Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

most egy olyat kérdeznék, amivel még itt nem nagyon, vagy legalábbis nem emlékszem, hogy lett volna szó

arra lennék kiváncsi, hogy ki milyen szerszámot javasol a kocsiban tartani állandó jeleggel, esetleges útközbeni hiba javítására??

nekem jelenleg, egy darab szerszám sincs az alap dolgokon kívül. emelő stb.

Nekem állandó jelleggel bent van a melós szerszámos ládám. Tartalma: műszer (ezt amúgy miért nem írta senki? :D ), 6tól 36-ig villáskulcsok, 6-tól 17-ig pipakulcsok, csavarhúzókészlet, csípőfogó, szigetelőszalag, kombinátfogó, csőrősfogó, szike, fejlámpa, próbalámpa, fázis ceruza (=12V-tól már mutat :lol:).

Szeretnék még venni egy crova készletet, bitfej készletet, nyomatékkulcsot, valamint olajszűrőlazító szerszámot. Van még a kocsiban motorolaj, desztvíz, ablakmosó, jégkaparó, rongyok, fagyálló (öt liter). Pár sorkapocs is van a ládámban, meg vezeték. :lol:

Megosztás:

gondolkoztam a jelen

körbezárt villám... lehet gömbvillám 2D be nem? :D

Nekem van egy olyan Opelos kulcstartóm, amiből kivehető a kerek Opel embléma és tuskó kocsikba berakható, 100-as helyett. Na én azzal szoktam úgy poénkodni, hogy "így opel, így meg trabant". :lol: Asszonynak mikor először mutattam fél órán át röhögött. :lol:

Megosztás:

Nekem van egy olyan Opelos kulcstartóm, amiből kivehető a kerek Opel embléma és tuskó kocsikba berakható, 100-as helyett. Na én azzal szoktam úgy poénkodni, hogy "így opel, így meg trabant". :lol: Asszonynak mikor először mutattam fél órán át röhögött. :lol:

Én bármikor tudok az asszonynak olyat mutatni, amin egész nap röhög. :D :D De amúgy szégyen, hogy nincsen még a kocsikulcsomon Opel embléma. A multkor meg láttam a tecsóban olyan kulcsra való biszbaszt, hogy led van benne, és látom hova dugom. Csak nem mertem megvenni, mert a kocsikulcsra nem fért volna rá. Pedig kéne vmi, mert sötét helyen állok, és ha nem akarom összekaristolni a kilncs környékét úgy kell kitapogatnom a lyukat. :lol:

Megosztás:

Én bármikor tudok az asszonynak olyat mutatni, amin egész nap röhög. :D :D De amúgy szégyen, hogy nincsen még a kocsikulcsomon Opel embléma. A multkor meg láttam a tecsóban olyan kulcsra való biszbaszt, hogy led van benne, és látom hova dugom. Csak nem mertem megvenni, mert a kocsikulcsra nem fért volna rá. Pedig kéne vmi, mert sötét helyen állok, és ha nem akarom összekaristolni a kilncs környékét úgy kell kitapogatnom a lyukat. :lol:

Távirítós rijadó? :lol:

Az asszony hogyan viseli? :lol:

Megosztás:

Én bármikor tudok az asszonynak olyat mutatni, amin egész nap röhög. :D ;) De amúgy szégyen, hogy nincsen még a kocsikulcsomon Opel embléma. A multkor meg láttam a tecsóban olyan kulcsra való biszbaszt, hogy led van benne, és látom hova dugom. Csak nem mertem megvenni, mert a kocsikulcsra nem fért volna rá. Pedig kéne vmi, mert sötét helyen állok, és ha nem akarom összekaristolni a kilncs környékét úgy kell kitapogatnom a lyukat. :D

Inkább nem akarom tudni a részleteket. :lol: :lol: :lol:

Amúgy még a pótkulcson is Opel emblémás kulcstartó van. Az eredeti, amivel vette a német tulaj, mert eléggé szétkopott és rajta a méd in germany felirat. ;)

Megosztás:

Sziasztok!

javítva a hsz.-em

Ha valakit érdekel, hogy hogyan lehet "felmondási időszaktól" függetlenül kötelező-biztosítót váltani legálisan akkor majd pü.ben keressen meg. Nem én találtam ki, tippet kaptam, korrekt és biztosan működik, közelmúltban próbáltuk ki. Ja.. a meglévő bónusz második autóra átvitelére(párhuzamos üzemeltetés) is jó(az volt az redeti tipp).

Szép Napot Mindenkinek.

Üdv:

Karesz

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.