szobikari Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 A borsodi rendőrök se jobbak. A múltkor a sógor Karcsáról (70km) jött hazafele este és sietett. Majd 3 hét múlva jött a csekk, hogy Cigándnál este 8óra akárhányperckor letrafizták és azt a néhány km/h sebb. többletet 30eFt-al jutalmazták. Nem is tudtam, hogy este is tudnak mérni! Sokat járunk Karcsára, mert ott is művelünk földet és azóta vigyázunk arrafelé. Mennyi volt az a néhány, pötömke, elhanyagolható kis km-különbség? :lol: Este is tudnak mérni, pár hete beszéltük éppen itt. :blush:
J0hnny Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 Lézeres traffinak totál mindegy -kivéve a köd, akkor nem sokat ér. Egyébként amiről tudok (legnagyobb távú mérő) azzal akár 3.8 km-ről is simán lelőnek. :blush: De az még egyenlőre nem sok van az országban és az autópályásoknál van a legtöbbje -mondjuk oda kell is. Lézer ködben esőben halott. Általában 50-es táblánál 65-70-től büntetnek.Attól függ ki hogy álítja be. 1000-1500m-ről tud megmérni,de renszámot látási viszonyoktól függően 200-400m-ről tud leolvasni.
Laleekirály Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 Mennyi volt az a néhány, pötömke, elhanyagolható kis km-különbség? :blush: Egész pontosan nem tudom, de tényleg nem sok. Én ezzel nem azt akartam mondani, hogy pár km/h túllépésért 30e, hanem hogy este kapták le. 2 éve épp arrafele arattunk, este 11 útán fejeztük be és mentünk hazafelé, erre Cigánd után megállítottak a rendőrök minket. Hilux, utána utánfutó, rajta gázolajszivattyú, 1000l-es tartály. A rendőrök nem hitték el, hogy arattunk és belekötöttek a gázolajos cuccokba. Mondanom se kell, hogy a szlovák határ pár km onnan és azt hitték, hogy gázolajat hozunk kintről. De mikor meglátták, hogy hullik belőlünk a kukorica, kezdték elhinni, de kérdezték, minek ennyi gázolaj. Mi elmagyaráztuk, hogy a 2 traktorba belemegy 400l, a kombájnba 500l és még a teherautókba is kell. Még minig kételkedtek, majd kitettünk nekik egy nagy rakás benzinkutas számlát és csöndbe maradtak. :lol:
Novy Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 egyszer sikerült lakott területen egy récinget pont a járrkocsi mellett befejezni, de úgy, hogy nyikkantak a gumik... és még akkor is vagy 90el mentem...reakció: villantottak egyet... mondom csak visszamegyek, kerestem egy arra haladó kocsit utána beálltam, azt így is észrevettek, és integettek, hogy ejnyebejnye, de vigyorogtak, és nem mértek... a diszkósok miatt voltak ott...azóta bezárt a dizsi szal jobban kell figyelni :blush:
zotya975 Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 A tacsóba menet elkanyarodtam arra tényleg van 70-es tábla. :blush: Olyan 90-körül mentem , ha tényleg mértek, és nem csak a prostikat kukkolták ez olyan 30-40 lesz. :lol:
Novy Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 A tacsóba menet elkanyarodtam arra tényleg van 70-es tábla. :blush: Olyan 90-körül mentem , ha tényleg mértek, és nem csak a prostikat kukkolták ez olyan 30-40 lesz. :lol: óra mutatott 90et?
szobikari Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 A tacsóba menet elkanyarodtam arra tényleg van 70-es tábla. :lol: Olyan 90-körül mentem , ha tényleg mértek, és nem csak a prostikat kukkolták ez olyan 30-40 lesz. :) 84től van 30k közig bírság, erre rá szoktak számolni 4km/h-t, az 88kmh, talán megúszható :blush: de én tuti visszamentem volna megkérdezni.
zotya975 Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 óra mutatott 90et? Nem az órám 100-at ez kb. 90-nek felel meg. 84től van 30k közig bírság, erre rá szoktak számolni 4km/h-t, az 88kmh, talán megúszható :blush: de én tuti visszamentem volna megkérdezni. Már késő bánat. Amúgy ott tényleg záróvonal volt. Mondták volna, hogy a gyorshajtásért nincs csekk, csak a záróvonal átlépésért, amikor visszafordultam. :lol: :)
szobikari Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 Már késő bánat. Amúgy ott tényleg záróvonal volt. Mondták volna, hogy a gyorshajtásért nincs csekk, csak a záróvonal átlépésért, amikor visszafordultam. :blush: :lol: És jobbra sem lehet ott fordulni? :) én már osztottpályáson is fordultam meg, kivártam az első kereszteződést, ott szúrtamegy balost, majd megfordultam a dűlőúton és go vissza :D utálom az ilyen bizonytalan dolgokat.
Laleekirály Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 utálom az ilyen bizonytalan dolgokat. jaja :blush:
szobikari Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 jaja :blush: olyan ez, mikor régen fociztunk. utáltam a 0-0-t akkor inkább kapjunk ki :lol: persze ha nyerünk, az sem baj :)
opel16v Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 Nem kifejezetten de meg lehet vele tanulni rallyautót vezetni bruhahahaha :blush: :lol:
zotya975 Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 bruhahahaha :blush: :lol: Ezek szerint te nem ilyennel tanultál? :) :D
Guest Sanci Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 bruhahahaha :D :D Röhögjél csak! Természetesen szimulációban, nyilván nem valóságról volt szó! Egyszer beülnék veled egy jó körre de nem én lennék a navigátor, kíváncsi lennék az arcodra pár kilométer jeges platz után... :blush: :lol: Szólok az asszonynak, hogy szerezzen pár extra méretű pelust... :)
opel16v Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 Ezek szerint te nem ilyennel tanultál? :lol: :) Sőt, nekem az ilyen gépi móka semminemű örömet nem okoz :D Ugyanaz a kategória szerintem, mint a guminő :blush: Csak az igazit szeressük :D :D
zotya975 Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 kíváncsi lennék az arcodra pár kilométer jeges platz után... :blush: :lol: Nem is tudom, talán halálfélelem? :)
opel16v Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 Röhögjél csak! Természetesen szimulációban, nyilván nem valóságról volt szó! Egyszer beülnék veled egy jó körre de nem én lennék a navigátor, kíváncsi lennék az arcodra pár kilométer jeges platz után... :blush: :lol: Jöhettél volna a héten, amikor omegával nyomtam kint az iccaka... :D Utána már nem is tetszene annyira az a műöröm a gépen :)
Guest Sanci Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 Nem is tudom, talán halálfélelem? :) Nagyon valószínű. :D Az asszony sem a semmiért nem fél mellettem :D :D és nem a szimulátor játékot tekintve. :P Jöhettél volna a héten, amikor omegával nyomtam kint az iccaka... :D Utána már nem is tetszene annyira az a műöröm a gépen :D Höhh, hátsós kócmóc, nem az én világom, az aszfaltra való meg driftre..én időmérős témára gondoltam, elsős vagy összkerekes géppel... :lol: Mű-öröm? Ki beszélt itt arra vonatkozóan szimulátorról??? :blush: :P
Stefan Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 És jobbra sem lehet ott fordulni? :lol: ... Nem kell bonyolítan. Megállsz, ahol sikerül vészvillogó ki, azt visszasétálsz, hogy "mi a faxt villogsz itt havercsávó!?" :blush:
opel16v Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 Höhh, hátsós kócmóc, nem az én világom, az aszfaltra való meg driftre..én időmérős témára gondoltam, elsős vagy összkerekes géppel... :lol: Mű-öröm? Ki beszélt itt arra vonatkozóan szimulátorról??? :blush: :D Asszem gatyádba élveznél, ha mutatnék pár dolgot a hátsós kócmóccal :D :) Amúgy meg: http://www.siorally.hu Itt megmutathatod majd, mit tucc, ha ekkora a szád :D Te! :D
Guest Sanci Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 Asszem gatyádba élveznél, ha mutatnék pár dolgot a hátsós kócmóccal :D :) Amúgy meg: http://www.siorally.hu Itt megmutathatod majd, mit tucc, ha ekkora a szád :D Tartok tőle nem, élvezkedtem én már M3-as BMW-vel is a tököli reptéren és bent pesten is -az pedig nagyon nem mv6. :D Az "tudsz". Amúgy meg mivel? A szétbontott dízeltraktorommal? :lol: Na de megoldhatjuk ha kapok valakitől kölcsönbe az enyémtől komolyabb gépet... :D :blush:
zotya975 Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 Na de megoldhatjuk ha kapok valakitől kölcsönbe az enyémtől komolyabb gépet... :) :blush: Na de most őszintén ezek után ki fog neked kölcsönadni bármit is?! :lol:
Guest Sanci Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 :blush: Nem is kértem rá senkit sem. :lol: HA akarja úgyis ide adja, ha meg nem hát nem... na meg ugye milyen dolog az, hogy valami mezei "nagyszájú" csávó lenyomja egy jobb 140ben 180nal...
Guest Sanci Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 No, most beszéltem a szerelő cimbivel, azt mondja úgy rá van állva a vezérműszíj fogaskereke a főtengelyre, hogy képtelen leszedni, most áztatja valami sprés lével, hogy lazuljon meg. :blush:
spzoli Elküldve Február20, 2009 Elküldve Február20, 2009 Amúgy meg: http://www.siorally.hu Itt megmutathatod majd, mit tucc, ha ekkora a szád :blush: Te! :D ha gondoljátok intézhetek ide időpontot :lol: :)
Recommended Posts