Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Mint korábban írtam, a lányom 1,4SE-je nálam volt. Én vittem egy szervizre, ide a faluba a szerelőmhöz.

A motortere olyan dzsuva volt, hogy kénytelen voltam előbb lemosatni, hogy a szerelő keze mégse ragadjon a vasakhoz.

Itt az eredmény:

http://kepfeltoltes.hu/090128/RIMG0750_www...ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/090128/RIMG0751_www...ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/090128/RIMG0754_www...ltoltes.hu_.jpg

16 éves a gép.

Megosztás:

egyszer kipróbáltam egy beszámított autón.

el lehet férni benne

lehet mire odajutok már nem lesz kedvem récingelni.. és veszek egy 2.0ás kombit én is hogy erő is legyen benne a puttonyhoz.

de még érzek magamban annyi fiatalságot és bolondságot :$ hogy fel le szaladgáljak egy tuningolt géppel :D

Megosztás:

nagyon szép lett

enyém most lesz 8 éves, de jelenleg koszosabb, igaz nem volt mosva már egy hát nem is tudom mióta, de sztem tavasszal már egy éve lesz

akkor nekem is legalább ilyen tiszta lett.

jó erős mosószert használtunk, amit amosóba is használtunk, még jó hogy hoztam belőle :D

Megosztás:

nagyon szép lett

enyém most lesz 8 éves, de jelenleg koszosabb, igaz nem volt mosva már egy hát nem is tudom mióta, de sztem tavasszal már egy éve lesz

akkor nekem is legalább ilyen tiszta lett.

jó erős mosószert használtunk, amit amosóba is használtunk, még jó hogy hoztam belőle :D

A mosó a szomszéd faluban van, nagyon profi. Ő csinálta az alváz és üregvédelmemet is 2005-ben. Évente ellenőriztetem és javítja ha kell.

Megosztás:

A mosó a szomszéd faluban van, nagyon profi. Ő csinálta az alváz és üregvédelmemet is 2005-ben. Évente ellenőriztetem és javítja ha kell.

én beszéltem egy festővel... azt mondta, ő nem alvázvédőzik már az ujab autókon, mert azok már nem ladák, az aját érhetia víz, lecsorog róla, nem olyan mint a lada hogy a taposó i szétrohad, mert belefolyik alolról is a víz.

ő csak az üregeket és a peremeket keni leni alvázvédővel, illetve fújja ki

h aazt nézem... az aljáról tényleg ahogy felverődik rá a víz le is megy róla...

a hátsó kerékjáratokat még a hó előtt lekentem, most néztem, és szép fekete mindenhol, tehát nem pergett le

az alján még a gyári van

szerintetek érdemes azt is lekenegetni?

én úgy gondoltam, hogy vagy felállni vhova, vagy aknából sterimóval leverni a sarat róla, aztán ronggyal áttörölgetni szépen az egész alját... száradás után pedig ecsettel átkenni az egészet... jó koszos munka, bemehetnénk vele a dirti jobs ra vagy hogy kell írni :D

Megosztás:

én beszéltem egy festővel... azt mondta, ő nem alvázvédőzik már az ujab autókon, mert azok már nem ladák, az aját érhetia víz, lecsorog róla, nem olyan mint a lada hogy a taposó i szétrohad, mert belefolyik alolról is a víz.

ő csak az üregeket és a peremeket keni leni alvázvédővel, illetve fújja ki

h aazt nézem... az aljáról tényleg ahogy felverődik rá a víz le is megy róla...

a hátsó kerékjáratokat még a hó előtt lekentem, most néztem, és szép fekete mindenhol, tehát nem pergett le

az alján még a gyári van

szerintetek érdemes azt is lekenegetni?

én úgy gondoltam, hogy vagy felállni vhova, vagy aknából sterimóval leverni a sarat róla, aztán ronggyal áttörölgetni szépen az egész alját... száradás után pedig ecsettel átkenni az egészet... jó koszos munka, bemehetnénk vele a dirti jobs ra vagy hogy kell írni :D

Új autónál nem is kell alvázvédőzni, de ha az ember vesz egy 13 éves verdát, és ráadásul szétvágatja, mint én, akkor igenis le kell védeni. Persze, nem csak az alját, hanem az üregeket, ajtókat is.

Az eredeti alvázvédelem a lányom kocsiján sértetlen volt 13 évesen amikor vettük. Arra nem is került újabb védőréteg, de meglátásom szerint mára igencsak elkelne rá egy üregvédelem és egy hibajavítás.

Az alvázvédős itt a szomszédban majdnem tiszta ruhában végzi a dolgát, igaz profi szerszámai vannak. Nem csurog a nyakába a lé.

Megosztás:

ja jo értem

akkor nekm is elég lenne csaka hibákat kijavítgatni... emelőhelyeken van lenyomva róla, meg egy két helyen láttam ilyen felaladásból adódó hibákat

az üregvédelemt a két elsőajtóban letudtam már...

de a küszöböket jólenne kifújni...

Megosztás:

Sziazstok.

nos nekem van egy nagy problémám. no voltam még annó a hó elején átiratni a kocsimat, és nem irtákát, mert hitel volt a kocsin, ésn nincs hiteltörlési opcióról papír, de a törzsköny vaz nálam van, és aztmondta az egyik ismerősöm, meg énis úgy tudom, hogy a törzsköny az a banknál van addig amíg a kocsi ki nincs fizetve, és ugye a hitel kivan fizetve, a törzskönyv nálam, és nem irathatom t a nevemre, minek a papír, ha a törzsköny válam, irtam a fószernek levelet, de még enm váalszolt, pechemre meg 13. án megcsináltattam az ererdetvizsgár, 14. én voltam a z okmányiroába, és akkor van 60 napom, hogy megkapjam a hiteltörlési opciós papirt, vagy ujra csináltathatom az eredetvizsgát, ilyenkor mit lehet tenni???

semmit??

nekem a bank nem aja ki azt a papiít mi? az okmányirodában aztmondta a nő hogy nekem nem adják ide. most mit tudok csinálni? így a kocsival sem járhatok, merg megb*sz a rend őre . :SSS

HELP MEEEE

Megosztás:

Sziazstok.

nos nekem van egy nagy problémám. no voltam még annó a hó elején átiratni a kocsimat, és nem irtákát, mert hitel volt a kocsin, ésn nincs hiteltörlési opcióról papír, de a törzsköny vaz nálam van, és aztmondta az egyik ismerősöm, meg énis úgy tudom, hogy a törzsköny az a banknál van addig amíg a kocsi ki nincs fizetve, és ugye a hitel kivan fizetve, a törzskönyv nálam, és nem irathatom t a nevemre, minek a papír, ha a törzsköny válam, irtam a fószernek levelet, de még enm váalszolt, pechemre meg 13. án megcsináltattam az ererdetvizsgár, 14. én voltam a z okmányiroába, és akkor van 60 napom, hogy megkapjam a hiteltörlési opciós papirt, vagy ujra csináltathatom az eredetvizsgát, ilyenkor mit lehet tenni???

semmit??

nekem a bank nem aja ki azt a papiít mi? az okmányirodában aztmondta a nő hogy nekem nem adják ide. most mit tudok csinálni? így a kocsival sem járhatok, merg megb*sz a rend őre . :SSS

HELP MEEEE

Csak az eladóval tudod tisztázni. Lesz egy utad.... (Jobb lett volna előbb. :D )

Megosztás:

Mint korábban írtam, a lányom 1,4SE-je nálam volt. Én vittem egy szervizre, ide a faluba a szerelőmhöz.

A motortere olyan dzsuva volt, hogy kénytelen voltam előbb lemosatni, hogy a szerelő keze mégse ragadjon a vasakhoz.

Itt az eredmény:

http://kepfeltoltes.hu/090128/RIMG0750_www...ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/090128/RIMG0751_www...ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/090128/RIMG0754_www...ltoltes.hu_.jpg

16 éves a gép.

Jól néz ki, elmentem a képeket, hogy szokjam a látványt . Főleg az utolsót. :D Lehet benéz egy jobb meló, igazából kettö, az egyik csak sikerül. Ha összejön, akkor záros határidőn bellül én is ezt szeretném látni a mocitető alatt. :lol:

Na ideért a hó! :lol:

Módosítva : zotya975
Megosztás:

Jól néz ki, elmentem a képeket, hogy szokjam a látványt . Főleg az utolsót. :lol: Lehet benéz egy jobb meló, igazából kettö, az egyik csak sikerül. Ha összejön, akkor záros határidőn bellül én is ezt szeretném látni a mocitető alatt. :lol:

Na ideért a hó! :lol:

Nem hiányzott. Szerencse, hogy nem fagy. Azért így is csúszik kicsit. :D

Megosztás:

Nem hiányzott. Szerencse, hogy nem fagy. Azért így is csúszik kicsit. :D

Elvittem a csajokat suliba, aztán kicsit megálltam a sarkon bámészkodni nagy sor, minden , szerencsétlen nő pont a legmeredekebb részen akart kifordulni, pörgette a kereket ezerrel, nemértette mér nem megy. Persze mindenki egymás sarkán, akkor se tudott volna visszagurulni, hogy lendületet vegyen, ha egyáltalán tudta volna, hogy azt kéne. Erre a legutolsó bal@asz aki azt se látta mivan elöl, lehetne baleset is, elkezdi nyomni a dudát, mint süket a csengőt, erre a nő padlóz, még jobban pörgeti a kereket, persze nem megy neki. Elkezdtem átmászni az árkot, megkérdezem a manustól kedvesen, ugyan már miért dudál, attól miden jobb lesz?! Mire odaértem meg nagy gázzal elkezdte előzni a sort a beláthatatlan kanyarba, a nő mellett még dudált egyet azt elcúgott. Nézek utánna a hátsó ablakban a Gyerek a kocsiba matrica, mákja hogy nem jön szembe senki. Ugyanazokat az arcokat látom minden reggel, itt laknak ezer éve, tudják, hogy emelkedő, hó, meg csúszik, megszo@atják magukat minden reggel, de nem gyúlik szikra a csökött agyukban, hogy 10 percel korábban kéne elindulni, meg úgy kéne hozzáálni, hogy a másiknak is szar ilyenkor,nem csak neki.

Megosztás:

Elvittem a csajokat suliba, aztán kicsit megálltam a sarkon bámészkodni nagy sor, minden , szerencsétlen nő pont a legmeredekebb részen akart kifordulni, pörgette a kereket ezerrel, nemértette mér nem megy. Persze mindenki egymás sarkán, akkor se tudott volna visszagurulni, hogy lendületet vegyen, ha egyáltalán tudta volna, hogy azt kéne. Erre a legutolsó bal@asz aki azt se látta mivan elöl, lehetne baleset is, elkezdi nyomni a dudát, mint süket a csengőt, erre a nő padlóz, még jobban pörgeti a kereket, persze nem megy neki. Elkezdtem átmászni az árkot, megkérdezem a manustól kedvesen, ugyan már miért dudál, attól miden jobb lesz?! Mire odaértem meg nagy gázzal elkezdte előzni a sort a beláthatatlan kanyarba, a nő mellett még dudált egyet azt elcúgott. Nézek utánna a hátsó ablakban a Gyerek a kocsiba matrica, mákja hogy nem jön szembe senki. Ugyanazokat az arcokat látom minden reggel, itt laknak ezer éve, tudják, hogy emelkedő, hó, meg csúszik, megszo@atják magukat minden reggel, de nem gyúlik szikra a csökött agyukban, hogy 10 percel korábban kéne elindulni, meg úgy kéne hozzáálni, hogy a másiknak is szar ilyenkor,nem csak neki.

Hiába no, nagy az isten állatkertje, és alacsony a kerítés. :D

Megosztás:

de ez általános probléma a fejekben... sajnos.

ma is megálltam, mert előttem is megálltak, hogy kiengedjék az !!! útjavítási munkák!! miatt buszöbölben rekedt buszt, és már mögöttem akik megálltak láttam rajtuk, hogy nem tetszik nekik a dolog...

arról nem is beszélve, hogy ha kerülni kell vmi autót, vagy bármi mást, és egy 5cmre átlógok a másik sávba nem engednének át... ha elég széles az út én le szoktam húzódni, hogy ha csak annyin múlik, ne kelljen a másiknak megállnia... sztem nem kerül semmibe se.

Megosztás:

Mivel szépen kijavították a csomagtartómat, és úton van idefele a piros fekete lámpa, gondoltam eltüntetem hátulról az utolsó szemet bántó csúnyaságot is, a lepattogzott Opel jelet. Azonban egy újért elkérnek 4300-at, utángyártottal pedig nem nagyon találkoztam. :D

Párom és édesanyám szerint nem lenne szép ha a jelet egyszerűen lefújnám feketére és visszatenném.

Esetleg nincs valami ötletetek hogyan tudnék olcsóbb megoldást találni?

Megosztás:

Ki szokott innen rendelni? swifthez olajszűrő 350, levegőszűrő 250? nanebassz :lol:

B+ a sárga betüjeidet, midíg ki kell jelölnöm, hogy el tudjam olvsni mit írsz. :D :lol:

Mivel szépen kijavították a csomagtartómat, és úton van idefele a piros fekete lámpa, gondoltam eltüntetem hátulról az utolsó szemet bántó csúnyaságot is, a lepattogzott Opel jelet. Azonban egy újért elkérnek 4300-at, utángyártottal pedig nem nagyon találkoztam. :lol:

Párom és édesanyám szerint nem lenne szép ha a jelet egyszerűen lefújnám feketére és visszatenném.

Esetleg nincs valami ötletetek hogyan tudnék olcsóbb megoldást találni?

Hát ez az egyik legolcsóbb megoldás, hogy lefested, főleg ha van festéked, vagy hozol a bontóból. Nekem sincs semmilyen hátúl, majd szerzek bontottat, ha megyek vmiért oda.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.