zotya975 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 :lol: :lol: :D ;) ;) Azért meg ne marjátok már egymást... :D :P Á dehogy , bár nekem az agyam kattog , amikor kifolyik a szemem annyira nézem a sárgát a monitoron. :lol: :lol:
PottR Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 A válság idején az Opelt már a tűzoltók is segítik és tolják előre... :D :lol:
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 A válság idején az Opelt már a tűzoltók is segítik és tolják előre... Hogy mondhatsz ilyet, lehet csak tréningeztek. :D
Stefan Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Esetleg nincs valami ötletetek hogyan tudnék olcsóbb megoldást találni? Alufólia, esetleg tyúkrács? :lol: :D Amúgy tényleg a bontó lesz a megoldás szerintem is. Vagy egy másik fajtát felrakni, mint pl. ami Coupénak is van.
Stefan Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 B+ a sárga betüjeidet, midíg ki kell jelölnöm, hogy el tudjam olvsni mit írsz. :D :lol: ... Nem értem mi bajod a sárga betűkkel? :lol:
invictus Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Alufólia, esetleg tyúkrács? :lol: :D Amúgy tényleg a bontó lesz a megoldás szerintem is. Vagy egy másik fajtát felrakni, mint pl. ami Coupénak is van. A bontós nem biztos hogy jó, mert azis hamar pattogzik talán. Copénak milyen van? Igazából néztem ötapadósokat...csak abból ugye olyan kell, ami eltakarja a két furatot. És akkor a két furatot majd a csomagtartó felőle kinyomom szilóval.
Stefan Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 A bontós nem biztos hogy jó, mert azis hamar pattogzik talán. Copénak milyen van? Igazából néztem ötapadósokat...csak abból ugye olyan kell, ami eltakarja a két furatot. És akkor a két furatot majd a csomagtartó felőle kinyomom szilóval. Én a komplett első maszkra gondoltam. Lehet, hogy könnyebben hozzájutsz, ha így is keresed, hátha van olyan, amin pl. nincs is rajta a jel. Coupénak Reiger maszkja van, de ha megtetszik neked is pl. egy GSi-é és elfogadható áron hozzá is tudsz jutni, akkor lehet, hogy tovább fejlesztheted a külső optikát az autón a lepattogzásra hivatkozva. De ez csak egy ötlet :D
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 A bontós nem biztos hogy jó, mert azis hamar pattogzik talán. Copénak milyen van? Igazából néztem ötapadósokat...csak abból ugye olyan kell, ami eltakarja a két furatot. És akkor a két furatot majd a csomagtartó felőle kinyomom szilóval. Nekem lik sincs rajta, nem tudom, befoltozták, vagy nem is volt.
invictus Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Én a komplett első maszkra gondoltam. Lehet, hogy könnyebben hozzájutsz, ha így is keresed, hátha van olyan, amin pl. nincs is rajta a jel. Coupénak Reiger maszkja van, de ha megtetszik neked is pl. egy GSi-é és elfogadható áron hozzá is tudsz jutni, akkor lehet, hogy tovább fejlesztheted a külső optikát az autón a lepattogzásra hivatkozva. De ez csak egy ötlet :D De én még mindig a csomagtér ajtóra szeretnék jelet. :lol:
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 De én még mindig a csomagtér ajtóra szeretnék jelet. :D Lehet hogy kár foglalkozni a festéssel. Katt ide!
Stefan Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 De én még mindig a csomagtér ajtóra szeretnék jelet. :lol: :lol: :D Egyébként egy teljes felületű öntapadós simán eltakarja a lyukat is. De még mindíg rakhatsz a lyukakba kék ledet :lol:
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 :lol: :D Egyébként egy teljes felületű öntapadós simán eltakarja a lyukat is. De még mindíg rakhatsz a lyukakba kék ledet :lol: Milyen, lekváros? Nyami.... :lol:
Tápiószecső Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 De én még mindig a csomagtér ajtóra szeretnék jelet. :D Ez egy remek alkalom a falazás megkezdésére. :lol:
invictus Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Ez egy remek alkalom a falazás megkezdésére. :D A feliratok már nincsenek rajta, az Opel felirat ragasztásának helyét most fényezték le. A két lukat csak akkor tudták volna eltüntetni, ha az egész ajtót fújják, így viszont grátiszban fújták le a felirat helyét. Ráadásul nekem jobban tetszik a csomagtartó ajtaja így díszcsíkkal. Lényeg a lényeg, hogy a jel marad, de akkor nézek valami öntapisat, a likat meg kisziloplasztozom, aztán csókolom. Jobb ötletem nincs.
Guest Sanci Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Lehet hogy kár foglalkozni a festéssel. De ha én jól vettem ki a szavaiból nem feliratot hanem a középütt lévő Opel jelet akarja beszerezni. Másik tipp: BONTÓ. Kis ügyességgel ki lehet szedni anélkül, hogy összetörne vagy a fény leporzana róla.
Stefan Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Ez egy remek alkalom a falazás megkezdésére. :lol: Lekopott egy négyzetmilliméternyi festék az emblémából. Falazzuk le az egészet a ge..be! :D :lol: :lol:
invictus Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Igazából annyira sok macera van ezekkel az apró hülyeségekkel. Pl a jel. Meg ugye ott van mellette a néha rakoncátlan központi, a kilincs...meg sok-sok egyéb. Mivel a fényezés a tanknyílásnál friss volt, csak ma takarítottam le, hogy megnézzem, milyen lett. Több helyen megfolyt a festék, a nyíláson van egy csomó ami nagyon látszik. A lökhárítót le sem vették, csak maszkolták, ezért ahol a sárvédő és a lökös együtt fut, végig az élen meg van folyva a festék. Kicsit azt hiszem most ideges vagyok, és átfutott az agyamon hogy eladom a rákba ezt a rozsdás és problémás sz@rt és kb 500-ért kapok sokkal-sokkal különb, makulátlan Astrát, pl 1,4si-t, amin nem kell ennyi baromsággal foglalkozni. Kérdés: mennyit érhet kb most ez az autó? '95 x16sz fapad. Új felnikkel új gumikkal.
Alex0403 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Igazából annyira sok macera van ezekkel az apró hülyeségekkel. Pl a jel. Meg ugye ott van mellette a néha rakoncátlan központi, a kilincs...meg sok-sok egyéb. Mivel a fényezés a tanknyílásnál friss volt, csak ma takarítottam le, hogy megnézzem, milyen lett. Több helyen megfolyt a festék, a nyíláson van egy csomó ami nagyon látszik. A lökhárítót le sem vették, csak maszkolták, ezért ahol a sárvédő és a lökös együtt fut, végig az élen meg van folyva a festék. Kicsit azt hiszem most ideges vagyok, és átfutott az agyamon hogy eladom a rákba ezt a rozsdás és problémás sz@rt és kb 500-ért kapok sokkal-sokkal különb, makulátlan Astrát, pl 1,4si-t, amin nem kell ennyi baromsággal foglalkozni. Kérdés: mennyit érhet kb most ez az autó? '95 x16sz fapad. Új felnikkel új gumikkal. Több helyen megfolyt a festék?? "a nyíláson van egy csomó ami meglátszik".... Remélem nem fizetél érte?? Ha igen, akkor vidd vissza. és mond meg, hogy csinálják meg normálisan!!! Megazért kérdezd meg a "szakitól", hogy van-e szépérzéke... Én nem adnék ki ilyen fényezést a kezem alól. Na persze én nem folyatom meg :D
hening Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Több helyen megfolyt a festék?? "a nyíláson van egy csomó ami meglátszik".... Remélem nem fizetél érte?? Ha igen, akkor vidd vissza. és mond meg, hogy csinálják meg normálisan!!! Megazért kérdezd meg a "szakitól", hogy van-e szépérzéke... Én nem adnék ki ilyen fényezést a kezem alól. Na persze én nem folyatom meg :lol: Akkor hozzád viszem festetni az autót. :D
invictus Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Több helyen megfolyt a festék?? "a nyíláson van egy csomó ami meglátszik".... Remélem nem fizetél érte?? Ha igen, akkor vidd vissza. és mond meg, hogy csinálják meg normálisan!!! Megazért kérdezd meg a "szakitól", hogy van-e szépérzéke... Én nem adnék ki ilyen fényezést a kezem alól. Na persze én nem folyatom meg :D Mivel koszos volt és a friss festést nem szabad piszkálni, csak most tisztítottam le és szembesültem vele. Természetesen kedden visszaviszem és ki fogják javítani.
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Kimentem kicsit a temető parkolójába csúszkálni, de nem volt olyan jó mert 10-15 centi szűz hó volt, meg kavics volt alatta nem nagyon csúszott. Egyszer-kétszer keresztbeállítottam kézifékkel, de nem tudtam nagyon felgyorsulni, mert nem volt nagy hely. :D Semmi normális hely nincs itt a környéken! :lol:
Alex0403 Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Akkor hozzád viszem festetni az autót. :D Megdumáltuk :lol: Más tészta: Klubtársak! Ti mennyi ídő után kaptatok tagságikártyát, matricát, meg rendszámtáblakeretet? Csak mert én 2009-01-06-án lettem klubtag, és még semmit se küldtek :lol: Persze türelmes vagyok....
Tápiószecső Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 ... átfutott az agyamon hogy eladom a rákba ezt a rozsdás és problémás sz@rt és kb 500-ért kapok sokkal-sokkal különb, makulátlan Astrát, pl 1,4si-t, amin nem kell ennyi baromsággal foglalkozni. Nehogy azt hidd hogy mással nincs probléma. :D Kérdés: mennyit érhet kb most ez az autó? '95 x16sz fapad. Új felnikkel új gumikkal. www.hasznaltauto.hu
Guest Sanci Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Klubtársak! Ti mennyi ídő után kaptatok tagságikártyát, matricát, meg rendszámtáblakeretet? Csak mert én 2009-01-06-án lettem klubtag, és még semmit se küldtek :D Persze türelmes vagyok.... Sacc 3 hét. Türelem cuccot terem... :lol:
Recommended Posts