Guest Sanci Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Nem fog széthullani a szélrózsa minden irányába a bele? Hehe, húzz addig egy tacskós szatyit a kezedre és nem kell keresgetni. :lol: Tapasztalat, szétszedtem már párat. :blush:
daykiller Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Hehe, húzz addig egy tacskós szatyit a kezedre és nem kell keresgetni. :) Tapasztalat, szétszedtem már párat. :lol: ? :blush:
Tápiószecső Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...f33c&s=4239 Valaki?
Guest Sanci Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Vagy még diszperzites vödör is jó csak takard le. Esetleg olyan helyiség ahol nem tűnhet el abszolút. :blush:
daykiller Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Vagy még diszperzites vödör is jó csak takard le. Esetleg olyan helyiség ahol nem tűnhet el abszolút. :lol: :blush:
Guest Sanci Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Mondom, hogy mókolás de meg lehet csinálni. Az enyémét tavaly tettem rendbe. :blush:
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Vagy még diszperzites vödör is jó csak takard le. Esetleg olyan helyiség ahol nem tűnhet el abszolút. :D Igaz :lol: én egy darabig a fürdőkád fölött inéztem ezeket, de onnan is sikerült kilőni egy két dolgot :blush: :) Látott már valaki olyan bicskakulcsot ami nem távirányítós?
zotya975 Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Akkor cseréljünk indexkart. :D Hehe, aki nem vigyáz rá, az meg sem érdemli. :D Más .Megvettem a forrasztópákát, 990-ért volt kirakva. Szőke csajszi a pénztárnál, rágózik, piercing, stöbbi. Más nem lesz? 1020 forint. Őööö ..ot 990-ért láttam! Megkérdezem....telefonál....náluk is 1020-éert van a gépbe. Igen de nekem jogom van annyiért elvinni, amennyiért ki van rakva. Válasz.:??? :lol: :) :D ?????. Á hagyjuk, elviszem 1020-ért. :blush: :D Tök jó, forraszt mint állat, csak majd kell vennem hozzá másik hegyet, mert ez olyan lapos csavarhúzó alakú, finom munkához nem jó.
Reeckatee Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Nem fog széthullani a szélrózsa minden irányába a bele? Amúgy teljesen jól üzemel, tudok villantani és kapcsolni is vele, csak játszani kell a karral, hogy ne villanjon fel a rázkódástól. :blush: 1 Hete kaptam szét az enyém. Olyan volt, hogy suhantam 1000-el s ha villantani kellett vagy netán elôzéskor indexelni akkor kialudt a tompitott vagy kezdett pislákolni. :D Egyik alkalommal szinte befialtam az árokba. Mondom ennek legyen vége. Szétbontottam, kipucoltam, ujrazsíroztam, vagy 4x ôsszeraktam :lol: és nagyon cucc lett. Egyedüli hátránya az egész beavatkozásnak, hogy utána jó mélységesen meg kell gyónni. :) :D
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Hehe, aki nem vigyáz rá, az meg sem érdemli. :P Más .Megvettem a forrasztópákát, 990-ért volt kirakva. Szőke csajszi a pénztárnál, rágózik, piercing, stöbbi. Más nem lesz? 1020 forint. Őööö ..ot 990-ért láttam! Megkérdezem....telefonál....náluk is 1020-éert van a gépbe. Igen de nekem jogom van annyiért elvinni, amennyiért ki van rakva. Válasz.:??? :lol: :) :D ?????. Á hagyjuk, elviszem 1020-ért. :blush: :D Tök jó, forraszt mint állat, csak majd kell vennem hozzá másik hegyet, mert ez olyan lapos csavarhúzó alakú, finom munkához nem jó. Legalább sokat nem buktál rajta :D A multiméterek amikből vettük a csomagtartóba levőt ki volt téve egy polcra, ölmesztve keverve 3 féle, de ugyan attól a gyártótól, a címkéken meg csak az volt h multiméter, meg a gyártó nevének első 3 betűje. Amit mi vettünk vót vagy 1200, de volt ott még két féle, címke szerin árak is fölfele. Vittünk egyet mindből, és a pénztásrodnak megmondtuk h azt amelyik ócsó. Nah az is vágott egy fejet :D de elsőre eltalálta :P Bicskakulcsos tudása valakinek? :D Az a hegy amit eddig használtál a gagyi pákába, nem megy bele ?
zotya975 Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Legalább sokat nem buktál rajta :blush: A multiméterek amikből vettük a csomagtartóba levőt ki volt téve egy polcra, ölmesztve keverve 3 féle, de ugyan attól a gyártótól, a címkéken meg csak az volt h multiméter, meg a gyártó nevének első 3 betűje. Amit mi vettünk vót vagy 1200, de volt ott még két féle, címke szerin árak is fölfele. Vittünk egyet mindből, és a pénztásrodnak megmondtuk h azt amelyik ócsó. Nah az is vágott egy fejet :lol: de elsőre eltalálta :D Bicskakulcsos tudása valakinek? :) Az a hegy amit eddig használtál a gagyi pákába, nem megy bele ? Nem más az átmérője. De végülis a finom munkára használhatom a régi gagyit. Úgyis az volt vele a baj, hogy gyenge volt. De ledezésre pont jó. :D Bicskakulcs, passz.
FPepe Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...f33c&s=4239 Valaki? Wow, ilyet se láttam még élőben, rotoros elosztós 1.4SE :blush:
Guest Sanci Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Bicskakulcsos tudása valakinek? Riasztó topicban olvasgass kicsit. Én szereltem be az enyémbe, le is írtam miként -a lényeg a távnyitáson volt, riogató nélküli verzió és a gyárira ráépítve.
Novy Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 ti hogy készültök a hamaraosan bekövetkező jóidőre??? nemsokára műszakis az autó, fékeket lemértem, a kézifék határeset, de a baloldali kötélbe találtam is egy repedést, hol már meg is kezdett rohadni hálistennek, tehát azt úgy nézki cserélni kellene, de akkor le kell szedni a dobokat is hátul, mert másképp nem jön ki a kötél, hudekirály :S ha ott tartok, és nincs tul nagy vála, akkor meg rá is állítok a tekerőkéjén, és úgy megy be az új kézifékkötél, de csak menne, mert sztem nagyívben le lesz, és max annyi, hogy a kézifék karrol le lesz véve és onnan kap wd40et, amig meg nem jelenik a másik végén is. olajcsere nemsokára az is esedékes... szimeringcserék... hátulsó lapátot lecserélni... na megy ugye a gumikat majd ... ezenfelül mit néztek még meg? jaaa igen most áztatom a lábam, mert tele van bőrkeményedésekkel, amik minde egyes fürdéskor jol feláznak, azt elég ratyi, így hogy megyek strandra? :blush:
Guest Sanci Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 A jó időnek? Hááát, először is előszedem a nagyflexet meg az egyenes lécet -kijelölni hol kell vágni a tetőt... :blush: :lol: :) Örülj neki ha csak bőrkeményedés. Majd ha kotlószem lesz nem lesz olyan jó buli. :D Ja, és néha nem árt egy asszonyt tartani aki nem félti, hogy letörnek a műkörmei az ilyen dolgok legyalázásában. :D :D :D
daykiller Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 ti hogy készültök a hamaraosan bekövetkező jóidőre??? nemsokára műszakis az autó, fékeket lemértem, a kézifék határeset, de a baloldali kötélbe találtam is egy repedést, hol már meg is kezdett rohadni hálistennek, tehát azt úgy nézki cserélni kellene, de akkor le kell szedni a dobokat is hátul, mert másképp nem jön ki a kötél, hudekirály :S ha ott tartok, és nincs tul nagy vála, akkor meg rá is állítok a tekerőkéjén, és úgy megy be az új kézifékkötél, de csak menne, mert sztem nagyívben le lesz, és max annyi, hogy a kézifék karrol le lesz véve és onnan kap wd40et, amig meg nem jelenik a másik végén is. olajcsere nemsokára az is esedékes... szimeringcserék... hátulsó lapátot lecserélni... na megy ugye a gumikat majd ... ezenfelül mit néztek még meg? jaaa igen most áztatom a lábam, mert tele van bőrkeményedésekkel, amik minde egyes fürdéskor jol feláznak, azt elég ratyi, így hogy megyek strandra? :blush: Olajcserével és március 12-én zöldkártyázással. :lol:
invictus Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 ti hogy készültök a hamaraosan bekövetkező jóidőre??? Többet meztelenkedek itthon. :blush:
Tápiószecső Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Wow, ilyet se láttam még élőben, rotoros elosztós 1.4SE :blush: Mondtam a múltkor hogy van. :lol:
Novy Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 sanya : a kis egomán, csak erre tartod az asszonyt? Day : ennyirene vidd tulzásba :lol: Invi : :blush:
Novy Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Mondtam a múltkor hogy van. :blush: őőő most ha rotoros vagy dis az mivel jobb illetve rosszabb? dis gondlom drágább, de jobb hatásfokú... ezenkívül?
daykiller Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 sanya : a kis egomán, csak erre tartod az asszonyt? Day : ennyirene vidd tulzásba :lol: Invi : :blush: Jóvanna. Lesz még egy indexkarcserém is, meg hidrotőkéket is cseréljük majd. Téli gumik nem bírnak ki még egy szezont, így szerintem nyáron is maradnak, oszt ősszel veszek 4db 185/65 R14-es télit, acélfelnivel. De ha találok olcsón használt nyárit, minimum 14-est, akkor persze felkerülnek rá. :)
Tápiószecső Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 őőő most ha rotoros vagy dis az mivel jobb illetve rosszabb? dis gondlom drágább, de jobb hatásfokú... ezenkívül? DIS a jobb. Bontott viszonylatban nem drágább szerintem.
Guest Sanci Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Novy, nem kifejezetten de nála ez "szériatartozék". :blush: :lol: Nem kell még szólnom se, hogy "nézd már meg mi a bánat van azzal megint", neki ugrik anélkül is. :) :D :D
zotya975 Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 ti hogy készültök a hamaraosan bekövetkező jóidőre??? nemsokára műszakis az autó, fékeket lemértem, a kézifék határeset, de a baloldali kötélbe találtam is egy repedést, hol már meg is kezdett rohadni hálistennek, tehát azt úgy nézki cserélni kellene, de akkor le kell szedni a dobokat is hátul, mert másképp nem jön ki a kötél, hudekirály :S ha ott tartok, és nincs tul nagy vála, akkor meg rá is állítok a tekerőkéjén, és úgy megy be az új kézifékkötél, de csak menne, mert sztem nagyívben le lesz, és max annyi, hogy a kézifék karrol le lesz véve és onnan kap wd40et, amig meg nem jelenik a másik végén is. olajcsere nemsokára az is esedékes... szimeringcserék... hátulsó lapátot lecserélni... na megy ugye a gumikat majd ... ezenfelül mit néztek még meg? jaaa igen most áztatom a lábam, mert tele van bőrkeményedésekkel, amik minde egyes fürdéskor jol feláznak, azt elég ratyi, így hogy megyek strandra? :blush: Aha készülök, hozott nekem egy-két dolgot Gergolabs péntek este, van mit csinálni. :lol:
Novy Elküldve Február15, 2009 Elküldve Február15, 2009 Aha készülök, hozott nekem egy-két dolgot Gergolabs péntek este, van mit csinálni. :lol: ez jó meló, rohadástól függően egy két óra :blush: Tápi gondolom nem csak ugy van, hogy leveszem a rotort és felrakom a dis elosztót ugye? számítógépbe is kell vmit okoskodni?
Recommended Posts