Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Persze, mert a tekerőgombba ragasztom a ledet és tökmindegy, hogy merre tekered! Hosszabb vezeték kell és jó lesz!

Jaaaa, vágesz. :lol: Én meg azon gondolkoztam hogy mitől fogja a tekerőgomb középtengelyét körbevilágítani :D :lol:

fel kéne találni a kanyarodó fényt :D

Csak ha legközelebb leveszed a gombokat ne felejtsd el hogy drót is van rajtuk. Komoly előny az is hogy nem lehet körbe körbe forgatni a gombokat mint sok másik autónál, előbb utóbb tuti kitépné.... :lol:

Megosztás:

Januárban lejárt eü dobozom :D Természetesen vettem újat ami 5 évig jó, de a bennelévő fertőtlenítő csak 3 évig jó :lol:

Akkor most meddig jó 3 vagy 5 évig??? :D

;) addig amíg a forgalmid. A legutóbbi e.ü dobozkás agymenés után úgyemléxem az lett a végszó hogy abba a mentőládikába amivel átment a műszakin a következő műszakiig nem lehet belekötni. Kivétel ha hiányos. Tehát ha érvényes forgalmival felmutatsz egy hiánytalan, de zöldre penészedett, molylepkékkel kibélelt dobozt, akkor rendbe vagy, de ha odaadsz egy hibátlan, steril, pöpec kis ládikát amiben nincs meg az olló védőkupakja, büntetnek is. Komoly fillérb@szóság monnyuk pont ezen spórolni, mert télleg bármikor jó ha van, mert pl.: öcsikém éppen beleugrott a metszőollóba (vót ilyen... ) meg amúgy is mindenhol ott az autó ahol az ember baleshet. De papír szerint az autó tartozéka, és a rajta lévő dátum, az csak a határőrből frissen rendőrösített túlbuzgók játéka volt, hogy büntessenek mint a nagyok... 3 év után cserélj benne fertőtlenítőt :lol: (nekünk mindig elfogyott lejárat előtt egy két cucc, úgyhogy ilyen bajunk nem nagyon volt.) Jah de, amikor vettük az opelt. a gyári 94-es dzsiem volt benne :P ;)

Jah, viszont a műszakin visszadobhatnak miatta asszem...:lol: :lol:

De persze lehet hogy szimplán azt jelenti hogy a cucc 3 évig nem rohad meg, maga a doboz meg utána még két évig jó pl. villanykörtét tárolni, aztán a doboz szavatossága is lejár :P

Megosztás:

A lány:

A lány

- ha 8 éves: ágyba teszed és mondasz neki egy mesét.

- ha 18 éves: mondasz neki egy mesét, hogy ágyba vihesd.

- ha 28 éves: nem kell neki mesét mondanod, hogy ágyba vihesd.

- ha 38 éves: ő mond neked egy mesét és ágyba visz.

- ha 48 éves: mondasz neki egy mesét, hogy ne kelljen vele ágyba menned.

- ha 58 éves: ágyban maradsz, hogy ne kelljen hallgatnod a meséjét.

- ha 68 éves: hogy ágyba viszed, az csak mese.

- ha 78 éves: ha ki tudod húzni az ágyból, az a mese.

Megosztás:

Csak hogy nemá elvesszen a téma a lapozás miatt :

Januárban lejárt eü dobozom :D Természetesen vettem újat ami 5 évig jó, de a bennelévő fertőtlenítő csak 3 évig jó :lol:

;) addig amíg a forgalmid. A legutóbbi e.ü dobozkás agymenés után úgyemléxem az lett a végszó hogy abba a mentőládikába amivel átment a műszakin a következő műszakiig nem lehet belekötni. Kivétel ha hiányos. Tehát ha érvényes forgalmival felmutatsz egy hiánytalan, de zöldre penészedett, molylepkékkel kibélelt dobozt, akkor rendbe vagy, de ha odaadsz egy hibátlan, steril, pöpec kis ládikát amiben nincs meg az olló védőkupakja, büntetnek is. Komoly fillérb@szóság monnyuk pont ezen spórolni, mert télleg bármikor jó ha van, mert pl.: öcsikém éppen beleugrott a metszőollóba (vót ilyen... ) meg amúgy is majdnem mindenhol ott az autó is ahol az ember baleshet. De papír szerint az autó tartozéka, és a rajta lévő dátum, az csak a határőrből frissen rendőrösített túlbuzgók játéka volt, hogy büntessenek mint a nagyok... 3 év után cserélj benne fertőtlenítőt :lol: (nekünk mindig elfogyott lejárat előtt egy két cucc, úgyhogy ilyen bajunk nem nagyon volt.) Jah de, amikor vettük az opelt. a gyári 94-es dzsiem volt benne :P ;)

Jah, viszont a műszakin visszadobhatnak miatta asszem... :lol: :lol:

De persze lehet hogy szimplán azt jelenti hogy a cucc 3 évig nem rohad meg, maga a doboz meg utána még két évig jó pl. villanykörtét tárolni, aztán a doboz szavatossága is lejár :P

Megosztás:

Tavaly, az egyik kajáscégnél (gastroyal) :lol: voltam területi képviselő (futár). Napi 200-250km-ert mentem, Vásárosnamény és környéke. Barabásra a határátkelőre is vittem kaját. Egyik nap, mikor bementem délután a céghez, több kolegám is panaszolta, hogy megbírságolták őket kb. 3000 Ft-ra, mert az eü. doboz hiányos! Ugyanis, gyárilag nem tesznek bele egy két dolgot! Vnaményba a rendőrségre is hordtam kaját és megkérdeztem, hogy ez tényleg így van e! IGEN! Barabáson a határőrök is mondták, hogy igy van! Több kolegám ment a gyógyszertárba és pótoltatták a kimaradt dolgokat! Ez kb. 800-1000Ft. Engem nem érdekelt, mert gyárilag ha kihagyták, az nem az én bajom! Vagy még is? CSak azt nem értem, hogy ha a rendőr felbontja a dobozt, akkor érvénytelen lesz! Vagy nem? :lol: Viszont a gyógyszertárban, ha pótoltatod, akkor ők legagasztják, hogy hivatalosan pótoltattad.

Megosztás:

Nem lehet hogy rosszat vettek le a pócról? Amikor én kerestem akkor bementem a madarasteszkóba, odálltam a polchoz és nézelődtem. Volt ott olyan amire rá volt írva hogy "eju - nememlékszemmármilyen - rendeletnek megfelel" meg volt ott olyan hogy "na ez arra nem volt ráírva" lehet hogy abból amelyikre nincs ráírva kispórolnak dolgokat? :lol: :lol: :lol:

Persze én is leragasztom ;) mer' különben kiborul :D :lol: De nekünk sztem fél évente mindig van töltve bele valami mert használni kő. Eddig még soha nem volt kötözködés abból hogy miért nincs lepöcsételve a leragasztás meg mittomén. Ami benne volt az jó volt, meg mennyiségre is megvolt, meg amúgy se nézték meg csak azt hogy egy e.ü doboznak látszó valamit mutatok amikor kérik, vagy csak egy tizes doboz tojást. Nagyjából ennyire érdekelte őket :D ;)

Megosztás:

Tavaly, az egyik kajáscégnél (gastroyal) :lol: voltam területi képviselő (futár). Napi 200-250km-ert mentem, Vásárosnamény és környéke. Barabásra a határátkelőre is vittem kaját. Egyik nap, mikor bementem délután a céghez, több kolegám is panaszolta, hogy megbírságolták őket kb. 3000 Ft-ra, mert az eü. doboz hiányos! Ugyanis, gyárilag nem tesznek bele egy két dolgot! Vnaményba a rendőrségre is hordtam kaját és megkérdeztem, hogy ez tényleg így van e! IGEN! Barabáson a határőrök is mondták, hogy igy van! Több kolegám ment a gyógyszertárba és pótoltatták a kimaradt dolgokat! Ez kb. 800-1000Ft. Engem nem érdekelt, mert gyárilag ha kihagyták, az nem az én bajom! Vagy még is? CSak azt nem értem, hogy ha a rendőr felbontja a dobozt, akkor érvénytelen lesz! Vagy nem? :D Viszont a gyógyszertárban, ha pótoltatod, akkor ők legagasztják, hogy hivatalosan pótoltattad.

Régen volt erről nagy sipákolás, utána meg ment a süllyesztőbe. Gondolom, valami minisztériumi fejesnek a haverja gyártott ilyen szarokat. Vagy volt neki sok. Olcsón.

Ennyi :lol:

Megosztás:

Nem lehet hogy rosszat vettek le a pócról? Amikor én kerestem akkor bementem a madarasteszkóba, odálltam a polchoz és nézelődtem. Volt ott olyan amire rá volt írva hogy "eju - nememlékszemmármilyen - rendeletnek megfelel" meg volt ott olyan hogy "na ez arra nem volt ráírva" lehet hogy abból amelyikre nincs ráírva kispórolnak dolgokat? :lol: :lol: :lol:

Persze én is leragasztom ;) mer' különben kiborul :D :P De nekünk sztem fél évente mindig van töltve bele valami mert használni kő. Eddig még soha nem volt kötözködés abból hogy miért nincs lepöcsételve a leragasztás meg mittomén. Ami benne volt az jó volt, meg mennyiségre is megvolt, meg amúgy se nézték meg csak azt hogy egy e.ü doboznak látszó valamit mutatok amikor kérik, vagy csak egy tizes doboz tojást. Nagyjából ennyire érdekelte őket :D ;)

Én valami olyasmit hallottam, hogy az eü. doboz 1 vagy 2 személyre van méretezve. Az autó pedig 5 személyes! Valami ilyet magyaráztak! :lol:

Megosztás:

Én valami olyasmit hallottam, hogy az eü. doboz 1 vagy 2 személyre van méretezve. Az autó pedig 5 személyes! Valami ilyet magyaráztak! :D

Ahha, szóval a drága főnökurak szerint mx 5-be más doboz kéne mint egy 7személyes logan mcv-be :lol: Megint sikerült valami olyat megalkotni amit csak nálunk tudnak :D amúgy csak próbaképp csinálnék egy felmérést hogy hányan vannak azok akik azért használták ezt a cumót mert télleg autós-bajos cucc volt, és hányan azért mert pl.: anyuka elvágja a kezét a konyhába, és b.cameg nincs itthon kötszer...jah de mégis, kimegyek érte, vagy mert a gyerek nagy matchbox zúzás közben bent-felejtette az ujját a két ütközésrésztvevő között, vagy mert bármi másért. Sztem a legritkább esetben van az hogy télleg az autó utasainak, és azok teljes létszámának szüksége lenne rá. (megjegyzem ha mindenkinek szüksége van rá, akkor ki köti be őket ? :lol: :lol:

Megosztás:

Nem kellene 100 helyre beírni a problémádat, elég egyre, ahova tartozik... :lol:

Há' figy! biztosra ment ;) Vagy csak a chat, és a fórum közötti különbségek nem tiszták :lol: :lol: Nah mindegy. A díszlécekre visszatérve, miért jó az ha leveszed? Úgyis van egy horony fölötte, azt nem tudod se letépni, se lemosni róla ;) :D Jól meg -sztem legalábbis- csak akkor nézne ki ha teljesen el lenne tüntetve a nyoma... Vagy csak én vagyok nagyon városi köcsög ? :D Én jóba vagyok vele hogy nem az ajtó élét b.szom össze nyitáskor, meg más se ha éppen nem ducato-val jár.

Megosztás:

A 95' Astránál az ajtókon lévô díszléceket el tudom nyom nélkül távolítani? Ma 1-en úgy néztem ragasztva van :D

Nincs alatta lyuk, ragasztva van. Viszont elég erős a ragacs, főleg ha már utólag is ragasztotta vissza az előző

gazdija. Ilyen esetben fényezés is jöhet akár a ragaccsal együtt, szal csak óvatosan.

hy lehet hogy nem jó helyre írok!

astra f 1,4 1993 c14nz nél a gondom: hogyan lehet a tp szenzort beállítani,

ha lehet állítani?

nem lehet.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.