így fogod fel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Pedig mit filóztam, vagy 5-ször átirtam, mire végleges lett. Nekem is gyakran van most szervóm, főleg ha jégre állok. :D Amúgy én túlfújom a gumikat, olyan 2.2-re alapból. A műanyag burkolat alá inkább vegyél mosogatószivacsot, vágd fel 2-centis csíkokra, és ragaszd ragasztópisztollyal a perem mellé annyira, hogy még ne lógjon ki. Talán kitámasztja annyira, hogy ne zörögjön. Én a multkor találtam egy darab csavart a pincébe ami pont passzol a megszakadt helyére, majd ha csavarbolt közelébe járok veszek egy marékkal. Amúgy úgy vettem észre, eléggé kilátástalan küzdelem egy 14-éves kocsin a zörgés ellen küzdeni. Én már feladtam. Én elszánt vagyok :) Nekem előbb utóbb kussolni fog a beltér, csak még nem tudom hogy mikor, és hogy hogy :D :lol: Majd ha lesz némi időm... Rá kéne szánni már egy hétvégét szegényre. Van egy csomó apró kis szir-szar, amit majd megcsinálok, majd megcsinálok, de aztán tolódik állandóan, és ezek a szir-szarok, meg csak többszöröződnek :D Viszont végre itt vannak a ledek :D már nézegetem őket este óta, de ma is megyek melózni, úgyhogy ma is elmarad :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Én elszánt vagyok :) Nekem előbb utóbb kussolni fog a beltér, csak még nem tudom hogy mikor, és hogy hogy :D :lol: Majd ha lesz némi időm... Rá kéne szánni már egy hétvégét szegényre. Van egy csomó apró kis szir-szar, amit majd megcsinálok, majd megcsinálok, de aztán tolódik állandóan, és ezek a szir-szarok, meg csak többszöröződnek :D Viszont végre itt vannak a ledek :D már nézegetem őket este óta, de ma is megyek melózni, úgyhogy ma is elmarad :blush: Nekem a bal első központizáron és az anyósülés biztonsági öv csatján kívül nem zörög semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 mert minden 3.hszedben rönókat emlegetsz :blush: azzal van sok tapasztalatom, de gyanítom, hogy ennyire azét nem eszélek sokat azokról :) ja és eccer ha az úgy néz ki akkor nem mondhatom, hogy ferrari :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Állandóan kimozdul a sebbváltóköpenyem a helyéről! :blush: Valószínű, hogy letörhetet egy darab a keretről! Van valami tippetek, hogy csináljam meg?? http://www.kepfeltoltes.hu/view/090222/ABC...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Állandóan kimozdul a sebbváltóköpenyem a helyéről! :blush: Valószínű, hogy letörhetet egy darab a keretről! Van valami tippetek, hogy csináljam meg?? http://www.kepfeltoltes.hu/view/090222/ABC...ltoltes.hu_.jpg Elöl kettő " beakasztós" fülnek kell lennie, hátul meg " bepattintósnak". Nézd meg, melyik hiányzik, próbáld meg vhogy megmókolni. Ha nem sikerül, ragaszd be a kereted ragasztópisztollyal a helyére, ennek akkor már úgyis vége, és ha majd akarod cserélni némi brutalitással azért majd el lehet távolítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Állandóan kimozdul a sebbváltóköpenyem a helyéről! :blush: Valószínű, hogy letörhetet egy darab a keretről! Van valami tippetek, hogy csináljam meg?? http://www.kepfeltoltes.hu/view/090222/ABC...ltoltes.hu_.jpg Lehet kapni ilyen króm váltókeretet is. Persze kicsit csicsás, de ha lefújod mattfeketére még jobban is néz ki mint a gyári. LINK Lecsavarozod és akkor ráadásul nem is lesz fixen ott, ha kell le tudod venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Vannak ám árak! :blush: De aki a szervízben cserélteti pölö a levegőszőröt, az meg is érdemli. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Lehet kapni ilyen króm váltókeretet is. Persze kicsit csicsás, de ha lefújod mattfeketére még jobban is néz ki mint a gyári. LINK Lecsavarozod és akkor ráadásul nem is lesz fixen ott, ha kell le tudod venni. És ez a króm váltókeret, leszorítja a köpenyt? Már hallotam róla, de azt hittem, hogy ez csak dísz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Vannak ám árak! :) De aki a szervízben cserélteti pölö a levegőszőröt, az meg is érdemli. :D Egyetértek! :lol: Aki szervízbe cseréltet levegőszűrőt, annak még bringát sem adnák a kezébe, nem hogy autót :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Egyetértek! :lol: Aki szervízbe cseréltet levegőszűrőt, annak még bringát sem adnák a kezébe, nem hogy autót :blush: most biztos megkapom, de musz rönőről beszélni láttatok ti már espacet, vagy ez egyterűeket?? na abba cseréljetek légszűrőt :) demondhatom a lagunákat is, vagy megane kat :D azt nem bűn szervízbe vinni ezért Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 most biztos megkapom, de musz rönőről beszélni láttatok ti már espacet, vagy ez egyterűeket?? na abba cseréljetek légszűrőt :blush: demondhatom a lagunákat is, vagy megane kat :lol: azt nem bűn szervízbe vinni ezért Lehet de én egy Opel szervizet linkeltem be. És konkrétan az F astra szerelési árait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts