Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hali!

Bocsi, hogy derékba töröm a témát. Valaki tudna mesélni az F Astrák felszereltségi indexükrôl? (Gls, Gl, CD stb.)

Dánke sôn!

A Gl azt hiszem tök alap. Se szervó, sem semmi.

Amit tudok, az az enyém. Az CD-s.

Klímán kívül majd minden van benne. Fűthető, elektromos tükrök.., elektromos ablak.

A hátsó ülésnél a kapaszkodókban lámpák, ABS, stb..

Megosztás:

A Gl azt hiszem tök alap. Se szervó, sem semmi.

Amit tudok, az az enyém. Az CD-s.

Klímán kívül majd minden van benne. Fűthető, elektromos tükrök.., elektromos ablak.

A hátsó ülésnél a kapaszkodókban lámpák, ABS, stb..

Nekem meg nincs típusjelölés az enyémen. Csak a díszlécen van egy színkód. Rózsaszín-kék, van még egy ilyen jelölésű és színű autó a városban, de abban már x16xel motor van, de minden ugyanaz belülről (klíma, 2légzsák, recaro ülések, osztott hátsó ülések, stb.).

Megosztás:

Szerintem magadtól is rájössz, ha kicsit kutakodsz a fórumos előéletemben :lol:

3

Gondolod tán', hogy annyira érdekelsz, hogy energiát fecsérlek erre? :lol:

Amúgy valami olyasmire gondoltam, hogy hátralévő órák a szüzességed elvesztéséig, vagy legutóbbi randi óta eltelt évek száma, esetleg becsült sikeres elkövetkezendő randik / év, vagy valami ilyesmi... :lol:

nademostkomolyan, mijaz? :D

Megosztás:

Gondolod tán', hogy annyira érdekelsz, hogy energiát fecsérlek erre? :lol:

Amúgy valami olyasmire gondoltam, hogy hátralévő órák a szüzességed elvesztéséig, vagy legutóbbi randi óta eltelt évek száma, esetleg becsült sikeres elkövetkezendő randik / év, vagy valami ilyesmi... :lol:

nademostkomolyan, mijaz? :D

Tényleg mi? :rolleyes:JAAAAAA!!!! HÁT ÉRTEM!!!!! :lol:

Módosítva : zotya975
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.