zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 ennyi pénzért meg lehet kerülni azt a dombot :D kijön a benzinből :lol: Most nem konkrétan csak erre az esetre gondoltam, hanem ha Isten háta mögött becsúszol egy árokba, zárt difivel szerintem nagyobb esélyed van kivergődni, mint így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 hát én eccer csúsztam be árokba hó se volt se sár, de zárt difi ide vagy oda sose jöttem volna ki, ha ki nem húz az első arrajáró traktoros. egyik kereke levegőbe volt elől, meg fel is akadt..... hiába kapargált volna zárt difivel is. de tény, hogy sokszor jól jönne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 hát én eccer csúsztam be árokba hó se volt se sár, de zárt difi ide vagy oda sose jöttem volna ki, ha ki nem húz az első arrajáró traktoros. egyik kereke levegőbe volt elől, meg fel is akadt..... hiába kapargált volna zárt difivel is. de tény, hogy sokszor jól jönne. Én ha mostanában havas úton kell mennem, akkor kikapom a kutya alól alábtörlőt azt teszem a kerék alá. Egyszer meg egy filmben láttam, hogy hevedert tekertettek fel a kerékkel a másik fele fához volt kötve, úgy jöttek ki a sárból. Persze az film volt, de a fotelben ülve egész értelmes dolognsk tünt. :lol: De különben van egy 220-as csörlőm, csak feszültségátalakító kell hozzá, meg 12-méteren bellül egy biztos pont, amihez kiköthetem. :lol: Meg a praktikerben láttam pár ezer forintért kézi csörlőt, meg viszel magaddal nagykalapácsot, meg egy vascsövet, amit leütsz, és kiracsnizol a sárból/hóból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ha egy szar kis fordszámvezetékkel spórolnak az astrában, szerinted ilyen drága szerkezeteket pakolnak bele? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Én ha mostanában havas úton kell mennem, akkor kikapom a kutya alól alábtörlőt azt teszem a kerék alá. Egyszer meg egy filmben láttam, hogy hevedert tekertettek fel a kerékkel a másik fele fához volt kötve, úgy jöttek ki a sárból. Persze az film volt, de a fotelben ülve egész értelmes dolognsk tünt. :lol: De különben van egy 220-as csörlőm, csak feszültségátalakító kell hozzá, meg 12-méteren bellül egy biztos pont, amihez kiköthetem. :lol: Meg a praktikerben láttam pár ezer forintért kézi csörlőt, meg viszel magaddal nagykalapácsot, meg egy vascsövet, amit leütsz, és kiracsnizol a sárból/hóból. :lol: nincs még munkahelyed? ideje lenne nagyon pihent vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ha egy szar kis fordszámvezetékkel spórolnak az astrában, szerinted ilyen drága szerkezeteket pakolnak bele? :lol: Hát ja , meg a Karcsi mesélte, hogy vkinek nem volt benne a csipogó a tükörnél, a csati ott volt, csak a hangszoró nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Hát ja , meg a Karcsi mesélte, hogy vkinek nem volt benne a csipogó a tükörnél, a csati ott volt, csak a hangszoró nem. :D lehet kivették :lol: vagy ha nem a világítás csipogójára gondolsz képzeld nekem sincs, meg sztem az összes fapados classicba nincs benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 nincs még munkahelyed? ideje lenne nagyon pihent vagy :lol: Még nincs, hétfőn lesz válasz két helyről egy jobb mint a másik, ezért nem vagyok vmi bizakodó, túl szép lenne. Egy lenne, ott már jövő héten kezdhetnék, de a pénz nevetséges. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 jolvan na ne sírj lécci nem azért kérdem, de ez a csörlős dolog :D a kézi talán... de az átalakítós az kicsit meredek... sok cucc kell hozzá... meg hely stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 lehet kivették :D vagy ha nem a világítás csipogójára gondolsz képzeld nekem sincs, meg sztem az összes fapados classicba nincs benne Nem, hanem a magassugárzóra a tükör állító kar mögött a háromszögben. De már mástól is hallottam, hogy gyárilag nem volt benne. Tényleg az elektromos tökrük hogyan passzolnak a kézi helyére? Nem marad nyoma a réginek? A kézi olyan négyszögletes rápattintós, az elektromosnak meg van egy kis "nyaka". Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 jolvan na ne sírj lécci nem azért kérdem, de ez a csörlős dolog :D a kézi talán... de az átalakítós az kicsit meredek... sok cucc kell hozzá... meg hely stb. Jólvan de megmaradt az építkezésből, eladni nincs értelme, akkor meg lehet át lehet tekercseltetni 12V-ra, csak porosodik a pincében, és milyen jó lenne a kocsira egy csörlő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 A kézi olyan négyszögletes rápattintós, az elektromosnak meg van egy kis "nyaka". A négyszögeletes a ráncfelvarrás előtti tükör, ami gömbölyded és nyúlánkabb, az pedig későbbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 én is a magassugárzókra gondoltam. hát meg kell nézni mekkora teljesítményű a csörlő, és ahhoz kell inverert válszatani végülis az invertert még másra is lehet használni a kocsiban... pl tudsz fórumozni nyaraláskor is :D sátorból is !!! :lol: am jófajta építkezés lehetett az eddig mindent onnan csinálsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 A négyszögeletes a ráncfelvarrás előtti tükör, ami gömbölyded és nyúlánkabb, az pedig későbbi Ez rendben van, de a négyszögletesből van elektromos? Illetve a nyúlánk eltakarja a négyszögletes felfogatását? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ez rendben van, de a négyszögletesből van elektromos? Illetve a nyúlánk eltakarja a négyszögletes felfogatását? Van, nekem olyan van a garázsban egy dobozban (egyelőre) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ez rendben van, de a négyszögletesből van elektromos? Illetve a nyúlánk eltakarja a négyszögletes felfogatását? hogynelenne a kockából elektromos...a modellfrissnek meg természetesen hozzá van alakítva a talpa... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Van, nekem olyan van a garázsban egy dobozban (egyelőre) :lol: Tényleeeeg? És mi a szándékod vele? :D :lol: Fehér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Tényleeeeg? És mi a szándékod vele? :lol: :lol: Fehér? Nem, a normál fekete színű, de lehet kék lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 HÁHÁÁÁÁÁ! Ma megvettük az astrát. Szép piros caravan 1.4 se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 HÁHÁÁÁÁÁ! Ma megvettük az astrát. Szép piros caravan 1.4 se. Gratula! Képek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Gratula! Képek? :D Majd csak holnap kattogtatok mert máma túl sok lesz a jóból még megárt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 morfium adag gondolom akkor megvolt :D sok sikert és örömöt a verdához :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 HÁHÁÁÁÁÁ! Ma megvettük az astrát. Szép piros caravan 1.4 se. Szintén gartula a verdához! :lol: Lenne egy kérdésem! Mennyibe kerülhet bontóba az a kijelzős vacak, ami az időt és a kinti hőmérsékletet mutatja? Mert nekem furin mutatta a dolgokat, szétszedtem és le van válva a panelről a kijelző vezetéke! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Köszi! Gls-be lehet központi? Mer aszonták van de én nem tapasztaltam. Minden ajtót külön csiki csuki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Szintén gartula a verdához! :lol: Lenne egy kérdésem! Mennyibe kerülhet bontóba az a kijelzős vacak, ami az időt és a kinti hőmérsékletet mutatja? Mert nekem furin mutatta a dolgokat, szétszedtem és le van válva a panelről a kijelző vezetéke! :D Hát nagyjából ennyibe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts