Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

nekem van egy haverom, neki xe és xev van otthon, de mindig csorgatja a nyálát, meg kér h had ö vezessen :lol:

Haveromnak 1.3 kadettja van. Mondta már, hogy szereti vezetni az autómat, mert kellemesebb vele menni és nem zörög a beltér, mint az övében. :lol: Most hétvégére is elkérte. Nőzni megy... :D :lol:

Najó, a bal első kárpitban zörög a központi, de ha lezárom, akkor már nem zörög. :D

Megosztás:

kölcsönadod az autódat, úgy hogy ott se vagy?

nemtudom én kölcsönadnám e bárkinek is...

Már ő is számtalanszor adta kölcsön az övét, mikor még friss jogsis voltam (2007 dec). Valamint mikor mentünk uszodába, az övével tanultam tovább. :lol: Olyan is volt, hogy kölcsönkérte az enyémet, mert még volt benne benya bőven és messzire ment, addig meg odaadta az övét, városban császkáláshoz. Anyagilag akkor padlón volt. :D

Megosztás:

akkor talán, bár még senki kocsiját se kértem el... saját dolgom intézésére, de rengeteg autót vezettem megbízásból, egynek s lett baja csak egy hondának... annak is csak pillanatnyi, és már akkor nem is én ültem benne, összeakadtak sztem a szinkrongyűrűk, és nem vette a sebességeket...

Megosztás:

akkor talán, bár még senki kocsiját se kértem el... saját dolgom intézésére, de rengeteg autót vezettem megbízásból, egynek s lett baja csak egy hondának... annak is csak pillanatnyi, és már akkor nem is én ültem benne, összeakadtak sztem a szinkrongyűrűk, és nem vette a sebességeket...

Mi tudjuk egymásról, hogy más autójával nem emberkedünk, de amúgy sem szoktunk, kifejezetten nem akarunk tipikus mai fiatalok lenni, akiknek egy fapad kocsija, brutálerős mélyhangú kipufogóval és pár kék lámpával megvilágított szutyukia van. Mondjuk most el akarja adni a kadettját. :D

Megosztás:

és vesz egy F et :D

hát őőő... még majdnem fapados gépem van, mélyhangú kipufogóval, de legalább nem brutál mély :D

van kék neonom is... és zeném is lesz nemsokára remélhetőleg.

akkor tipikus mai vagyok ? :lol:

asszem jah :lol:

Csak te nem úgy beszélsz, mint ők. ;)

Amúgy igen, folyamatosan ültettem a bogarat a fülébe, hogy vegyen fastrát, de úgy néz ki semmit nem vesz helyette. Most van egy eladó f astra autószerelőmnél, 95k km-rel, x16xel motorral, csak nincs benne elektromos ablak, se klíma, pedig neki pont ez a kettő kéne minimum. :lol:

Megosztás:

Haveromnak 1.3 kadettja van. Mondta már, hogy szereti vezetni az autómat, mert kellemesebb vele menni és nem zörög a beltér, mint az övében. :lol: Most hétvégére is elkérte. Nőzni megy... :D :lol:

Najó, a bal első kárpitban zörög a központi, de ha lezárom, akkor már nem zörög. :D

najó, de azért ez előre haladás...amiről én beszélek az erősen vissza lépés, mert akkor még csak 75ps volt :lol:

az volt igazán vicces mikor mind2en benn ültek és én vezettem....ökmeg meg voltak sértve ;) ;)

Megosztás:

Gondolom tapasztaltad már a lekezelő, lenéző szövegeket ilyen "emberektől". :lol:

ezt így hidd el: nem

van nagyon sok tőlem fiatalabb cimbi haver, de errefelé még úgylátszik tisztelik a kort, ha még csak 4- 5 évről is van szó, egyszer se fordult be hogy olyan szolt volna be nekem, aki tőlem lényegesen fiatalabb lett volna.

bezzeg egy évvel idősebbek verték már magukat...

de a 20as korosztály egymással..

szevasz b+ holnap menyünk b+ oké b..ki ######a mi jaja kurvajó

ilyen hogy irály meg hudejó, meg zsír állat... king meg ilyen kicsit se magyar dolgok

azt mondja egyik csajszi: huh he olyat takartam... kérdem, micsoda fázott valaki? erre kiderül, hogy elfirkált...

:D

Megosztás:

aza baj hogy semmit se hallottam....

mjd holnap bezirgetem az erősítőel, mert ez a kis speaker a mélyet kerüli elég jól.

tetszik a géped...

vagy kombit fogok venni, majd most fog ez előjönni belőlem nyáron, sátorozás stb ... vagy egy 3 ajtósat jó mi a két véglet :D

Megosztás:

mjd holnap bezirgetem az erősítőel, mert ez a kis speaker a mélyet kerüli elég jól.

tetszik a géped...

vagy kombit fogok venni, majd most fog ez előjönni belőlem nyáron, sátorozás stb ... vagy egy 3 ajtósat jó mi a két véglet :D

Kombiból könnyebben találsz erősebb motorral szereltet, meg ahogy nézem azokban az extrák is korrektebbek.

Megosztás:

ezt így hidd el: nem

van nagyon sok tőlem fiatalabb cimbi haver, de errefelé még úgylátszik tisztelik a kort, ha még csak 4- 5 évről is van szó, egyszer se fordult be hogy olyan szolt volna be nekem, aki tőlem lényegesen fiatalabb lett volna.

bezzeg egy évvel idősebbek verték már magukat...

de a 20as korosztály egymással..

szevasz b+ holnap menyünk b+ oké b..ki ######a mi jaja kurvajó

ilyen hogy irály meg hudejó, meg zsír állat... king meg ilyen kicsit se magyar dolgok

azt mondja egyik csajszi: huh he olyat takartam... kérdem, micsoda fázott valaki? erre kiderül, hogy elfirkált...

:lol:

Faluja válogítja. Itt nálunk van pár jó paraszt ember, szutyukival. Meséltem régebben, hogy egyik városbéli szutyukis srácot, legyorsultam lámpánál fehérváron, adtam egy pofont a nagy arcára. :D

Megosztás:

tetszik a géped...

Ha teheted, vegyél caravánt! Abban el is lakhatsz egy hétvégén. :lol:

Megosztás:

Ha teheted, vegyél caravánt! Abban el is lakhatsz egy hétvégén. :lol:

Naigen! Már kipróbáltam egyszer. Eldöntöttem az üléseket, aztán elfeküdtem. Kényelmesen lehetne aludni benne. :D Persze nem árt az első üléseket is teljesen előre húzni és a háttámlát is minél jobban előre dönteni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.