Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

vagy a piros csokis celofán vagy mi az ;)

és még csillogniis fog :lol:

De csak Technokollal ragasztva :P és kizárólag zárt garázsos használatra.. :D :lol: :lol:

Aztán mikor kihívja végre a csajt a kocsiba elmondhatja, hogy "nem megyünk bzdmeg mert..." :lol: :D ;)

Megosztás:

Nekem már két napja havernál vannak a ledjeim, de nem meri idehozni... Asszondta hogy beteglátogatóba nem megy mert ott mindig benyal valami vírust, aztán ő szív. Még arra se tudtam rábeszélni hogy dobja be a postaládába :lol: :D

Úgyhogy most vannak ledjeim, meg mégsincsenek... Pedig tök jó lenne, én itthon forrasztgatom az órákat, apám meg műszeregység nélkül használja az autót. :lol: Bár lehet hogy neki ez anyira nem tetszene :lol:

Megosztás:

Miért, hogy kellene értelmeznem? Próbáltad ironikusra beállítani mondandód, de sajnos nem sikerült... :D Valami hiányzott belőle :lol:

kérdésem: te sose hibázol igaz?

feleleted: ÉS ezt most úgy hogy?

az hiányzott, hogy úgy vedd ahogy kell :lol:

am meg sztem Zotyától vannak itt hozzá nem értőbbek is, de ebbe inkább ne menjünk bele, mert eddig se ugy étetted, ahogy gondoltam a dolgokat :lol:

Megosztás:

am meg sztem Zotyától vannak itt hozzá nem értőbbek is, de ebbe inkább ne menjünk bele, mert eddig se ugy étetted, ahogy gondoltam a dolgokat :lol:

Húha, most aztán megkaptam :lol: Tehát ha nem értem a kusza karakterhalmaidat, akkor én vagyok a hibás :D Az fel sem merült Benned, hogy a hiba esetleg nem az én készülékemben van? :D

Végezetül pedig, ha a "kérdésed" komolyan gondoltad, az már nem engem minősít ;)

Megosztás:

az hiányzott, hogy úgy vedd ahogy kell :D

am meg sztem Zotyától vannak itt hozzá nem értőbbek is, de ebbe inkább ne menjünk bele, mert eddig se ugy étetted, ahogy gondoltam a dolgokat ;)

Zotyánál hozzá nem értőbbek? őőő.. izé.. itt vagyok :lol: :D bacameg, kimentem a szobámból, és megláttam a kocsikulcsomat az asztalon, olyan szar kedvem lett hogy olyan nincs is :lol:

Ő.. skacok, ha box lesz ugye a fórumosok kapnak ingyen belépőt ? :lol:

Megosztás:

Értem ám a célzást! :lol: :D

Megosztás:

Na B+ nem ám összekaptok, rajtam. Még ha csajok verekednének értem. :lol: Ma is jól meg szo@attak azt mondta a csávó 10-re jön elvisz vkivel beszélni aki beszerez a melóhelyre, itt ülök teljes menetfelszerelésben órák óta, azt sehol-sámli. :D Ha a gyerek se jön a ledjeimmel nagyon el lesz szúrva a napom. Pedig vmi arany tuning alfája van neki, remélem csinálhatok róla képeket.

Megosztás:

Na B+ nem ám összekaptok, rajtam. Még ha csajok verekednének értem. :D Ma is jól meg szo@attak azt mondta a csávó 10-re jön elvisz vkivel beszélni aki beszerez a melóhelyre, itt ülök teljes menetfelszerelésben órák óta, azt sehol-sámli. :D Ha a gyerek se jön a ledjeimmel nagyon el lesz szúrva a napom. Pedig vmi arany tuning alfája van neki, remélem csinálhatok róla képeket.

Aztán asszonynak magyarázd el miért is vannak széttépett ruhás hőgyek a ház előtt iszaposan :lol:

Arra a ledes cuccra kíváncsi vagyok, mert nekem is úgy áll a dolog hogy már csak bele kéne tenni (meg havert rádumálni hogy hozza már ide őket) :lol: Szal érdekel hogy mi lesz az enyémből :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.