FPepe Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 ja ruházat, de nyáron van inkább oylan ruha rajtam engem olyankor szokott Engem meg inkább ilyenkor, gondolom a műszálas télikabát miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 ja ruházat, de nyáron van inkább oylan ruha rajtam engem olyankor szokott Engem mostanában is megráz néha, mert CWU dzsekit hordok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Én még ilyet nem tapasztaltam! Én se, erre már nem divat a susogó dzsoging. :D Műszálas otthonkát is viszonylag ritkán hordok. Azárt azt tisztázzuk, hogy megcsíp, vagy megráz, mert a kettő nem ugyanaz. Csípni szokott a statikus elektromosság, műszálas pulóver meg hasonló, rázni meg a betonkeverő, meg a hajszárító a kádban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Tudom, nem ideillik, de hogy tudom megváltoztatni az avatarom? Mert a régit töröltem, feltöltöttem az újat és még mindig a régi van fent! :D Ha valaki tudna nekem segíteni, azt megköszönném! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Engem mostanában is megráz néha, mert CWU-36/P dzsekit hordok. Hűűű de klafa!!! Pénteken felpróbálhatom, Mester? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Tudom, nem ideillik, de hogy tudom megváltoztatni az avatarom? Mert a régit töröltem, feltöltöttem az újat és még mindig a régi van fent! :D Ha valaki tudna nekem segíteni, azt megköszönném! :lol: Frissítsd a lapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Tudom, nem ideillik, de hogy tudom megváltoztatni az avatarom? Mert a régit töröltem, feltöltöttem az újat és még mindig a régi van fent! :D Ha valaki tudna nekem segíteni, azt megköszönném! :lol: Próbálj közben ki, majd bejelentkezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Tudom, nem ideillik, de hogy tudom megváltoztatni az avatarom? Mert a régit töröltem, feltöltöttem az újat és még mindig a régi van fent! :D Ha valaki tudna nekem segíteni, azt megköszönném! :lol: Már megváltozott ha jól látom. rázni meg a betonkeverő, meg a hajszárító a kádban. Meg a lapát mikor oldalba toszítanak vele. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Már megváltozott ha jól látom. Igen! :D Sikerült! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Hűűű de klafa!!! Pénteken felpróbálhatom, Mester? :D Szerkesztettem a hozzászólásom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Szerkesztettem a hozzászólásom. :lol: Á hagyjuk, nem tetszik a színe. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Na vajon ez mi? full version Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Na vajon ez mi? full version :lol: Ez egy rongyáhasznált féktárcsa! :D Az illető nem gyengén süket, műszaki analfabéta, stb., hogy nem hallotta, hogy valami nem pászol a fékkel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Na vajon ez mi? http://m.blog.hu/au/autofilia/image/Rocko/fek/fek2_.jpg full version Racsnis féktárcsa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Amúgy, csak engem szokott megrázni a kasztni, mikor például szállok ki és megfogom az ajtót? :D Bárhol is jársz, minden épület, minden olyan környezet, ahol elektromos áram van, ott nagy az elektroszmog. Ezt a testünk is felveszi, aztán hozzáadódik még a saját feszültségünk és nagyságtól függően kisül. Lényegébe ez a magyarázat arra, hogy a kocsiajtó megrázz minket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Nem iiiis!!! :lol: Új fajta turbina... ;) :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Nem iiiis!!! ;) Új fajta turbina... :lol: :D :lol: :lol: ;) Elnézést! Én grillrácsnak néztem! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Újragondolt hűtött féktárcsa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Na vajon ez mi? full version Na ez azért már nagyon durva!! :D :lol: Bárhol is jársz, minden épület, minden olyan környezet, ahol elektromos áram van, ott nagy az elektroszmog. Ezt a testünk is felveszi, aztán hozzáadódik még a saját feszültségünk és nagyságtól függően kisül. Lényegébe ez a magyarázat arra, hogy a kocsiajtó megrázz minket :lol: Ez most kicsit olyan Mulderosan hangzott. :lol: Az elektroszmogról már én is hallottam, de én simén a statikus elektromosságra fogtam ha megcsíp vmi. A volt melóhelyemen ponyvával dolgoztam ott láttam már 30-40 centís kisűlést is a dokkocsi és az asztal lába között. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Na ez azért már nagyon durva!! :D :lol: Ez most kicsit olyan Mulderosan hangzott. :lol: Az elektroszmogról már én is hallottam, de én simén a statikus elektromosságra fogtam ha megcsíp vmi. A volt melóhelyemen ponyvával dolgoztam ott láttam már 30-40 centís kisűlést is a dokkocsi és az asztal lába között. :lol: Akkor ott sok ezer Volt feszültség lehetett. 21kV/cm. 75%-os páratartalom esetén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 én meg a tescoba is basztam már a pénztárnak a dolgozó lány kocsijukat úgy csipkedett :D ez a féktárcsa nagyon extrém... hasonlót láttam már, de ott még """"CSAK"""" kandikáltak a bordák Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Bárhol is jársz, minden épület, minden olyan környezet, ahol elektromos áram van, ott nagy az elektroszmog. Ezt a testünk is felveszi, aztán hozzáadódik még a saját feszültségünk és nagyságtól függően kisül. Lényegébe ez a magyarázat arra, hogy a kocsiajtó megrázz minket :lol: Mivel az ember van feltöltödve fesszel valójában nem is az ajtó ráz meg minket hanem mi az ajtót. (jó ezt ő annyira nem veszi zokon :lol: ) Fénymásolókkal foglalkozunk és a régi gépeknél ahol voltak érinthető fém alkatrészek rendszeresen vergődtek az irodista nénik hogy "rááz a másolóóó!!!" nah amikor ők műszálas köpenyben a padlószőnyegen csámpázgattak aztán hozzáértek a fém másolóházhoz persze hogy kisültek. Aztán próbálhattuk megmagyarázni neki hogy nem ráz a másoló hanem ő rázza a másolót... :D ;) :lol: általában qrva komolyan vettek minket ;) :D pedig ez van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Racsnis féktárcsa. :lol: Ne idézzetek képpel, nem szabad! A hozzászólásotokban az "img" tageket írjátok át "url"-re. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Bárhol is jársz, minden épület, minden olyan környezet, ahol elektromos áram van, ott nagy az elektroszmog. Ezt a testünk is felveszi, aztán hozzáadódik még a saját feszültségünk és nagyságtól függően kisül. Lényegébe ez a magyarázat arra, hogy a kocsiajtó megrázz minket :lol: Nem inkább a műszálas ruha? :D Olyan jót szórakozok ezeken az urban legends-eken :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Olyan jó idő van, ezért lemostam ma a verdát, egyuttal felmértem a téli károkat. Nem vészes, a hátsó kerékíveknél látni némi rozsdásodást, meg a hátsó ablak alatt. De az üveg alól le tudtam mosni cilittel, gondolom csak lefolyt a rozsda a lemez széléről. Ki akartam venni kompletten a váltórudazatot, kitakarítani belőle a dzsuvát, meg megkenni rendesen. De nem tudtam kihúzni középről a forgás pontból azt a dupla rugós tengelyt. Feszegetni nagyon nem mertem, úgyhogy csak kihuztam a stiftet, bezsíroztam, meg megfújkátam olajjal a forgáspontokat, meg a gumiharangnál a homlokfalon átmenő rudat. Lényegesen könyebben mozog így a váltókar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts