szobikari Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 A környezetvédelemre meg szarok, úgy se az én autómon fog múlni a világ sorsa. Szerintem. Valóban nem az autódon múlik a világ sorsa. Az a kipuffogott pár kg CO2 se ide - se oda. Viszont a gondolkodásmódod... Azzal van a baj. Nagyon nagy baj... Itt most idézek és offolok egy hatalmasat, bár végülis a motortopikban vagyunk, bár inkább átjövök az egyéb csevegésbe. "Nem a föld az emberé, hanem az ember a földé, és ha majd kiirtottátok az utolsó erdőt, megmérgeztétek az összes folyót, elpusztítottatok minden életet, és ott ültök majd az ebből összeharácsolt »aranydombotokon«, akkor ti is rájöttök, hogy az aranyat nem lehet megenni." :D
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Zsírkréta! Nagyon köszi!!! Nincs mit. :lol: ??? Naptáááár! :D
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Naptáááár! :D Ja tényleg! Ezt neked Karcsi! Névnapod alkalmából! :lol:
Johnny82 Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Valóban nem az autódon múlik a világ sorsa. Az a kipuffogott pár kg CO2 se ide - se oda. Viszont a gondolkodásmódod... Azzal van a baj. Nagyon nagy baj... Itt most idézek és offolok egy hatalmasat, bár végülis a motortopikban vagyunk, bár inkább átjövök az egyéb csevegésbe. "Nem a föld az emberé, hanem az ember a földé, és ha majd kiirtottátok az utolsó erdőt, megmérgeztétek az összes folyót, elpusztítottatok minden életet, és ott ültök majd az ebből összeharácsolt »aranydombotokon«, akkor ti is rájöttök, hogy az aranyat nem lehet megenni." :D Sajna ez van. De erről nagyon sokat lehetne vitázni, aminek nem lenne semmi értelme, mert ettöl nem lesz tisztább a Föld! Részemről ennyi! Tudom, hogy igazatok van, de sajna ez van. Sorry!
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 De bizony, ennyitől is tisztább lenne a föld :lol: más kérdés, hogy teszel-e is érte valamit vagy a motortérből tovább lógatod a slaggcsövet. :D Az én véleményem ebből annyi, hogy nem csak a dízeleket kell szidni hanem minden rommá kopott motorú autóst mert nem akarja rendbe szedetni "megy ez így is" alapon -kivétel akinek nincs rá keret viszont nem is sokat jár vele (ami eleve nem valószínű). Láttam már olyan benzinest is amelyiket nem volt célszerű követni 1 km-en belül. :lol: És ez vonatkozik azokra is akik a katalizátort kiütötték néhány lóerő többlet reményében. Én azt szeretem ha a nagyobb fordulatszám eléréséig se nagyon látszik a füstje (dízelnél ugye ez egyértelműen csak lassú gázadásnál lehetséges) és biza nem ezek a 100 lóerő alatti motorok rongálják igazándiból a környezetet korommal hanem a TDi, PD-TDi és hasonló megjelzésű részecskeszűrő nélküli gyárilag szinte maximumra húzott motorok -katalizátor ide vagy oda. A kartergáz szűrő valóban hasznos dolog (elsősorban a víz miatt) de Karcsihoz hasonlóan én is gyári kivitelre gondolok amit még nem sikerült beszereznem de ettől függetlenül nem is engedem a szabadba, ne szennyezzem vele én se a környezetet még jobban -addig kibírja a gyárilag megtervezett módon is. Amúgy sincs minden napos használatban a verda, már több mint egy hete ki se jött a garázsból.
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Otthon tankolni? Miért ne... Így is van olyan villanyszámlám! :D Én ezt a cikket olasgattam , és nagyon tetszik az ötlet, persze pénz kéne hozzá, meg nem tudom, meg tudnák-e birkózni a magyar bürokráciával üzembehelyezéskor. Nem tűnik olyan vészesnek a kivitelezés sem. Persze nem Mazdát, hanem Opelt építenék átt. :lol:
Stefan Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Otthon tankolni? Miért ne... http://www.autoblog.hu/files/image_3/size_460/46711.jpg Bár kiforrottabb lenne már a töltéshordozó anyagának a kérdése... :D
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Spórolni akarsz? Tessék, egy alternatíva... Így is van olyan villanyszámlám! Egyébként tudtad, hogy a laptopok villamos energiafogyasztásban gazdaságosabbak mint az asztali pc-k? Én nem a semmiért cseréltem le, más tészta a mobilitás.
Stefan Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Össze lehetne kötni a rakodósommal! Az is mindíg a gyíkjával jön elő... :D :lol: :lol: Van nekem olyanom is, csak plüssből :lol:
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 :lol: Áááááááá... :lol: :lol: ja, meg pócwágennel... :D
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Spórolni akarsz? Tessék, egy alternatíva... En az asszonynak mondtam, hogy veszünk neki egy ilyet, a tecsóba járni meg melózni tök jó, és elég rá a kismotorjogsi is, egyenlőre. De ugy tudom sok a balhé körülötte, nincs tisztázva minek minősül. Katt ide!
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Nálunk nem szövegelnek érte csak működjön rajta minden fényjelző meg fékberendezés, nem problémáznak rajta. Még nekem is megfordult a fejemben egy ilyen, helybenfutinak pont jó lenne simson helyett. Ezt a múltkor lőttem le mikor mentem haza, pont befordultam az utcába. A rendszám az meg épp jól jött, a Kadett klubban Albernek meg is címeztem a linkjét :D
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Nálunk nem szövegelnek érte csak működjön rajta minden fényjelző meg fékberendezés, nem problémáznak rajta. Még nekem is megfordult a fejemben egy ilyen, helybenfutinak pont jó lenne simson helyett. Ezt a múltkor lőttem le mikor mentem haza, pont befordultam az utcába. A rendszám az meg épp jól jött, a Kadett klubban Albernek meg is címeztem a linkjét :lol: És nem is mennek olyan lassan, multkor mentem egy után , 60 felett ment. :D Gondolom, ezt is lehet tuningolni! Én először is bödönt építenék bele! :lol:
hening Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Nincs mit. :lol: Naptáááár! :D Jah, köszönöm. :lol:
hening Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Ja tényleg! Ezt neked Karcsi! Névnapod alkalmából! :lol: Kösz. :D
szobikari Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Kösz. :lol: Hűű, tényleg, Druszám! :lol: :D
hening Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Hűű, tényleg, Druszám! :lol: :lol: Isten éltessen téged is. :D
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 És nem is mennek olyan lassan, multkor mentem egy után , 60 felett ment. :D Gondolom, ezt is lehet tuningolni! Én először is bödönt építenék bele! :lol: Lényeges dolgokat ne felejts el! Mint pl procihűtőből eszkábált turbó feltöltőt, czetka karbulátort, nitroinjektort, sportlégszűrőt, tuning-légellenállás csökkentő feliratokat és fóliát, spoilereket, stb... :lol: :lol: :D
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Hűű, tényleg, Druszám! :lol: :D Te is Karcsi? Ó, ne haragudj! Természetesen boldog névnapot neked is! :lol:
hening Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Te is Karcsi? Ó, ne haragudj! Természetesen boldog névnapot neked is! :lol: Húbazz. Rendesen megijedtem. Szeretem a husikát, de ez már túlzás. :D :lol:
Novy Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 juj te ezek a vackok.... én ugyan be nem ülnék egy ilyenbe :D fűnyíróhang meg na nem fikázom tovább, de nekünk is van errefelé vagy 4 de mindegyik mint a fűnyíró
Guest Sanci Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 Jáááj, ne is említsd. A volt melóhelyemen volt egy John Deere fűnyíró (amit rendbe szedtem, úgy nézett ki mintha új lenne de kinyírták a kis v2 17Le gépet miután ott hagytam a céget), az ugyan nem megy 25-30-nál többet de nekem erre a 2-3 km-es távokra bőven elég lenne. :D :lol:
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 juj te ezek a vackok.... én ugyan be nem ülnék egy ilyenbe :D fűnyíróhang meg na nem fikázom tovább, de nekünk is van errefelé vagy 4 de mindegyik mint a fűnyíró Sportdob, direktszűrő, és társai? :lol: nem tudom milyen motor van bennük, lehet csak vissza vannak folytva. Amit én láttam az 400ccm-es volt.
Recommended Posts