opel16v Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Ez ugyanaz mint a zéró tolerancia... elég lett volna csak azt a nyócezreléket normálisan betartatni, semmi szükség nem volt a 0%-os határértékre... így ha az ember eszik egy kis boros pörköltet ebédre, már ugorhat a jogsija... :D Valamiért az utóbbi időben szinte csak értelmetlen és ésszerűtlen döntések sokaságát kapjuk... ez ma magyarország. :lol:
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Sajnos Debrecenben nem is 1 esetben volt ilyen. :D Nekem ezért maradt el a vizsgám, mert a biztos meghuzta az előző gyereket az út szélén áldogálló mamóka miatt, lelépett, de nem akart átmenni, a gyerek egy darabig integetett neki, aztán továbbment. Azt mondták, inkább jöjjek holnap nem kell mégegyszer füzetni se.
Stefan Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 ... Valamiért az utóbbi időben szinte csak értelmetlen és ésszerűtlen döntések sokaságát kapjuk... ez ma magyarország. :lol: :lol: :D Inkább kanyarodjunk vissza a lányokhoz nekem az a téma jobban tetszett ;) :D Gabi! Meddíg pörgeted az Omit? :lol:
Novy Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Nekem ezért maradt el a vizsgám, mert a biztos meghuzta az előző gyereket az út szélén áldogálló mamóka miatt, lelépett, de nem akart átmenni, a gyerek egy darabig integetett neki, aztán továbbment. Azt mondták, inkább jöjjek holnap nem kell mégegyszer füzetni se. az egy kocsog biztos volt akkor. az ilyennek szokták kezét lábát eltörni későbbiekben :D siekres vizsga után :lol:
Guest Sanci Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Nana! Én ugyanazt fogtam ki másodjára -1 fekete pont, alighogy elhagytuk a tanpályát megállítottak, hogy bevitték a feleségét az intenzívre csak nem tudták telefonon elérni -még egy minusz pont aztán tojtam az egészre és toltam a sport szutyukinak ahogy kell kreszt be nem tartva és olyan szívélyesen átengedett, hogy csak na. Lehet azt hitte mentősofőr lesz belőlem? :D Végülis nem sokat tévedett... :lol:
szobikari Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 :lol: :D Inkább kanyarodjunk vissza a lányokhoz nekem az a téma jobban tetszett :lol: ;) Gabi! Meddíg pörgeted az Omit? :lol: Ha már egy jót enni nem tud az ember, akkor legalább beszélgessen az ételről, mi Stefan? :lol: :D ;)
opel16v Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Gabi! Meddíg pörgeted az Omit? :D Amíg ezt nem látom: :lol: :lol:
daykiller Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 2 oka lehet: vagy offline vagy rejtve van. Szedd le azt a lájv messzendzsert, csinálj egy fiókot azt megtudod. :D :lol: Egyébként tényleg, én sem tudok ennél gyorsabb és óccsóbb dolgot kommunikációra. Mióta ezt (és a yahúút is) használom a havi 1-200 pízes telefonköltségem leesett nagyjából 30-40%-kal. :lol: Én meg rühellem az msn-t, de mégis kell használni. Vannak bizonyos személyek, akik egyszerűen nem tudnak más kommunikációs módszert. Pl ott a skype, az baromi jó program, imádom és ráadásul van linuxra is. :lol: Nekem alig vannak az msnemen. Nagy részük olyan ember, akit IRC-n (Internet Relay Chat) is megtalálok és ügye ott beszélek velük. Meg ügye fájlküldés esetén is jó, bár ebben is jobb a skype, csak ki kell engedni routeren a portját. ;) Hja és Novvy-nak: nekem egyetlen egy ember sincs innen opelfórumról, mivel nagyon nincs is szükségem rá. Meg nem hiszem, hogy tőlem kérnének segítséget Opel témában. :D
Stefan Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Ha már egy jót enni nem tud az ember, akkor legalább beszélgessen az ételről, mi Stefan? :lol: :D ;) :lol: ;) :D http://www.gravitywarpdrive.com/images/HyperDrive.gif :lol: Érdekes a szélvédőd :lol:
daykiller Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Nana! Én ugyanazt fogtam ki másodjára -1 fekete pont, alighogy elhagytuk a tanpályát megállítottak, hogy bevitték a feleségét az intenzívre csak nem tudták telefonon elérni -még egy minusz pont aztán tojtam az egészre és toltam a sport szutyukinak ahogy kell kreszt be nem tartva és olyan szívélyesen átengedett, hogy csak na. Lehet azt hitte mentősofőr lesz belőlem? :lol: Végülis nem sokat tévedett... :lol: Én simán megbukhattam volna forgalmin 2007ben. :D Haladok egyetem utcán 50-nel, aztán későn lépett le a gyalogos az átkelőre és megállni nem tudtam volna blokkolás nélkül, ezért továbbmentem. Egyből pillantottam hátra a tükörben és a vizsgabiztos elfordította a fejét. :D Aztán ugyanazon az utcán jöttem vissza a vizsga végen és utána már szépen megálltam. Igaz készültem is rá, tehát elengedtem a gázt. :lol:
Stefan Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Én simán megbukhattam volna forgalmin 2007ben. :D Haladok egyetem utcán 50-nel, aztán későn lépett le a gyalogos az átkelőre és megállni nem tudtam volna blokkolás nélkül, ezért továbbmentem. Egyből pillantottam hátra a tükörben és a vizsgabiztos elfordította a fejét. :lol: Aztán ugyanazon az utcán jöttem vissza a vizsga végen és utána már szépen megálltam. Igaz készültem is rá, tehát elengedtem a gázt. :lol: Én meg majdnem leszartam egy 30-as táblát vizsgán. Így is majdnem 50-el vettem be azt a kanyart, csak érezhetően elvettem a gázt, így a motorféket érezhette, a km órára meg szerencsére nem nézett rá :lol:
szobikari Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Én meg majdnem leszartam egy 30-as táblát vizsgán. Így is majdnem 50-el vettem be azt a kanyart, csak érezhetően elvettem a gázt, így a motorféket érezhette, a km órára meg szerencsére nem nézett rá :lol: Stefan! Most miért takargatod az igazságot? Mondd meg nyíltan, hogy Te már a forgalmivizsgádon is kilinccsel előre vetted be a kanyarokat, és azért nem buktál meg, mert a vizsgabiztos sokkot kapott a 8G-től :D :lol:
Stefan Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Stefan! Most miért takargatod az igazságot? Mondd meg nyíltan, hogy Te már a forgalmivizsgádon is kilinccsel előre vetted be a kanyarokat, és azért nem buktál meg, mert a vizsgabiztos sokkot kapott a 8G-től :lol: :lol: :D Ott'ce vótam ügyvédú! Sajnos ritkán volt dolgom hátsókerék hajtású autóval, a kéziféket meg nem ráncigáltam menet közben (a tanulóautón) ;) ;) Viszont az oktató is nagyon nézte a kocsi szélét, amikor az IFA meg valami másik kocsi között mentem el (ott pöcsöltek az úton, lassítani meg nem volt kedvem :lol: ) :D
szobikari Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 :lol: Ott'ce vótam ügyvédú! Sajnos ritkán volt dolgom hátsókerék hajtású autóval, a kéziféket meg nem ráncigáltam menet közben (a tanulóautón) :P ;) Viszont az oktató is nagyon nézte a kocsi szélét, amikor az IFA meg valami másik kocsi között mentem el (ott pöcsöltek az úton, lassítani meg nem volt kedvem :lol: ) :D Én a forgalmi vizsgámon nagyon szépen és intelligensen vezettem. Meg is dicsértek a végén :lol: Ellenben az órákon mindig betyároskodtam. Ugye akkor én már 3. éve közlekedtem kismotorral, és tudtam vezetni is, oktató mindig mondta, hogy "Ezeket a gyalogosokat a vizsgán majd engedd el" ;) MErt ugye mindig nagy rössel fordultam be az utcákba, hogy a gyalogosoknak még a gondolatukban se támadjon olyan, h lelépjenek :lol: Hajajjj, régi szép idők :D
conquistador Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Sziasztok! Nekem 97-ben mikor csináltam a jogsit 1 oktatói fékem volt az egész vezetés alatt, mikor mentünk a vizsgára és én vittem a kocsit! Csak annyit kérdezett, hogy "Biztos ma akarsz menni vizsgázni? " :D Bár előtte már Édesapám megtanított rendesen vezetni, mert kiskoromba is nagyon oda voltam a kocsikért!
Novy Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 nekem meg mi volt hibának felírva? na mi Stef??? magas fordulatszám :lol: :lol: na meg a kormány helytelen fogása... de átengedett, pedig készültem lélekben a pótórákra... :lol: mindenből elsőre átmentem :D
spzoli Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 én 1x megbuktam forgalomban...a vizsgabázisról jöttem kifelé, stop tábla. megálltam mint a jógyerek. nézek jobbra sehol senki, nézek balra, de annyi parkoló autó volt h eleve csak 1sávosra szűkült az utca és semmit nem lehetett látni...kb fél perce centiztem elöre, nehogy beszoljanak h túl vakmerő vagyok, aztán gurultam elöre még 5centit mikor beesett balról egy csávó nem kis seboval...énsatu ösatu, köszönjük szépen zoltán, kérem álljon félre...elsőbbség meg nem adása..k....a a...d :D
Stefan Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Nekem is elsőre sikerült hál'égnek, bár a végén volt egy necces, hogy jött valaki és majdnem kimentem elé, mert lassabbnak látszott elsőre, de én léptem bele a fékbe aztán hallom, hogy mondja az oktató a vizsgabiztosnak, hogy "esküszöm nem én voltam". Tényleg jó így néha nosztalgiázni. Hazaérek lehet, hogy csapatok is egyet :D
Novy Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Nekem is elsőre sikerült hál'égnek, bár a végén volt egy necces, hogy jött valaki és majdnem kimentem elé, mert lassabbnak látszott elsőre, de én léptem bele a fékbe aztán hallom, hogy mondja az oktató a vizsgabiztosnak, hogy "esküszöm nem én voltam". Tényleg jó így néha nosztalgiázni. Hazaérek lehet, hogy csapatok is egyet :D jaja :lol: első utam még anno a warnyúval :D majdnem lezúztam az útról, második nap meg majdnem lezuztam egy audit ;) szerettem azt a vasat is :lol: egyedi volt :lol:
epk947 Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 32 éve vizsgáztam autóból, bár akkor már 12 éve volt nagymotorra jogsim. Nem csoda hát , hogy elméletből és gyakorlatból is max pontot kaptam, bár a vizsgabiztos szerint addigi 10 éves pályafutása alatt még SENKINEK sem adott maximumot. Ha tudta volna, hogy mennyire be voltam sz@rva! Úgy remegett a lában a kuplungon az indulásnál, hogy azt hittem úgy fogok elindulni mint a fűrészfog . :D Mondjuk, azóta sem okoztam balesetet....
opel16v Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Én lazán benyomtam a rádiót amikor indultunk, ahogy az órákon szoktuk... :D Oktató egyből kikapcsolta, azt mondta, ezt most nem kéne :lol: 15 éves koromban váltottam motorról trabantra, úgyhogy nem okozott nagy ijedtséget a vezetés, csak az indexelést kellett belém vernie az oktatómnak, mert az előtte a földesúton nem kellett :lol:
hening Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Nekem '87 óta van jogsim. Elméletből elsőre, forgalomban szintén elsőre mentem át. De a rutinon kifogtam egy olyan UAZ-t, amin nem lehetett csúsztatni a kuplungot. Balra, előre 90o-ban parkolás simán megvolt, de mikor ki kellett tolatni, nekiment az orra a láncnak. Puff, egyből megvágtak 50 forintra. Ennyi volt a pótvizsgadíj. Azon meg simán vettem az akadályt.
daykiller Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 nekem meg mi volt hibának felírva? na mi Stef??? magas fordulatszám :lol: :lol: na meg a kormány helytelen fogása... de átengedett, pedig készültem lélekben a pótórákra... :lol: mindenből elsőre átmentem :D Ja az nekem is volt! :D Emelkedőn, a kórház mellett, csúszós nedves úton (szakadt az eső), tömegnyomor volt és meg kellett állni. aztán a 999ccm-es off hyundai atos nem akart csúsztatott kuplunggal alapjáraton megmoccanni sem, inkább ment hátra. Én meg nagygáz, kuplung felenged és kapartatás. ;)
Novy Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 én csak simán tovább húzattam az 1,7 TD !!astrát!! :D emelkedő volt, meg haladni kellett.
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Oktató egyből kikapcsolta, azt mondta, ezt most nem kéne :D :lol:
Recommended Posts