Novy Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Nagyon szép a hely! Sokat járunk oda, elég felmenni, de megéri! A bányató: http://kepfeltoltes.hu/090217/DSCF1835_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090217/DSCF1815_www...ltoltes.hu_.jpg jaaa asszem vágom hol lehet ez ahol ki vannak rakva a hajók a partra, ott van egy ilyen köves rész, gondolom ott valahol
zotya975 Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Katt ide! Érdemes megnézni a képgaléríát, mi maradt a kocsiból. :blush:
brezsó Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 a hegyen van egy betonozott fal, és arra meg TOKAJ van írva welkom? merthogy? inglisül Welcome :D német meg azt hiszem ezt irja hogy...na, ezt nem tudom biztosan, de máshogy van az tuti. (talán wilkommen?) :blush: :lol: :)
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 jaaa asszem vágom hol lehet ez ahol ki vannak rakva a hajók a partra, ott van egy ilyen köves rész, gondolom ott valahol Nem nyert, Tarcalon felőledről (na ezt jól megaszondtam) kell felmenni de már pontosan én sem emléxek, hogy merről. :blush:
szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 inglisül Welcome :D német meg azt hiszem ezt irja hogy...na, ezt nem tudom biztosan, de máshogy van az tuti. (talán wilkommen?) :blush: :lol: :) willkommen, genau :D
Novy Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 inglisül Welcome :D német meg azt hiszem ezt irja hogy...na, ezt nem tudom biztosan, de máshogy van az tuti. (talán wilkommen?) :blush: :lol: :) beírtam keresőbe, ott is hozott welkom os an... nemtudom, sztem csak letöltötte azt és felrakta de nem az a lényeg olvass el pár verset.
szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Katt ide! Érdemes megnézni a képgaléríát, mi maradt a kocsiból. :blush: Mert a tűzoltók szétvágták, el nem nyílik a teteje.
Novy Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Nem nyert, Tarcalon felőledről (na ezt jól megaszondtam) kell felmenni de már pontosan én sem emléxek, hogy merről. :blush: akkor még fingom sincs.... dehátmajd akkor nyáron ugyi Lalee?
brezsó Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 willkommen, genau :D akkóó'majnem'jóóóvout! :blush: :lol: :)
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 jaaa asszem vágom hol lehet ez ahol ki vannak rakva a hajók a partra, ott van egy ilyen köves rész, gondolom ott valahol Ahogy Tokajból mész Tarcal felé, beérsz Tarcalra, a Tarcal tábla környékén van egy kis híd, ott kell jobbra lefordulni egy kis kavicsos útra. Innen már nem emlékszem, de ha ott vagyok, tudom. :blush: :lol:
brezsó Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 beírtam keresőbe, ott is hozott welkom os an... nemtudom, sztem csak letöltötte azt és felrakta de nem az a lényeg olvass el pár verset. Nem is akartam leszólni! :blush: :D Nyilván nem egy "buta liba" :) , csak feltünt hogy igy még nem láttam sehol :lol: ...lehet svédül vagy holland nyelven van..vagy valami hasonló. :D
zotya975 Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Mert a tűzoltók szétvágták, el nem nyílik a teteje. Tudom én is van ilyen spéci konzervnyitójuk, azzal körbevágják. Vagy ezeken már gyárilag ott van a karika mint a kutyakonzerven? :blush: Nem ez az érdekes, henem hogy írják, hogy egyszercsak elkezdett kacsázni, aztán átt a másik sávban. Amikor meg én elmegyek csúszkálni a kihalt faluba, azt mondják hogy őröltösködök. Pedig csak felkészülök az éles helyzetekre. :lol:
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 akkor még fingom sincs.... dehátmajd akkor nyáron ugyi Lalee? Az tuti! :blush:
brezsó Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Tudom én is van ilyen spéci konzervnyitójuk, azzal körbevágják. Vagy ezeken már gyárilag ott van a karika mint a kutyakonzerven? :blush: Nem ez az érdekes, henem hogy írják, hogy egyszercsak elkezdett kacsázni, aztán átt a másik sávban. Amikor meg én elmegyek csúszkálni a kihalt faluba, azt mondják hogy őröltösködök. Pedig csak felkészülök az éles helyzetekre. :D :lol: :) :D :D ..eldobom az agyam! :D
hening Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Nem hinném, hogy kapnál érte akár egy pofont is, ilyen alapon engem is laposra verhettek volna már -meg Dinyt Albertet, Hening Karcsit is (már ha valaki nem ijed meg tőle :lol: ) és hadd ne soroljam. Amúgy az Astra is Kadett csak más a neve. Valszeg a Penny parkolóba fogunk begyűlni, utána meg irány kaja vagy a tavaly kiszemelt borospince. :D Óhogynyaldmegabalacskóm. :blush: :D :)
Stefan Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Katt ide! Érdemes megnézni a képgaléríát, mi maradt a kocsiból. :lol: Ilyen csinosak a hókotró munkások arrafelé? :blush:
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Ilyen csinosak a hókotró munkások arrafelé? :blush: Te is adnál neki napi 5000-et hogy kotorjon mi? :lol:
Novy Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Nem is akartam leszólni! :blush: :D Nyilván nem egy "buta liba" :) , csak feltünt hogy igy még nem láttam sehol :lol: ...lehet svédül vagy holland nyelven van..vagy valami hasonló. :D nemtom, de írd be googléba ott is kidob majd párat, még üdvözlőlapot is
brezsó Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 nemtom, de írd be googléba ott is kidob majd párat, még üdvözlőlapot is Mondom én hogy hollandul van! :lol: akkoj jó, ectet is mektuttam... :blush: Mint pl. ez?
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Óhogynyaldmegabalacskóm. :blush: :D :D Szeretnéd, mi? :D Ki kell, hogy ábrándítsalak. A nőket szeretem... :P :lol: :) :D
Novy Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Szeretnéd, mi? :P Ki kell, hogy ábrándítsalak. A nőket szeretem... :D :blush: :lol: :) tényleg? :D :D :D :D am Sanyát kajak kb ugy képzeltem el mint heninget... közben meg fiatal sukár csákó, hening is, csak ő már nem ugy mint Sanya (rem nem sértődik meg)
Novy Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 kinézek az ablakon, és rájöttem miért nem gyarapodika hó. há me vízszintesen esik, ergo sose esik le :blush:
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 tényleg? :blush: :lol: :) :D am Sanyát kajak kb ugy képzeltem el mint heninget... közben meg fiatal sukár csákó, hening is, csak ő már nem ugy mint Sanya (rem nem sértődik meg) Hát ja. :D Na ezért nehogy megharapjon Karcsi! :D :D Amúgy meg itt egy fotó mikor hackeltem a hűtőmet.
daykiller Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 kinézek az ablakon, és rájöttem miért nem gyarapodika hó. há me vízszintesen esik, ergo sose esik le :) Múltkor ezzel fárasztottam a munkatársaimat én is. :D "Ha vízszintesen esik, akkor nem esik le... :lol: " A másik az volt, hogy honnan tudják, hogy vízszintesen esik? Vízmértékkel nézték? :blush:
Recommended Posts