Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Főleg ez.:"Dobd ki a 11 éves fospelodat! Azt vegyél AUTÓT!!! " Biztos zsir új szutyukija van. :D :lol: Igazából tökmindegy milyen autója van, szívesen megnézném 10 év múlva :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 visszaemlékszem áltsulis számtekre... nemtom minek jártunk... 286 soosk 486 osok jatek.exe :D meg számoltattuka gépet összeadattunk... meg ienek azt ezenkivül szinte semmi mást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 visszaemlékszem áltsulis számtekre... nemtom minek jártunk... 286 soosk 486 osok jatek.exe :D meg számoltattuka gépet összeadattunk... meg ienek azt ezenkivül szinte semmi mást. Mi általánosban nagyon komoly "programozási alapok" néven mondogattuk egy piros pöttyös teknősnek (ilyen mutánsokkal dolgoztunk :lol: ) koordináta szerint hogy hova menjen. Közbe húzott magával egy vonalat, és mi ennek baromira örültönk, a tanár meg még nálunk is jobban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Mi általánosban nagyon komoly "programozási alapok" néven mondogattuk egy piros pöttyös teknősnek (ilyen mutánsokkal dolgoztunk :lol: ) koordináta szerint hogy hova menjen. Közbe húzott magával egy vonalat, és mi ennek baromira örültönk, a tanár meg még nálunk is jobban :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 :lol: Ha már minket is ilyenekkel agymostak szerintetek a mai gyerekekből mi marad mire felnőnek ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Érdektelen téma de a kommentek annál... A téma igenis érdekes... én is pár perc alatt bárkinek bebizonyítom, hogy PM10 tekintetében az omegám többszörösen tisztítja a levegőt szmogriadó esetén, mint amennyire szennyezi :lol: A kommentekből meg nagyon jól kilátszik, hogy mennyi az átlag magyar IQ szint... ennyi buta embert egy országban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 A téma igenis érdekes... én is pár perc alatt bárkinek bebizonyítom, hogy PM10 tekintetében az omegám többszörösen tisztítja a levegőt szmogriadó esetén, mint amennyire szennyezi :lol: A kommentekből meg nagyon jól kilátszik, hogy mennyi az átlag magyar IQ szint... ennyi buta embert egy országban... :D És még szavazójoguk is van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 És még szavazójoguk is van :D Igen, többek között ezért is érdemes átgondolni, milyen népszavazási kezdeményezéseket szabad elfogadni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Igen, többek között ezért is érdemes átgondolni, milyen népszavazási kezdeményezéseket szabad elfogadni :lol: Tökmindegy, úgyis népzavazunk arról is hogy legyen -e népzavazás a népszavazásról. Inkább beülök az opelbe, kikapcsolom a rádijjót, be a CD-t aztán elég is volt az autón kívüliekből :D :lol: Körülbelülre tud valaki mondani okosat mit eszik egy 1.6-os fas ztra? Gondolom hogy meg lehet vele kajoltatni 30-at is, de most egy átlag felhasználára gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Hehe, ez olyan mint amikor könyökig a kocsi mociterében vagyok -erre hív az asszony: -Szia! Mit csinálsz? :lol: -F Astrázok. :P -Mi a f@szt rázol??? :D :lol: :lol: :D ;) ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Körülbelülre tud valaki mondani okosat mit eszik egy 1.6-os fas ztra? Gondolom hogy meg lehet vele kajoltatni 30-at is, de most egy átlag felhasználára gondoltam :D Na látom az 1.6-osok másfele járnak. Nekem nyáron 6.2-6.6-körül volt a vegyes fogyim, télen meg 10 liter, mert bexart a termosztátom. Amióta kicseréltem még nem mértem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Én meg egy kicsit melegebb időben mértem volna mit is kajol a traktor. Hát nem be***t a mo**ok... :D Na meg ilyenkor vagyok brutálisan pöccös ha belegondolok. Szomszédnak van egy szívó 1.6 benyás gömbölyű. Hát eszméletlenül bömböl sokszor mikor ki vagy be akar állni a garázsába mert akkora a sár az udvarán, hogy egy Campo is lazán elakadna. Holt hidegen lövi a gépnek -tökmindegy, hogy tél vagy nyár van. Azon túl, hogy mióta megvan neki szinte nincs ép hely a kasznin, mindenhol karmolások (pedig amúgy nagyon szép sötét bordó színű), törött lőkösök, leszakadt ajtóélvédők szóval csoda, hogy még nem esett le az ajtó róla. Na mindegy, azon túl, hogy 5x annyit megy vele mint én és leégett tavaly pesten a ventilátora a nyári jó melegben még semmit se csinált neki az olajcserén kívül. Mondom GYILKOLJA de rendesen. Mégis egyben van a verda -igaz egy évvel fiatalabb. Az enyém meg? Hagyjuk... Minden esetre kíváncsi leszek, hogy egy év múlva milyen állapotban lesz-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Körülbelülre tud valaki mondani okosat mit eszik egy 1.6-os fas ztra? Gondolom hogy meg lehet vele kajoltatni 30-at is, de most egy átlag felhasználára gondoltam :lol: Röhögni fogsz, nekem "normális" üzemben 50L/100km :D Na jó, etapon megelégszik 12-13L/100km-rel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Na látom az 1.6-osok másfele járnak. Nekem nyáron 6.2-6.6-körül volt a vegyes fogyim, télen meg 10 liter, mert bexart a termosztátom. Amióta kicseréltem még nem mértem. ;) Azt kéretik figyelembe venni hogy húsz év körül járok, és eddig egy 1.7-es szívódízel edzette az idegeimet a tohonyaságával :lol: Röhögni fogsz, nekem "normális" üzemben 50L/100km :D Na jó, etapon megelégszik 12-13L/100km-rel :lol: Köszi, ilyen igénybevételt azért nem szándékoztam adni neki, a sport rész elég messze áll tőlem. Pontosabban a pénztárcámtól :lol: Lehet hogy inkább lejjebb teszem a keresési beállításoknál a hengerűrtartalmat 1.4 körülre ? :D Bár, akkor meg már inkább egy dizil, azt már megszoktam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Röhögni fogsz, nekem "normális" üzemben 50L/100km :D Na jó, etapon megelégszik 12-13L/100km-rel :D Ez jó, egy 140 lóra nyomott motortól ez egy eléggé jó fogyasztásnak mondható, tekintve az user vezetési stílusát... :lol: Aki a körforgóban képes 8 kört csavarni padló 3-mal mert nem tudja melyik kijáraton menjen tovább... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Ez jó, egy 140 lóra nyomott motortól ez egy eléggé jó fogyasztásnak mondható, tekintve az user vezetési stílusát... :lol: Aki a körforgóban képes 8 kört csavarni padló 3-mal mert nem tudja melyik kijáraton menjen tovább... ;) :D :lol: A körforgalom egy nagyon jó játék :lol: Keszi-és Fót környékén gazdagon el vagyunk látva belőle, így havas, meg fagyós időben, szinte sorszámot kell húzni ha valaki csak használni akarja, mert ilyenkor ezt ladától a bömin keresztül, a hiace-kon át a behúzott kézis astrákig mindenki más célokra használja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Azt kéretik figyelembe venni hogy húsz év körül járok, és eddig egy 1.7-es szívódízel edzette az idegeimet a tohonyaságával :D Jaaa, ezt nem tudtam! Akkor szorozd meg 3 -mal! :lol: Lehet hogy inkább lejjebb teszem a keresési beállításoknál a hengerűrtartalmat 1.4 körülre ? :lol: Bár, akkor meg már inkább egy dizil, azt már megszoktam :lol: Igazából szerintem nem egyenesen arányos az köbcenti meg a fogyasztás. Papiron biztos többet eszik az 1.6-os,de inkább függ a cipőmérettől. :D Én részben a biztosítás miatt vettem 1.4-eset, részben az oldalbordám miatt. Csak azt bánom hogy nem SE-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 De ha az "északi szomszéd" tarifái lennének itt akkor az nem tetszene, hogy XE helyett NE van a kocsidba... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Igazából szerintem nem egyenesen arányos az köbcenti meg a fogyasztás. Papiron biztos többet eszik az 1.6-os,de inkább függ a cipőmérettől. :lol: Én részben a biztosítás miatt vettem 1.4-eset, részben az oldalbordám miatt. Csak azt bánom hogy nem SE-t. Jó de ha pl ugyanazt a kasztnit kell mozgatnia, egy kisebb motor nagyobb "szenvedéssel" teszi, vannak gépek ahol az egyel nagyobb mociból ki lehet hozni kisebb fogyit ha ésszel használja a nép. Ha nem lennének a téli szopások vele, akkor nem gondolkoznék hogy dízel vagy dízel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 De ha az "északi szomszéd" tarifái lennének itt akkor az nem tetszene, hogy XE helyett NE van a kocsidba... :D Miért, ott hogyan van? Jó de ha pl ugyanazt a kasztnit kell mozgatnia, egy kisebb motor nagyobb "szenvedéssel" teszi, vannak gépek ahol az egyel nagyobb mociból ki lehet hozni kisebb fogyit ha ésszel használja a nép. Ezért nem törvényszerű, hogy a nagyobb moci többet eszik. De ha lóerőre hajtasz, akkor az c14se 82-pacis, a c16nz meg ha jól tudom 75. Szóval ebben az esetben a nagyobb köbcentis a gyengébb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Kérdezd Brezsót. Ő meg tudja mondani neked de szerintem feltűnt miért mutatta a tv is, hogy vadásznak a szlovák rendszámos kocsikra északon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Kérdezd Brezsót. Ő meg tudja mondani neked de szerintem feltűnt miért mutatta a tv is, hogy vadásznak a szlovák rendszámos kocsikra északon... :D Ja-ja már vmi rémlik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Nekem szerencsém volt, mikor az autót vettem! Az enyémbe, 1,7D (szívó) motor van és ha nagyon vadulok :D , még akkor se tudtam a fogyasztást 5l-nél feljebb vinni! :lol: 60 paripa van benne! Aláírom az alacsony fogyasztásnak is megvan az ára! Ami nagyon megy, az sokat fogyaszt, ami kevésbé, az pedig nem. Úgy voltam vele, hogy ha sportkocsit akartam volna venni, akkor nem 1,7D-t, hanem GSI-t veszek! Szerintem városba tökéletes a 1,7D! Sokat megyek vele és 50l gázolaj elég kb. 1100km-re! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Nekem szerencsém volt, mikor az autót vettem! Az enyémbe, 1,7D (szívó) motor van és ha nagyon vadulok :D , még akkor se tudtam a fogyasztást 5l-nél feljebb vinni! :P 60 paripa van benne! Aláírom az alacsony fogyasztásnak is megvan az ára! Ami nagyon megy, az sokat fogyaszt, ami kevésbé, az pedig nem. Úgy voltam vele, hogy ha sportkocsit akartam volna venni, akkor nem 1,7D-t, hanem GSI-t veszek! Szerintem városba tökéletes a 1,7D! Sokat megyek vele és 50l gázolaj elég kb. 1100km-re! hmm, amivel én járok az 860-870 körült megy el egy tankkal :D Ha nekem is elmenne annyit akkor hetente csak átlag egyszer kéne tankolni :lol: meg tudnám szokni :lol: De amúgy jah, én is erre építek, csak még egy olyan telet mint a jelenlegivel... Akkor inkább bkv ;) Nah jó azért nem, de a reggelek első fél óráját szívesen kihagynám. Én amúgy tapostam már ki belőle 6,5-es fogyit is, igaz ő meg volt pakolva, én meg el voltam késve ;) :lol: Jah és a parpiák... nekem inkább féldöglött szamarak, és abból is érzésre megvan még vagy 45 :lol: Nem bántom, üresen azért egész használható, akkor életre kel egy pár halott is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Nekem amúgy különösebben nincs bajom a dízel témával, sőt, a kipuffszaga sem irritál annyira mint a benyapffúúúú csak unom, hogy most ez döglik be, utána az... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts