opel16v Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Helyes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2004 Megoszt Elküldve Február20, 2004 Blau! Majd ha időd engedi, nézd meg a honlapom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február20, 2004 Megoszt Elküldve Február20, 2004 Renzso! Gyakorlatilag létezett a 320 pacis STi itthon, Én legalábbis kettőről biztosan tudok, az egyikkel személyesen is ismerkedtem. :) De tényleg ne offoljuk itt szét a topicot, mert Redline igazat szólt! :roll: Olvass utána a Subaruklub oldalán pls. :wink: Részemről lezártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február20, 2004 Megoszt Elküldve Február20, 2004 Köszönöm kérdésed így nem tűnik nagyképűségnek ha azt mondom, hogy olyan nagy kérem tisztelettel kedves barátaim! Tomi wazze ha ilyen iramban hízol akkor a furkósbotból is tükörtojás lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február22, 2004 Megoszt Elküldve Február22, 2004 Opel16V, Volt erőforrás beépítés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február22, 2004 Megoszt Elküldve Február22, 2004 ViSoR!! tegnap hallottam a tv-ben, hogy hamarosan itthon is árulnak majd evo VIII-at, potom 14.5 millás alapáron :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február22, 2004 Megoszt Elküldve Február22, 2004 Nem akarok feleslegesen beleugatni a modik dolgába, de a 2-3-4-5 hozzászólásos topicokat érdeklődés hiánya miatt lassan be lehetne zárni, főleg ha már 2 hete senki nem írt egyikbe sem. :idea: előre is köszi 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2004 Megoszt Elküldve Február22, 2004 Szizso! Sajnos nem készült el a szívósor tegnapra, így nem tudtuk most cserélni a cucost, de nem is baj, mert úgy néz ki, pénteken kerül Sperr a váltóba, és akkor azzal együtt lehet bepakolni a cuccot. :lol: Úgyhogy jövő hétvégén lesznek a munkálatok. Ezen a hétvégén emiatt a szar idő miatt sem tudtuk volna egyébként... Ma egy csomó dolgom lett volna az autón, de a szutyok idő betett, úgyhogy most maradt a honlapmegújító mozgalom... :) Blau! Majd nézz rá a link oldalra is... Remélem meg vagy elégedve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február22, 2004 Megoszt Elküldve Február22, 2004 Szizso! Sajnos nem készült el a szívósor tegnapra, így nem tudtuk most cserélni a cucost, de nem is baj, mert úgy néz ki, pénteken kerül Sperr a váltóba, és akkor azzal együtt lehet bepakolni a cuccot. :D Úgyhogy jövő hétvégén lesznek a munkálatok. Ezen a hétvégén emiatt a szar idő miatt sem tudtuk volna egyébként... Ma egy csomó dolgom lett volna az autón, de a szutyok idő betett, úgyhogy most maradt a honlapmegújító mozgalom... :) Gondoltam, hogy a "remek" idő nem tesz jót a projektnek. De mindent egy kalap alatt elintézni egyszerűbb... Na megnézzük azt a honlapot. :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február22, 2004 Megoszt Elküldve Február22, 2004 Renzso és többiek, köszi az okosítást a hárombetűs szóról, nem írom, hogy miről, mert Redline kitilt offolásért:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2004 iqbéla Csak nem STI STI STI STI? Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 iqbéla Csak nem STI STI STI STI? Tomi a provokátor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 DE!!! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Fontos kérdés az illetékes elvtársakhoz... :) Ha lejár a jogsi, akkor csak az okmányirodába kell bemenni, kivárni a sort, és nem is kell hozzá más (orvosi vizsg., stb...)? Csak az állandó lakhely szerinti hivatal jó, vagy bármelyik elintézi? Megköszönném a mielőbbi (és komoly :lol: ) segítséget! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Öcsi_8V Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Szia Opel16v! Orvosi mindenképpen kell. Anélkül nem kapsz jogsit. A sorrendet ill. hogy mennyibe kerül nem tudom mert nekem 2013-ig érvényes. :) Üdv: Öcsi_8V Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 De fiatal vagy! :lol: Biztos hogy kell orvosi vizsgálat hosszabbításnál??? Nincs semmi bajom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2004 Dehogy nincs mi tudjuk! :) Ha nem veszed észre magadon akkor nagy a baj!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2004 Ha jól emlékszem nekem is kellett doki hoz mennem hosszabításnál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Nem is! Nincs is semmi bajom! A hangok is megmondták... :) :lol: Te már öregebb vagy nálam, nem? :D Volt már jogsihosszabbításod? Mesélj már, tedd kicsit magad hasznossá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2004 De lehet, hogy csak a szemüveg miatt kellett menni! Ami biztos az az, hogy a körzetihez mindenképp le kell menned mert ő ad valami papírt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Francba! Az legalább egy nap szabi, ha orvos is, meg hivatal is... :) Kiszabott bürökrácia! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 nektek csak akörzetihez leslattyogni...de akinek hivatásos jogsija van az rohangálhat orvostól-orvoshoz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Madison Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 nektek csak akörzetihez leslattyogni...de akinek hivatásos jogsija van az rohangálhat orvostól-orvoshoz! :) Bejelntkezni megint elfelejtettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Francba! Az legalább egy nap szabi, ha orvos is, meg hivatal is... :D Kiszabott bürökrácia! :evil: Tudtommal elég lesz a körztihez elmenni, ha nem egy túlbuzgó doki. ad egy csekket, visszamész miután csörgött a kassza a postán és kapod a papírt. Ezután jöhet az okmányiroda. Ott egy helyes csajszi aki minden irányba lelóg a székről :lol: (ilyen minden okmányirodában van :lol: ) aztmondja: VÁRJON A SORÁRA FIATALEMBER!!! :) Kitartás kolléga, kitartás!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Öcsi_8V Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 De fiatal vagy! :lol: Biztos hogy kell orvosi vizsgálat hosszabbításnál??? Nincs semmi bajom! :) Na jóestét!!! :x Ez az idézet nekem szólt :?: :!: :twisted: :oops: sorry Igen fiatal voltam, vagyok, leszek :roll: remélem :D :lol: Megkérdezhetem, hogy hányszor hosszabbították meg a jogsidat :?: :lol: :lol: :lol: Én csak jól helyezkedtem az utsó hosszabbításkor :lol: :lol: :D Mert ha belépünk az EU-ba a most kiadott jogsik helyett EU-s norma jogsik lesznek :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts