RobesPierre Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Komolyan mondom, én nagyon híggadt ember vagyok, az autóban meg pláne, de most majd szétvet az ideg. Jöttem haza , 6 kilómétert pöcsöltem egy sutyuki mögött... Hát ezek a suzukis kalapos urak... Én is találkoztam már vele, írtam is itt. Szép tiszta, csilli villi első generációs suzuki. Lakott terület 50 (eddig nincs is gond), lakott terülen kívül ugyanúgy 50. Előzni akartam, de jöttek szembe, így vissza kellett mögé menni, de mintha akkor ő is nyomta volna egy picit. Á, biztos csak beképzeltem. Kb. 5 km 50-es tempó mögötte, aztán egy kis egyenes, hurrá előzhetek. 130-at mutatott az óra az előzési manőver után, mivel csak ennyivel tudtam megelőzni. Átnézve láttam, egy 60 év körüli kalapos úr szorítja a kormányt, mellette kedves felesége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Ja-ja igaz, nem szabad idegeskedni más hülyesége miatt. :D Szabadni szabad, cak nem éri meg. Heti 1200-1500 km-t vágok a gépbe 95%-ban bjúdapeszten, és néha legszíveseben sikítva-ordítva kaparnám le a kárpitot a tetőről. Egyre több nemnormális van. Azért kerül ki duálva, kerékkipörgetve a buszsávon át a mögöttem levő amikor a sárgánál lassítok, hogy aztán a következő pirosnál álhasson meg aminek a sor vége 5 méterrel előttem van... az hogy azért siet hogy a következő piroshoz hamarabb odaérjen az rendszeres, de csütörtökön a Petőfi hídra fölfele a lámpánál a töketlenje megáll, én is megállok mögötte (nem rámászva, mert rendes vagyok) de a baromnak az nem jut eszébe hogy nem laposon van. leveszi a lábát a fékről és gurul felém. Ha arra tippeltek hogy amikor ráfekszem a dudára észreveszi magát, akkor bukta. Lazásan gurult nekem, még én vettem le a lábam a fékről hogy kicsit hátrébb tudjon lökni és így tompítsam... Jah, és mire kiszálltam megnézni h rendszámomat nem qrta -e le, ő már tépett is tovább... amikor a következő lámpánál azon gondolkoztam h kivegyem -e az ablakán, vagy csak megkérdezzem tőle mi volt ez, még ő nem értette mi bajom van. A kedvencem az akire faterom csak asszonnya "ne zavard meg, örülj hogy megy" ilyen az aki este lámpa nélkül, nyitott hátsó ajtóval vánszorog, derékszögben a kormányra tapadva, csípőből kormányozva :lol: Meg kéne duplázni a jogsiszerzéshez szükséges vezetési órákat, és utána fél évik csak kísérővel kéne kiengedni a népeket. Sztem biztos kevesebb szerencsétlen lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Hát ezek a suzukis kalapos urak... Én is találkoztam már vele, írtam is itt. Szép tiszta, csilli villi első generációs suzuki. Lakott terület 50 (eddig nincs is gond), lakott terülen kívül ugyanúgy 50. Előzni akartam, de jöttek szembe, így vissza kellett mögé menni, de mintha akkor ő is nyomta volna egy picit. Á, biztos csak beképzeltem. Kb. 5 km 50-es tempó mögötte, aztán egy kis egyenes, hurrá előzhetek. 130-at mutatott az óra az előzési manőver után, mivel csak ennyivel tudtam megelőzni. Átnézve láttam, egy 60 év körüli kalapos úr szorítja a kormányt, mellette kedves felesége. Sokszor csak arra gondolok, hogy a "kalapos suzukis" nem létezik csak egy mondás, de nem igenis van ilyen, elég sokat látni belőle. Főleg hétvégén a tecsó környékén. Nekem volt egy munkatársam, 45 év körüli agglegény, nem mert bejönni Győrbe autóval mert félt a forgalomtól, lerakta a tecsó parkolóban, onnan meg bejött busszal. :lol: És itt nem a suzukin van a hangsúly, hanem az emberen aki vezeti. Teljesen logikátlanok, nem lehet tudni a következő pillanatban mit fognak tenni, hisz még ők maguk sem tudják. Legjobb őket messziről elkerülni ha lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 sikítva-ordítva kaparnám le a kárpitot a tetőről. Most tegyem tönkre az új kárpitomat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Jah kábé 1 hónapja, mentünk nagyszüleimhez, Vácról kifelé Verőce felé szép emelkedő után szép hosszú jobbkanyar. Elismerem, 4 személlyel, megpakolt csomitartóval nem egy gyorsulóbajnok az 1.7 szívóD, de azért a végére már megvolt a 70. Az emelkedő tetején szépen be lehet még látni a jobbkanyarba jött egy corolla, meg is előzött, semmi gond. amikor beértünk a jobbos közepére, ahol már semmit nem látni, én már húztam a 80-at, erre meglátok a tükörben egy polo-t hogy jön ki mögülem. Közbe láttam hogy jön szembe is a kanyarból egy bömi. Én láttam de (addigra) mellettem a pöcs nem, és én satuztam a családdal, levessel egyebekkel a kocsiban, azért hogy ő még beférjen elém. De nem fért ám be, pedig sztem még anyám is befért volna pedig utoljára trabit vezetett, azt is 18 éve... Elkapta a bömit arról meg bepattant elém... megállt az árok szélén, én megálltam mögötte, kiszállunk megnézni azt a barmot akinek egy beláthatatlan, enyhén esős délután nem volt elég a 80, és kiszáll remegő kézzel lábbal egy 50-es nő....... Arra a kérdésre "miért?" azért mert ő már Dunakeszi óta jön a corolla után. Az hogy a corolla még 3-szor befért volna, ő meg egy héttel később jött, az nem tűnt fel... Nah ezeket kéne lezavarni az útról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Most tegyem tönkre az új kárpitomat? :lol: Az enyém nem új, de csak azét nem kaparom le mert az enyém. Legközelebb beülök az övébe, és azt tépem le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Sokszor csak arra gondolok, hogy a "kalapos suzukis" nem létezik csak egy mondás, de nem igenis van ilyen, elég sokat látni belőle. Főleg hétvégén a tecsó környékén. Nekem volt egy munkatársam, 45 év körüli agglegény, nem mert bejönni Győrbe autóval mert félt a forgalomtól, lerakta a tecsó parkolóban, onnan meg bejött busszal. :lol: És itt nem a suzukin van a hangsúly, hanem az emberen aki vezeti. Teljesen logikátlanok, nem lehet tudni a következő pillanatban mit fognak tenni, hisz még ők maguk sem tudják. Legjobb őket messziről elkerülni ha lehet. :D Viszont ő tisztában van a korlátaival, és nem feszegeti őket. Tisztelet neki. Bár többeknek lenne ennyi előrelátásuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Én hagyom a sügereket hadd menjenek, inkább belassítok 80 körülig, ha azt bírja mögöttem sok bajt nem csinálhat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 ...satuztam a családdal, levessel... Ismerős. Minden hétvégén a zasszony mamájától hozzuk a kaját. Ülés előtt, lábközött a gulyásleves, nehogy felboruljon a csomagtartóban. Mondja is a párom, hogy lassabban, lassaban a kanyarokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Viszont ő tisztában van a korlátaival, és nem feszegeti őket. Tisztelet neki. Bár többeknek lenne ennyi előrelátásuk. Én hagyom a sügereket hadd menjenek, inkább belassítok 80 körülig, ha azt bírja mögöttem sok bajt nem csinálhat. :D Persze ha előttem van akkor nem gond, mert max. féllreállok, de ha a lökháritomon autózik fél méterre, akkor mit csináljak hogy ne szálljon belém, és engem se kapjanak el gyorshajtásért? Nem mindenhol lehet megjátszani a vészvillogós játékot az út közepén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 "Magyarország". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 "Magyarország". :D Igen sajnos a teljes válasz ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Persze ha előttem van akkor nem gond, mert max. féllreállok, de ha a lökháritomon autózik fél méterre, akkor mit csináljak hogy ne szálljon belém, és engem se kapjanak el gyorshajtásért? Nem mindenhol lehet megjátszani a vészvillogós játékot az út közepén. Nekem van egy remek extra felszereltség az autóban. nagy gázra olyan koromfelhőt tudok létrehozni hogy ha nem marad le azt se látja hol a következő kanyar. Könnyebben tudok buzukit eltüntetni mint Copperfield :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Mostanában napi 200 km-et autózok. Minden útra esik egy-két barom, minden hétre kifejezetten balasetveszélyes helyzet. Amúgy már nagyon unom a hátsó fertájamban utazókat. Én tudok tartani vagy 20 m követési távolságot, de a mögöttem haladó jó ha 2 m tart. Kéne csinálni a kalaptartóra valami felnyíló táblát frappáns felirattal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Mostanában napi 200 km-et autózok. Minden útra esik egy-két barom, minden hétre kifejezetten balasetveszélyes helyzet. Amúgy már nagyon unom a hátsó fertájamban utazókat. Én tudok tartani vagy 20 m követési távolságot, de a mögöttem haladó jó ha 2 m tart. Kéne csinálni a kalaptartóra valami felnyíló táblát frappáns felirattal. :lol: :D Láttam itt Kápmegyeren egy zöld ladát akinek a hátsó szélvédőjére ledek vannak fölcsinálva. Egyszer amikor beengedtem, felvillant a színes KÖSZI! felirat, :lol: :lol: apám kérdezte is hogy ha nem engedem be milyen felirat jött volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Valami hasonló: :lol: vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Emberkedik csak. tarts a kesztyűtartóban egy fegyvernek látszó tárgyat és ha okoskodik vedd elő! :lol: Hatásos! :D És ha a másik elővesz egy fegyverebbnek látszó tárgyat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 És ha a másik elővesz egy fegyverebbnek látszó tárgyat? :D Az még hatásosabb:D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 És ha a másik elővesz egy fegyverebbnek látszó tárgyat? :lol: Most mondjam? :lol: Szégyen az "iszkiri" de nagyon hasznos... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Egy BMW-s szerintem gond nélkül leszed akárkit a kesztyűtartóból előszedett piszollyal. :D Én egyszer dudáltam bmw-snek, utánamjött, lenyomott egy sallert. Szembejött egy alfa az én sávomban, ezért kicsit ráhúztam bringával, utánamjött lenyomott két sallert. Azóta inkább behúzom fülem-farkam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Egy BMW-s szerintem gond nélkül leszed akárkit a kesztyűtartóból előszedett piszollyal. :D Én egyszer dudáltam bmw-snek, utánamjött, lenyomott egy sallert. Szembejött egy alfa, kicsit ráhúztam bringával, utánamjött lenyomott két sallert. Azóta inkább behúzom fülem-farkam. :lol: :lol: :D bocs, de ahogy leírtad elképzeltem magam előtt szegény bringást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 De csak mert hagytad magad! :lol: Ha nem hagytad volna lehet többet sikerült volna szerezned. :lol: Én nem keresem a bajt, megtalál az anélkül is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 :D Szégyen a futás de anyádé' kergetsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Ezt már hallottam valahol... :lol: Na a templomharang vagy megkergült vagy a pap megint felakasztotta magát. Mehet keresztfater megint leszedni a kötélről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Ezt már hallottam valahol... :lol: Na a templomharang megkergült vagy a pap megint felakasztotta magát. Mehet keresztfater megint leszedni a kötélről. :D Hmm, a kellemes hétvégi elfoglaltság.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts