Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Én elhiszem, hogy igazatok van, csak hát amit én a fejembe veszek... erről az asszony tudna bővebben mesélni. Ja, és szórt fényű ledet veszek, akkor is bukta? gyanítom, hogy nem lesz 100as de majd a végeredményről úgyis mesélsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 gyanítom, hogy nem lesz 100as de majd a végeredményről úgyis mesélsz :lol: Ha bukta lesz akkor nem, nem akarok beégni vele. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Ha bukta lesz akkor nem, nem akarok beégni vele. :D :lol: Nagyon sokat nem vesztenél a renomédból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Ha bukta lesz akkor nem, nem akarok beégni vele. :D :lol: azért jólenne csak informálódás gyanánt, hogy mennyivel jobb annak a hatásfoka ilyentéren. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nagyon sokat nem vesztenél a renomédból :lol: Azért talán egy kicsit, vagy nem? :D azért jólenne csak informálódás gyanánt, hogy mennyivel jobb annak a hatásfoka ilyentéren. Persze elmesélek mindent. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Azért talán egy kicsit, vagy nem? :D Hát... Végülis mindenhonnan van még lejjebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 oké Z Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Hát... Végülis mindenhonnan van még lejjebb :lol: az örök nyertest hallhattuk éljen :lol: te sose hibázol igaz? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 vagy a piros csokis celofán vagy mi az ;) és még csillogniis fog :lol: De csak Technokollal ragasztva :P és kizárólag zárt garázsos használatra.. :D :lol: :lol: Aztán mikor kihívja végre a csajt a kocsiba elmondhatja, hogy "nem megyünk bzdmeg mert..." :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 De csak Technokollal ragasztva ;) és kizárólag zárt garázsos használatra.. :D :lol: :lol: Aztán mikor kihívja végre a csajt a kocsiba elmondhatja, hogy "nem megyünk bzdmeg mert..." :lol: :D ;) mert az asszony :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Pedig ott van az egész vadállomány. ;) Mókus, hörcsög, kígyó, minden van... :D :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Pedig ott van az egész vadállomány. ;) Mókus, hörcsög, kígyó, minden van... :D :lol: :lol: :lol: :D cobra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 az örök nyertest hallhattuk éljen :lol: te sose hibázol igaz? :D :lol: ÉS ezt most úgy hogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 ÉS ezt most úgy hogy? pont így ahogy :D am sak arra irtam,hogy szegény Zotyát ne bántsd már mert a végén feladja minden illúzióját szegény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 pont így ahogy :D am sak arra irtam,hogy szegény Zotyát ne bántsd már mert a végén feladja minden illúzióját szegény :lol: DE miért kellene őt megvédened? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nekem már két napja havernál vannak a ledjeim, de nem meri idehozni... Asszondta hogy beteglátogatóba nem megy mert ott mindig benyal valami vírust, aztán ő szív. Még arra se tudtam rábeszélni hogy dobja be a postaládába :lol: :D Úgyhogy most vannak ledjeim, meg mégsincsenek... Pedig tök jó lenne, én itthon forrasztgatom az órákat, apám meg műszeregység nélkül használja az autót. :lol: Bár lehet hogy neki ez anyira nem tetszene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 DE miért kellene őt megvédened? azért mert barátom :D de nem védem csak kérdeztem tőled vmit :lol: más kérdés, hogy Te hogy értelmezed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 de nem védem csak kérdeztem tőled vmit :lol: más kérdés, hogy Te hogy értelmezed. Miért, hogy kellene értelmeznem? Próbáltad ironikusra beállítani mondandód, de sajnos nem sikerült... :D Valami hiányzott belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Miért, hogy kellene értelmeznem? Próbáltad ironikusra beállítani mondandód, de sajnos nem sikerült... :D Valami hiányzott belőle :lol: kérdésem: te sose hibázol igaz? feleleted: ÉS ezt most úgy hogy? az hiányzott, hogy úgy vedd ahogy kell :lol: am meg sztem Zotyától vannak itt hozzá nem értőbbek is, de ebbe inkább ne menjünk bele, mert eddig se ugy étetted, ahogy gondoltam a dolgokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 kérdésem: te sose hibázol igaz? feleleted: ÉS ezt most úgy hogy? az hiányzott, hogy úgy vedd ahogy kell :lol: am meg sztem Zotyától vannak itt hozzá nem értőbbek is, de ebbe inkább ne menjünk bele, mert eddig se ugy étetted, ahogy gondoltam a dolgokat :lol: Húha, most aztán megkaptam :lol: Tehát ha nem értem a kusza karakterhalmaidat, akkor én vagyok a hibás :D Az fel sem merült Benned, hogy a hiba esetleg nem az én készülékemben van? :D Végezetül pedig, ha a "kérdésed" komolyan gondoltad, az már nem engem minősít ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 kérdésem: te sose hibázol igaz? feleleted: ÉS ezt most úgy hogy? az hiányzott, hogy úgy vedd ahogy kell :D am meg sztem Zotyától vannak itt hozzá nem értőbbek is, de ebbe inkább ne menjünk bele, mert eddig se ugy étetted, ahogy gondoltam a dolgokat ;) Zotyánál hozzá nem értőbbek? őőő.. izé.. itt vagyok :lol: :D bacameg, kimentem a szobámból, és megláttam a kocsikulcsomat az asztalon, olyan szar kedvem lett hogy olyan nincs is :lol: Ő.. skacok, ha box lesz ugye a fórumosok kapnak ingyen belépőt ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 kérdésem: te sose hibázol igaz? feleleted: ÉS ezt most úgy hogy? az hiányzott, hogy úgy vedd ahogy kell :lol: am meg sztem Zotyától vannak itt hozzá nem értőbbek is, de ebbe inkább ne menjünk bele, mert eddig se ugy étetted, ahogy gondoltam a dolgokat :lol: Értem ám a célzást! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Na B+ nem ám összekaptok, rajtam. Még ha csajok verekednének értem. :lol: Ma is jól meg szo@attak azt mondta a csávó 10-re jön elvisz vkivel beszélni aki beszerez a melóhelyre, itt ülök teljes menetfelszerelésben órák óta, azt sehol-sámli. :D Ha a gyerek se jön a ledjeimmel nagyon el lesz szúrva a napom. Pedig vmi arany tuning alfája van neki, remélem csinálhatok róla képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Na B+ nem ám összekaptok, rajtam. Ki kapott itt össze kivel? Csak eszméket cserélünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Na B+ nem ám összekaptok, rajtam. Még ha csajok verekednének értem. :D Ma is jól meg szo@attak azt mondta a csávó 10-re jön elvisz vkivel beszélni aki beszerez a melóhelyre, itt ülök teljes menetfelszerelésben órák óta, azt sehol-sámli. :D Ha a gyerek se jön a ledjeimmel nagyon el lesz szúrva a napom. Pedig vmi arany tuning alfája van neki, remélem csinálhatok róla képeket. Aztán asszonynak magyarázd el miért is vannak széttépett ruhás hőgyek a ház előtt iszaposan :lol: Arra a ledes cuccra kíváncsi vagyok, mert nekem is úgy áll a dolog hogy már csak bele kéne tenni (meg havert rádumálni hogy hozza már ide őket) :lol: Szal érdekel hogy mi lesz az enyémből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts