Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Egy kis poén:

1. Egy emberi sejt 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz

2. Ezért egy spermium 37,5 MB-t információt tartalmaz

3. Egy ml spermában 100 millió db spermium található

4. Az ejakuláció során 5 mp alatt átlagosan 2,25 ml sperma szabadul fel.

5. A számításokból megállapítható, hogy a férfi hímvessző adatáteresztő

képessége (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabite/sec

6. Ebből adódóan megállapítható, hogy a női petesejt képes elviselni 1,5

Pentabite/sec-os DDoS támadást, miközben az estek túlnyomó többségében

csak egy adatcsomagot enged át.

Ebből adódóan ez a legjobb hardweres tűzfal a világon!!!

7. Egy hibája van... Ez az egy adatcsomag, amit a rendszer átenged,

kilenc hónapra lefagyasztja az egész rendszert

:lol: :lol: :lol: A barátnőmmel olvastuk és az Ő reakciója: :D :D Idézem amit mondott: " ez nagyon beteg" én pedig: ;) ;) :lol:

Megosztás:

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Akinek van esetleg Astra futóműről (első és hátsó) részletesebb képe, rajza, műszaki rajza, az legyen szíves küldje el nekem e-mailben (csizsek.adam@gmail.com). Az elsőfutóműről metszeti rajzra is szükségem volna. Ha valaki rendelkezik ilyesmivel megköszönném. A házi feladatomhoz kell. :D

Megosztás:

:lol: :lol: :lol: A barátnőmmel olvastuk és az Ő reakciója: :D :D Idézem amit mondott: " ez nagyon beteg" én pedig: ;) ;) :lol:

És még nem is ismertek igazán, kattant vagyok amennyire csak lehet -bár ezt jól tudom takargatni és eléggé összeszedetten. :P

Megosztás:

ez a kép dolog amit zotya is irt tényleg így van

vagy mégse

Sanyán néztem nagyot, abszolut nem ilyennek képzeltem... :9

Daw őt hellyel közzel így képzeltem viszont

-w+y Köszönöm. Tehát a fórumon keresztül is átérződik, hogy egy überbrutál kocka vagyok, akinek nincs jobb dolga mint kockulni és flamelni bizonyos oprendszeres fórumokon. :D Köszönöm mégegyszer. :lol: Amúgy jó volt ez az iwiwezgetés. Beléptem kapásból még négy opel klubba. :lol:

Megosztás:

-w+y Köszönöm. Tehát a fórumon keresztül is átérződik, hogy egy überbrutál kocka vagyok, akinek nincs jobb dolga mint kockulni és flamelni bizonyos oprendszeres fórumokon. :D Köszönöm mégegyszer. :lol:

Kis egomán' :D Ha a nevem nem illik rá akkor átírja hogy stimmeljen :lol: ;) ;) :lol:

Rajtad nincs meglepődni való mert eddig is volt fönt képed :lol:

Megosztás:

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Akinek van esetleg Astra futóműről (első és hátsó) részletesebb képe, rajza, műszaki rajza, az legyen szíves küldje el nekem e-mailben (csizsek.adam@gmail.com). Az elsőfutóműről metszeti rajzra is szükségem volna. Ha valaki rendelkezik ilyesmivel megköszönném. A házi feladatomhoz kell. :D

Keresem, csak az a progi amiben sztem meg tudom nézni jelenleg valahol az asztal alatt tartózkodik 75 egyéb azonosítatlan lemez társaságában :lol:

Megosztás:

Kis egomán\' :D Ha a nevem nem illik rá akkor átírja hogy stimmeljen :lol: ;) :P :lol:

Rajtad nincs meglepődni való mert eddig is volt fönt képed :P

Jajbaz! ;) Mondjuk, gondoltam is, hogy miképp lehet elütni az Y-t W-re... :lol:

Sorry for that guys! :lol:

Amúgy iwiwen van már külön képtár a kocsimról... :D

Májvipen eddig is volt, csak nem frissítettem.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.