szobikari Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 A környezetvédelemre meg szarok, úgy se az én autómon fog múlni a világ sorsa. Szerintem. Valóban nem az autódon múlik a világ sorsa. Az a kipuffogott pár kg CO2 se ide - se oda. Viszont a gondolkodásmódod... Azzal van a baj. Nagyon nagy baj... Itt most idézek és offolok egy hatalmasat, bár végülis a motortopikban vagyunk, bár inkább átjövök az egyéb csevegésbe. "Nem a föld az emberé, hanem az ember a földé, és ha majd kiirtottátok az utolsó erdőt, megmérgeztétek az összes folyót, elpusztítottatok minden életet, és ott ültök majd az ebből összeharácsolt »aranydombotokon«, akkor ti is rájöttök, hogy az aranyat nem lehet megenni." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Zsírkréta! Nagyon köszi!!! Nincs mit. :lol: ??? Naptáááár! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Naptáááár! :D Ja tényleg! Ezt neked Karcsi! Névnapod alkalmából! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Valóban nem az autódon múlik a világ sorsa. Az a kipuffogott pár kg CO2 se ide - se oda. Viszont a gondolkodásmódod... Azzal van a baj. Nagyon nagy baj... Itt most idézek és offolok egy hatalmasat, bár végülis a motortopikban vagyunk, bár inkább átjövök az egyéb csevegésbe. "Nem a föld az emberé, hanem az ember a földé, és ha majd kiirtottátok az utolsó erdőt, megmérgeztétek az összes folyót, elpusztítottatok minden életet, és ott ültök majd az ebből összeharácsolt »aranydombotokon«, akkor ti is rájöttök, hogy az aranyat nem lehet megenni." :D Sajna ez van. De erről nagyon sokat lehetne vitázni, aminek nem lenne semmi értelme, mert ettöl nem lesz tisztább a Föld! Részemről ennyi! Tudom, hogy igazatok van, de sajna ez van. Sorry! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 De bizony, ennyitől is tisztább lenne a föld :lol: más kérdés, hogy teszel-e is érte valamit vagy a motortérből tovább lógatod a slaggcsövet. :D Az én véleményem ebből annyi, hogy nem csak a dízeleket kell szidni hanem minden rommá kopott motorú autóst mert nem akarja rendbe szedetni "megy ez így is" alapon -kivétel akinek nincs rá keret viszont nem is sokat jár vele (ami eleve nem valószínű). Láttam már olyan benzinest is amelyiket nem volt célszerű követni 1 km-en belül. :lol: És ez vonatkozik azokra is akik a katalizátort kiütötték néhány lóerő többlet reményében. Én azt szeretem ha a nagyobb fordulatszám eléréséig se nagyon látszik a füstje (dízelnél ugye ez egyértelműen csak lassú gázadásnál lehetséges) és biza nem ezek a 100 lóerő alatti motorok rongálják igazándiból a környezetet korommal hanem a TDi, PD-TDi és hasonló megjelzésű részecskeszűrő nélküli gyárilag szinte maximumra húzott motorok -katalizátor ide vagy oda. A kartergáz szűrő valóban hasznos dolog (elsősorban a víz miatt) de Karcsihoz hasonlóan én is gyári kivitelre gondolok amit még nem sikerült beszereznem de ettől függetlenül nem is engedem a szabadba, ne szennyezzem vele én se a környezetet még jobban -addig kibírja a gyárilag megtervezett módon is. Amúgy sincs minden napos használatban a verda, már több mint egy hete ki se jött a garázsból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Otthon tankolni? Miért ne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Otthon tankolni? Miért ne... Így is van olyan villanyszámlám! :D Én ezt a cikket olasgattam , és nagyon tetszik az ötlet, persze pénz kéne hozzá, meg nem tudom, meg tudnák-e birkózni a magyar bürokráciával üzembehelyezéskor. Nem tűnik olyan vészesnek a kivitelezés sem. Persze nem Mazdát, hanem Opelt építenék átt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Otthon tankolni? Miért ne... http://www.autoblog.hu/files/image_3/size_460/46711.jpg Bár kiforrottabb lenne már a töltéshordozó anyagának a kérdése... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Spórolni akarsz? Tessék, egy alternatíva... Így is van olyan villanyszámlám! Egyébként tudtad, hogy a laptopok villamos energiafogyasztásban gazdaságosabbak mint az asztali pc-k? Én nem a semmiért cseréltem le, más tészta a mobilitás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Össze lehetne kötni a rakodósommal! Az is mindíg a gyíkjával jön elő... :D :lol: :lol: Van nekem olyanom is, csak plüssből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 :lol: Áááááááá... :lol: :lol: ja, meg pócwágennel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Spórolni akarsz? Tessék, egy alternatíva... En az asszonynak mondtam, hogy veszünk neki egy ilyet, a tecsóba járni meg melózni tök jó, és elég rá a kismotorjogsi is, egyenlőre. De ugy tudom sok a balhé körülötte, nincs tisztázva minek minősül. Katt ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Nálunk nem szövegelnek érte csak működjön rajta minden fényjelző meg fékberendezés, nem problémáznak rajta. Még nekem is megfordult a fejemben egy ilyen, helybenfutinak pont jó lenne simson helyett. Ezt a múltkor lőttem le mikor mentem haza, pont befordultam az utcába. A rendszám az meg épp jól jött, a Kadett klubban Albernek meg is címeztem a linkjét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Nálunk nem szövegelnek érte csak működjön rajta minden fényjelző meg fékberendezés, nem problémáznak rajta. Még nekem is megfordult a fejemben egy ilyen, helybenfutinak pont jó lenne simson helyett. Ezt a múltkor lőttem le mikor mentem haza, pont befordultam az utcába. A rendszám az meg épp jól jött, a Kadett klubban Albernek meg is címeztem a linkjét :lol: És nem is mennek olyan lassan, multkor mentem egy után , 60 felett ment. :D Gondolom, ezt is lehet tuningolni! Én először is bödönt építenék bele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Nincs mit. :lol: Naptáááár! :D Jah, köszönöm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Ja tényleg! Ezt neked Karcsi! Névnapod alkalmából! :lol: Kösz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Kösz. :lol: Hűű, tényleg, Druszám! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Hűű, tényleg, Druszám! :lol: :lol: Isten éltessen téged is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Szintúgy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 És nem is mennek olyan lassan, multkor mentem egy után , 60 felett ment. :D Gondolom, ezt is lehet tuningolni! Én először is bödönt építenék bele! :lol: Lényeges dolgokat ne felejts el! Mint pl procihűtőből eszkábált turbó feltöltőt, czetka karbulátort, nitroinjektort, sportlégszűrőt, tuning-légellenállás csökkentő feliratokat és fóliát, spoilereket, stb... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Hűű, tényleg, Druszám! :lol: :D Te is Karcsi? Ó, ne haragudj! Természetesen boldog névnapot neked is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Te is Karcsi? Ó, ne haragudj! Természetesen boldog névnapot neked is! :lol: Húbazz. Rendesen megijedtem. Szeretem a husikát, de ez már túlzás. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 juj te ezek a vackok.... én ugyan be nem ülnék egy ilyenbe :D fűnyíróhang meg na nem fikázom tovább, de nekünk is van errefelé vagy 4 de mindegyik mint a fűnyíró Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Jáááj, ne is említsd. A volt melóhelyemen volt egy John Deere fűnyíró (amit rendbe szedtem, úgy nézett ki mintha új lenne de kinyírták a kis v2 17Le gépet miután ott hagytam a céget), az ugyan nem megy 25-30-nál többet de nekem erre a 2-3 km-es távokra bőven elég lenne. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 juj te ezek a vackok.... én ugyan be nem ülnék egy ilyenbe :D fűnyíróhang meg na nem fikázom tovább, de nekünk is van errefelé vagy 4 de mindegyik mint a fűnyíró Sportdob, direktszűrő, és társai? :lol: nem tudom milyen motor van bennük, lehet csak vissza vannak folytva. Amit én láttam az 400ccm-es volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts