Novy Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Corsa B '96 X10XE Egyébként annyiban hibás a gondolatmenet, hogy diplomást nem mindenhova vesznek fel szakmunkás helyre, mert van egy olyan, hogy diplomás minimálbér, amit nem minden cég hajlandó megfizetni csak azért, hogy diplomás ember végezze el ugyanazt a szakmunkát. ide is bkr5ek-t hozza Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Corsa B '96 X10XE Egyébként annyiban hibás a gondolatmenet, hogy diplomást nem mindenhova vesznek fel szakmunkás helyre, mert van egy olyan, hogy diplomás minimálbér, amit nem minden cég hajlandó megfizetni csak azért, hogy diplomás ember végezze el ugyanazt a szakmunkát. Csak akkor adják meg a diplomás minimálbért, ha a szakirányú végzettséged szükséges a munkavégzéshez. Ha teljesen más a terület, akkor nem kapsz több pénzt, hiába van diplomád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Csak akkor adják meg a diplomás minimálbért, ha a szakirányú végzettséged szükséges a munkavégzéshez. Ha teljesen más a terület, akkor nem kapsz több pénzt, hiába van diplomád. ezen gondolkoztam én is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Egyébként annyiban hibás a gondolatmenet, hogy diplomást nem mindenhova vesznek fel szakmunkás helyre, mert van egy olyan, hogy diplomás minimálbér, amit nem minden cég hajlandó megfizetni csak azért, hogy diplomás ember végezze el ugyanazt a szakmunkát. Nem is láttam, hogy beszótá' :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Van egy képem nekem is valahol egy gyorsulásról, egyik havertól szedtem de nemtom hol van.... az elég félreérthetetlen amikor a 2 sávos úton a rendőr áll a szembesávba, mellette egy kék, ledezett helyzetjelzős hólapátos civic, és a kettő között pedig éppen indít egy srác :lol: Az a fotó Debrecenben készült. Ott voltam. :) De én nem láttam semmit. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Nem is láttam, hogy beszótá' :blush: Hát miért nem figyelsz?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Hát miért nem figyelsz?! :) Amikor Pepe hozzászólását olvasom, és meglátom benne a százkarekterű cikkszámokat, ugrom is tovább :lol: mea culpa.. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Az a fotó Debrecenben készült. Ott voltam. :P De én nem láttam semmit. :D Akkor azt se láttad hogy be voltak -e kötve :) és lehet hogy még a telefon sem a kihangosítóba volt... :blush: háát, evvan :D Nálunk itt keszin be van állítva egy autó minden éjszakára akiket azért tartanak hogy szedjék a pízt. Egyik haver apja ott melózik a kékségben, és ő is mondta hogy azok "behajtók" egyik srácnak kiszedettték az izzókészlettől kezdve a háromszögig az összes cuccot. De legutóbb majdnem elkaptak engem is. Beálltak a 2-es mellé ahol kesziről lehet kimenni pöst felé, egy gyártelep kapujába lekacsolt lámpával hajnali kettőkor és csekkolták a lámpát hogy átmegyek -e a sárgán. aki jár arra az tudja milyen a hely... az emberek 90%-a ott 70-80 körül megy, még a szuzukis nénik is. Haver még akkor sem értette miért álltam bele a fékbe amikor már a kékeket szidtam :D Csak abban nem voltam biztos h csikorgás nélkül megállok :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 nekem annyi kék ismerősöm van azt se tudom mikor melyiket hívjam 2 volt áltsuli oszt társam 3 szakmunkásbeli, akkor oszt társ öccse,meg stb, most meg egy kiscsaj nyomul állandóan, napi szinten irogat nekem, az meg nyomozó lesz, és már be is ajánlotta ha kell vmi szoljak :lol: egy kékvillogót kéne kérni :) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 nekem annyi kék ismerősöm van azt se tudom mikor melyiket hívjam 2 volt áltsuli oszt társam 3 szakmunkásbeli, akkor oszt társ öccse,meg stb, most meg egy kiscsaj nyomul állandóan, napi szinten irogat nekem, az meg nyomozó lesz, és már be is ajánlotta ha kell vmi szoljak :) egy kékvillogót kéne kérni :D :blush: Jah meg lefújatni az astrát fehérre, kék csíkkal, és máris megvan a tiszteleted a közúton :lol: Csak arra figyelj hogy jó fiú legyél, mer' megbüntetnek :D Már előre elképzeltem : asszony hazamegy, Novy megkérdezi mi volt ma, "háát, most valami őrült ezüst astrás után nyomozunk, itt őrültködik a környéken.... " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Jah meg lefújatni az astrát fehérre, kék csíkkal, és máris megvan a tiszteleted a közúton :blush: Csak arra figyelj hogy jó fiú legyél, mer' megbüntetnek :lol: túrót... ha eljutok odáig akkor fekete és szürke lesz :) ha eljutok odáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 túrót... ha eljutok odáig akkor fekete és szürke lesz :lol: ha eljutok odáig. Akkor legyen teljesen fekete, és úgy illik rá kicsi kék villogó :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Egyik régi haverom éppen most lett nyomozó... nem kellett neki semmi különös, katonai szolgálata és érettségije megvolt, valami egy vagy két hónapos tanfolyamot kellett megcsinálnia, és máris nyomozó lett belőle :blush: Király elvárások :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Egyik régi haverom éppen most lett nyomozó... nem kellett neki semmi különös, katonai szolgálata és érettségije megvolt, valami egy vagy két hónapos tanfolyamot kellett megcsinálnia, és máris nyomozó lett belőle :) Király elvárások :D Ahha... akkor már értem hogyhogy nincs meg még mindig az a lancer amit tavaly fényképeztek az autópályán valami 270 körüllel :D Az országban volt akkor vagy 40 darab összesen :lol: jobb esetben 2 hónapos felkészítéssel nyilván remekül megtanítják a népeket mindenre :blush: De nem baj, a hozzáállás úgyis az hogy "majd rájön magától, minek tanítani..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Akkor legyen teljesen fekete, és úgy illik rá kicsi kék villogó :lol: szürke fent fekete lent Gabi tudod mindneki biztonságiőrnek születik, akik továbbtanulnak rögtön rendrök lesznek :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 szürke fent fekete lent Gabi tudod mindneki biztonságiőrnek születik, akik továbbtanulnak rögtön rendrök lesznek :blush: És aki onnan tanul tovább ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 abbol lesz a mindenki más nem rögtön :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Olyan hangot hallottam a szobában amit utoljára akkor amikor haver letépte a kipufft a zsigulijáról. Kinéztem már ki tépte le az autó alját a járdaszegélyen (itt a ház előtt ez mindennapos :) ) Nem tépett le semmit, ez így közlekedett... Akkora kályhacső lógott ki a kocka corsa alól hogy sztem ha kicsit lejjebb megy a guminyomás leér a földre :lol: Hogy lehet ilyennel agyonütni egy autót ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 sufnituning Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 sufnituning ez annál rosszabb, ne sértegesd a sufnisokat ilyennel :blush: ez még ott is szánalom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 használtautóról el is hurcolták a kocsikat amiket néztünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 takarpnak nem tudja vki a polgári nevét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 használtautóról el is hurcolták a kocsikat amiket néztünk. télleg? :S bacameg, nem is néztem őket két napja :lol: most fölnéztem és nem mindet vitték el... csak azokat amik tetszettek :D de találtam egy bordó caravant kecskeméten : ezt Az monnyuk látszik hogy a hátsó sárvédő ív hol lett vágva :) de legalább nem rozsda van a helyén :blush: azt nem is tudtam hogy vót tetősín nélküli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 (edited) télleg? :S bacameg, nem is néztem őket két napja :lol: most fölnéztem és nem mindet vitték el... csak azokat amik tetszettek :D de találtam egy bordó caravant kecskeméten : ezt Az monnyuk látszik hogy a hátsó sárvédő ív hol lett vágva :) de legalább nem rozsda van a helyén :blush: azt nem is tudtam hogy vót tetősín nélküli. Le lehet venni őket, azt nem látom hogy SE-e, mert akkor nem kéne később átalakítani. :D Én meg megcsináltam a világításkapcsolót.: Ja a motoron látszik, hogy NZ. Módosítva Február13, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Le lehet venni őket, azt nem látom hogy SE-e, mert akkor nem kéne később átalakítani. :D Én meg megcsináltam a világításkapcsolót.: Ja a motoron látszik, hogy NZ. De ahhoz h fel lehessen tenni, ahhoz le kell szedni a tetőkárpitot is ugye ? Spec van véletlenűl egy szép pár tetősínem :blush: De amúgy nem is néz ki rosszul nélküle, csak azért mégis jó ha van :lol: Bár ha ilyet vennék, legalább meg tudom mondani h ezzel nem lehet menni dolgozni, mert még sín sincs rajta, kénytelen lesz a Ribit megpakolni :) A kapcsoló komoly lett :D nem szólja le senki h gyári :D Képet dobsz h milyen ha világol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts