Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Kérdés: mennyit érhet kb most ez az autó? '95 x16sz fapad. Új felnikkel új gumikkal.

Én a helyedbe nem adnám el! Nekem tavaly lett cserélve: Hengerfelytömítés, szívósortömítés, kipufogóleömlőtömítés, termosztát, vízpumpa, generátorszíj, vezérműszíj, akksi...belekerült egy kis pénzbe. Persze ezek nem egy hét alatt, de folyamatosan jöttek elő a hibák, és akkor én is úgy gondoltam, hogy eladom. De rájöttem, hogy nem kapnák annyit érte, amennyit én szeretnék, megaztán ez legalább az enyém, nem a banké.

Ez nálam is a dilemma...hogy örülök ha 350-ért el tudnám adni. Pedig kívülről nem csúnya...és van ugye hozzá az alufelni és az alig futott gumi.

Megosztás:

Ez nálam is a dilemma...hogy örülök ha 350-ért el tudnám adni. Pedig kívülről nem csúnya...és van ugye hozzá az alufelni és az alig futott gumi.

Ha találsz valami balekott, aki izgul a szép felnire, akkor még 500-at is elkérheted. Tényleg szépek azok az alukerekek :D 15" 195/50-es??

Megosztás:

Ha találsz valami balekott, aki izgul a szép felnire, akkor még 500-at is elkérheted. Tényleg szépek azok az alukerekek :lol: 15" 195/50-es??

És olyat, aki nem olvassa a fórumot és remélhetőleg utána sem, mert visszaolvassa, aztán látja, hogy lebalekozták :D

Megosztás:

ja igen...ez is egy szempont :D

Hát én nem tudom, nekem nem lenne szivem eladni az enyémet. igaz, hogy mindíg előjön vmi, de szerencsére eddig meg tudtuk oldani fórumon bellül, autószerelő még nem látta. Meg aztán ha veszek egy másikat, mi a garancia, hogy ugyanezek a hibák nem jönnek elő, vagy még több? Ezt már legalább kívül-bellül ismerem. Nagyjából már felmértem, mit kell rajta megcsinálni, most miért kezdeném elölről? Jó persze nekem kicsit más, mert nem kp-ért vettem, de szerintem buknák rajta, ha megpróbálnám másikra cserélni. Egyetlen dolgot bántam meg, hogy nem SE-vettem. De akkor még halvány lila gőzöm sem volt arról, hogy 1.4-es van több fajta is.

Megosztás:

Hát én nem tudom, nekem nem lenne szivem eladni az enyémet. igaz, hogy mindíg előjön vmi, de szerencsére eddig meg tudtuk oldani fórumon bellül, autószerelő még nem látta. Meg aztán ha veszek egy másikat, mi a garancia, hogy ugyanezek a hibák nem jönnek elő, vagy még több? Ezt már legalább kívül-bellül ismerem. Nagyjából már felmértem, mit kell rajta megcsinálni, most miért kezdeném elölről? Jó persze nekem kicsit más, mert nem kp-ért vettem, de szerintem buknák rajta, ha megpróbálnám másikra cserélni. Egyetlen dolgot bántam meg, hogy nem SE-vettem. De akkor még halvány lila gőzöm sem volt arról, hogy 1.4-es van több fajta is.

Bizony bizony.... igazad van!!

Megosztás:

Ha találsz valami balekott, aki izgul a szép felnire, akkor még 500-at is elkérheted. Tényleg szépek azok az alukerekek :D 15" 195/50-es??

Ja 195/50 R15

De igazából az egészben az a bosszantó, hogy jópár dolgot megcsináltam rajta, kívül-belül megfiatalítottam, és ennek ellenére ér sokkal kevesebbet mint amennyiért vettem. Még a kerekekkel meg a fejegységgel együtt is.

Megosztás:

Ja 195/50 R15

De igazából az egészben az a bosszantó, hogy jópár dolgot megcsináltam rajta, kívül-belül megfiatalítottam, és ennek ellenére ér sokkal kevesebbet mint amennyiért vettem. Még a kerekekkel meg a fejegységgel együtt is.

De akkor mi a túróért akarod eladni? Biztos vagy benne, hogy ha veszel egy másikat, azzal semmi gond nem lesz?

Megosztás:

Az enyém nemrég egy hetet állt a szerelőnél, mondhatni inkább rendszeresen járok vele szerelőhöz. De hozzáteszem szerencsére. Mert mindig csak ácsorog a szerelő udvarán, de hozzányúlni nem szokott. :D

Megosztás:

De akkor mi a túróért akarod eladni? Biztos vagy benne, hogy ha veszel egy másikat, azzal semmi gond nem lesz?

Nem akarom eladni. Csak nagyon mérges vagyok. És dühömben jött hogy eladom, hátha ennyiért szebbet-jobbat kapok. De mindjárt betolok egy sört, meg asszem már amúgyis kezdek megnyugodni. :D

Megosztás:

Figyu! Nekem ősz óta jóval 200 ezer fölött kellett beleköltenem -igaz mostanra már ki merem jelenteni, hogy műszakilag jó és megbízható, nem is sajnáltam rá pedig 1-2x már ott tartottam, hogy tényleg felgyújtom. Na nem mondom, külsőre nem egy tökély de azt mondják elég szép még így is, hogy van rajta pár kavicskoppanás, sajnos... :D :lol:

A másik meg az, hogy a fotókon elnézegettem elég szép állapotú az autód és érdemes lenne totál rendbe szedned mert nem kapnád vissza sose az eddigi árát tehát jobb ha megtartod mivel a használt autó zsákbamacska -tehát ha vennél egy másikat azzal lehet ennyivel sem úsznád meg. :lol:

Megosztás:

Figyu! Nekem ősz óta jóval 200 ezer fölött kellett beleköltenem -igaz mostanra már ki merem jelenteni, hogy műszakilag jó és megbízható, nem is sajnáltam rá pedig 1-2x már ott tartottam, hogy tényleg felgyújtom. Na nem mondom, külsőre nem egy tökély de azt mondják elég szép még így is, hogy van rajta pár kavicskoppanás, sajnos... :lol: :lol:

A másik meg az, hogy a fotókon elnézegettem elég szép állapotú az autód és érdemes lenne totál rendbe szedned mert nem kapnád vissza sose az eddigi árát tehát jobb ha megtartod mivel a használt autó zsákbamacska -tehát ha vennél egy másikat azzal lehet ennyivel sem úsznád meg. :lol:

Tudom, hogy aránylag korrekt, csak tényleg nagyon felment bennem a pumpa és elkezdtem hisztizni. Ilyenkor elég elviselhetetlen vagyok. Szóval most elSZÚSZÁzgatok itthon.

De amúgy jóérzés ám, hogy biztató szavakra találok itt a fórumon. :D

Megosztás:

Tudom, hogy aránylag korrekt, csak tényleg nagyon felment bennem a pumpa és elkezdtem hisztizni. Ilyenkor elég elviselhetetlen vagyok. Szóval most elSZÚSZÁzgatok itthon.

Ilyen gondolataim nekem is megfordultak már bennem, hogy eladom. Haverom mondta, hogy nagyon csúnya motorhangja van, szabaduljak meg tőle mihamarabb. Aztán mikor mentünk valahova és megküldtem (mert megkért, ha nem gond mutassam meg mit tud) 170-l tiportunk, stabilan tartotta és érezni lehetett az erejét, nem kínlódott a gyorsulás során. Akkor mondta nekem azt, hogy erre érdemes pénzt költeni, mert látszik, hogy ehhez még nem nyúltak hozzá, teljesen gyári a motor. Engem így győztek meg. :lol:

Megosztás:

Ilyen gondolataim nekem is megfordultak már bennem, hogy eladom. Haverom mondta, hogy nagyon csúnya motorhangja van, szabaduljak meg tőle mihamarabb. Aztán mikor mentünk valahova és megküldtem (mert megkért, ha nem gond mutassam meg mit tud) 170-l tiportunk, stabilan tartotta és érezni lehetett az erejét, nem kínlódott a gyorsulás során. Akkor mondta nekem azt, hogy erre érdemes pénzt költeni, mert látszik, hogy ehhez még nem nyúltak hozzá, teljesen gyári a motor. Engem így győztek meg. :D

Nem hiszem, hogy van köztünk olyan aki legalább egyszer nem gondolt arra, hogy eladja.

Megosztás:

Még annyit hozzáfűznék, hogy én agyonkopott motorral vettem, rossz klímával (működik, csak 3 nap alatt elengedi a gázt), elhanyagolt külsővel. Gyakorlatilag az előző tulaja akkor vitte szervízbe, mikor már az autó meg sem moccant. Volt már neki szeleptörése, váltó stift törése és bele zuzzant már egy csatorna betonkockájába, valamint egyszer a falnak is neki koccant (akkor már az enyém volt az autó, csak erős másnaposság miatt nem vezettem).

Megosztás:

Jól néz ki, elmentem a képeket, hogy szokjam a látványt . Főleg az utolsót. :lol: Lehet benéz egy jobb meló, igazából kettö, az egyik csak sikerül. Ha összejön, akkor záros határidőn bellül én is ezt szeretném látni a mocitető alatt. :lol:

Na ideért a hó! :lol:

Addig kitalálhatod, hogy legyen a bödön projekt. :D :D

Megosztás:

Az enyém nemrég egy hetet állt a szerelőnél, mondhatni inkább rendszeresen járok vele szerelőhöz. De hozzáteszem szerencsére. Mert mindig csak ácsorog a szerelő udvarán, de hozzányúlni nem szokott. :lol:

Biztos írtad, már de lusta vagyok visszaolvasni, most miért is van szerelőnél?

Abban is biztos vagyok, hogy rajtam kívül mindenki tudja, de mit is takar a SZÚSZA? :lol:

Nem hiszem, hogy van köztünk olyan aki legalább egyszer nem gondolt arra, hogy eladja.

Nekem még egyszer sem fordult meg a fejemben. Lehet mert első kocsi. Akkor kicsit el volam csöppenve, amikor elszállt a vezérlés, de szerencséra hamar kaptam Mesteri támogatást. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.