zotya975 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 vas zala megint 20cmes hó.... ejha lesz még itt csúszkálás :lol: hát igen egy Se nemtom milyen leeht de kipróbálnám... vagy a 1.6osból... :lol: Itt nincs egy deka hó se. :D Egyszer én is elkérem Thuby -cartársét egy körre, kiváncsi vagyok a különbségre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Millyen furcsa ezt így hallani, az ember csak álmodozik SE, 82 paci húúúú, :D , aztán vki beírja 33 lóval gyengébb mint az enyém. :lol: :lol: nekem van egy haverom, neki xe és xev van otthon, de mindig csorgatja a nyálát, meg kér h had ö vezessen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 és én iét kérjem el? legközelebbi cartásk 50km re lakoznak... illetve Ati ő miskolci és neki se van... de még sose futottunk össze Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 nekem van egy haverom, neki xe és xev van otthon, de mindig csorgatja a nyálát, meg kér h had ö vezessen :lol: Haveromnak 1.3 kadettja van. Mondta már, hogy szereti vezetni az autómat, mert kellemesebb vele menni és nem zörög a beltér, mint az övében. :lol: Most hétvégére is elkérte. Nőzni megy... :D :lol: Najó, a bal első kárpitban zörög a központi, de ha lezárom, akkor már nem zörög. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 kölcsönadod az autódat, úgy hogy ott se vagy? nemtudom én kölcsönadnám e bárkinek is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 kölcsönadod az autódat, úgy hogy ott se vagy? nemtudom én kölcsönadnám e bárkinek is... Már ő is számtalanszor adta kölcsön az övét, mikor még friss jogsis voltam (2007 dec). Valamint mikor mentünk uszodába, az övével tanultam tovább. :lol: Olyan is volt, hogy kölcsönkérte az enyémet, mert még volt benne benya bőven és messzire ment, addig meg odaadta az övét, városban császkáláshoz. Anyagilag akkor padlón volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 gondolom akkor legjobb haverok vagytok nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 gondolom akkor legjobb haverok vagytok nem? Természetesen. :D Tudjuk egymásról hogy vezetünk. A károkozás témában is megegyeztünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 akkor talán, bár még senki kocsiját se kértem el... saját dolgom intézésére, de rengeteg autót vezettem megbízásból, egynek s lett baja csak egy hondának... annak is csak pillanatnyi, és már akkor nem is én ültem benne, összeakadtak sztem a szinkrongyűrűk, és nem vette a sebességeket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 akkor talán, bár még senki kocsiját se kértem el... saját dolgom intézésére, de rengeteg autót vezettem megbízásból, egynek s lett baja csak egy hondának... annak is csak pillanatnyi, és már akkor nem is én ültem benne, összeakadtak sztem a szinkrongyűrűk, és nem vette a sebességeket... Mi tudjuk egymásról, hogy más autójával nem emberkedünk, de amúgy sem szoktunk, kifejezetten nem akarunk tipikus mai fiatalok lenni, akiknek egy fapad kocsija, brutálerős mélyhangú kipufogóval és pár kék lámpával megvilágított szutyukia van. Mondjuk most el akarja adni a kadettját. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 és vesz egy F et :lol: hát őőő... még majdnem fapados gépem van, mélyhangú kipufogóval, de legalább nem brutál mély :D van kék neonom is... és zeném is lesz nemsokára remélhetőleg. akkor tipikus mai vagyok ? :lol: asszem jah :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 és vesz egy F et :D hát őőő... még majdnem fapados gépem van, mélyhangú kipufogóval, de legalább nem brutál mély :D van kék neonom is... és zeném is lesz nemsokára remélhetőleg. akkor tipikus mai vagyok ? :lol: asszem jah :lol: Csak te nem úgy beszélsz, mint ők. ;) Amúgy igen, folyamatosan ültettem a bogarat a fülébe, hogy vegyen fastrát, de úgy néz ki semmit nem vesz helyette. Most van egy eladó f astra autószerelőmnél, 95k km-rel, x16xel motorral, csak nincs benne elektromos ablak, se klíma, pedig neki pont ez a kettő kéne minimum. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 miért ők hogy beszélnek ? :D vaze? :lol: hát sztem ha csak nem anyagiak miatt adja el hamar venni fog autót, vagy Te :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Haveromnak 1.3 kadettja van. Mondta már, hogy szereti vezetni az autómat, mert kellemesebb vele menni és nem zörög a beltér, mint az övében. :lol: Most hétvégére is elkérte. Nőzni megy... :D :lol: Najó, a bal első kárpitban zörög a központi, de ha lezárom, akkor már nem zörög. :D najó, de azért ez előre haladás...amiről én beszélek az erősen vissza lépés, mert akkor még csak 75ps volt :lol: az volt igazán vicces mikor mind2en benn ültek és én vezettem....ökmeg meg voltak sértve ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 mély hang kell? se tuning óta nagyon megváltozott a hangja :D de arról még nincs anyag Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 miért ők hogy beszélnek ? :D vaze? :lol: hát sztem ha csak nem anyagiak miatt adja el hamar venni fog autót, vagy Te :lol: Gondolom tapasztaltad már a lekezelő, lenéző szövegeket ilyen "emberektől". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 mély hang kell? se tuning óta nagyon megváltozott a hangja :D de arról még nincs anyag Hm, ez még x16szr-ként készült? Mert akkor nagyon irigyellek. :lol: Majd valamikor készítek én is ilyen videót, aztán szörnyülködjetek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Hm, ez még x16szr-ként készült? Mert akkor nagyon irigyellek. :lol: Majd valamikor készítek én is ilyen videót, aztán szörnyülködjetek. :lol: igen, ez még szr volt...most teljesen más hangja van, még jobb :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Gondolom tapasztaltad már a lekezelő, lenéző szövegeket ilyen "emberektől". :lol: ezt így hidd el: nem van nagyon sok tőlem fiatalabb cimbi haver, de errefelé még úgylátszik tisztelik a kort, ha még csak 4- 5 évről is van szó, egyszer se fordult be hogy olyan szolt volna be nekem, aki tőlem lényegesen fiatalabb lett volna. bezzeg egy évvel idősebbek verték már magukat... de a 20as korosztály egymással.. szevasz b+ holnap menyünk b+ oké b..ki ######a mi jaja kurvajó ilyen hogy irály meg hudejó, meg zsír állat... king meg ilyen kicsit se magyar dolgok azt mondja egyik csajszi: huh he olyat takartam... kérdem, micsoda fázott valaki? erre kiderül, hogy elfirkált... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 aza baj hogy semmit se hallottam.... mjd holnap bezirgetem az erősítőel, mert ez a kis speaker a mélyet kerüli elég jól. tetszik a géped... vagy kombit fogok venni, majd most fog ez előjönni belőlem nyáron, sátorozás stb ... vagy egy 3 ajtósat jó mi a két véglet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 aza baj hogy semmit se hallottam.... mjd holnap bezirgetem az erősítőel, mert ez a kis speaker a mélyet kerüli elég jól. tetszik a géped... vagy kombit fogok venni, majd most fog ez előjönni belőlem nyáron, sátorozás stb ... vagy egy 3 ajtósat jó mi a két véglet :D Kombiból könnyebben találsz erősebb motorral szereltet, meg ahogy nézem azokban az extrák is korrektebbek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 igen, ez még szr volt...most teljesen más hangja van, még jobb :lol: :D El tudom képzelni. Enyémnek is szép hangja van hátulról, de előlről... :lol: Elvileg nyáron nagygenerál és ha engedik az anyagiak, akkor már SE-sítés is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 ezt így hidd el: nem van nagyon sok tőlem fiatalabb cimbi haver, de errefelé még úgylátszik tisztelik a kort, ha még csak 4- 5 évről is van szó, egyszer se fordult be hogy olyan szolt volna be nekem, aki tőlem lényegesen fiatalabb lett volna. bezzeg egy évvel idősebbek verték már magukat... de a 20as korosztály egymással.. szevasz b+ holnap menyünk b+ oké b..ki ######a mi jaja kurvajó ilyen hogy irály meg hudejó, meg zsír állat... king meg ilyen kicsit se magyar dolgok azt mondja egyik csajszi: huh he olyat takartam... kérdem, micsoda fázott valaki? erre kiderül, hogy elfirkált... :lol: Faluja válogítja. Itt nálunk van pár jó paraszt ember, szutyukival. Meséltem régebben, hogy egyik városbéli szutyukis srácot, legyorsultam lámpánál fehérváron, adtam egy pofont a nagy arcára. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 aza baj hogy semmit se hallottam.... mjd holnap bezirgetem az erősítőel, mert ez a kis speaker a mélyet kerüli elég jól. tetszik a géped... vagy kombit fogok venni, majd most fog ez előjönni belőlem nyáron, sátorozás stb ... vagy egy 3 ajtósat jó mi a két véglet :D Ha teheted, vegyél caravánt! Abban el is lakhatsz egy hétvégén. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Ha teheted, vegyél caravánt! Abban el is lakhatsz egy hétvégén. :lol: Naigen! Már kipróbáltam egyszer. Eldöntöttem az üléseket, aztán elfeküdtem. Kényelmesen lehetne aludni benne. :D Persze nem árt az első üléseket is teljesen előre húzni és a háttámlát is minél jobban előre dönteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts