Tápiószecső Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 max öngyulladásos égés Azt tudod mitől szokott lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Na jó feladom,...Még szerencse hogy nem tudtam levenni. :lol: Hacker. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 most egy olyat kérdeznék, amivel még itt nem nagyon, vagy legalábbis nem emlékszem, hogy lett volna szó arra lennék kiváncsi, hogy ki milyen szerszámot javasol a kocsiban tartani állandó jeleggel, esetleges útközbeni hiba javítására?? nekem jelenleg, egy darab szerszám sincs az alap dolgokon kívül. emelő stb. Nekem állandó jelleggel bent van a melós szerszámos ládám. Tartalma: műszer (ezt amúgy miért nem írta senki? :D ), 6tól 36-ig villáskulcsok, 6-tól 17-ig pipakulcsok, csavarhúzókészlet, csípőfogó, szigetelőszalag, kombinátfogó, csőrősfogó, szike, fejlámpa, próbalámpa, fázis ceruza (=12V-tól már mutat :lol:). Szeretnék még venni egy crova készletet, bitfej készletet, nyomatékkulcsot, valamint olajszűrőlazító szerszámot. Van még a kocsiban motorolaj, desztvíz, ablakmosó, jégkaparó, rongyok, fagyálló (öt liter). Pár sorkapocs is van a ládámban, meg vezeték. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Azt tudod mitől szokott lenni? több oka is van pl tul nagy kompresszió, ami ebben az esetben pont lehetetlen gondolom erre gondoltál. de van hogy élek nél tulhevül az anyag, és amiatt jön létre öngyulladás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 műszer (ezt amúgy miért nem írta senki? :D ), Mert még nincs. :lol: De a sorkapocs, meg a vezetékék jó ötlet, pakolok be azt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 gondolkoztam a jelen körbezárt villám... lehet gömbvillám 2D be nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 gondolkoztam a jelen körbezárt villám... lehet gömbvillám 2D be nem? :D Nekem van egy olyan Opelos kulcstartóm, amiből kivehető a kerek Opel embléma és tuskó kocsikba berakható, 100-as helyett. Na én azzal szoktam úgy poénkodni, hogy "így opel, így meg trabant". :lol: Asszonynak mikor először mutattam fél órán át röhögött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 trabi messziről hasonlít csak :lol: egy s betűre hasonlít a trabi villámja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Nekem van egy olyan Opelos kulcstartóm, amiből kivehető a kerek Opel embléma és tuskó kocsikba berakható, 100-as helyett. Na én azzal szoktam úgy poénkodni, hogy "így opel, így meg trabant". :lol: Asszonynak mikor először mutattam fél órán át röhögött. :lol: Én bármikor tudok az asszonynak olyat mutatni, amin egész nap röhög. :D :D De amúgy szégyen, hogy nincsen még a kocsikulcsomon Opel embléma. A multkor meg láttam a tecsóban olyan kulcsra való biszbaszt, hogy led van benne, és látom hova dugom. Csak nem mertem megvenni, mert a kocsikulcsra nem fért volna rá. Pedig kéne vmi, mert sötét helyen állok, és ha nem akarom összekaristolni a kilncs környékét úgy kell kitapogatnom a lyukat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Bicskakulcsos távvezérlés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 én vettem olyat nagyon jó elemlámpa helyett is jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 én vettem olyat nagyon jó elemlámpa helyett is jó A nagyobbik lányom talált az utcán egy vízálló ledes zseblámpát, elcsakliztam tőle, és beraktam a kocsiba, nagyon állat, erős fénye van, és csak egy ceruzaelem kell bele. A piacon is 1000-ért áraultak ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 ez meg 200volt asszem annyit megér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Én bármikor tudok az asszonynak olyat mutatni, amin egész nap röhög. :D :D De amúgy szégyen, hogy nincsen még a kocsikulcsomon Opel embléma. A multkor meg láttam a tecsóban olyan kulcsra való biszbaszt, hogy led van benne, és látom hova dugom. Csak nem mertem megvenni, mert a kocsikulcsra nem fért volna rá. Pedig kéne vmi, mert sötét helyen állok, és ha nem akarom összekaristolni a kilncs környékét úgy kell kitapogatnom a lyukat. :lol: Távirítós rijadó? :lol: Az asszony hogyan viseli? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Távirítós rijadó? :D Az asszony hogyan viseli? :lol: Mit tud tenni? Ez van. :lol: De este megint megyünk a tecsóba, ránézek mégegyszer arra a világító kulcsfejre, jól lenne ha sikerülne összehozni a kulcsal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 jah nekem nem olan van nálatok nincs ez a 100-200-300-400 ft os kipakolás? ott van egy kulcstartós világítóka Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Én bármikor tudok az asszonynak olyat mutatni, amin egész nap röhög. :D ;) De amúgy szégyen, hogy nincsen még a kocsikulcsomon Opel embléma. A multkor meg láttam a tecsóban olyan kulcsra való biszbaszt, hogy led van benne, és látom hova dugom. Csak nem mertem megvenni, mert a kocsikulcsra nem fért volna rá. Pedig kéne vmi, mert sötét helyen állok, és ha nem akarom összekaristolni a kilncs környékét úgy kell kitapogatnom a lyukat. :D Inkább nem akarom tudni a részleteket. :lol: :lol: :lol: Amúgy még a pótkulcson is Opel emblémás kulcstartó van. Az eredeti, amivel vette a német tulaj, mert eléggé szétkopott és rajta a méd in germany felirat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 most nézem nekem is az van :D majdnem elkezdtem szégyenkezni, hogy nekem nincs is... de van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Inkább nem akarom tudni a részleteket. :D :lol: :lol: Én sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 jaj mé vagytok ilyenek összes csaj ilyen dumával jön, mikor mondom, hogy esetleg álmodtam vele.. miért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Sziasztok! javítva a hsz.-em Ha valakit érdekel, hogy hogyan lehet "felmondási időszaktól" függetlenül kötelező-biztosítót váltani legálisan akkor majd pü.ben keressen meg. Nem én találtam ki, tippet kaptam, korrekt és biztosan működik, közelmúltban próbáltuk ki. Ja.. a meglévő bónusz második autóra átvitelére(párhuzamos üzemeltetés) is jó(az volt az redeti tipp). Szép Napot Mindenkinek. Üdv: Karesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 évfordulótól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 évfordulótól? Javítva! Ezek szerint a közérthetőség kedvéért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 én vagyok a hülye mert nem értek hozzá, és azért kérdeztem, de ezt se értem teljesen elmondanád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 én vagyok a hülye mert nem értek hozzá, és azért kérdeztem, de ezt se értem teljesen elmondanád? Alapesetben csak novembertől szerződhetsz át másik biztosítóhoz,január 1-i kockázatviselési kezdettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts