Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Hanem? :lol: :D nemtom Heninghez hasonlóra gondoltam :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 nemtom Heninghez hasonlóra gondoltam :D :lol: Én meg egy két év körüli felzselézett hajú borotválkozó srácra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 iwiw en engem zotya jelölt myvipen meg day szal elérhető vok ott is ha vki gondol rám is :lol: :D gondoltam én is rád! :lol: Az iwiwen a képeid közt, nagyon pöpec az az astra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Háát, abban hasonlítunk Karcsival, hogy rövidebb a hajunk az eszünktől. :lol: Egyébként poénból tettem fel azt a borotválkozós fotót. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Háát, abban hasonlítunk Karcsival, hogy rövidebb a hajunk az eszünktől. :lol: Egyébként poénból tettem fel azt a borotválkozós fotót. :D :lol: pedig már pont azthittem te vagy :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Háát, abban hasonlítunk Karcsival, hogy rövidebb a hajunk az eszünktől. :D Egyébként poénból tettem fel azt a borotválkozós fotót. :lol: :lol: Csak szerényen......milyen igaz. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Egy kis poén: 1. Egy emberi sejt 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz 2. Ezért egy spermium 37,5 MB-t információt tartalmaz 3. Egy ml spermában 100 millió db spermium található 4. Az ejakuláció során 5 mp alatt átlagosan 2,25 ml sperma szabadul fel. 5. A számításokból megállapítható, hogy a férfi hímvessző adatáteresztő képessége (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabite/sec 6. Ebből adódóan megállapítható, hogy a női petesejt képes elviselni 1,5 Pentabite/sec-os DDoS támadást, miközben az estek túlnyomó többségében csak egy adatcsomagot enged át. Ebből adódóan ez a legjobb hardweres tűzfal a világon!!! 7. Egy hibája van... Ez az egy adatcsomag, amit a rendszer átenged, kilenc hónapra lefagyasztja az egész rendszert :lol: :lol: :lol: A barátnőmmel olvastuk és az Ő reakciója: :D :D Idézem amit mondott: " ez nagyon beteg" én pedig: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Szeretnék egy kis segítséget kérni. Akinek van esetleg Astra futóműről (első és hátsó) részletesebb képe, rajza, műszaki rajza, az legyen szíves küldje el nekem e-mailben (csizsek.adam@gmail.com). Az elsőfutóműről metszeti rajzra is szükségem volna. Ha valaki rendelkezik ilyesmivel megköszönném. A házi feladatomhoz kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 :lol: :lol: :lol: A barátnőmmel olvastuk és az Ő reakciója: :D :D Idézem amit mondott: " ez nagyon beteg" én pedig: ;) ;) :lol: És még nem is ismertek igazán, kattant vagyok amennyire csak lehet -bár ezt jól tudom takargatni és eléggé összeszedetten. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 És még nem is ismertek igazán, kattant vagyok amennyire csak lehet -bár ezt jól tudom takargatni és eléggé összeszedetten. :lol: De ha egyszer kiborul a kattantság akkor nagyon jön :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 borotválkozós? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 borotválkozós? lásd profilképe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 lásd profilképe :D j ja hogy a tiéd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 jaj jovan mrá itteni kép én meg nézem ezerrel az iwiwet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 jaj jovan mrá itteni kép én meg nézem ezerrel az iwiwet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Hehe, az olyan lehetett mint amikor Blitzen az egyik illető a fűben kereste a kocsiját... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Hehe, az olyan lehetett mint amikor Blitzen az egyik illető a fűben kereste a kocsiját... :D :lol: :lol: És meglett ? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Ugyan "kissé körülményes keretek közt" de meg. :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 ez a kép dolog amit zotya is irt tényleg így van vagy mégse Sanyán néztem nagyot, abszolut nem ilyennek képzeltem... :9 Daw őt hellyel közzel így képzeltem viszont -w+y Köszönöm. Tehát a fórumon keresztül is átérződik, hogy egy überbrutál kocka vagyok, akinek nincs jobb dolga mint kockulni és flamelni bizonyos oprendszeres fórumokon. :D Köszönöm mégegyszer. :lol: Amúgy jó volt ez az iwiwezgetés. Beléptem kapásból még négy opel klubba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 -w+y Köszönöm. Tehát a fórumon keresztül is átérződik, hogy egy überbrutál kocka vagyok, akinek nincs jobb dolga mint kockulni és flamelni bizonyos oprendszeres fórumokon. :D Köszönöm mégegyszer. :lol: Kis egomán' :D Ha a nevem nem illik rá akkor átírja hogy stimmeljen :lol: ;) ;) :lol: Rajtad nincs meglepődni való mert eddig is volt fönt képed :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Szerintem inkább Dáwidra gondolt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Szeretnék egy kis segítséget kérni. Akinek van esetleg Astra futóműről (első és hátsó) részletesebb képe, rajza, műszaki rajza, az legyen szíves küldje el nekem e-mailben (csizsek.adam@gmail.com). Az elsőfutóműről metszeti rajzra is szükségem volna. Ha valaki rendelkezik ilyesmivel megköszönném. A házi feladatomhoz kell. :D Keresem, csak az a progi amiben sztem meg tudom nézni jelenleg valahol az asztal alatt tartózkodik 75 egyéb azonosítatlan lemez társaságában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Kis egomán\' :D Ha a nevem nem illik rá akkor átírja hogy stimmeljen :lol: ;) :P :lol: Rajtad nincs meglepődni való mert eddig is volt fönt képed :P Jajbaz! ;) Mondjuk, gondoltam is, hogy miképp lehet elütni az Y-t W-re... :lol: Sorry for that guys! :lol: Amúgy iwiwen van már külön képtár a kocsimról... :D Májvipen eddig is volt, csak nem frissítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Jajbaz! :lol: Mondjuk, gondoltam is, hogy miképp lehet elütni az Y-t W-re... :lol: Sorry for that guys! :lol: Amúgy iwiwen van már külön képtár a kocsimról... :D noh lessük :D Én is csak ma csináltam egyet, nehogymár a fejemet kelljen nézegetnetek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 noh lessük :lol: Én is csak ma csináltam egyet, nehogymár a fejemet kelljen nézegetnetek :lol: Ideje volt... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts