Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

:D Csak látni akartam közelebbi képen :lol:

Tele van esztétikai hibákkal. Jobb fényszóróban van egy lyuk, a bal első index is repedt, mindkettő követ kapott, a bal hátsó sárvédő éle korrodált, a jobb elsőn horpadás és az egész karosszérián karcok és felverődések nyomai vannak. Ráférne egy teljes felújitás, de nem engedhetem meg magamnak és számomra sokkal fontosabb hogy minden nap számithassak rá, biztonságos legyen vele a közlekedés. Valószinűleg ez is alólam megy bontásba, a méhbe mint anno a Skodám is. Abból is kimentettem a használható dolgokat és eladtam vagy elajándékoztam. Még igy is több jött be belőle mintha egyben adtam volna el. :lol:

Megosztás:

Tele van esztétikai hibákkal. Jobb fényszóróban van egy lyuk, a bal első index is repedt, mindkettő követ kapott, a bal hátsó sárvédő éle korrodált, a jobb elsőn horpadás és az egész karosszérián karcok és felverődések nyomai vannak. Ráférne egy teljes felújitás, de nem engedhetem meg magamnak és számomra sokkal fontosabb hogy minden nap számithassak rá, biztonságos legyen vele a közlekedés. Valószinűleg ez is alólam megy bontásba, a méhbe mint anno a Skodám is. Abból is kimentettem a használható dolgokat és eladtam vagy elajándékoztam. Még igy is több jött be belőle mintha egyben adtam volna el. :lol:

:D így néz ki egy szóbeli fénykép :lol: am a fényszóró nekem is lyukas, mind a kettő, és tele van horpadással, csak azt nem tudom hogy én miért kezdek szóbeli képet írni, ha nekem van róla fénykép :D :lol:

Megosztás:

óóóóóóód. :D

Kedvenc viccem akkor is ez marad:

Miért nem sír az a kislány, aki elesett a bringával?

Mert átszúrta a tüdejét a kormány.

Mi a suliban ezen voltunk el jól :

Iskolába gyerekek tanulságos történeteket mesélnek: Pistike: nagymuter egy kosárba vitte a tojást a pejacra, elesett kosár leesett, fedele leesett, össz tojás összetört-->tanulság ne egy kosárba vigye mindet. Julika: nagymuter nagy kancsóba vitte a tejet, egy kutya kiverte a kezéből, mind elfojt-->tanulság több kancsóba kell vinni, és akkor csak a fele veszik el ilyen esetben. Jelentkezik Tom. : Bob bácsi egy helikopterrel ment a vietnámi háborúban Lelőtték őket, és nem volt nála csak egy üveg pia, egy gépkarabély 30 tölténnyel, meg egy macheta. zuhanás közbe megitta a piát mert ugye el ne törjön. Leérnek mindenki meghal, csak ő marad meg. vele szembe 50 vietkong. Lelő 30-at, de elfogy a skulló elkezd kaszabolni, de a penge eltörik, így 5-t kénytelen puszta kézzel leírtani. Tanítónéni : JÉZUS!! mi ebből a tanulság??

Ne b-sztasd Bob bácsit ha részeg....

Megosztás:

Üdv, érdemes a spirál gégecsövét befújni szilikonnal a homlokfalnál a motor felől, könyebb előrehúzni, illetve visszatolni a helyére. Ma kibontottam a biztonsági öv visszahúzóját, és befújtam a rugót, és a forgó részeket, mert úgy kellett visszatuszkolni az övet a helyére. Most az enyém visszamegy simán, az asszonyé majdnem, de az ő baja, rossz felén ül. :D Ebként a biztonsági öv feltekercselőt körbefogja vmi szivacsos szürke akármi, az mögött van egy 3-as csati, gondolom az lehet a hátsó kapaszkodós-világításé. Ja és megkaptam a ledeket simán be lehet forrasztani az izzók helyére, az elsőt ki is égettem, mert az ellenálást kikerülve adtam rá a tápot. :D Úgyhogy csak az óraegységbe tudtam berakni őket, a fűtéstekerőkbe nem. Sajna nem szórt fényűt kaptam, de megcsiszolva egész jó lett. Talán egy kicsit tényleg nem egyenletes a fénye, de még csak 9-voltos elemről próbáltam ki.

http://kepfeltoltes.hu/090211/P1230001_www...ltoltes.hu_.jpg

Frankón néz ki a km óra! :lol: Grat.! Most, mikor jöttem haza, még mindíg csodálgatom a km órámat! Nagyon tetszik! A csajos már unja! " szerinted szép? Zsír mi!" szövegemet! :lol: :lol:

Megosztás:

Frankón néz ki a km óra! :lol: Grat.! Most, mikor jöttem haza, még mindíg csodálgatom a km órámat! Nagyon tetszik! A csajos már unja! " szerinted szép? Zsír mi!" szövegemet! :D :lol:

Nekem ma is megjegyezte, a pláza parkolóban, hogy milyen állat. Nagyon tetszik neki a kék. :lol:

Megosztás:

Végülis félreértés volt, mert simát rendeltem, de a telefonban ő ajánlotta a 180-fokban szórt fényűt, de vagy elfelejtette, vagy nem volt neki. 600 pízért vettem a 6 ledet+ ellenállást. A városban a boltban 400-ért akartak adni egyet, az nem tudom milyen volt. Azért látszik rajta, hogy nem teljesen homogén, de szerintem elmegy. Csak azt bánom, hogy egyet már elqrtam, és a középkonzolba már nem jutott. Majd legközelebb. Majd reggel beszerelem.

Ha jól tévedek, akkor én 1440 forintot fizettem a 8db 180 fokos kék + 1db 120 fokos zöld és 1db 120 fokos sárga ledekért. Ebben a posta is benne volt. :D

Megosztás:

Már várom a reakciókat az enyémre :lol: Bár a fehér annyire nem feltűnő, de nekem pont ezért jön be :lol: b-cameg egíre nehezebb kivárni most hogy már mindenki színesen világít :D

Az enyém a haveri körömbe olyan sikert aratott, hogy már 2 astrás haveromnak is meg kell csinálnom! Magamnak, mikor csináltam, 3 napig coptam vele, nekik mikor csinálni fogom kb. szereléssel együtt 2 óra! :lol:

Megosztás:

Már várom a reakciókat az enyémre :lol: Bár a fehér annyire nem feltűnő, de nekem pont ezért jön be :lol: b-cameg egíre nehezebb kivárni most hogy már mindenki színesen világít :D

nyugi nekem is eredeti még...

de ha nem tok mi kezdeni magammal holnap kiveszema fényszóró magasság állítót, és azt megcsinálom

csak 3mmes ledeket kellene vennem, mert abbol sztem nincs itthon sok

Megosztás:

Az enyém a haveri körömbe olyan sikert aratott, hogy már 2 astrás haveromnak is meg kell csinálnom! Magamnak, mikor csináltam, 3 napig coptam vele, nekik mikor csinálni fogom kb. szereléssel együtt 2 óra! :lol:

:lol: azt már tom hogy először a foglalatos ellenállatos forrasztás lesz. Azzal el tudok játszani bármikor, utána meg ha van fölös két óra lényegében egy égő csere nem ? :D

Jut eszembe, hány darab kell az óracsoporthoz? :lol: :D

Megosztás:

Az enyém a haveri körömbe olyan sikert aratott, hogy már 2 astrás haveromnak is meg kell csinálnom! Magamnak, mikor csináltam, 3 napig coptam vele, nekik mikor csinálni fogom kb. szereléssel együtt 2 óra! :D

és kiderítetted már hogy fehéren kivül van é olyan ledsor? :lol:

Megosztás:

:lol: azt már tom hogy először a foglalatos ellenállatos forrasztás lesz. Azzal el tudok játszani bármikor, utána meg ha van fölös két óra lényegében egy égő csere nem ? :lol:

Próbáld meg úgy, ahogy én csináltam! Nem lóg ki a led és ha valami oknél fogva kimegy a led, akkor könnyen lehet cserélni! De én a két órába gondoltam a ledsor ragasztását is! :D

Megosztás:

:lol: azt már tom hogy először a foglalatos ellenállatos forrasztás lesz. Azzal el tudok játszani bármikor, utána meg ha van fölös két óra lényegében egy égő csere nem ? :lol:

Négy darab izzó világítja meg az egészet.

Megosztás:

Én a napokban, lehet a hétvégén nekiesek a középkonzolnak is. Ott mindent, sőt még a tekerőgombokat is be LEDezem! Ha kész lesz, megosztom veletek! :lol:

A tekerőgombokat hogy ledezed meg? Nekem úgy rémlik hogy ilyen fény vezető műanyag nyúlvánnyal világít bele a rendes háttérvilágítás nem ? :D Bár, tököm se tudja már az autót se láttam két napja. Elvonási tüneteim vannak :lol: :lol:

Megosztás:

A tekerőgombokat hogy ledezed meg? Nekem úgy rémlik hogy ilyen fény vezető műanyag nyúlvánnyal világít bele a rendes háttérvilágítás nem ? :D Bár, tököm se tudja már az autót se láttam két napja. Elvonási tüneteim vannak :lol: :lol:

A tekerőgomb elején van a fehér csík! A tekerő belsejében pedig fényvezető műanyagban végződik! Na, én oda belülre ragasztom a ledet és kész. :D A végén a tekerőgomb elején a fehér csík, olyan színüen világít, amilyen ledet beletettél! Már próbáltam és nagyon zsírul néz ki! :lol:

Megosztás:

A tekerőgomb elején van a fehér csík! A tekerő belsejében pedig fényvezető műanyagban végződik! Na, én oda belülre ragasztom a ledet és kész. :lol: A végén a tekerőgomb elején a fehér csík, olyan színüen világít, amilyen ledet beletettél! Már próbáltam és nagyon zsírul néz ki! :lol:

Erre gondoltam én is, de ha a tekerőgombot 180 fokkal eltekered, akkor is világítni fog? :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.