Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szasztok!

Létezik, hogy a km óra csal 40-170 km/h között 10-12 km/h-át? GPS szerint annyi. Km napi számláló is csal kb. 50 km-en 1-2 km-t. Gyári gumiméretekkel járok.

Ezek szerint ha mérnek, akkor 50 megengedettnél mehetek óra szerint 70-et, mert 10 az óra csalása és csak 60 felett büntetnek, nemde!? B)

Sztem ez kb. normális.

Elküldve
Aha multkor volt téma, sokan írták, hogy mértek GPS-el 8-10 -es csalást. Én sem hiszem, hogy tényleg 178-al mentem caravannal. B)

Pedig de. Én 185-re is felgurulok, akkor az reális! ;)

Elküldve

nekem eddig még saját rekordom nem igazán rekord, Olaszliszka szerencs budapest cirka 280km és ez is egy megállóval ha jól emlékszem.

Elküldve
Én-és még sokan mások is a fórumon-meg már vezettem akkor is amikor 60-nal lehetett menni lakott területen belül. :blush: ;)

Ez azért van kedves Károly, mert te, és még sokan mások a fórumon már öregek vagytok. :D B)

Elküldve
Ez azért van kedves Károly, mert te, és még sokan mások a fórumon már öregek vagytok. :D B)

Nem, ez azért van mert Ti vagytok fiatalok. :blush: ;)

Elküldve
Én-és még sokan mások is a fórumon-meg már vezettem akkor is amikor 60-nal lehetett menni lakott területen belül. :blush: B)

Menj át Szlovákiába, és ott most is vezethetsz annyival! (Már nem sokáig!) ;)

Elküldve

erről nem is hallottam... mióta nem lehet? ha azt veszem, hogy óra szerint 60al lehet menni, az már eléggé gyprs tempó, de ha azt nézném, hogy akkor óra szerint 70el lehet menni, az méginkább... azért egy városban 70el szaladgálni a csúcsban elég komoly lenne ma.

Elküldve
Menj át Szlovákiába, és ott most is vezethetsz annyival! (Már nem sokáig!) B)

Igy van! Február 1.-től nálunk is 50km/h a megengedett lakott területen..majd visszaveszek és 60 közeli óraállással megyek, de akkor is hagyom ötösben ha csak át kell gurulni egy falun vagy városban az első lámpáig ;)

Elküldve
Igy van! Február 1.-től nálunk is 50km/h a megengedett lakott területen..majd visszaveszek és 60 közeli óraállással megyek, de akkor is hagyom ötösben ha csak át kell gurulni egy falun vagy városban az első lámpáig :D

Én sem szoktam visszakapcsolni ha beérek a faluba, csak kifele amikor gyorsítani kell. Sőt van amikor vissza 3-ba ha meg akarom lepni a seggembe autózót. Aztán ha utolér többnyire meg is előz, visszavágásképpen. B) Úgy vettem észre nem negyon viselik jól ha tolnak végig a falun, aztán ha kiérünk elhúzok előlük. :blush: Végülis én betartom a sebességhatárokat, az sehol sincs leírva a tábla után milyen gyorsan lehet elérni a 90-et. ;)

Elküldve
Sőt van amikor vissza 3-ba ha meg akarom lepni a seggembe autózót.

Csak keményen. ;)

Viccet félre téve azt én is utálom nagyon, ha a tábla után is ugyanannyival megyünk még. Mire meg felgyorsulnánk már a következő településen vagyunk. B)

Elküldve
Csak keményen. ;)

Viccet félre téve azt én is utálom nagyon, ha a tábla után is ugyanannyival megyünk még. Mire meg felgyorsulnánk már a következő településen vagyunk. B)

Tényleg tök vicces, amikor végigtol a falun ahogy 50-nel cammogok, aztán a táblánál vissza kettő padló, és látom a tükörben ahogy távolodik, aztán persze sértett önérzetel megelőz, hogy lássam ki a gyorsabb. Amúgy volt már ilyen szitu trabantal is. Vissza kellett lassítanom, hogy tudjon győzni. :blush:

Elküldve

Jaja, és egy csomóan mintha nem is tudnák, hogy egy másik utca keresztben meg is szünteti a táblát, ha nincs megismételve és csak mennek tovább 30-cal.

Elküldve
Jaja, és egy csomóan mintha nem is tudnák, hogy egy másik utca keresztben meg is szünteti a táblát, ha nincs megismételve és csak mennek tovább 30-cal.

Tápi a helységjelző táblákra gondolt... De kétségkívül igazad van, Stefan... B) ;)

Elküldve
Tápi a helységjelző táblákra gondolt... De kétségkívül igazad van, Stefan... B) :blush:

Tudom, hogy arra gondolt, csak tovább ragoztam, hogy milyen dolgok vannak még.

Minden kiskaput kell tudni, hogy hol lehet száguldozni :D ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.