Novy Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 jah hát én még egy olyat is produkáltam, hogy helybe lepadlóztam, de hogy miért... fingom sincs :S
daykiller Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 jah hát én még egy olyat is produkáltam, hogy helybe lepadlóztam, de hogy miért... fingom sincs :S És közben üvöltötted: "Miiit bíííír a díííízeeeeelllll?!"
Novy Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 És közben üvöltötted: "Miiit bíííír a díííízeeeeelllll?!" igazábol ha jol emlékszem az ülést állítottam be, és lehet fék helyett gázra léptem? :D
egyhapsi Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Hali! Bocsi, hogy derékba töröm a témát. Valaki tudna mesélni az F Astrák felszereltségi indexükrôl? (Gls, Gl, CD stb.) Dánke sôn! A Gl azt hiszem tök alap. Se szervó, sem semmi. Amit tudok, az az enyém. Az CD-s. Klímán kívül majd minden van benne. Fűthető, elektromos tükrök.., elektromos ablak. A hátsó ülésnél a kapaszkodókban lámpák, ABS, stb..
Alex0403 Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Nekem is sikerült elsőre minden, de városin majdnem meghúztak gyorshajtásért :D
daykiller Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 A Gl azt hiszem tök alap. Se szervó, sem semmi. Amit tudok, az az enyém. Az CD-s. Klímán kívül majd minden van benne. Fűthető, elektromos tükrök.., elektromos ablak. A hátsó ülésnél a kapaszkodókban lámpák, ABS, stb.. Nekem meg nincs típusjelölés az enyémen. Csak a díszlécen van egy színkód. Rózsaszín-kék, van még egy ilyen jelölésű és színű autó a városban, de abban már x16xel motor van, de minden ugyanaz belülről (klíma, 2légzsák, recaro ülések, osztott hátsó ülések, stb.).
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Nekem is sikerült elsőre minden, de városin majdnem meghúztak gyorshajtásért :D És mit szólt a biztos? Apa kezdődik? :lol:
Novy Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 És mit szólt a biztos? Apa kezdődik? :D nem azt hogy temeddig pörgeted? :lol: :lol:
opel16v Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 És te mit szólsz hozzá? :D Szerintem ezt valami cicológusnövendék csinálta diplomamunkának :lol: 5
szobikari Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Szerintem ezt valami cicológusnövendék csinálta diplomamunkának :lol: 5 Mik ezek a ménkű nagy piros számok a hozzászólásaid végén? :D
Guest Sanci Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Visszaszámol aztán zérónál fénysebességre pörgeti az Omit... :lol: :D :lol: :lol:
opel16v Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Mik ezek a ménkű nagy piros számok a hozzászólásaid végén? :lol: Szerintem magadtól is rájössz, ha kicsit kutakodsz a fórumos előéletemben :D 3
szobikari Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Szerintem magadtól is rájössz, ha kicsit kutakodsz a fórumos előéletemben :lol: 3 Gondolod tán', hogy annyira érdekelsz, hogy energiát fecsérlek erre? :lol: Amúgy valami olyasmire gondoltam, hogy hátralévő órák a szüzességed elvesztéséig, vagy legutóbbi randi óta eltelt évek száma, esetleg becsült sikeres elkövetkezendő randik / év, vagy valami ilyesmi... :lol: nademostkomolyan, mijaz? :D
opel16v Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 0 :lol: Hogy lehet ennyit e-pofázni?! :D :lol:
zotya975 Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 (edited) Gondolod tán', hogy annyira érdekelsz, hogy energiát fecsérlek erre? :lol: Amúgy valami olyasmire gondoltam, hogy hátralévő órák a szüzességed elvesztéséig, vagy legutóbbi randi óta eltelt évek száma, esetleg becsült sikeres elkövetkezendő randik / év, vagy valami ilyesmi... :lol: nademostkomolyan, mijaz? :D Tényleg mi? :rolleyes:JAAAAAA!!!! HÁT ÉRTEM!!!!! :lol: Módosítva Február4, 2009 : zotya975
szobikari Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 0 http://bp3.blogger.com/_uE8bJ0-8R0E/Rsa5eB...ntythousand.gif http://blogol.hu/pikz/moriquend/Tuzijatek.jpg :D Hogy lehet ennyit e-pofázni?! :lol: :lol: óóóóóó, baszki. OFFKIRÁLY ;) De legalább nem emészt a kíváncsiság :lol: Javítva, képpel nem idézünk :D
Stefan Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 De legalább most egy darabig nem szól hozzá, hogy szép kerek maradjon :D :lol: :lol:
szobikari Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 De legalább most egy darabig nem szól hozzá, hogy szép kerek maradjon :D :D ;) amen :lol: :lol: :lol:
Guest Sanci Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 OFFKIRÁLY Ha más is csak annyit offolna... :D
Stefan Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Arhíváltam az utókor számára, meg, hogy tudjon tovább hozzászólni :D
hening Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Ha más is csak annyit offolna... :D Ott a pont. :lol:
szobikari Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 BaglyOK mondjÁK bagolynak :D Offol itt szinte mindenki.
zotya975 Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 BaglyOK mondjÁK bagolynak :lol: Offol itt szinte mindenki. Hiszen javulnék én édesanyám, de nem megy at olyan könnyen faluhelyen! :D
Recommended Posts