Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Voltam már fél lábbal a sírban, akkor nem tudtak megtéríteni... Azt hiszem ez mindent elmond. Nem vonom kétségbe a dolgokat de nem is hiszem míg nem... :lol:

Na mindegy, asszem nincs igazán miért mennem. Vagy ki tudja... :D

Megosztás:

Kéne csinálni a kalaptartóra valami felnyíló táblát frappáns felirattal.

pölö.: Anyádra másszál köcsög! :D Vagy vmi hasonló inteligenset.

Egy BMW-s szerintem gond nélkül leszed akárkit a kesztyűtartóból előszedett piszollyal. :lol:

Én egyszer dudáltam bmw-snek, utánamjött, lenyomott egy sallert. Szembejött egy alfa az én sávomban, ezért kicsit ráhúztam bringával, utánamjött lenyomott két sallert. Azóta inkább behúzom fülem-farkam.

Én is jártam már így, akkor kezdtem gyúrni, sajna csak erősebb lettem, bátrabb nem, de most legalább már úgy állok hozzá, ha meg merném ütni akkor szarrá verném. :lol: :lol:

Megosztás:

Jah vagy egy olyat hogy vigyázz, nitroglicerint szállítok. Vagy egy rovarirtó reklámot feltenni a hátuljára, és valami gőzt kiengedni a csomagtartó ajtón, a hatás fokozására. tuti lemarad..

Persze, meg vág egy ilyen arcot a láttán :D

www.tvn.hu_99b37b9ce09c9906d63043f4687596d6.jpg

Megosztás:

Ééééén? Éves 7,84 l/100 km fogyasztással? Azzal nem lehet száguldozni!!! :D

:lol: én húzom a számat ha 6 fölé megy :lol: :D (igaz a dinamika szóról még nem halott) viszont így 20 éves létemre olyan szinten magához idomított hogy már a kis vadállatban (másik általam használt eszköz) sem küldöm annyira, pedig az megy... :lol:

Megosztás:

Tegnap ültem egy 1.4-es Caravanban ami 16 szelepes volt..

A gazdája mit sem tudott a motorról..

Milyen lehetett ez szerintetek ?

Furcsa volt, mert piszok sokáig kellett önindítóznia mire elindult..

Volt az 5-6 másodperc is. :lol:

Csak együttérez a dízelekkel :D

Megosztás:

Na akkor mesélek én is egy történetet.

Nemrégiben közlekedtem a városban, mentem valakihez, oszt előttem tüttyögött egy nő 30-cal az egész városon át. Meguntam, visszakettő padló, balra kiránt. Ott is hagytam fél másodperc alatt, közben a közeledő kereszteződésből pont fordult ki jobbra egy skoda oszt be is vágta magát a parkolósávba, mert látta, hogy állatkodom. Mondjuk szerintem feltűnt neki az agresszivitásom miértje, mert kilóméteres sor volt már mögöttünk. :D

A másikat meg szerintem már meséltem, hogy egy nőci úgy gondolta, hogy még ő is kifér előttem és nekem jó az ha becsúszok a járdára... csuron vizes úton, szakadó esőben. A kisujjam nem fért volna be a járdaszegély és bármelyik kerék közé.. :lol:

Megosztás:

Na akkor mesélek én is egy történetet.

Nemrégiben közlekedtem a városban, mentem valakihez, oszt előttem tüttyögött egy nő 30-cal az egész városon át. Meguntam, visszakettő padló, balra kiránt. Ott is hagytam fél másodperc alatt, közben a közeledő kereszteződésből pont fordult ki jobbra egy skoda oszt be is vágta magát a parkolósávba, mert látta, hogy állatkodom. Mondjuk szerintem feltűnt neki az agresszivitásom miértje, mert kilóméteres sor volt már mögöttünk. :D

A másikat meg szerintem már meséltem, hogy egy nőci úgy gondolta, hogy még ő is kifér előttem és nekem jó az ha becsúszok a járdára... csuron vizes úton, szakadó esőben. A kisujjam nem fért volna be a járdaszegély és bármelyik kerék közé.. :lol:

Úgy rémlik hogy főútvonalon ha tábla, záróvonal nem tiltja a kereszteződében is lehet előzni, csak ezt sokan nem tudják, és jobbra kikanyarodáskor csak balra néznek el. :lol:

Megosztás:

Nekem nagyon tetszik! Szárazon nagyon tapad, igaz kopik is, dehát valamit valamiért....

A 115 ló, és főleg a jó nyomaték nagyon tud érvényesülni. Főleg nálam, mert én nem a nagy sebességre hajtok, hanem a jó gyorsulásra az előzéseknél, meg a kanyarokban.

Ééééén? Éves 7,84 l/100 km fogyasztással? Azzal nem lehet száguldozni!!! :lol:

Khm....khm.... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.