Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Ezzel lehet csajozni is? Elvakitom a csajszit az "adatáteresztőképességemről" meg az ő "fogékonyságáról" mondotakkal. Általában tetszik nekik ha dicsérik őket. :lol: :lol: :lol: Jah, csak vigyázz mert a tűzfal mögött vírusírtó is van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Egy kis poén: 1. Egy emberi sejt 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz 2. Ezért egy spermium 37,5 MB-t információt tartalmaz 3. Egy ml spermában 100 millió db spermium található 4. Az ejakuláció során 5 mp alatt átlagosan 2,25 ml sperma szabadul fel. 5. A számításokból megállapítható, hogy a férfi hímvessző adatáteresztő képessége (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabite/sec 6. Ebből adódóan megállapítható, hogy a női petesejt képes elviselni 1,5 Pentabite/sec-os DDoS támadást, miközben az estek túlnyomó többségében csak egy adatcsomagot enged át. Ebből adódóan ez a legjobb hardweres tűzfal a világon!!! 7. Egy hibája van... Ez az egy adatcsomag, amit a rendszer átenged, kilenc hónapra lefagyasztja az egész rendszert Majd este ezen gondolkodom, korai orgazmus ellen biztos jó lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nno, aki nem röhög az az iwiwet lesi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nno, aki nem röhög az az iwiwet lesi? :D Vagy leesett a székről. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Volt már olyan is... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Volt már olyan is... :D :lol: :lol: Én már ismertem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 MOTE-ban megtalálható vagyok én is :D De kis segítség: Kömüves Sándor, Várpalota :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Én már ismertem. :lol: Neked legalább nem fáj a torkod a röhögéstől :D Nem kérdezem hogy melyik mert csak az egyik képen van astra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Én is be vagyok regisztrálva több ilyen ismerkedős, vagy minek is nevezzem oldalra, de nem is használom őket csak ha valaki bejelöl. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Én is be vagyok regisztrálva több ilyen ismerkedős, vagy minek is nevezzem oldalra, de nem is használom őket csak ha valaki bejelöl. :D Csak a ha nem talállak nem tudlak jelölni se :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Neked legalább nem fáj a torkod a röhögéstől :D Nem kérdezem hogy melyik mert csak az egyik képen van astra :lol: Bazz, egyből két jelölés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Csak a ha nem talállak nem tudlak jelölni se :lol: A fórumos adatlapom szerint nyugodtan kereshettek, ha akartok! :D Ott a teljes név is. (iwiw, myVip) Még a kép is ugyanaz. szerk.: ...de kapcsolattartás, csevegés szempontjából én előnyben részesitem a Skype-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nah föltettem minden képet iwiwre amit a telefonomon találtam :D Csak hogy legyenek már képek is róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 A fórumos adatlapom szerint nyugodtan kereshettek, ha akartok! :D Ott a teljes név is. (iwiw, myVip) Még a kép is ugyanaz. szerk.: ...de kapcsolattartás, csevegés szempontjából én előnyben részesitem a Skype-ot. Se egy kép az opelről, se egy szó... hmhm. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Egyébként mintha már kezdenének lecsengeni ezek közösségi portálok. Egyre kevesebben nézik már rendszeresen szerintem. A skype tényleg jó, viszont egy hátránya, hogy kevesen használják (mindenki az msn-re van rákattanva), meg kicsit ha jól érzem lassan reagál a ki- és bejelentkezésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Egyébként mintha már kezdenének lecsengeni ezek közösségi portálok. Egyre kevesebben nézik már rendszeresen szerintem. A skype tényleg jó, viszont egy hátránya, hogy kevesen használják (mindenki az msn-re van rákattanva), meg kicsit ha jól érzem lassan reagál a ki- és bejelentkezésre. Viszont van egy tagadhatatlan előnye a közösségi oldalaknak. Nem kell folyamatosan jelen lenni a levelezéshez :lol: És a képmegosztás is ingyé van. Amúgy meg egyszerűen megszoktam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nah föltettem minden képet iwiwre amit a telefonomon találtam :lol: Csak hogy legyenek már képek is róla :lol: Szép egy brutál kályhacső van a piroson. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Szép egy brutál kályhacső van a piroson. :lol: nekem nem tetszett, a vásárlástól számított 2 napig volt rajta :lol: :D (még az esővizet is gyűjtötte :lol: ) jah amúgy a másik mappában van a többi, az az egy csak kimaradt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 iwiw en engem zotya jelölt myvipen meg day szal elérhető vok ott is ha vki gondol rám is :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 iwiw en engem zotya jelölt myvipen meg day szal elérhető vok ott is ha vki gondol rám is :lol: :D Gondolt :lol: myvip? :S bazz. elfelejtettem h olyanom is van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Azé nézzél fel -akár most. :D Jah, egy kis találkozó ha valakit érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Egy kis poén: 1. Egy emberi sejt 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz 2. Ezért egy spermium 37,5 MB-t információt tartalmaz 3. Egy ml spermában 100 millió db spermium található 4. Az ejakuláció során 5 mp alatt átlagosan 2,25 ml sperma szabadul fel. 5. A számításokból megállapítható, hogy a férfi hímvessző adatáteresztő képessége (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabite/sec 6. Ebből adódóan megállapítható, hogy a női petesejt képes elviselni 1,5 Pentabite/sec-os DDoS támadást, miközben az estek túlnyomó többségében csak egy adatcsomagot enged át. Ebből adódóan ez a legjobb hardweres tűzfal a világon!!! 7. Egy hibája van... Ez az egy adatcsomag, amit a rendszer átenged, kilenc hónapra lefagyasztja az egész rendszert Ökör. :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 ez a kép dolog amit zotya is irt tényleg így van vagy mégse Sanyán néztem nagyot, abszolut nem ilyennek képzeltem... :9 Daw őt hellyel közzel így képzeltem viszont Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Hanem? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts