gsi.tamás Elküldve Február23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2004 És akkor azt viheted magaddal a WC-re ha nincs papír! :) Mi az hogy EU norma jogsi az enyémmel nem lehetek pl:sofőr külföldön (Eu-ban)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Öcsi_8V Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Helóka! De biztos, hogy lehet. Csak nemrég hallottam a rádióban, hogy a nálunk bevezetett jogsi mint irat, nem EU-s norma. Tehát aki később hosszabbitja meg az már az újnál is újabb jogsit fog kapni. :) U.i: ezekkel a kártyás jogsikkal érdekes lenne segget törölni :lol: :D :lol: :lol: vagy neked nem olyan van? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2004 Nem régi motoros vagyok akarom mondani autós a szakmában! Viszont a kártyával könnyen le tudod húzni a kakit mint a glettet a falon!! (gusztusosra sikerült ha valaki eszik bocsi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2004 Tehát a külalak nem EUs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Na szóval, ha csak B-s jogsid van azt a háziorvos is meghosszabítja, 10 évvel, de ha C is van, vagy ettől feljebb akkor, már csak 5 évvel, +komolyabb orvosi vizsgálat is kell. Én tavaly nyáron hosszabítottam, és nem kellett okmányirodába mennem, a doki pecsételt én fizettem, és szevasz :) Ja és ha lejárta jogsi akkor még egy hónap türelmi idő is van, de nem szabad reckírozni. Én tavaly kaptam egy csekket, mert 1 nappal léptem át a türelmi időt, persze rendes fószer volt, mert a családra való tekintettel "csak" 2000 Ft lett bírság, pedig be is vonhatta volna. Eu normás jogsiról csak annyit, hogy faterom dolgozott németbe' 2*2 évet, és a jogsiját is megcsináltatta náluk, na abba nem kell hosszabítás, a tulaj ha úgy érzi, nem megy az vezetés szépen leadja és game over :twisted: A magyar zsernyák, meg sasol, hogy ennek milyen irata van :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Öcsi_8V Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Heló gsi! Látod erre a gletvasas témára nem is gondoltam. :) Bár nekem még a 2lapos jogsim van :lol: Azzal azt hiszem csak maszatolni lehetne!! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Öcsi8v! Mi itt mindannyian fiatalok vagyunk... :) Gepard! Tényleg a doki bejegyezte a hosszabbítást? És biztos nem kellett volna a hivatalba menni? Ez király lenne így... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Ja, és mennyit kell ilyenkor csengetni a csekken? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Háj! Jogsi dolog. Én még '95ben szereztem, ugyhogy nekem is a jó kis 2laos van 8) és hivatásos. Megvan a C is... köszönet a magyar honvédségnek :wink: nekem 2000 ben járt le, akkor kellett érvényesitenem. Viszont mázlim volt, mert bementem az üzemorvosomhoz, akinél pár hónapja voltam éves alkalmassági vizsgán, igy csak annyit kérdezett, hogy minden oké-e? mondom, persze...és már pecsételt is... :shock: De mostmár biztos nem usznám meg ennyivel....kellene fitzetni is, meg lehet járogathatnék millió dokihoz...majd jövö márciusban kiderül... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Tényleg a doki bejegyezte a hosszabbítást? És biztos nem kellett volna a hivatalba menni? Ez király lenne így... hát nekem ez már a 3. hosszabításom volt és eddig a zsaruknak mindig megfelelt, (de nekem hivatásos jogsim van, hála az MHSZ-nek) amit komolyabb doki vizsgál, mint a háziorvos ha lenne szkennerem, beraknám. :) igaz az én jogsim még rózsaszín és kétlapos ti már ilyet nem is láttok csak múzeumban a dinó kiállítás mellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 ezekszerint nálam itthon dinók is kellene hogy legyenek? :mrgreen: Körbenézek..lehet hogy akad is pár :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Nekem is ez az extraerotikus kétlapos példányom van, sima B kategóriával. Akkor most Nekem kell mennem hivatalba, vagy elég a házidoki pecsétje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 ezekszerint nálam itthon dinók is kellene hogy legyenek? :mrgreen: Körbenézek..lehet hogy akad is pár :wink: valószínű :) a fiam (4 éves) is mondta a nejemnek (30 éves), anyuci amikor te születtél, akkor még éltek a dínók? :twisted: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Nekem is ez az extraerotikus kétlapos példányom van, sima B kategóriával. Akkor most Nekem kell mennem hivatalba, vagy elég a házidoki pecsétje? szerintem hívd fel a házidokidat ő majd elmondja, biztos otthon van a témában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Újat fognak csinálni. Akinek mostanában járt le ismerőseimnek újat csináltak. Ezért kell a hivatalba menni. Feltéve ha az én ismerőseimmel nem kivételeztek. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Szerintem hivd fel a kerületed polgármesteri hivatalát...telefonkönyvben biztos találsz vmi jogsis "ügyosztályt" 8) A fene tudja ebben a nagy EU mizériában.... Engem tavaly megbüntettek, h késön mentem a súlyadót intézni... :evil: erre idén hülyén néztek rám, amikor betoppantam, h szeretném elintézni. :shock: Mondták, h nyugodtan üljek le a nemesebb részemre, és várjak, ök fognak értesíteni... :idea: Kérdem:tuti, mert nincs kedvem büntit fizetni :!: ... -Tuti. Mondom: akkor jó..csak nyugodtan...nem kell sietniük :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Bazzz!!! TÉNYLEG!! Most. h szizso kollega mondja, rémlik h valahol olvastam ilyet! Söt, h minden lejáratnál ujjat csinálnak.. és mintha elég huzos összeget is irtak volna.... bár én már öreg vok...lehet szenilis is... már azt se tom, emlékszem-e :shock: gepard Jófej kölök lehet..szegény nejed hogy dijjazta? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 gepard Jófej kölök lehet..szegény nejed hogy dijjazta? :? csak sasolt kifelé a fejéből, én meg röhögtem, mert én egy évvel idősebb vagyok az asszonynál és előző évben végig a 3 x-el macerált, de most visszakapta :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Gepard! Kedves gyerek! Szerintem hozd a legközelebbi nagytalira, ott tovább lesz fejlesztve... :) Már van pár jófajta Opeles utánpótlás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Nahhh... Holnap belevetem magam a bürökrácia sűrűjébe... Hogy Én hogy utálom a papírmelót... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Gepard! Kedves gyerek! Szerintem hozd a legközelebbi nagytalira, ott tovább lesz fejlesztve... :) Már van pár jófajta Opeles utánpótlás. :lol: fogékony mindenre az tuti :lol: 3 évesen már netezett :!: amikor megvettük a kocsit kijelentette, hogy ő mostmár nem lehet beteg, mert akkor nem mehet az opellel óvodába :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Tipikus Opeles utánpótlás... :) Egyébként nem hülyeségből mondtam ezt a nagytalis dolgot, tavaly nyáron Tatán majdnem annyi kisgyerek volt egész héten, mint felnőtt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Nahhh... Holnap belevetem magam a bürökrácia sűrűjébe... Hogy Én hogy utálom a papírmelót... :lol: vigasztaljalak? amikor a régi kocsim rendszámát leadtam, két napomba került. 8-kor nyit az iroda 9-re értem oda, erre a portá...bocsi biztonsági őr :) aszongya', hogy ma már csak az információhoz kapok sorszámot, nézek hülyén, oda meg minek? csak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 opel16V Fel a fejjel! Lesz új jégkaparód! :lol: Jó drága! :wink: Laci4 Nem vagy öreg! :) A lényeg, h eszedbe jutott. :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Kösz... Nekem ehhez amúgy is le kell mennem Kaposvárra. De hogy még az utolsó bőrt is lehúzzák az emberről egy jogsi hosszabbításért? Lehet hogy nekiállok ötezrest fénymásolni... Mennyiért számolják meg az új jogsit? Tudja valaki? És ha Én ragaszkodom a régihez, hogy inkább abba pecsételjenek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts