Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 jah hát én még egy olyat is produkáltam, hogy helybe lepadlóztam, de hogy miért... fingom sincs :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 jah hát én még egy olyat is produkáltam, hogy helybe lepadlóztam, de hogy miért... fingom sincs :S És közben üvöltötted: "Miiit bíííír a díííízeeeeelllll?!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 És közben üvöltötted: "Miiit bíííír a díííízeeeeelllll?!" igazábol ha jol emlékszem az ülést állítottam be, és lehet fék helyett gázra léptem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Hali! Bocsi, hogy derékba töröm a témát. Valaki tudna mesélni az F Astrák felszereltségi indexükrôl? (Gls, Gl, CD stb.) Dánke sôn! A Gl azt hiszem tök alap. Se szervó, sem semmi. Amit tudok, az az enyém. Az CD-s. Klímán kívül majd minden van benne. Fűthető, elektromos tükrök.., elektromos ablak. A hátsó ülésnél a kapaszkodókban lámpák, ABS, stb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Nekem is sikerült elsőre minden, de városin majdnem meghúztak gyorshajtásért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 A Gl azt hiszem tök alap. Se szervó, sem semmi. Amit tudok, az az enyém. Az CD-s. Klímán kívül majd minden van benne. Fűthető, elektromos tükrök.., elektromos ablak. A hátsó ülésnél a kapaszkodókban lámpák, ABS, stb.. Nekem meg nincs típusjelölés az enyémen. Csak a díszlécen van egy színkód. Rózsaszín-kék, van még egy ilyen jelölésű és színű autó a városban, de abban már x16xel motor van, de minden ugyanaz belülről (klíma, 2légzsák, recaro ülések, osztott hátsó ülések, stb.). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Nekem is sikerült elsőre minden, de városin majdnem meghúztak gyorshajtásért :D És mit szólt a biztos? Apa kezdődik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 És mit szólt a biztos? Apa kezdődik? :D nem azt hogy temeddig pörgeted? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 És te mit szólsz hozzá? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 És te mit szólsz hozzá? :D Szerintem ezt valami cicológusnövendék csinálta diplomamunkának :lol: 5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Szerintem ezt valami cicológusnövendék csinálta diplomamunkának :lol: 5 Mik ezek a ménkű nagy piros számok a hozzászólásaid végén? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Visszaszámol aztán zérónál fénysebességre pörgeti az Omit... :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Mik ezek a ménkű nagy piros számok a hozzászólásaid végén? :lol: Szerintem magadtól is rájössz, ha kicsit kutakodsz a fórumos előéletemben :D 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Szerintem magadtól is rájössz, ha kicsit kutakodsz a fórumos előéletemben :lol: 3 Gondolod tán', hogy annyira érdekelsz, hogy energiát fecsérlek erre? :lol: Amúgy valami olyasmire gondoltam, hogy hátralévő órák a szüzességed elvesztéséig, vagy legutóbbi randi óta eltelt évek száma, esetleg becsült sikeres elkövetkezendő randik / év, vagy valami ilyesmi... :lol: nademostkomolyan, mijaz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 0 :lol: Hogy lehet ennyit e-pofázni?! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 (edited) Gondolod tán', hogy annyira érdekelsz, hogy energiát fecsérlek erre? :lol: Amúgy valami olyasmire gondoltam, hogy hátralévő órák a szüzességed elvesztéséig, vagy legutóbbi randi óta eltelt évek száma, esetleg becsült sikeres elkövetkezendő randik / év, vagy valami ilyesmi... :lol: nademostkomolyan, mijaz? :D Tényleg mi? :rolleyes:JAAAAAA!!!! HÁT ÉRTEM!!!!! :lol: Módosítva Február4, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 0 http://bp3.blogger.com/_uE8bJ0-8R0E/Rsa5eB...ntythousand.gif http://blogol.hu/pikz/moriquend/Tuzijatek.jpg :D Hogy lehet ennyit e-pofázni?! :lol: :lol: óóóóóó, baszki. OFFKIRÁLY ;) De legalább nem emészt a kíváncsiság :lol: Javítva, képpel nem idézünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 De legalább most egy darabig nem szól hozzá, hogy szép kerek maradjon :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 De legalább most egy darabig nem szól hozzá, hogy szép kerek maradjon :D :D ;) amen :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 OFFKIRÁLY Ha más is csak annyit offolna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Arhíváltam az utókor számára, meg, hogy tudjon tovább hozzászólni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Ha más is csak annyit offolna... :D Ott a pont. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Ott a pont. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 BaglyOK mondjÁK bagolynak :D Offol itt szinte mindenki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 BaglyOK mondjÁK bagolynak :lol: Offol itt szinte mindenki. Hiszen javulnék én édesanyám, de nem megy at olyan könnyen faluhelyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts