Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 semmiféle box, csak most kajak így nézek : :D el szoktam írni sokmindent, szoktak szólni javítok :lol: a másik pedig mi bajod a kérdésemmel? mindenki poénra veszi, csak te nem vagy erre képes ne haragudj Szobi :lol: egyébként nem kimondottan személyre értettem, nekem is van olyan, amiben Zotya pl jártasabb. pl még nem vettem ki a középkonzolt, se a tid et, de még a vezérlést se csináltam meg egyedül, pont úgy, ahogy mások is kevésbé tudják jol ezt vagy azt. csak nekem nem tetszett most az a hogy Zotyát leminősítette, ezért álltam mellé, na meg azért, mert egyszer már nehézményezte, hogy őt szekáltuk. rem így érthető hm Szobi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 semmiféle box, csak most kajak így nézek : :D el szoktam írni sokmindent, szoktak szólni javítok :D a másik pedig mi bajod a kérdésemmel? mindenki poénra veszi, csak te nem vagy erre képes ne haragudj Szobi :lol: egyébként nem kimondottan személyre értettem, nekem is van olyan, amiben zotya pl jártasabb. pl még nem vettem ki a középkonzolt, se a tid et, de még a vezérlést se csináltam meg egyedül, pont úgy, ahogy másik is kevésbé tudják jol ezt vagy azt. csak nekem nem tetszett mostaz ahogy Zotáyt leminősítette, ezért álltam mellé, ne meg azért, mert egyszr már nehézményezte, hogy őt szekáltuk. rem így érthető hm Szobi? :lol: Ó hogyne, így már tökéletesen érthető, Novyy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 semmiféle box, csak most kajak így nézek : :D el szoktam írni sokmindent, szoktak szólni javítok ;) másik is kevésbé tudják jol ezt vagy azt. csak nekem nem tetszett mostaz ahogy Zotáyt leminősítette, ezért álltam mellé, ne meg azért, mert egyszr már nehttp://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/laugh.gifhézményezte, hogy őt szekáltuk. rem így érthető hm Szobi? :lol: Szekáljalak hogy közel van az "i" meg az "o" a billentyűzeten? :lol: ;) A másik... mindegy, ha így folytatom megutálsz :D Asszem a nyelvtantanár hajlamaimat inkább elfojtom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 semmiféle box, csak most kajak így nézek : :D el szoktam írni sokmindent, szoktak szólni javítok ;) a másik pedig mi bajod a kérdésemmel? mindenki poénra veszi, csak te nem vagy erre képes ne haragudj Szobi :lol: egyébként nem kimondottan személyre értettem, nekem is van olyan, amiben Zotya pl jártasabb. pl még nem vettem ki a középkonzolt, se a tid et, de még a vezérlést se csináltam meg egyedül, pont úgy, ahogy mások is kevésbé tudják jol ezt vagy azt. csak nekem nem tetszett most az a hogy Zotyát leminősítette, ezért álltam mellé, na meg azért, mert egyszer már nehézményezte, hogy őt szekáltuk. rem így érthető hm Szobi? :lol: ..én meg azt hittem hogy le vannak kopva a billentyűkről a betűk és pucolás után rosszul raktad vissza őket. :lol: ;) :lol: :D Szerk.: Én kérek elnézést! Bocsi a szekálásért! Magas volt a labda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Aztán asszonynak magyarázd el miért is vannak széttépett ruhás hőgyek a ház előtt iszaposan :D Arra a ledes cuccra kíváncsi vagyok, mert nekem is úgy áll a dolog hogy már csak bele kéne tenni (meg havert rádumálni hogy hozza már ide őket) :lol: Szal érdekel hogy mi lesz az enyémből :lol: Én is kiváncsi vagyok, most körbenézek , össze kéne szedni min. 4 foglalatot, hogy el tudjam kezdeni a forrasztást anélkül hogy szét kéne szedni a műszerfalat. A fűtéstekerőktől kicsit félek, ott simán csak az izzó van bedugva, nincs foglalat, és úgy akarom megcsinálni, hogy könnyen vissza lehessen alakítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Szekáljalak hogy közel van az "i" meg az "o" a billentyűzeten? :lol: ;) A másik... mindegy, ha így folytatom megutálsz :lol: azóta ki van javítva :D több is volt :D csak mikor írom nem is veszem észre az úgy meg gyakran marad ekezet nélkül ;) am Szobi én már régebben észrevettem, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon, emiatt többször is félreértettük egymást :lol: ettől még fórumozhatok a továbbiakban is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 ..én meg azt hittem hogy le vannak kopva a billentyűkről a betűk és pucolás után rosszul raktad vissza őket. :D :lol: :D :lol: Tényleg, bentvan már az az "enter" a "b" helyén ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Tényleg, bentvan már az az "enter" a "b" helyén ? :lol: neem azóta megvan mindennek a helye, közel 8 betű van lekopva, de így összességében fel se tünik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Tényleg, bentvan már az az "enter" a "b" helyén ? :lol: Ja azt akartam is kérdezni , hogyan rakta össze, mert egyszer én is szétszedtem egy billentyűzetet kimosni, aztán majdnem begolyóztam, mire összeraktam, nem tudtam melyik betü hol van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Na, meg ne harapjátok már egymást! :D Az valóban igaz, hogy itt (vagy bármilyen más) fórumon nem mindig az jön le amit valójában akar közölni a tisztelt user. Erre mondtam, hogy el kell jönni egy találkozóra és ott kell személyes véleményt kialakítani másokról. Szóval pl. én kezdtem tavaly Dunaújvárosban egy Kadettos talin -kemény volt túlélni egy végig röhögött éjszakát, a Blitzről meg már ne is beszéljünk -bármilyen feszült is volt a helyzet. Mindegy. Lényeg, hogy ez egy jó társaság jó arcokkal akiket öröm volt megismerni. :lol: Pl egy tipp egy közelgő talihoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Ja azt akartam is kérdezni , hogyan rakta össze, mert egyszer én is szétszedtem egy billentyűzetet kimosni, aztán majdnem begolyóztam, mire összeraktam, nem tudtam melyik betü hol van. :D nagyon egyszerű vagy van másik bill, és ha kisebb eltérssel is de akkor azonos illtve van egy nagyszerű program, word a neve na én azt megnyitom, és amit nem tudok mi lehet, csavarhúzóval lenyomkodom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 nagyon egyszerű vagy van másik bill, és ha kisebb eltérssel is de akkor azonos illtve van egy nagyszerű program, word a neve na én azt megnyitom, és amit nem tudok mi lehet, csavarhúzóval lenyomkodom :lol: Most akkor képzeld el ezt a szitut második billentyűzet, és word nélkül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Ja azt akartam is kérdezni , hogyan rakta össze, mert egyszer én is szétszedtem egy billentyűzetet kimosni, aztán majdnem begolyóztam, mire összeraktam, nem tudtam melyik betü hol van. :D Én melóban amikor a júzer klaviatúráját szét kellett szedni, kimosni belőle az éves KV és morzsa-adagot, akkor fogtam és pofával lefele betettem a fénymásolóba :lol: (akkoriban a digit fényképezés nem volt ilyen mértékben elterjedve, mostmár csak lekattintom:D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Na, meg ne harapjátok már egymást! :D Az valóban igaz, hogy itt (vagy bármilyen más) fórumon nem mindig az jön le amit valójában akar közölni a tisztelt user. Erre mondtam, hogy el kell jönni egy találkozóra és ott kell személyes véleményt kialakítani másokról. Szóval pl. én kezdtem tavaly Dunaújvárosban egy Kadettos talin -kemény volt túlélni egy végig röhögött éjszakát, a Blitzről meg már ne is beszéljünk -bármilyen feszült is volt a helyzet. Mindegy. Lényeg, hogy ez egy jó társaság jó arcokkal akiket öröm volt megismerni. :lol: Erre már egyszer én is rámutattam egy hsz-ban. Itt sok hasznosat meg lehet tudni, tanulni lehet másoktól és mindezt jókedvvel, szórakoztatóan. :lol: Mindezt anélkül irom hogy bárkit is személyesen ismernék innen, mégis igy gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Na, meg ne harapjátok már egymást! :D Az valóban igaz, hogy itt (vagy bármilyen más) fórumon nem mindig az jön le amit valójában akar közölni a tisztelt user. Erre mondtam, hogy el kell jönni egy találkozóra és ott kell személyes véleményt kialakítani másokról. Szóval pl. én kezdtem tavaly Dunaújvárosban egy Kadettos talin -kemény volt túlélni egy végig röhögött éjszakát, a Blitzről meg már ne is beszéljünk -bármilyen feszült is volt a helyzet. Mindegy. Lényeg, hogy ez egy jó társaság jó arcokkal akiket öröm volt megismerni. :lol: Pl egy tipp egy közelgő talihoz. :D na inkább maradok itt és inkább értsék félre, mert engem élőben túlélni nahát :lol: egyébként jólenne egy opelos talira eljutni már... de ebben az ínséges időben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Erre már egyszer én is rámutattam egy hsz-ban. Itt sok hasznosat meg lehet tudni, tanulni lehet másoktól és mindezt jókedvvel, szórakoztatóan. :lol: Mindezt anélkül irom hogy bárkit is személyesen ismernék innen, mégis igy gondolom. Nem tudom, ki hogy van vele, de akiről nem látok képet avatarban, adatlapon stb. arról az írásai alapján alakítok ki magamban egy karaktert, aztán csak lesek amikor meglátom élőben, és teljesen máshogy néz ki, mint ahogy elképzeltem. :D :lol: :lol: Há ki ez?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Most akkor képzeld el ezt a szitut második billentyűzet, és word nélkül. :D legközelebb rem nem felejted el jó trükk :lol: én is lefényképeztem a bilt... majd felrakom ide is :lol: tanulságos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nem tudom, ki hogy van vele, de akiről nem látok képet avatarban, adatlapon stb. arról az írásai alapján alakítok ki magamban egy karaktert, aztán csak lesek amikor meglátom élőben, és teljesen máshogy néz ki, mint ahogy elképzeltem. :D :lol: :lol: Há ki ez?! Engem wiwen elég könnyen meg lehet találni :lol: nick alapján 1 találatot dob ki a kereső, még egyszerű keresésnél is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nem tudom, ki hogy van vele, de akiről nem látok képet avatarban, adatlapon stb. arról az írásai alapján alakítok ki magamban egy karaktert, aztán csak lesek amikor meglátom élőben, és teljesen máshogy néz ki, mint ahogy elképzeltem. :D :lol: :lol: Há ki ez?! Használd az iwiw-et :lol: ott előbb is lehet lesni, és így élőben már nem lepődsz meg annyira :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nem tudom, ki hogy van vele, de akiről nem látok képet avatarban, adatlapon stb. arról az írásai alapján alakítok ki magamban egy karaktert, aztán csak lesek amikor meglátom élőben, és teljesen máshogy néz ki, mint ahogy elképzeltem. :D :lol: :lol: Há ki ez?! caravanastrafejű embert még én se láttam :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 caravanastrafejű embert még én se láttam :D :lol: Pedig sok van, képzeld el ahogy a fodrász az ollóval kerülgeti a vonóhorgát. :lol: A múltkor még az antennámat is le akarta nyírni. Még szerencse hogy a visszapillantókat behajtottam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nem tudom, ki hogy van vele, de akiről nem látok képet avatarban, adatlapon stb. arról az írásai alapján alakítok ki magamban egy karaktert, aztán csak lesek amikor meglátom élőben, és teljesen máshogy néz ki, mint ahogy elképzeltem. :lol: :lol: :lol: Há ki ez?! Engem wiwen elég könnyen meg lehet találni :D nick alapján 1 találatot dob ki a kereső, még egyszerű keresésnél is ;) Én meg már lecseréltem(nem mostanában) a képem mert az első elég silány volt. Az újabbikon jobban látszok, ha valakit érdekelne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Pedig sok van, képzeld el ahogy a fodrász az ollóval kerülgeti a vonóhorgát. :lol: A múltkor még az antennámat is le akarta nyírni. Még szerencse hogy a visszapillantókat behajtottam... hát nekem le szokta vágni az antennákat... bár egy ideje kétcmnél nem volt nagyobb a hajam :D most hétvégén is megyek hozzá, hogy szedje körbe csocsózás előtt... csocsózás után meg mást kellene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Én meg már lecseréltem(nem mostanában) a képem mert az első elég silány volt. Az újabbikon jobban látszok, ha valakit érdekelne. :D Brezsó-ból egyet találok és az is bp-i nőnemű, és ahogy a képet nézem van vagy 16 éves. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Még szerencse hogy a visszapillantókat behajtottam... A tiédet be lehet hajtani? Az enyémet csak egyszer sikerült, egy közlekedési táblával. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts