zozor Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Hát a javítási kézikönyvben úgy írják, hogy szélvédő alatti burkolat. Találló név. :lol: Ilyet... Hogy én erre nem gondoltam... :D
zozor Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 HA gondolod, megnézem a cikkszámát, ha úgy könnyebb megrendelned, de egyébként olyan 25e Ft körül van. Ööööö...:D Kössz, de lehet nem is lesz olyan fontos... Talán akkor egy bontott... :lol:
FPepe Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Ööööö...:D Kössz, de lehet nem is lesz olyan fontos... Talán akkor egy bontott... :lol: Az ugyanígy nem fog passzolni, mint a mostani. Remélem egyre gondolunk: azt a műanyag burkolatot mondod, amiből az ablaktörlőlapátok tengelyei is kijönnek, ugye?
Novy Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Ööööö...:D Kössz, de lehet nem is lesz olyan fontos... Talán akkor egy bontott... :lol: bontottal az a bibi ugyan ugy beengedi majd a vizet, miel az is meg van vetemedve... nem fog a te szélvédődhöz passzlni a tálcát jól visszaraktad a helyére? mert annak van egy nút, amibe be kell tolni nekem anno az ne ment a helyére mosás után meg is jelentek a cseppek a szőnyegen....
zozor Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Az ugyanígy nem fog passzolni, mint a mostani. Remélem egyre gondolunk: azt a műanyag burkolatot mondod, amiből az ablaktörlőlapátok tengelyei is kijönnek, ugye? Jaja jól szóltál :lol: . bontottal az a bibi ugyan ugy beengedi majd a vizet, miel az is meg van vetemedve... nem fog a te szélvédődhöz passzlni a tálcát jól visszaraktad a helyére? mert annak van egy nút, amibe be kell tolni nekem anno az ne ment a helyére mosás után meg is jelentek a cseppek a szőnyegen.... Aha, jól raktam vissza, kb. 1-1,5 hónapig jó is volt, ma óta vizes- mert ugye tegnap lemostam a verdát. Tuti eláztattam rendesen. :D
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Hening cartárs volt olyan kedves, és adott egy flakon hütűtömítőt, és felhívta a figyelmemet, hogy túl sok a hűtővizem. Hazaértem leszívtam 5-6 decit, gondoltam legközelebb ha megyek vhova, akkor majd beleöntöm. Csakhogy azóta meg nem ereszt a hűtő. :D Szerintem az történt, hogy a jó termosztáttal jobban melegszik a víz, ergó jobban kitágul, nagyobb a nyomás a rendszerben, és ezért eresztett a hűtő. Mivel eddíg is ennyi volt benne, csak a szar termosztár miatt nem is ment 90-fölé. Gondolom én. Most hogy engedtem le belőle, több a levegő felette, és a tágulás nem csinál akkora nyomást. Vagy mittudomén. :lol:
Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Mindig tanul valami újat az ember :D de nekem okés volt a szint mégis eresztett a műanyag-alu illesztés peremén. De az új már nem :lol: :lol: :lol: csak majdnem 30 ropiba került... :D
Novy Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 jó drágák ezek a hűtők... bár egy samarába is 14 ezer, ésez már nagyon is nagyker ár...
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Mindig tanul valami újat az ember ;) de nekem okés volt a szint mégis eresztett a műanyag-alu illesztés peremén. De az új már nem :lol: :lol: :D csak majdnem 30 ropiba került... :D És mekkora szerencsém volt, hogy a Karcsi szólt, hogy sok a víz. ;) Amúgy már akartam venni a patikában lenmaglisztet, amit Epk ajánlott, de csak néztek rám mint hókuszpókra a törpök és rázták a fejüket. Lehet azt hitték, hogy vmi vudu varázslathoz kell. :lol:
Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Mé? Nem tűnt fel? :lol: pedig nyíl is mutatja a hideg-rendszeri mennyiséget. :lol: Más- Csodálkozok, hogy nem tudok a netre feljönni órákig, vírusgyanú, stb, minden gondolatom összejött. Erre ránézek a textre és mit találok? Választ. Más is kínlódott ilyesmivel ma vagy csak én is a szerencsés nyertesek közt vagyok...? :lol: :D
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 nekem most állt le nem olyan rég. Nekem is carakodik dél óta, pedig nekem kábelen jön, nem telefonos. :D
FPepe Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Mé? Nem tűnt fel? :lol: pedig nyíl is mutatja a hideg-rendszeri mennyiséget. :D Más- Csodálkozok, hogy nem tudok a netre feljönni órákig, vírusgyanú, stb, minden gondolatom összejött. Erre ránézek a textre és mit találok? Választ. Más is kínlódott ilyesmivel ma vagy csak én is a szerencsés nyertesek közt vagyok...? :lol: :D Eddig én is ezzel tököltem, kábeleket cseréltem, modemet szedtem szét... :lol:
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Mé? Nem tűnt fel? :D pedig nyíl is mutatja a hideg-rendszeri mennyiséget. :lol: A jelig volt töltve, csak ferdén állt az autó. :lol:
Novy Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Eddig én is ezzel tököltem, kábeleket cseréltem, modemet szedtem szét... :D én nem álltam nei, kikapcs bekapcs és annyi :lol: nem első eset már ez... sajnos
Novy Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 na mindenkinek behalt megint a net? rem nem de akkor hunvagytok?
Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Nem hótt meg :lol: , igazándiból csak helyreállt. :lol: Nekem pár hét dilizés után minden eszembe jutott. A drága szolgáltatóknak eszükbe juthatna valahogy tájékoztatni az ügyfeleiket, hogy "ne csodálkozzanak hanem legyenek kis türelemmel..." -bár nem szokásuk. :D
Novy Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Nem hótt meg :lol: , igazándiból csak helyreállt. :lol: Nekem pár hét dilizés után minden eszembe jutott. A drága szolgáltatóknak eszükbe juthatna valahogy tájékoztatni az ügyfeleiket, hogy "ne csodálkozzanak hanem legyenek kis türelemmel..." -bár nem szokásuk. :D hát ha összeomlik akkor sztem nem sok lehetőségük van egyesével meg nemigen hívnak fel mindenkit, nekem pl vezetékes telóm se volt.
Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Engem meg ha akarnának se tudnának hívni azon a számon (max a másikon, nekik úgyis ingyen van) de egy sms beleférne, azt jelezné a wireless manager. :D
Novy Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 aha biztos :D nemtom mi az amit mondtál... bár gyanítom, ha vonalam se volt az sms se érne ide.
Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Nekem is furcsa volt, hogy a diginet telepítés nélkül megy mikor bedugtam a csatit a gép ethernet portjába -igaz az nem az én drótos netem volt. Én se vagyok penge ilyen téren. :D
Novy Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 hm én i aig várom már a jóidőt mert gariba semelg nincs deel se férek nyáron meg inkább kijövök vlee az udvarra még nyáron is mert a palatető úgy befűthogy huha :D
daykiller Elküldve Január25, 2009 Elküldve Január25, 2009 Engem meg ha akarnának se tudnának hívni azon a számon (max a másikon, nekik úgyis ingyen van) de egy sms beleférne, azt jelezné a wireless manager. :lol: Ezért jó a kábelnet, nem a Tö-köm-nél. :D Van júpíszím és digikábelem. :lol: Tapasztaltam én is, hogy sok szerver lehullott, aztán nem győztem menni helyreállítgatni a problémákat, de mikor nem akart kapcsolódni, akkor ment a telefon, hogy mi a redva van és mondták hogy keine internet. :lol:
Recommended Posts